Mai multe
De la: Yharr, la data 2011-11-27 20:16:52Badea Gheorghe st�tea la oi. La un moment dat, apare un lupt�tor de kung-fu, care �i zice:
|
||
|
faith742011 Postat pe 27 Noiembrie 2011 20:18 |
||
|---|---|---|
De ce �i "boteaz�" b�rba�ii penisurile? Le place s� se tutuiasc� cu cel cu care iau cele mai importante decizii!
|
||
|
The_Exile Postat pe 27 Noiembrie 2011 20:20 |
||
|
Recent s-a efectuat un sondaj pe plan mondial. �ntrebarea a fost: "V� rug�m s� ne spune�i opinia dumneavoastr� �n leg�tur� cu lipsa de alimente din restul lumii." Sondajul a fost un e�ec total: - �n Africa nu �tiau ce �nseamn� "alimente"; - �n Europa de Vest nu �tiau ce �nseamn� "lips�"; - �n Europa de Est nu �tiau ce �nseamn� "opinie"; - �n America de Sud nu �tiau ce �nseamn� "v� rug�m"; - �n S.U.A. nu �tiau ce �nseamn� "restul lumii". |
||
|
|
||
|
The_Exile Postat pe 27 Noiembrie 2011 20:23 |
||
|
- Acuzat, recunoa�te c� ai gre�it. - Imposibil, domnule judec�tor, pledoaria avocatului m-a convis c� nu am furat. |
||
|
The_Exile Postat pe 27 Noiembrie 2011 20:23 |
||
De la: Yharr, la data 2011-11-27 20:20:16 De ce �i "boteaz�" b�rba�ii penisurile? Le place s� se tutuiasc� cu cel cu care iau cele mai importante decizii! Ana: Ce faci?Manole: Un zid. Te bagi?
|
||
|
Fulg-de-nea Postat pe 27 Noiembrie 2011 20:26 |
||
|
Un ardelean vede intr-un lac un alb si un negru gata sa se inece. Pe care il salveaza? ???? Pe negru, ca sigur nu e ungur. |
||
|
kudika_nikole Postat pe 27 Noiembrie 2011 20:26 |
||
|
�n avion, la clasa �nt�i, o doamn� e a�ezat� l�ng� un domn. La un moment dat, ea �ncepe s� str�nute �i de fiecare dat� �ncepe s� tremure din toata fiin�a ei, dup� care �i �terge delicat nasul. Istoria se repet�, la care domnul de l�ng� ea i se adreseaz�: - M� scuza�i, nu vreau s� v� inoportunez, dar mi-e imposibil s� m� ab�in s� v� �ntreb: de ce tremura�i a�a de tare de fiecare dat� c�nd str�nuta�i? - Pentru c� suf�r de o boal� foarte rar�, de fiecare dat� c�nd str�nut, am un orgasm. La care domnul, un pic jenat c� nu a mai auzit de asemenea boal�, o �ntreab� grijuliu: - �i lua�i ceva? - Da... piper... |
||
|
Fulg-de-nea Postat pe 27 Noiembrie 2011 20:26 |
||
|
Judec�torul �ntreab� martorul la proces: - La ce distan�� v-a�i aflat de locul accidentului? - La 6 metri �i 75 de centimetri. - �i cum de �ti�i a�a de exact? - C�nd am v�zut accidentul, mi-am dat seama pe loc c� voi fi �ntrebat la proces de vreun t�mpit �i am m�surat... |
||
|
Fulg-de-nea Postat pe 27 Noiembrie 2011 20:28 |
||
|
Un ardelean vine in Bucuresti si asteapta verdele la un semafor. Un sofer trece cu viteza printr-o balta si-i umple pe toti cu zoaie, din cap pina-n picioare. Bucurestenii urla dupa el scosi din minti, numai ardeleanul se uita mirat. - Apoi, stati linistiti ca trebe s-opreasca. - Ce s-opreasca dom'le, esti timpit?! N-ai vazut ce viteza avea? - Apoi cum, nu opreste? - Nu. Da' mata pe ce lume traiesti? - Apoi la noi in Ardeal, cind se-ntimpla de te uda un sofer, apoi opreste, te ia in masina, isi cere iertare, te duce acasa, iti da sa maninci si nu se lasa pina nu stai la el vreo trei zile in gazda pe banii lui. Iar la plecare iti cumpara si televizor. - Ei, pe dracu, zice bucuresteanul. Ti s-a intimplat matale asta!? - Nu mie, da' i s-o-ntimplat nevesti-mii! |
