Setari Cookie-uri

Bncuri ;;)

scrisoare de la invatatoare catre parinti:
stimati parinti,va rog sa-l spalati pe Bula,pute
raspuns:
stimata doamna,Bula nu trebuie mirosit
Bula trebuie invatat
Ame_li
Postat pe 25 Noiembrie 2011 11:54
De la: Ame_li, la data 2011-11-25 11:54:15scrisoare de la invatatoare catre parinti:
stimati parinti,va rog sa-l spalati pe Bula,pute
raspuns:
stimata doamna,Bula nu trebuie mirosit
Bula trebuie invatat

kiss_my_ass
Postat pe 25 Noiembrie 2011 11:59
O vaca si un taur stateau in tarcuri diferite. De cate ori avea vaca chef de o partida il stiga pe taur: Zambileee !
Taurul sarea gardul si o satisfacea pe vaca. Dupa alte trei zile la fel striga vaca:
Zambilee !!!!
La care taurul raspunse :
Zi-mi doar Zam, ca bilele mi-au ramas in gard !!!
PRALEA_
Postat pe 25 Noiembrie 2011 14:33
De la: PRALEA_, la data 2011-11-25 14:33:30O vaca si un taur stateau in tarcuri diferite. De cate ori avea vaca chef de o partida il stiga pe taur: Zambileee !
Taurul sarea gardul si o satisfacea pe vaca. Dupa alte trei zile la fel striga vaca:
Zambilee !!!!
La care taurul raspunse :
Zi-mi doar Zam, ca bilele mi-au ramas in gard !!!

piscolino
Postat pe 25 Noiembrie 2011 14:35
Doi tipi la o cafea. Unul spune:
- Am dou� fete gemene�
- �i cum le deosebe�ti?
- Dup� aluni�e. Cea blond� are aluni�� pe obrazul drept, iar cea brunet� pe cel st�ng!
Alvin
Postat pe 25 Noiembrie 2011 14:36
Finul vrea s� ajung� la na� acas�, iar na�ul �i explic�:
- Strada Grigorescu, 43. C�nd ajungi, cu cotul drept ba�i 100 la interfon, intri �n lift, ape�i cu cotul st�ng butonul 7, o iei pe coridor la dreapta, ape�i soneria cu cotul drept �i ai ajuns!
- Bine, dar de ce trebuie s� ap�s butoanele cu cotul? Nu le ap�s mai bine cu degetul?
- P�i doar nu vii cu m�inile goale?!

ps...pfff ce nasol, sambata trebuie sa ma duc pe la nasi
Alvin
Postat pe 25 Noiembrie 2011 14:39
Un t�n�r �nso�it de tat�l lui urc� �ntr-un tramvai foarte aglomerat. La un moment dat, t�n�rul zice:
- M�i tat�, mai bine lu�m un taxi, uite �i tu ce �nghesuial� groaznic� e!
- Las� vr�jeala, dac� erai la discotec� spuneai c� e mi�to, c�-i atmosfer�!

