Mai multe
|
scrisoare de la invatatoare catre parinti: stimati parinti,va rog sa-l spalati pe Bula,pute raspuns: stimata doamna,Bula nu trebuie mirosit Bula trebuie invatat
|
||
|
Ame_li Postat pe 25 Noiembrie 2011 11:54 |
||
|---|---|---|
De la: Ame_li, la data 2011-11-25 11:54:15scrisoare de la invatatoare catre parinti:
|
||
|
kiss_my_ass Postat pe 25 Noiembrie 2011 11:59 |
||
|
O vaca si un taur stateau in tarcuri diferite. De cate ori avea vaca chef de o partida il stiga pe taur: Zambileee ! Taurul sarea gardul si o satisfacea pe vaca. Dupa alte trei zile la fel striga vaca: Zambilee !!!! La care taurul raspunse : Zi-mi doar Zam, ca bilele mi-au ramas in gard !!!
|
||
|
|
||
|
PRALEA_ Postat pe 25 Noiembrie 2011 14:33 |
||
De la: PRALEA_, la data 2011-11-25 14:33:30O vaca si un taur stateau in tarcuri diferite. De cate ori avea vaca chef de o partida il stiga pe taur: Zambileee !
|
||
|
piscolino Postat pe 25 Noiembrie 2011 14:35 |
||
|
Doi tipi la o cafea. Unul spune: - Am dou� fete gemene� - �i cum le deosebe�ti? - Dup� aluni�e. Cea blond� are aluni�� pe obrazul drept, iar cea brunet� pe cel st�ng! |
||
|
Alvin Postat pe 25 Noiembrie 2011 14:36 |
||
|
Finul vrea s� ajung� la na� acas�, iar na�ul �i explic�: - Strada Grigorescu, 43. C�nd ajungi, cu cotul drept ba�i 100 la interfon, intri �n lift, ape�i cu cotul st�ng butonul 7, o iei pe coridor la dreapta, ape�i soneria cu cotul drept �i ai ajuns! - Bine, dar de ce trebuie s� ap�s butoanele cu cotul? Nu le ap�s mai bine cu degetul? - P�i doar nu vii cu m�inile goale?! ps...pfff ce nasol, sambata trebuie sa ma duc pe la nasi
|
||
|
Alvin Postat pe 25 Noiembrie 2011 14:39 |
||
|
Un t�n�r �nso�it de tat�l lui urc� �ntr-un tramvai foarte aglomerat. La un moment dat, t�n�rul zice: - M�i tat�, mai bine lu�m un taxi, uite �i tu ce �nghesuial� groaznic� e! - Las� vr�jeala, dac� erai la discotec� spuneai c� e mi�to, c�-i atmosfer�! gata, am ras destul
|
||
|
Alvin Postat pe 25 Noiembrie 2011 14:40 |
||
|
Un inspector de s�n�tate viziteaz� un spital de nebuni. Cum toat� ziua a fost ocupat cu alte treburi, ajunge la spital mai spre sear�. Intr� �n spital �i urc� spre biroul directorului, care era la etajul trei. Ca �n toate spitalele rom�ne�ti, �i �n acesta pe casa sc�rii nu era nici un bec, deci era pe acolo �ntunericu'. �i cum urca el, ajunge la etajul �nt�i, acolo pac! se treze�te cu un �ut �n c*r... dar nu vede pe nimeni. La etajul urm�tor, la fel... c�nd ajunge la trei prime�te trei �uturi. P�n� la urm�, ajunge tipu' la director �n birou �i-l �ntreab� furios care-i treaba cu �uturile. - Aaa, zice directorul, �sta e modul nebunilor de a spune "bun� ziua". - Dar la etaju' trei am primit trei �uturi! - Da, ave�i dreptate, dar v-a�i �nt�lnit cu b�lb�itu'... |
||
|
The_Exile Postat pe 25 Noiembrie 2011 19:43 |
||
|
