Mai multe
Bai,cu toate problemele din tara asta(inclusiv bac-ul ) m-am gandit sa ne inveselim si sa publicam ce altceva decat bancuri :))
|
||
|
oanamerfea Postat pe 8 Iulie 2011 19:19 |
||
|---|---|---|
Ne-ai nimerit cu topicu' asta!Cica erau doi cai. Unu' negru, s-unu' mai incolo. Zii saru'mana ca s-a terminat bacu ala, am auzit c-a fost armaghedon. Auzi...bancuri... :)) |
||
|
Darkmagic Postat pe 8 Iulie 2011 19:34 |
||
|
http://www.cancan.ro/actualitate/intern/uite-ce-lucrare-de-bac-colega-mea-de-banca-este-blonda-si-are-un-fund-obraznic-va-dati-seama-ce-i-as-face-172288.html banc in stare pura :)):)):)):)) |
||
|
|
||
|
yumy Postat pe 8 Iulie 2011 19:40 |
||
Foarte tare Yummy! Mai bun ca ala al tau, cu onomastica leului... Uite, o sa ma prefac ca nu sunt un nemernic fara suflet, si o sa te poop, da' numai da data asta. Pop!
|
||
|
Darkmagic Postat pe 8 Iulie 2011 19:52 |
||
De la: DarkMAGIC, la data 2011-07-08 19:34:53 pai vezi bre k nu stii sa citesti....nu am spus ceva k ar incepe bacu ...am zis de probelemele cu bacu...da ce sa faci...pe tine te macina masinaria k nu ai luat bac-ul
|
||
|
oanamerfea Postat pe 8 Iulie 2011 19:59 |
||
| Ai dreptate Oana, e ca tine. :) | ||
|
Darkmagic Postat pe 8 Iulie 2011 20:02 |
||
De la: DarkMAGIC, la data 2011-07-08 20:02:41Ai dreptate Oana, e ca tine. :) |
||
|
oanamerfea Postat pe 8 Iulie 2011 20:03 |
||
De la: DarkMAGIC, la data 2011-07-08 20:02:41Ai dreptate Oana, e ca tine. :) |
||
|
oanamerfea Postat pe 8 Iulie 2011 20:03 |
||
Nervoasa? Ti-a scapat degetelul de doua ori pe click. Sau ai vrut sa intaresti...? |
||
|
Darkmagic Postat pe 8 Iulie 2011 20:15 |
||
bitches lasati dracu calculatoarele astea toata ziua stati ele si va plangeti ca sunteti nefu.tute
|
||
|
animallover Postat pe 8 Iulie 2011 20:18 |
||
De la: DarkMAGIC, la data 2011-07-08 20:15:41Nervoasa? nu...nu....eram in extaz ,dragul meu |
||
|
oanamerfea Postat pe 9 Iulie 2011 15:07 |
||
|
Se intalnesc 2 prieteni unul roman si unul ungur.ungurul ii povesteste prietenului ce a patit si ii zice: Dus la mine la restaurant si vazut una blondine frumos tare: perul spicul graului , dintii morgoritar, tite sulite. Dus LA EA SI ZIS: VII CU MINE LA HOTEL DAU LA TINE TOT CE VREI . DUS cu ea la hotel ,dus in camera si pus sa se dezbrace si incepe: Pune perul spicului in cui, dintii morgoritar in pahar ,tite sulite chirpe! Ioi chind vezut la mine una ca asta zis: -UITAT PULE ACASA!!
|
||
|
RUY_BLAS Postat pe 13 Iulie 2011 20:48 |
||
De la: RUY_BLAS, la data 2011-07-13 20:48:15Se intalnesc 2 prieteni unul roman si unul ungur.ungurul ii povesteste prietenului ce a patit si ii zice:
|
||
|
The_Exile Postat pe 13 Iulie 2011 20:57 |
||
unguru descurcaret
|
||
|
_oktober_ Postat pe 13 Iulie 2011 21:01 |
||
De la: _oktober_, la data 2011-07-13 21:01:58unguru descurcaret ioi ioi
|
||
|
The_Exile Postat pe 13 Iulie 2011 21:03 |
||
De la: Yharr, la data 2011-07-13 21:03:01De la: _oktober_, la data 2011-07-13 21:01:58unguru descurcaret jajj jajjj
|
||
|
_oktober_ Postat pe 13 Iulie 2011 21:04 |
||
De la: _oktober_, la data 2011-07-13 21:01:58unguru descurcaret cand l-am postat exact la tine m-am gandit...si zic "sa vezi acum ce-mi face..."