gata, am ras destul
Alvin
Postat pe 25 Noiembrie 2011 14:40
Un inspector de s�n�tate viziteaz� un spital de nebuni. Cum toat� ziua a fost ocupat cu alte treburi, ajunge la spital mai spre sear�. Intr� �n spital �i urc� spre biroul directorului, care era la etajul trei. Ca �n toate spitalele rom�ne�ti, �i �n acesta pe casa sc�rii nu era nici un bec, deci era pe acolo �ntunericu'. �i cum urca el, ajunge la etajul �nt�i, acolo pac! se treze�te cu un �ut �n c*r... dar nu vede pe nimeni. La etajul urm�tor, la fel... c�nd ajunge la trei prime�te trei �uturi. P�n� la urm�, ajunge tipu' la director �n birou �i-l �ntreab� furios care-i treaba cu �uturile.
- Aaa, zice directorul, �sta e modul nebunilor de a spune "bun� ziua".
- Dar la etaju' trei am primit trei �uturi!
- Da, ave�i dreptate, dar v-a�i �nt�lnit cu b�lb�itu'...
The_Exile
Postat pe 25 Noiembrie 2011 19:43
Prea mul�i nebuni la spital. Trebuia f�cut ceva. Un doctor g�se�te o solu�ie. Merge �ntr-o camer� unde erau nebuni, deseneaz� o u�� pe perete, cu broasc�, yal� �i le zice:
- Nebunilor, sunteti liberi s� pleca�i c�nd vre�i.
To�i nebunii se �ngr�m�desc s� ias�, zg�rie peretele, numai unul sta �i r�dea. Se duce doctorul la el, �l felicit� �i-i mai spune:
- Se pare c� tu e�ti vindecat. Po�i s� pleci, dar un singur lucru s�-mi mai spui: totu�i, de ce nu ai s�rit s� ie�i ?
Zice atunci r�z�nd nebunul:
- P�i cheia e la mine.
The_Exile
Postat pe 25 Noiembrie 2011 19:44
Doi nebuni stateau pe acoperi�ul spitalului �i se pi�au jos. La un moment dat, trece directorul pe l�ng� spital. Cum �l vede, unul se opre�te brusc.
- Ce ai p��it, m�i ? �l �ntreab� cel�lalt.
- P�i dac� m� prindea de jet �i m� tr�gea �n jos?
The_Exile
Postat pe 25 Noiembrie 2011 19:44
I�ic �i �trul se prezint� �n fa�a rabinului. I�ic �i spune:
- Rabbi, am o disput� cu �trul. L�mure�te-ne. Spune-mi, negru e culoare?
Se uit� rabinul �n Talmud �i �i spune:
- E culoare. �n Talmud scrie c� trebuie s� te �mbraci �n negru c�nd moare cineva.
- Dar albul e culoare?
- Da, �n Talmud zice c� mireasa se �mbrac� �n alb.
I�ic, adres�ndu-se lui �trul:
- Ai v�zut c� televizorul pe care �i l-am v�ndut era color?
The_Exile
Postat pe 25 Noiembrie 2011 19:46
Domnul �i doamna Cohen trag la un hotel, pentru week-end. Cum ajung, doamna Cohen cheam� manichiurista, pedichiurista, coafeza, iar domnul Cohen, �n�eleg�nd c� are dou�-trei ore libere, pe loc se duce la bordelul anex.
�l �nt�mpin� madama:
- Domnule Cohen, ce onoare! Avem pentru dv. fran�uzoaice stilate, o sut� de dolari.
- N-am o sut� de dolari.
- Avem pentru dv. italience temperamentale, cincizeci de dolari.
- N-am cincizeci de dolari.
- Avem pentru dv. rusoaice blonde, zece dolari.
- N-am zece dolari.
- Avem pentru dv. negrese exotice, cinci dolari.
- N-am cinci dolari.
- Da' c�t ave�i?
- N-am dec�t doi dolari.
- Deviza casei noastre este s� satisfacem clientul la orice pre�. Pentru doi dolari, eu s�nt la dispozi�ia dv.!
Peste dou�zeci de ani, domnul �i doamna Cohen trag la acela�i hotel. Cum ajung, doamna Cohen cheam� manichiurista, pedichiurista, coafeza, iar domnul Cohen, �n�eleg�nd c� are dou�-trei ore libere, pe loc se duce la bordelul anex.
�l �nt�mpin� madama:
- Domnule Cohen, ce surpriz�! A�tepta�i un moment!
Deschide o u�� �i strig�:
- Johnny!
Intr� un g�ligan.
- Permite�i-mi, zice madama, s� fac prezent�rile. Domnule Cohen, acesta este Johnny, fiul dv. Johnny, acesta este domnul Cohen, t�ticul t�u.
Se uit� Johnny de sus:
- �sta-i tat�l meu? A�a mic? A�a ur�t? A�a sfrijit? �i evreu pe deasupra?!
- Tinere, r�spunde domnul Cohen f�r� a-�i pierde cump�tul, nu te obr�znici. C�, dac� �n urm� cu dou�zeci de ani a� fi avut cu trei dolari mai mult, acum erai negru!
The_Exile
Postat pe 25 Noiembrie 2011 19:47