||
|
kudika_nikole Postat pe 27 Noiembrie 2011 20:28 |
||
|
O blond� se plimb� cu prietenul ei pe l�ng� o �osea circulat�. La un moment dat, tipul, fan Mercedes, �i zice: - Uite un Mercedes Vito! Blonda, lovit� �n sentiment, coace ce coace �i, la un moment dat, c�nd vede un BMW, zice: - Uite un BMW, boule! |
||
|
Fulg-de-nea Postat pe 27 Noiembrie 2011 20:29 |
||
|
O tanara calugarita se duce de urgenta la doctor: - Doctore, ajuta-ma: nu pot scapa de sughit!! Doctorul o consulta atent, apoi i-i spune: - Maicuta: sunteti insarcinata!! Calugarita, disperata, dar.. fara sa mai sughite, se intoarce la manastire si povesteste totul. A doua zi, maica stareta, infuriata, se adreseaza doctorului: - De ce i-ati spus asta calugaritei noastre? - Simplu, ca sa o sperii si sa scape de sughit... La care, stareta replica manioasa: - Da, dar cel care s-a speriat a fost episcopul!...! s-a aruncat din turn! |
||
|
kudika_nikole Postat pe 27 Noiembrie 2011 20:30 |
||
|
Un individ avea nevoie de un instalator, a�a c� �l roag� pe un prieten s�-i comande unul. Zis �i f�cut. Pune m�na pe telefon �i-l sun� pe instalator: - Bun� ziua... - Sunt fierbinte, ce dori�i? - Ce num�r de telefon mi-a dat �sta?, se �ntreab� omul, care �nchide telefonul �i formeaz� num�rul din nou. - Alo?... a� dori... - Alo... sunt fierbinte... - Auzi, cucoan�... eu nu-mi v�d capul de treab� �i matale ��i arde de alte alea. Tr�nte�te telefonul �i-l sun� pe prieten: - B�, ce num�r de telefon mi-ai dat? C�-mi r�spunde una �i-mi spune c�-i... fierbinte... - P�i Fierbinte Ion �l cheam� pe instalator. Cred c� �i-a r�spuns nevast�-sa. |
||
|
Fulg-de-nea Postat pe 27 Noiembrie 2011 20:31 |
||
|
Un oltean e condamnat la moarte prin electrocutare. Este a�ezat pe scaunul electric �i �ntrebat care e ultima lui dorin��. Olteanul r�spunde: - S� m� �ine�i de m�n�. |
||
|
The_Exile Postat pe 27 Noiembrie 2011 20:31 |
||
|
Un om mergea cu trenul prin Moldova . Cu el in compartiment un moldovean. Se apropie de gara Oituz si omul nostru deschide fereastra sa vada gara.. Moldoveanul din spate: - Marashesti.. . Omul nostru: - Oituz! Moldoveanul iara: - Marashesti! - Ba-i Oituz! La care moldoveanul infuriat: ־ �nchide ba giamul ca ma rashesti!.... |
||
|
kudika_nikole Postat pe 27 Noiembrie 2011 20:31 |
||
|
- Ce scrie pe piatra de mormant a unei blonde? - "In sfarsit s-a culcat singura" |
||
|
kudika_nikole Postat pe 27 Noiembrie 2011 20:34 |
||
|
Cic� un OZN a aterizat la olteni �i primarul unui sat �i sf�tuie�te pe locuitori ca, �n caz c� v�d un extraterestru, s� vorbeasc� clar, r�spicat �i nu prea mult. Gheorghe era la coas� cose�te el ce cose�te �i vede ceva mic, verde, �i cu ochii bulbuca�i �n iarb�. Se duce la el �i-i zice: - Eu, Gheorghe, cosa�, cosesc... La care creatura din iarb� zice: - Eu, Ghi��, p�durar, m� kc!