|
||
|
RUY_BLAS Postat pe 14 Iulie 2011 07:28 |
||
|
O blond� la doctor. -Domni�oar�, v� recomand ni�te ultraviolete. Blonda r�spunde: -Abia a�tept, domn' doctor! Am fost odat� ultra violat� �i mi-a pl�cut la nebunie! O blonda intervievata... - Cati soti ai avut pana acum ? - Doar ai mei? Sau a�a...in general? Pe o plaja de nudisti: -Domnisoara, stiti de ce am nevoie acum? -Nu sunt oarba, v�d!!! |
||
|
PRALEA_ Postat pe 31 August 2011 17:52 |
||
|
Un baietel se plimba cu bicicleta pe linga mama lui: - Uite mama,merg fara maini!!! Peste citeva clipe se intoarce inapoi: - Uite mama,eu merg fara dinti :))) Basescu merge sa consulte o vrajitoare: Vrajitoarea, foarte concentrata, inchide ochii si si spune : - Va vad trecand pe un bulevard foarte mare, intr-o masina decapotabila si lumea strigand de bucurie. Basescu zambeste si o intreaba: - Deci, multimea este fericita? ......- Da, ca niciodata! - Si oamenii alearga dupa masina? - Da, alearga in jurul masinii, ca nebunii. Politiei ii este foarte dificil sa faca loc masinii. - Sunt si oameni care poarta drapele? - Da, drapele si bannere cu cuvinte de speranta pentru un viitor mai bun. - Chiar asa ? Si oamenii striga, canta? ...- Da, oamenii striga fraze de speranta : "Oh! De-acum incolo totul va fi mai bine !!!" Poporul este in sarbatoare. - Si eu, eu cum reactionez la toate astea? - Nu pot sa vad ! Cosciugul este inchis Crocodilul EMO, intr-o zi de suparare maxima, pune mana pe telefon, formeaza si: � Alo! Fabrica de posete?! Un porc se uita ingrozit la o priza � si se uita� si se uita� si se uita� La un moment dat zice: �-Sa mor eu! Pe asta l-au zidit!!� O seara buna tuturor ! |
||
|
rondina Postat pe 31 August 2011 21:13 |
||
|
Un cuplu de tineri casatoriti au decis sa-si petreaca luna de miere la o pensiune izolata la munte. S-au cazat intr-o sambata si n-au mai iesit timp de cinci zile. Ingrijorati de soarta lor, proprietarul pensiunii s-a hotarat sa vada daca n-au patit ceva. Asa ca a batut la usa si i-a intrebat daca sunt in regula. - Suntem ok... traim din fructele dragostei ! - Asa mi-am si imaginat ... dar v-as ruga sa nu mai aruncati pielitele in curte ca imi sufocati gastele... Scrisoare de la profesoar� catre p�rin�i: "Dragi p�rin�i, v� rog s�-l sp�la�i pe Bul�! Miroase!" R�spunsul: "Stimat� Doamn�! Bul� nu trebuie mirosit. Bul� trebuie �nv��at!"
|
||
|
PRALEA_ Postat pe 1 Septembrie 2011 09:44 |
||
De la: PRALEA_, la data 2011-08-31 17:52:23O blond� la doctor. ce-ti mai plac blondele neata
|
||
|
Ame_ly Postat pe 1 Septembrie 2011 09:46 |
||
|
O planet� trece pe l�ng� planeta P�m�nt �i o �ntreab�: - Ce mai faci, soro? Nu te-am v�zut de milioane de ani! - Nu prea bine... �tii... mi-au ie�it Homo Sapiens... - Nu te �ngrijora, o s� treac�! Am avut �i eu! Intr-o sala de judecata, dupa un proces greu, nimeni nu mai zicea nimic, toti erau plictisiti... La un moment dat, se ridica un betiv si striga judecatorului: - Sa ma pupi in fund!... Atunci, judecatorul bate cu ciocanul in masa si urla: - Cum?!? Afara! Betivul: - Nu! Aici, sa vada toata lumea!... |
||
|
rondina Postat pe 4 Septembrie 2011 13:48 |
||
De la: rondina, la data 2011-09-04 13:48:29Intr-o sala de judecata, dupa un proces greu, nimeni nu mai zicea nimic, toti erau plictisiti... La un moment dat, se ridica un betiv si striga judecatorului: varianta: -Cum??? -Uite-asa! Mtzok-mtzok-mtzok si arata spre ... |
||
|
unkiu Postat pe 9 Septembrie 2011 16:40 |
||
De la: unkiu, la data 2011-09-09 16:40:17De la: rondina, la data 2011-09-04 13:48:29Intr-o sala de judecata, dupa un proces greu, nimeni nu mai zicea nimic, toti erau plictisiti... La un moment dat, se ridica un betiv si striga judecatorului: ...spre...?!