Era odat� un grec, Onassis �l chema, se spune c� era cel mai bogat om din lume. Ajunge el �ntr-o sear� la New York, ia o camer� la un mare hotel �i adoarme. Se treze�te la pr�nz �i, neav�nd ce face, se duce la bar, ia o cafelu�� �i �ncepe s-o bea. Atunci se apropie de el un evreu:
- Domnule Onassis! Dv. m� pute�i face un om bogat, f�r� a investi nici m�car un singur cent!
Onassis nu spune nici da, nici nu, ci continu� s�-�i bea cafelu�a.
- Domnule Onassis! continu� evreul, eu s�nt un m�runt afacerist. Acum trebuie s� m� �nt�lnesc cu un partener de afaceri. Tot ceea ce trebuie s� face�i este s� v� adresa�i mie �i s�-mi spune�i: Bun� ziua! Partenerul meu va vedea c� marele Onassis m� cunoa�te, aceasta va fi cea mai bun� recomanda�ie pentru mine, el va accepta s� fac� afacerea �i eu voi fi un om bogat, f�r� ca dv. s� fi investit nici m�car un singur cent!
Onassis nu spune nici da, nici nu, ci continu� s�-�i bea cafelu�a. Dar, �ntr-adev�r, vede c� vine cineva, �ncepe s� vorbeasc� cu evreul... C�nd trec prin fa�a lui, se adreseaz� Onassis evreului �i-i spune:
- Bun� ziua!
La care evreul se �ntoarce �i spune:
- M�i Onassis! De c�te ori s�-�i spun s� nu m� deranjezi c�nd fac afaceri?
The_Exile
Postat pe 25 Noiembrie 2011 19:48
Da ce faci ma ,iti postezi singur bancuri precum nebuna link-uri ?!!!
cristinxxx
Postat pe 25 Noiembrie 2011 19:52
Cic� pleac� Ion �n America �i se duce s� vad� cum fac dragoste americanii. Ajunge la un bordel �i, din p�cate, singura femeie disponibil� era o negres�. Ion o duce �n camer�, se urc� pe ea �i �ncepe, a�a ca la rom�ni, repede-repede! La care negresa spune:
- Domnule, aici, �n America, mai ales negrii, facem dragoste altfel, adic� �ncet �i ad�nc!
Ion prinde �mecheria �i se �ntoarce �n Rom�nia. Ajunge acas� �i o pune pe M�rie s� se urce �n pat. �ncepe Ion sexul a�a cum a �nv��at: �ncet �i adinc! Toate bune �i frumoase p�n� c�nd M�rie zice:
- Ioane, �i un singur bai!
- Care, M�rie, nu-�i place sau ce?
- M� Ioane, tu f**i ca negrii!
The_Exile
Postat pe 25 Noiembrie 2011 19:55
Janos �i Ana serbau 10 ani de c�snicie. La un moment dat, se ridic� Janos s� �in� un toast.
- Ridic acest pahar pentru cei 10 ani de c�nd tr�iesc cu nevasta meu!
Ion, prietenul cel mai bun, �l corecteaz�:
- A mea, b�i, nevasta mea, a�a-i corect.
- Taci, b� Ioane, cu a ta tr�iesc numai de 2 ani!
The_Exile
Postat pe 25 Noiembrie 2011 19:58
Ion �i ascu�ea coasa, iar vecinul lui, Janos, �l �ntreab�:
- De ce ascu�i coasa aia?
- M� Janos, eu vreau s� te omor.
- E�ti nebun, ne cunoa�tem de 20 de ani, nu am avut nimic de �mp�r�it, ce-ai cu mine?
- M�, e adev�rat c� voi l-a�i omor�t pe Mihai Viteazu?
- Da, dar asta a fost acum cinci sute de ani...
- A�a e, dar eu numai azi am aflat.
The_Exile
Postat pe 25 Noiembrie 2011 20:01
Albanezii, dup� lungi ani de studii, document�ri �i cercet�ri, reu�esc s� construiasc� primul lor avion, dar care la primul lui zbor se pr�bu�e�te. Jale mare, doliu na�ional �i ziarele din �ntreaga lume apar cu urm�toarea �tire pe prima pagin�:
"Primul avion construit de albanezi s-a pr�bu�it. �n via��, din �ntreg echipajul, a mai r�mas numai fochistul!"
The_Exile
Postat pe 25 Noiembrie 2011 20:04
Gabitza_Gabriela
Postat pe 26 Noiembrie 2011 01:25
nu-ti place..................nu citi.............treci mai departe
Gabitza_Gabriela
Postat pe 26 Noiembrie 2011 01:32
De la: Yharr, la data 2011-11-25 19:44:26Prea mul�i nebuni la spital. Trebuia f�cut ceva. Un doctor g�se�te o solu�ie. Merge �ntr-o camer� unde erau nebuni, deseneaz� o u�� pe perete, cu broasc�, yal� �i le zice:
To�i nebunii se �ngr�m�desc s� ias�, zg�rie peretele, numai unul sta �i r�dea. Se duce doctorul la el, �l felicit� �i-i mai spune:
- Se pare c� tu e�ti vindecat. Po�i s� pleci, dar un singur lucru s�-mi mai spui: totu�i, de ce nu ai s�rit s� ie�i ?
- P�i cheia e la mine.
yssa2010
Postat pe 26 Noiembrie 2011 08:37
De la: Gabitza_Gabriela, la data 2011-11-26 01:32:57nu-ti place..................nu citi.............treci mai departe

