Mai multe
| Am fost la un eveniment cu prietenul meu. Acolo atitudinea lui a lasat putin de dorit, dar ce a durut a fost atitudinea prieteniilor comuni cu fosta. La intrebarea "de ce te ai comportat asa?"< Raspunsul a fost "am crezut ca sunt cu fosta". Au fost 12 ani impreuna, noi iesim doar de 2 luni, intrebarea e"am vreo sansa?" sau "are rost sa incerc cu un barbat care nici nu e constient ca e cu mine la un eveniment?" "Cum ar putea el trece peste trecut? "Ea s-a despartit, de mai bine de un an jumatate-doi, de el, din cate stiu e singura si nu a facut nici un gest ca ar vrea sa se mai impace cu el. El insa o mai iubeste si el nici nu ii zice sa vina sa isi ia hainele de la el. Nu stiu sincer ce sa fac. | ||
|
nela_nella Postat pe 15 Iulie 2011 10:55 |
||
|---|---|---|
De la: nela_nella, la data 2011-07-15 10:55:15Am fost la un eveniment cu prietenul meu. Acolo atitudinea lui a lasat putin de dorit, dar ce a durut a fost atitudinea prieteniilor comuni cu fosta. La intrebarea "de ce te ai comportat asa?"< Raspunsul a fost "am crezut ca sunt cu fosta". Au fost 12 ani impreuna, noi iesim doar de 2 luni, intrebarea e"am vreo sansa?" sau "are rost sa incerc cu un barbat care nici nu e constient ca e cu mine la un eveniment?" "Cum ar putea el trece peste trecut? "Ea s-a despartit, de mai bine de un an jumatate-doi, de el, din cate stiu e singura si nu a facut nici un gest ca ar vrea sa se mai impace cu el. El insa o mai iubeste si el nici nu ii zice sa vina sa isi ia hainele de la el. Nu stiu sincer ce sa fac. Se spune ca leacul unei iubiri, e o alta iubire dar vad ca in cazul lui nu a functionat. Daca vrei sa fii iubita pt ceea ce esti si reprezinti, atunci stii ce ai de facut.
|
||
|
ilumax_76 Postat pe 15 Iulie 2011 11:16 |
||
De la: nela_nella, la data 2011-07-15 10:55:15Am fost la un eveniment cu prietenul meu. Acolo atitudinea lui a lasat putin de dorit, dar ce a durut a fost atitudinea prieteniilor comuni cu fosta. La intrebarea "de ce te ai comportat asa?"< Raspunsul a fost "am crezut ca sunt cu fosta". Au fost 12 ani impreuna, noi iesim doar de 2 luni, intrebarea e"am vreo sansa?" sau "are rost sa incerc cu un barbat care nici nu e constient ca e cu mine la un eveniment?" "Cum ar putea el trece peste trecut? "Ea s-a despartit, de mai bine de un an jumatate-doi, de el, din cate stiu e singura si nu a facut nici un gest ca ar vrea sa se mai impace cu el. El insa o mai iubeste si el nici nu ii zice sa vina sa isi ia hainele de la el. Nu stiu sincer ce sa fac. Tu mai ai de gand sa deschizi topice cu acelasi subiect? Parca intr-un topic vroiai sa-l uiti, acum?
|
||
|
|
||
|
doi_ochi_caprui Postat pe 15 Iulie 2011 15:11 |
||
De la: nela_nella, la data 2011-07-15 10:55:15Am fost la un eveniment cu prietenul meu. Acolo atitudinea lui a lasat putin de dorit, dar ce a durut a fost atitudinea prieteniilor comuni cu fosta. La intrebarea "de ce te ai comportat asa?"< Raspunsul a fost "am crezut ca sunt cu fosta". Au fost 12 ani impreuna, noi iesim doar de 2 luni, intrebarea e"am vreo sansa?" sau "are rost sa incerc cu un barbat care nici nu e constient ca e cu mine la un eveniment?" "Cum ar putea el trece peste trecut? "Ea s-a despartit, de mai bine de un an jumatate-doi, de el, din cate stiu e singura si nu a facut nici un gest ca ar vrea sa se mai impace cu el. El insa o mai iubeste si el nici nu ii zice sa vina sa isi ia hainele de la el. Nu stiu sincer ce sa fac. Eu am impresia ca tu nu prea te iubesti pe tine insati.Cu cateva luni in urma plangeai ca te-a parasit nu stiu cine, acum scrii ca prietenul tau se gandeste la fosta care i-a dat papucii. Mi se pare jalnic sa bocesti cu anii dupa o femeie care nu te mai vrea si sa tot traiesti in umbra ei, ca si cum aia ar fi nu stiu ce printesa. Daca inca o mai iubeste pe ailalta, de ce iese cu tine atunci? Si cum ii permiti sa se poarte asa cu tine? Eu as vorbi serios cu el si l-as scutura putin, ca sa se trezeasca la realitate. Eventual as fi putin dura si i-as spune verde in fata ce gandesc, faptul ca e indragostit de o fantoma si ca n-o sa fie niciodata fericit in felul asta. Ca sa se desprinda insa, ar fi bine sa nu se tot intalneasca cu "fosta" peste tot si sa nu mai frecventeze locurile pe care le frecventeaza si ea. Daca tot nu intelege, l-as lasa balta si mi-as cauta pe cineva care sa ma iubeasca cu adevarat. |