|
||
|
rondina Postat pe 9 Septembrie 2011 17:28 |
||
|
Ion �i Vasile. - Vasile, am fost �n Turcia la all inclusive. Ce s� mai spun, excep�ional: m�n�nci �i bei c�t �i c�nd vrei, cu bar la piscin�, lux mare! Da' s� vezi ce faz� p��esc: m� duc �ntr-o diminea�� la micul dejun, iar Maria mea r�m�ne �n camer�. C�nd m� �ntorc, ia-o pe Maria de unde nu-i! O caut peste tot, m� panichez, m� duc la recep�ie �i aflu c� e �n camer� la Antonio Banderas! M� duc acolo, bat la u�� �i deschide Antonio. B�rbat bine: �nalt, frumos, plin de mu�chi, brunet, ochi alba�tri, f�r� pic de burt�... C�nd colo, iese �i Maria mea, dezbr�cat�, din baie! Cu ���ele vai mama ei, p�n' la buric, cu curu' l�sat, cu cearc�ne... B�, �i mi s-a f�cut o ru�ine de omu'
|
||
|
PRALEA_ Postat pe 25 Septembrie 2011 20:16 |
||
|
Ion si Gheo intra in crasma se aseaza la o masa si comanda cate un detz. La un moment dat unu se ridica de la o alta masa,vine la masa lor si ii fucie lui Gheo o palma.Gheo se uita la el si-l intreaba calm: -Ma,asta o fo in serios ori in gluma? -In serios-zice tipul. -No ase, ca mie nu-mi plac glume de astea-zice Gheo.
|
||
|
PRALEA_ Postat pe 22 Noiembrie 2011 09:54 |
||
|
-Esti acuzat ca ti-ai omorat soacra cu sange rece. De ce ai facut-o? -Nevasta-mea mi-a zis... -Cum poti sa spui asa ceva, sotia ta isi iubea foarte mult mama! -Asa e, da inainte de a pleca, in ziua respectiva, mi-a zis: "Marcele, daca in timp ce doarme o deranjeaza vreo musca, n-o trezi, omoar-o!" |
||
|
The_Exile Postat pe 22 Noiembrie 2011 10:08 |
||
|
Doi prieteni converseaza: -Hei ce-i cu tine? De ce ai un ochi vanat? -Ieri am fost la masa la socrii... -Ei si?... -Stii doar ca ei sunt credinciosi: inainte de masa a trebuit sa spunem rugaciunea. -Si mai departe?... -Am facut greseala ca la pasajul "si fereste-ne Doamne de rele" sa ma uit tocmai la mama soacra... |
||
|
The_Exile Postat pe 22 Noiembrie 2011 10:09 |
||
|
Un vanator si-a invitat prietenii sa le arate colectia sa de animale impaiate. -Uite, aici este un leu pe care l-am impuscat in Africa. Langa el, o veverita, iar acolo in spate este soacra-mea. -Dar ce zambitoare este! remarca unul dintre musafiri. -Da, pentru ca pusca avea luneta si pana-n ultima clipa a crezut ca vreau sa o fotografiez. |
||
|
The_Exile Postat pe 22 Noiembrie 2011 10:10 |
||
|
Un vanator pleaca intr-un safari cu soacra-sa si su sotia. Intr-o seara prin jungla soacra se rataceste si vanatorul si sotia pleaca sa o caute. Intr-un tufis o gasesc impietrita de groaza in fata unui leu care ragea din toti rarunchii. Vazand asta sotia zice vanatorului: -Ce facem acuma? -Nimic, raspunde vanatorul, leul s-a bagat singur in treaba asta lasa-l sa se descurce... |
||
|
The_Exile Postat pe 22 Noiembrie 2011 10:11 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| FOTOTAPET PERSONALIZAT TABLOURI PERSONALIZATE | 4 | De la: TIGRA 27 Ianuarie 2011 16:12 |
| Bancuri cu doctori | 89 | De la: dragon_fly88 1 Aprilie 2014 21:06 |
| Le face fericite | 3 | De la: kudika_982640 13 Martie 2015 16:22 |
|
|
||
| impacare dupa despartire | 45 | De la: maggy1 31 Martie 2012 13:03 |
| Banc cu blonde:) | 1 | De la: Bazar-Net 14 Iulie 2013 23:38 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.