Prea mul�i nebuni la spital. Trebuia f�cut ceva. Un doctor g�se�te o solu�ie. Merge �ntr-o camer� unde erau nebuni, deseneaz� o u�� pe perete, cu broasc�, yal� �i le zice: - Nebunilor, sunteti liberi s� pleca�i c�nd vre�i. To�i nebunii se �ngr�m�desc s� ias�, zg�rie peretele, numai unul sta �i r�dea. Se duce doctorul la el, �l felicit� �i-i mai spune: - Se pare c� tu e�ti vindecat. Po�i s� pleci, dar un singur lucru s�-mi mai spui: totu�i, de ce nu ai s�rit s� ie�i ? Zice atunci r�z�nd nebunul: - P�i cheia e la mine. |
||
|
The_Exile Postat pe 25 Noiembrie 2011 19:44 |
||
|
Doi nebuni stateau pe acoperi�ul spitalului �i se pi�au jos. La un moment dat, trece directorul pe l�ng� spital. Cum �l vede, unul se opre�te brusc. - Ce ai p��it, m�i ? �l �ntreab� cel�lalt. - P�i dac� m� prindea de jet �i m� tr�gea �n jos? |
||
|
The_Exile Postat pe 25 Noiembrie 2011 19:44 |
||
|
I�ic �i �trul se prezint� �n fa�a rabinului. I�ic �i spune: - Rabbi, am o disput� cu �trul. L�mure�te-ne. Spune-mi, negru e culoare? Se uit� rabinul �n Talmud �i �i spune: - E culoare. �n Talmud scrie c� trebuie s� te �mbraci �n negru c�nd moare cineva. - Dar albul e culoare? - Da, �n Talmud zice c� mireasa se �mbrac� �n alb. I�ic, adres�ndu-se lui �trul: - Ai v�zut c� televizorul pe care �i l-am v�ndut era color? |
||
|
The_Exile Postat pe 25 Noiembrie 2011 19:46 |
||
|
Domnul �i doamna Cohen trag la un hotel, pentru week-end. Cum ajung, doamna Cohen cheam� manichiurista, pedichiurista, coafeza, iar domnul Cohen, �n�eleg�nd c� are dou�-trei ore libere, pe loc se duce la bordelul anex. �l �nt�mpin� madama: - Domnule Cohen, ce onoare! Avem pentru dv. fran�uzoaice stilate, o sut� de dolari. - N-am o sut� de dolari. - Avem pentru dv. italience temperamentale, cincizeci de dolari. - N-am cincizeci de dolari. - Avem pentru dv. rusoaice blonde, zece dolari. - N-am zece dolari. - Avem pentru dv. negrese exotice, cinci dolari. - N-am cinci dolari. - Da' c�t ave�i? - N-am dec�t doi dolari. - Deviza casei noastre este s� satisfacem clientul la orice pre�. Pentru doi dolari, eu s�nt la dispozi�ia dv.! Peste dou�zeci de ani, domnul �i doamna Cohen trag la acela�i hotel. Cum ajung, doamna Cohen cheam� manichiurista, pedichiurista, coafeza, iar domnul Cohen, �n�eleg�nd c� are dou�-trei ore libere, pe loc se duce la bordelul anex. �l �nt�mpin� madama: - Domnule Cohen, ce surpriz�! A�tepta�i un moment! Deschide o u�� �i strig�: - Johnny! Intr� un g�ligan. - Permite�i-mi, zice madama, s� fac prezent�rile. Domnule Cohen, acesta este Johnny, fiul dv. Johnny, acesta este domnul Cohen, t�ticul t�u. Se uit� Johnny de sus: - �sta-i tat�l meu? A�a mic? A�a ur�t? A�a sfrijit? �i evreu pe deasupra?! - Tinere, r�spunde domnul Cohen f�r� a-�i pierde cump�tul, nu te obr�znici. C�, dac� �n urm� cu dou�zeci de ani a� fi avut cu trei dolari mai mult, acum erai negru! |
||
|
The_Exile Postat pe 25 Noiembrie 2011 19:47 |
||
|