||
|
Micaell Postat pe 15 Iulie 2011 17:32 |
||
|
Ma gandeam eu ca nu sunteti impreuna de mult timp. Iti pierzi vremea langa el, serios. |
||
|
kudika_pudika Postat pe 15 Iulie 2011 17:45 |
||
De la: doi_ochi_caprui, la data 2011-07-15 15:11:31De la: nela_nella, la data 2011-07-15 10:55:15Am fost la un eveniment cu prietenul meu. Acolo atitudinea lui a lasat putin de dorit, dar ce a durut a fost atitudinea prieteniilor comuni cu fosta. La intrebarea "de ce te ai comportat asa?"< Raspunsul a fost "am crezut ca sunt cu fosta". Au fost 12 ani impreuna, noi iesim doar de 2 luni, intrebarea e"am vreo sansa?" sau "are rost sa incerc cu un barbat care nici nu e constient ca e cu mine la un eveniment?" "Cum ar putea el trece peste trecut? "Ea s-a despartit, de mai bine de un an jumatate-doi, de el, din cate stiu e singura si nu a facut nici un gest ca ar vrea sa se mai impace cu el. El insa o mai iubeste si el nici nu ii zice sa vina sa isi ia hainele de la el. Nu stiu sincer ce sa fac. ---- Atunci era vorba de o alta persoana. In 6 luni se intampla multe. |
||
|
nela_nella Postat pe 16 Iulie 2011 18:37 |
||
De la: nela_nella, la data 2011-07-16 18:37:20De la: doi_ochi_caprui, la data 2011-07-15 15:11:31De la: nela_nella, la data 2011-07-15 10:55:15Am fost la un eveniment cu prietenul meu. Acolo atitudinea lui a lasat putin de dorit, dar ce a durut a fost atitudinea prieteniilor comuni cu fosta. La intrebarea "de ce te ai comportat asa?"< Raspunsul a fost "am crezut ca sunt cu fosta". Au fost 12 ani impreuna, noi iesim doar de 2 luni, intrebarea e"am vreo sansa?" sau "are rost sa incerc cu un barbat care nici nu e constient ca e cu mine la un eveniment?" "Cum ar putea el trece peste trecut? "Ea s-a despartit, de mai bine de un an jumatate-doi, de el, din cate stiu e singura si nu a facut nici un gest ca ar vrea sa se mai impace cu el. El insa o mai iubeste si el nici nu ii zice sa vina sa isi ia hainele de la el. Nu stiu sincer ce sa fac. Harnicuta mai esti, schimbi ciorapii mereu.
|
||
|
doi_ochi_caprui Postat pe 16 Iulie 2011 18:40 |
||
De la: kudika_pudika, la data 2011-07-15 17:45:59Ma gandeam eu ca nu sunteti impreuna de mult timp. Ce legatura are iubirea de sine cu faptul ca te trezesti in fata unei situatii de acest gen? Nimic din ce a fost pana la acest eveniment nu a fost suspicios si ca ar fi dezinteresat de persoana mea, de fapt tot ce facea inclina spre faptul ca vrea sa o uite si sa mearga mai departe. Multe si multi se baga in relatii cand inca nu si au uitat fostii/fostele, ideea e sa lupti sa uiti si sa iti refaci viata. Mai bine stii cu ce te lupti decat sa ai niste minciuni frumoase si realitatea sa fie alta. |
||
|
nela_nella Postat pe 16 Iulie 2011 18:41 |
||
De la: Micaell, la data 2011-07-15 17:32:29De la: nela_nella, la data 2011-07-15 10:55:15Am fost la un eveniment cu prietenul meu. Acolo atitudinea lui a lasat putin de dorit, dar ce a durut a fost atitudinea prieteniilor comuni cu fosta. La intrebarea "de ce te ai comportat asa?"< Raspunsul a fost "am crezut ca sunt cu fosta". Au fost 12 ani impreuna, noi iesim doar de 2 luni, intrebarea e"am vreo sansa?" sau "are rost sa incerc cu un barbat care nici nu e constient ca e cu mine la un eveniment?" "Cum ar putea el trece peste trecut? "Ea s-a despartit, de mai bine de un an jumatate-doi, de el, din cate stiu e singura si nu a facut nici un gest ca ar vrea sa se mai impace cu el. El insa o mai iubeste si el nici nu ii zice sa vina sa isi ia hainele de la el. Nu stiu sincer ce sa fac. Ce legatura are iubirea de sine cu faptul ca te trezesti in fata unei situatii de acest gen? Nimic din ce a fost pana la acest eveniment nu a fost suspicios si ca ar fi dezinteresat de persoana mea, de fapt tot ce facea inclina spre faptul ca vrea sa o uite si sa mearga mai departe. Multe si multi se baga in relatii cand inca nu si au uitat fostii/fostele, ideea e sa lupti sa uiti si sa iti refaci viata. Mai bine stii cu ce te lupti decat sa ai niste minciuni frumoase si realitatea sa fie alta. |