|
||
|
The_Exile Postat pe 27 Noiembrie 2011 20:34 |
||
|
Doi olteni �n vacan��.La ora 3 diminea�a,unul �l treze�te pe cel�lalt: - Marine! - Ce-i? - Deschide ochii �i spune-mi ce vezi? - Cerul. - �i? - �i Luna. - �i? - �i Carul Mare. - �i? - �i Carul Mic. - �i? - �i... Ioaneee!... �tia ne-au furat cortu'. |
||
|
The_Exile Postat pe 27 Noiembrie 2011 20:36 |
||
|
�ntr-un compartiment de personal, prin Ardeal. Trenul cam pustiu, coridoarele goale, glasul ro�ilor de tren monoton. Un cet��ean singur �ntr-un compartiment, cufundat �n g�nduri. Trenul opre�te �ntr-o gar� �i �n compartiment intr� un alt cet��ean, cu un picior de lemn. D� bine�e �i cade �i el pe g�nduri. Mai trec vreo dou� g�ri. Primul ocupant cioc�ne�te discret �n piciorul de lemn: - Ap�i, domnule drag�, nu v� fie cu sup�rare, frasin �i? Posesorul, dup� un moment de chibzuial�: - Ba! Lini�te. Mai trece o gar�. - Paltin �i? - Ba! - Fag �i? - Ba! - Stejar �i? - Ba! - Gorun �i? - �i. - Ap�i, daca-i gorun, �i fain, c� nu amor��te! |
||
|
Fulg-de-nea Postat pe 27 Noiembrie 2011 20:37 |
||
|
Iarn� grea� Cic� era un pescar fanatic. �i de fanatic ce era se duce el �ntr-o zi la pescuit, de�i era mult sub zero grade. Scoate t�rn�copul s� dea o copc�, dup� care-�i arunc� sculele �n ap�. St� el ce st� �i deodat� aude o voce groas� din spate: - Aici nu este pe�te! C�nd aude, pescarul �i extrage undi�ele �i se mut� mai �ncolo� tot nu mi�c�. Dup� o vreme, aude iar�i vocea: - Aici nu se afl� pe�te! Tipul, sup�rat, se mut� din nou, sparge ghea�a �i �ade. Din nou, �n spatele lui, vocea: - Aici nu vei g�si pe�te! Enervat, pescarul se-ntoarce �i gr�ie�te: - Da' cine p***a m�-tii e�ti tu, b�, de-mi tot sperii norocul? - Eu s�nt directorul patinoarului! |
||
|
The_Exile Postat pe 27 Noiembrie 2011 20:38 |
||
De ce �nmoaie ardelenii p�inea �n zeam�? Ca s� nu ca�te gura de dou� ori.
|
||
|
Fulg-de-nea Postat pe 27 Noiembrie 2011 20:38 |
||
|
Un poli�ist trecut �n rezerv�, care se cam plictisea, a hot�r�t s� se ocupe cu pescuitul. �i-a cump�rat manuale, undi�e, �i-a f�cut rost de momeal� �i s-a dus la balt�. Dup� 4 ore de a�teptare, el reu�e�te s� prind� un pe�te mic. Furios, poli�istul �l scoate din c�rlig, �l apuc� de coad� �i �ncepe s�-i trag� palme: - Spune unde s�nt ceilal�i! Spune unde s�nt ceilal�i� |
||
|
The_Exile Postat pe 27 Noiembrie 2011 20:40 |
||
|
Este timpul alegerilor pentru func�ia de pre�edinte al lumii, iar tu ai drept de veto, adic� votul t�u ar decide cine s� fie ales. Iat� �i detaliile despre cei trei candida�i: Candidatul A are leg�turi cu ni�te politicieni corup�i �i se bazeaz� pe conjunctia astrelor. A avut dou� rela�ii extraconjugale. Fumeaz� foarte mult �i bea �ntre 8 �i 10 pahare de martini pe zi. Candidatul B a fost dat afar� din func�ie de dou� ori, doarme p�n� la amiaz�, a fumat opiu �n tinere�e �i bea un sfert de litru de whisky �n fiecare sear�. Candidatul C este sportiv medaliat �i erou de r�zboi. Este vegetarian, bea bere ocazional �i nu a avut niciodat� rela�ii extraconjugale. Dintre ace�ti trei candida�i tu pentru cine ai opta? Alege �i apoi cite�te r�spunsurile de mai jos. Candidatul A este Franklin D.Roosevelt. Candidatul B este Winston Churchill. Candidatul C este Adolf Hitler... |