Era odat� un grec, Onassis �l chema, se spune c� era cel mai bogat om din lume. Ajunge el �ntr-o sear� la New York, ia o camer� la un mare hotel �i adoarme. Se treze�te la pr�nz �i, neav�nd ce face, se duce la bar, ia o cafelu�� �i �ncepe s-o bea. Atunci se apropie de el un evreu: - Domnule Onassis! Dv. m� pute�i face un om bogat, f�r� a investi nici m�car un singur cent! Onassis nu spune nici da, nici nu, ci continu� s�-�i bea cafelu�a. - Domnule Onassis! continu� evreul, eu s�nt un m�runt afacerist. Acum trebuie s� m� �nt�lnesc cu un partener de afaceri. Tot ceea ce trebuie s� face�i este s� v� adresa�i mie �i s�-mi spune�i: Bun� ziua! Partenerul meu va vedea c� marele Onassis m� cunoa�te, aceasta va fi cea mai bun� recomanda�ie pentru mine, el va accepta s� fac� afacerea �i eu voi fi un om bogat, f�r� ca dv. s� fi investit nici m�car un singur cent! Onassis nu spune nici da, nici nu, ci continu� s�-�i bea cafelu�a. Dar, �ntr-adev�r, vede c� vine cineva, �ncepe s� vorbeasc� cu evreul... C�nd trec prin fa�a lui, se adreseaz� Onassis evreului �i-i spune: - Bun� ziua! La care evreul se �ntoarce �i spune: - M�i Onassis! De c�te ori s�-�i spun s� nu m� deranjezi c�nd fac afaceri? |
||
|
The_Exile Postat pe 25 Noiembrie 2011 19:48 |
||
Da ce faci ma ,iti postezi singur bancuri precum nebuna link-uri ?!!!
|
||
|
cristinxxx Postat pe 25 Noiembrie 2011 19:52 |
||
|
Cic� pleac� Ion �n America �i se duce s� vad� cum fac dragoste americanii. Ajunge la un bordel �i, din p�cate, singura femeie disponibil� era o negres�. Ion o duce �n camer�, se urc� pe ea �i �ncepe, a�a ca la rom�ni, repede-repede! La care negresa spune: - Domnule, aici, �n America, mai ales negrii, facem dragoste altfel, adic� �ncet �i ad�nc! Ion prinde �mecheria �i se �ntoarce �n Rom�nia. Ajunge acas� �i o pune pe M�rie s� se urce �n pat. �ncepe Ion sexul a�a cum a �nv��at: �ncet �i adinc! Toate bune �i frumoase p�n� c�nd M�rie zice: - Ioane, �i un singur bai! - Care, M�rie, nu-�i place sau ce? - M� Ioane, tu f**i ca negrii! |
||
|
The_Exile Postat pe 25 Noiembrie 2011 19:55 |
||
|
Janos �i Ana serbau 10 ani de c�snicie. La un moment dat, se ridic� Janos s� �in� un toast. - Ridic acest pahar pentru cei 10 ani de c�nd tr�iesc cu nevasta meu! Ion, prietenul cel mai bun, �l corecteaz�: - A mea, b�i, nevasta mea, a�a-i corect. - Taci, b� Ioane, cu a ta tr�iesc numai de 2 ani! |
||
|
The_Exile Postat pe 25 Noiembrie 2011 19:58 |
||
|
Ion �i ascu�ea coasa, iar vecinul lui, Janos, �l �ntreab�: - De ce ascu�i coasa aia? - M� Janos, eu vreau s� te omor. - E�ti nebun, ne cunoa�tem de 20 de ani, nu am avut nimic de �mp�r�it, ce-ai cu mine? - M�, e adev�rat c� voi l-a�i omor�t pe Mihai Viteazu? - Da, dar asta a fost acum cinci sute de ani... - A�a e, dar eu numai azi am aflat. |
||
|
The_Exile Postat pe 25 Noiembrie 2011 20:01 |
||
|
Albanezii, dup� lungi ani de studii, document�ri �i cercet�ri, reu�esc s� construiasc� primul lor avion, dar care la primul lui zbor se pr�bu�e�te. Jale mare, doliu na�ional �i ziarele din �ntreaga lume apar cu urm�toarea �tire pe prima pagin�: "Primul avion construit de albanezi s-a pr�bu�it. �n via��, din �ntreg echipajul, a mai r�mas numai fochistul!" |