Gabitza nu-l baga in seama pe ala ca dupa aia te fugareste pe topicuri cu insulte.Eu am facut greseala asta si acu m-am "scos"
The_Exile
Postat pe 26 Noiembrie 2011 09:42
De la: yssa2010, la data 2011-11-26 08:37:29
De la: Yharr, la data 2011-11-25 19:44:26Prea mul�i nebuni la spital. Trebuia f�cut ceva. Un doctor g�se�te o solu�ie. Merge �ntr-o camer� unde erau nebuni, deseneaz� o u�� pe perete, cu broasc�, yal� �i le zice:
- P�i cheia e la mine.

Eu m-am mauzat binisor si la ala cu evreii si TV-ul color(alb si negru=culori)
The_Exile
Postat pe 26 Noiembrie 2011 09:44
Diferen�ele �ntre birou �i pu�c�rie:
1. La pu�c�rie stai mai tot timpul �ntr-o camer� 8x10. La birou stai mai tot timpul �ntr-o camer� 6x8.
2. La pu�c�rie ai trei mese pe zi. La birou ai o gustare pe care o mai �i pl�te�ti.
3. La pu�c�rie ai timp s� meditezi la via�a ta. La birou nu ai timp c�nd lucrezi de chestii at�t de profunde.
4. La pu�c�rie un gardian deschide �i inchide u�ile dup� tine. La birou trebuie s� fii atent cu cheile c�nd vii �i pleci.
5. La pu�c�rie po�i s� te ui�i la televizor. La birou te-ai ars dac� te prinde �eful f�c�nd asta.
6. La pu�c�rie ��i acord� vizite pentru familie �i prieteni. La birou nu apuci s� suni familia �i prietenii.
7. La pu�c�rie �ntre�inerea o pl�te�te statul �i nu trebuie s� lucrezi. La birou, dup� ce munce�ti, din banii pe care �i-i dau deduci toate taxele �i ce mai r�m�ne?...
The_Exile
Postat pe 26 Noiembrie 2011 09:58
Care e deosebirea dintre bikini fran�uze�ti �i cei ruse�ti? Cei fran�uze�ti ��i intr� �n fund, cei ruse�ti �n cizm�!
The_Exile
Postat pe 26 Noiembrie 2011 09:59
Poli�istul �n muzeu. Din neaten�ie, d� jos o vaz�, care se sparge. Paznicul, palid, se apropie �n fug�:
- Vai de mine, era o pies� care data de acum 3000 de ani.
- Ce m-am speriat, credeam c� am spart ceva nou.
The_Exile
Postat pe 26 Noiembrie 2011 10:08
Doi poli�i�ti se �nt�lnesc:
- M�, se apropie Pa�tele, �i-am cump�rat un ou Kinder.
Se �nt�lnesc �i a doua zi:
- Ce zici, �i-a pl�cut oul?
- Ciocolata era excelent�, dar capsula am �nghi�it-o cam greu.
The_Exile
Postat pe 26 Noiembrie 2011 10:08
Un poli�ist vine-ntr-o zi acas� cu un televizor ultimul r�cnet.
- De unde ai televizoru'? �ntreab� so�ia.
- L-am c�tigat la un concurs organizat de poli�ie.
- Ce fel de concurs?
- De matematic�.
- �i ce v-au dat de f�cut?
- "C�t fac 5x5?" Iar eu, cu 17, am ie�it pe locul trei.
The_Exile
Postat pe 26 Noiembrie 2011 10:09
�n armat�, comandantul:
- Cei c�s�tori�i �n st�nga, cei nec�s�tori�i �n dreapta!
- �i homosexualii? �ntreab� un soldat.
- �ncolona�i �n spatele meu, r�spunde comandantul.

La instruc�ia de front, plutonierul ordon�:
- Pluton, alinierea �n front c�te unul, pentru verificarea bocancilor ridica�i piciorul drept!
Unul dintre solda�i ridic�, din gre�eal�, piciorul st�ng, la care plutonierul, v�z�nd �i un bocanc st�ng ridicat, strig� imediat:
- B�, care ai ridicat am�ndou� picioarele?

O voce disperat� la telefon, la ora 5 diminea�a:
- Alo! Salvarea?
- Da.
- Veni�i repede c�ci �n curte e un nebun ce sun� goarna �i ne disper� pe to�i.
- Imediat, da�i-ne adresa!
- UM 04032.

Solda�ii americani, japonezi �i somalezi se �ntreceau la tras cu tunul.
Americanii:5800 m.
Japonezii:10000 m.
Somalezii:10 m.
Dup� ce au tras somalezii, generalul
japonez �i spune somalezului:
- Bine, m�, numai 10 m?
- Dac� e�ti mai tare, hai tu �i sufl�-n �eav�.