||
|
The_Exile Postat pe 27 Noiembrie 2011 20:43 |
||
| Cand m-am nascut aveam doua variante : sa fiu baiat sau fetitza. Am ales-o pe prima k am preferat sa termin de supt dupa 1 an decat sa ma apuc de la 14. | ||
|
papusika_kudika Postat pe 27 Noiembrie 2011 20:45 |
||
|
Doi ardeleni intr� �ntr-un bar. Ion �l �ntreab� pe Vasile: - No, m�, ce e�ti a�a de sup�rat? - Ap�i abia a�tept s� ajung acas� �i s� rup chilo�ii muierii. - D-ap�i ce ai, m�, cu chilo�ii femeii? - Ap�i m� a�a m� str�ng c� de-abia pot mere cu ei pe strad� |
||
|
Fulg-de-nea Postat pe 27 Noiembrie 2011 20:45 |
||
De la: papusika_kudika, la data 2011-11-27 20:45:06Cand m-am nascut aveam doua variante : sa fiu baiat sau fetitza. Am ales-o pe prima k am preferat sa termin de supt dupa 1 an decat sa ma apuc de la 14. Papusicooooooo
|
||
|
The_Exile Postat pe 27 Noiembrie 2011 20:46 |
||
|
Un b�rbat merge cu liftul. La un moment dat, intr� o femeie. Dup� dou� etaje, femeia opre�te liftul, se uit� cochet la el, �i dezbrac� bluza �i sutienul �i le arunc� pe jos. - Hai, f�-m� ca s� m� simt ca o femeie. B�rbatul se g�nde�te pu�in, �i dezbrac� c�ma�a, o arunc� pe jos �i spune: - Hai, spal-o �i calc-o. |
||
|
papusika_kudika Postat pe 27 Noiembrie 2011 20:46 |
||
De ce sunt ardelenii ca telefoanele publice? Pentru c� trebuie s� le dai un pumn ca s� le pice fisa�
|
||
|
Fulg-de-nea Postat pe 27 Noiembrie 2011 20:47 |
||
|
Doi ardeleni t�iau o bomb� cu fier�str�ul. Vine al treilea �i �i �ntreab�: - M�, da' dac� explodeaz�? La care �ilal�i: - Ap�i nu-i bai, c� mai avem una! |
||
|
Fulg-de-nea Postat pe 27 Noiembrie 2011 20:48 |
||
De la: Flowers, la data 2011-11-27 20:48:02Doi ardeleni t�iau o bomb� cu fier�str�ul. Vine al treilea �i �i �ntreab�:Ma alde ...Dambloaga ,ati facut concurs de ccopy-paste
|
||
|
cristinxxx Postat pe 27 Noiembrie 2011 20:53 |
||
|
Dialog �n pat: - Dragul meu, tu m� iube�ti? - Da' tu ce crezi c� fac aici? Flot�ri? |
||
|
kudika_nikole Postat pe 27 Noiembrie 2011 20:54 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Neobux | 2 | De la: pavel-craciun 20 Mai 2009 13:26 |
| Bonuri de reducere.... | 2 | De la: adika 13 Octombrie 2009 16:00 |
| Vrei sa faci bani in comfort? Indiferent de varsta, o poti face, la tine acasa:) | 4 | De la: _oktober_ 4 Februarie 2011 21:23 |
|
|
||
| Bancuri cu doctori | 89 | De la: dragon_fly88 1 Aprilie 2014 21:06 |
| bancuri ff bune :D | 535 | De la: Chriisuu 6 Martie 2015 17:29 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.