||
|
The_Exile Postat pe 25 Noiembrie 2011 20:04 |
||
|
||
|
Gabitza_Gabriela Postat pe 26 Noiembrie 2011 01:25 |
||
nu-ti place..................nu citi.............treci mai departe
|
||
|
Gabitza_Gabriela Postat pe 26 Noiembrie 2011 01:32 |
||
De la: Yharr, la data 2011-11-25 19:44:26Prea mul�i nebuni la spital. Trebuia f�cut ceva. Un doctor g�se�te o solu�ie. Merge �ntr-o camer� unde erau nebuni, deseneaz� o u�� pe perete, cu broasc�, yal� �i le zice:
|
||
|
yssa2010 Postat pe 26 Noiembrie 2011 08:37 |
||
De la: Gabitza_Gabriela, la data 2011-11-26 01:32:57nu-ti place..................nu citi.............treci mai departe Gabitza nu-l baga in seama pe ala ca dupa aia te fugareste pe topicuri cu insulte.Eu am facut greseala asta si acu m-am "scos"
|
||
|
The_Exile Postat pe 26 Noiembrie 2011 09:42 |
||
De la: yssa2010, la data 2011-11-26 08:37:29De la: Yharr, la data 2011-11-25 19:44:26Prea mul�i nebuni la spital. Trebuia f�cut ceva. Un doctor g�se�te o solu�ie. Merge �ntr-o camer� unde erau nebuni, deseneaz� o u�� pe perete, cu broasc�, yal� �i le zice: Eu m-am mauzat binisor si la ala cu evreii si TV-ul color(alb si negru=culori)
|
||
|
The_Exile Postat pe 26 Noiembrie 2011 09:44 |
||
|
Diferen�ele �ntre birou �i pu�c�rie: 1. La pu�c�rie stai mai tot timpul �ntr-o camer� 8x10. La birou stai mai tot timpul �ntr-o camer� 6x8. 2. La pu�c�rie ai trei mese pe zi. La birou ai o gustare pe care o mai �i pl�te�ti. 3. La pu�c�rie ai timp s� meditezi la via�a ta. La birou nu ai timp c�nd lucrezi de chestii at�t de profunde. 4. La pu�c�rie un gardian deschide �i inchide u�ile dup� tine. La birou trebuie s� fii atent cu cheile c�nd vii �i pleci. 5. La pu�c�rie po�i s� te ui�i la televizor. La birou te-ai ars dac� te prinde �eful f�c�nd asta. 6. La pu�c�rie ��i acord� vizite pentru familie �i prieteni. La birou nu apuci s� suni familia �i prietenii. 7. La pu�c�rie �ntre�inerea o pl�te�te statul �i nu trebuie s� lucrezi. La birou, dup� ce munce�ti, din banii pe care �i-i dau deduci toate taxele �i ce mai r�m�ne?... |
||
|
The_Exile Postat pe 26 Noiembrie 2011 09:58 |
||
| Care e deosebirea dintre bikini fran�uze�ti �i cei ruse�ti? Cei fran�uze�ti ��i intr� �n fund, cei ruse�ti �n cizm�! | ||
|
The_Exile Postat pe 26 Noiembrie 2011 09:59 |
||
|
Poli�istul �n muzeu. Din neaten�ie, d� jos o vaz�, care se sparge. Paznicul, palid, se apropie �n fug�: - Vai de mine, era o pies� care data de acum 3000 de ani. - Ce m-am speriat, credeam c� am spart ceva nou. |
||
|
The_Exile Postat pe 26 Noiembrie 2011 10:08 |
||
|
Doi poli�i�ti se �nt�lnesc: - M�, se apropie Pa�tele, �i-am cump�rat un ou Kinder. Se �nt�lnesc �i a doua zi: - Ce zici, �i-a pl�cut oul? - Ciocolata era excelent�, dar capsula am �nghi�it-o cam greu. |
||
|
The_Exile Postat pe 26 Noiembrie 2011 10:08 |
||
|