�ntr-o unitate de tancuri, unei grupe de proaspe�i recru�i li se prezint� pentru prima oar� un tanc. Plutonierul comandant de grup� �ncepe s� le explice:
- Tancul este de tip T-55, fabricat �n URSS. Are cineva vreo �ntrebare?
Nimeni nu �ntreab� nimic.
- Pe tanc, se afl� instalat un arunc�tor de grenade calibrul 120. Are cineva vreo �ntrebare?
- Tot pe tanc avem o sta�ie de comunica�ii radio. Are cineva vreo �ntrebare?
Un soldat ridic� m�na timid.
- Da, soldat, spune!
- Tovar�e plutonier, sta�ia radio e pe l�mpi sau pe tranzistori?
- B�i, pentru t�mpi�i ca tine o s� repet: este pe tanc!

Bul� sose�te �n armat�. La controlul de la poart�, subofi�erul de serviciu �i g�se�te un geamantan plin de prezervative.
- De ce �i-ai adus at�tea prezervative, Bul�?
- Am auzit eu c� �n armat� e f**ai mare.

- Unchiul meu a ie�it la pensie cu gradul de general colonel. C�nd a murit, avea at�t de multe medalii pe piept, �nc�t l-au aruncat la fiare vechi.
The_Exile
Postat pe 26 Noiembrie 2011 10:14
De la: Yharr, la data 2011-11-26 10:14:25 �n armat�, comandantul:
- Cei c�s�tori�i �n st�nga, cei nec�s�tori�i �n dreapta!
- �i homosexualii? �ntreab� un soldat.
- �ncolona�i �n spatele meu, r�spunde comandantul.

La instruc�ia de front, plutonierul ordon�:
- Pluton, alinierea �n front c�te unul, pentru verificarea bocancilor ridica�i piciorul drept!
Unul dintre solda�i ridic�, din gre�eal�, piciorul st�ng, la care plutonierul, v�z�nd �i un bocanc st�ng ridicat, strig� imediat:
- B�, care ai ridicat am�ndou� picioarele?

O voce disperat� la telefon, la ora 5 diminea�a:
- Alo! Salvarea?
- Da.
- Veni�i repede c�ci �n curte e un nebun ce sun� goarna �i ne disper� pe to�i.
- Imediat, da�i-ne adresa!
- UM 04032.

Solda�ii americani, japonezi �i somalezi se �ntreceau la tras cu tunul.
Americanii:5800 m.
Japonezii:10000 m.
Somalezii:10 m.
Dup� ce au tras somalezii, generalul
japonez �i spune somalezului:
- Bine, m�, numai 10 m?
- Dac� e�ti mai tare, hai tu �i sufl�-n �eav�.

�ntr-o unitate de tancuri, unei grupe de proaspe�i recru�i li se prezint� pentru prima oar� un tanc. Plutonierul comandant de grup� �ncepe s� le explice:
- Tancul este de tip T-55, fabricat �n URSS. Are cineva vreo �ntrebare?
- Pe tanc, se afl� instalat un arunc�tor de grenade calibrul 120. Are cineva vreo �ntrebare?
- Tot pe tanc avem o sta�ie de comunica�ii radio. Are cineva vreo �ntrebare?
Un soldat ridic� m�na timid.
- Da, soldat, spune!
- Tovar�e plutonier, sta�ia radio e pe l�mpi sau pe tranzistori?
- B�i, pentru t�mpi�i ca tine o s� repet: este pe tanc!

Bul� sose�te �n armat�. La controlul de la poart�, subofi�erul de serviciu �i g�se�te un geamantan plin de prezervative.
- De ce �i-ai adus at�tea prezervative, Bul�?
- Am auzit eu c� �n armat� e f**ai mare.

- Unchiul meu a ie�it la pensie cu gradul de general colonel. C�nd a murit, avea at�t de multe medalii pe piept, �nc�t l-au aruncat la fiare vechi.

Multumesc pt. ca mai facut zambesc si asa voi avea o zi frumoasa
faith742011
Postat pe 26 Noiembrie 2011 13:15

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Banc cu blonde:) 1 De la: Bazar-Net 14 Iulie 2013 23:38
Banc cu Manole 25 De la: MAMAITA 30 Ianuarie 2012 10:22
impacare dupa despartire 45 De la: maggy1 31 Martie 2012 13:03
Nu faceti discriminare! 59 De la: Pe1102 6 Aprilie 2012 16:29
Gemantanul! 309 De la: IrisDenisse 4 Iulie 2012 22:19