Un poli�ist vine-ntr-o zi acas� cu un televizor ultimul r�cnet. - De unde ai televizoru'? �ntreab� so�ia. - L-am c�tigat la un concurs organizat de poli�ie. - Ce fel de concurs? - De matematic�. - �i ce v-au dat de f�cut? - "C�t fac 5x5?" Iar eu, cu 17, am ie�it pe locul trei. |
||
|
The_Exile Postat pe 26 Noiembrie 2011 10:09 |
||
|
�n armat�, comandantul: - Cei c�s�tori�i �n st�nga, cei nec�s�tori�i �n dreapta! - �i homosexualii? �ntreab� un soldat. - �ncolona�i �n spatele meu, r�spunde comandantul. La instruc�ia de front, plutonierul ordon�: - Pluton, alinierea �n front c�te unul, pentru verificarea bocancilor ridica�i piciorul drept! Unul dintre solda�i ridic�, din gre�eal�, piciorul st�ng, la care plutonierul, v�z�nd �i un bocanc st�ng ridicat, strig� imediat: - B�, care ai ridicat am�ndou� picioarele? O voce disperat� la telefon, la ora 5 diminea�a: - Alo! Salvarea? - Da. - Veni�i repede c�ci �n curte e un nebun ce sun� goarna �i ne disper� pe to�i. - Imediat, da�i-ne adresa! - UM 04032. Solda�ii americani, japonezi �i somalezi se �ntreceau la tras cu tunul. Americanii:5800 m. Japonezii:10000 m. Somalezii:10 m. Dup� ce au tras somalezii, generalul japonez �i spune somalezului: - Bine, m�, numai 10 m? - Dac� e�ti mai tare, hai tu �i sufl�-n �eav�. �ntr-o unitate de tancuri, unei grupe de proaspe�i recru�i li se prezint� pentru prima oar� un tanc. Plutonierul comandant de grup� �ncepe s� le explice: - Tancul este de tip T-55, fabricat �n URSS. Are cineva vreo �ntrebare? Nimeni nu �ntreab� nimic. - Pe tanc, se afl� instalat un arunc�tor de grenade calibrul 120. Are cineva vreo �ntrebare? Nimeni nu �ntreab� nimic. - Tot pe tanc avem o sta�ie de comunica�ii radio. Are cineva vreo �ntrebare? Un soldat ridic� m�na timid. - Da, soldat, spune! - Tovar�e plutonier, sta�ia radio e pe l�mpi sau pe tranzistori? - B�i, pentru t�mpi�i ca tine o s� repet: este pe tanc! Bul� sose�te �n armat�. La controlul de la poart�, subofi�erul de serviciu �i g�se�te un geamantan plin de prezervative. - De ce �i-ai adus at�tea prezervative, Bul�? - Am auzit eu c� �n armat� e f**ai mare. - Unchiul meu a ie�it la pensie cu gradul de general colonel. C�nd a murit, avea at�t de multe medalii pe piept, �nc�t l-au aruncat la fiare vechi. |
||
|
The_Exile Postat pe 26 Noiembrie 2011 10:14 |
||
De la: Yharr, la data 2011-11-26 10:14:25 �n armat�, comandantul: Multumesc pt. ca mai facut zambesc si asa voi avea o zi frumoasa
|
||
|
faith742011 Postat pe 26 Noiembrie 2011 13:15 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Banc cu blonde:) | 1 | De la: Bazar-Net 14 Iulie 2013 23:38 |
| Banc cu Manole | 25 | De la: MAMAITA 30 Ianuarie 2012 10:22 |
| impacare dupa despartire | 45 | De la: maggy1 31 Martie 2012 13:03 |
|
|
||
| Nu faceti discriminare! | 59 | De la: Pe1102 6 Aprilie 2012 16:29 |
| Gemantanul! | 309 | De la: IrisDenisse 4 Iulie 2012 22:19 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.