||
|
nela_nella Postat pe 16 Iulie 2011 18:42 |
||
De la: Micaell, la data 2011-07-15 17:32:29De la: nela_nella, la data 2011-07-15 10:55:15Am fost la un eveniment cu prietenul meu. Acolo atitudinea lui a lasat putin de dorit, dar ce a durut a fost atitudinea prieteniilor comuni cu fosta. La intrebarea "de ce te ai comportat asa?"< Raspunsul a fost "am crezut ca sunt cu fosta". Au fost 12 ani impreuna, noi iesim doar de 2 luni, intrebarea e"am vreo sansa?" sau "are rost sa incerc cu un barbat care nici nu e constient ca e cu mine la un eveniment?" "Cum ar putea el trece peste trecut? "Ea s-a despartit, de mai bine de un an jumatate-doi, de el, din cate stiu e singura si nu a facut nici un gest ca ar vrea sa se mai impace cu el. El insa o mai iubeste si el nici nu ii zice sa vina sa isi ia hainele de la el. Nu stiu sincer ce sa fac. Cat despre iubit de sine. Sincer, cred ca ma iubesc destul pe mine, cat sa stiu ca merita investitia de a vindeca un astfel de barbat. Problema e ca nu stiu daca e posibil intr o perioada atat de scurta de timp pe cat imi doresc eu. Nu se pune problema ca nu as reusi, ci cum sa fac asta intr-un timp extrem de scurt si ideea e sa vina totul de la el. Ca sincer, nu are farmec daca o face fiindca ii zic eu si mai mult farmec are daca o face de la sine. |
||
|
nela_nella Postat pe 16 Iulie 2011 18:46 |
||
De la: doi_ochi_caprui, la data 2011-07-16 18:40:00De la: nela_nella, la data 2011-07-16 18:37:20De la: doi_ochi_caprui, la data 2011-07-15 15:11:31De la: nela_nella, la data 2011-07-15 10:55:15Am fost la un eveniment cu prietenul meu. Acolo atitudinea lui a lasat putin de dorit, dar ce a durut a fost atitudinea prieteniilor comuni cu fosta. La intrebarea "de ce te ai comportat asa?"< Raspunsul a fost "am crezut ca sunt cu fosta". Au fost 12 ani impreuna, noi iesim doar de 2 luni, intrebarea e"am vreo sansa?" sau "are rost sa incerc cu un barbat care nici nu e constient ca e cu mine la un eveniment?" "Cum ar putea el trece peste trecut? "Ea s-a despartit, de mai bine de un an jumatate-doi, de el, din cate stiu e singura si nu a facut nici un gest ca ar vrea sa se mai impace cu el. El insa o mai iubeste si el nici nu ii zice sa vina sa isi ia hainele de la el. Nu stiu sincer ce sa fac. Imi place sa am picioare curate, ce pot zice... ma adaptez modei..
|
||
|
nela_nella Postat pe 16 Iulie 2011 18:47 |
||
| Ai grija, sa nu fii doar un colac de salvare pentru el... Ceva de care se leaga ca sa o uite pe fosta... | ||
|
Micaell Postat pe 17 Iulie 2011 17:18 |
||
| Micaell are dreptate. Daca te-ai iubi pe tine, ai cere mai mult de la barbatul de langa tine si nu ai accepta asa ceva. O femeie care se iubeste pe sine, probabil i-ar fi turnat cafea in cap in secunda doi si nici n-ar mai fi vrut sa auda de el. Pentru ca raspunsul lui denota lipsa de respect. Iar daca nici respect nu ceri de la cei din jur.... | ||
|
kudika_pudika Postat pe 17 Iulie 2011 20:42 |
||
De la: nela_nella, la data 2011-07-15 10:55:15Am fost la un eveniment cu prietenul meu. Acolo atitudinea lui a lasat putin de dorit, dar ce a durut a fost atitudinea prieteniilor comuni cu fosta. La intrebarea "de ce te ai comportat asa?"< Raspunsul a fost "am crezut ca sunt cu fosta". Au fost 12 ani impreuna, noi iesim doar de 2 luni, intrebarea e"am vreo sansa?" sau "are rost sa incerc cu un barbat care nici nu e constient ca e cu mine la un eveniment?" "Cum ar putea el trece peste trecut? "Ea s-a despartit, de mai bine de un an jumatate-doi, de el, din cate stiu e singura si nu a facut nici un gest ca ar vrea sa se mai impace cu el. El insa o mai iubeste si el nici nu ii zice sa vina sa isi ia hainele de la el. Nu stiu sincer ce sa fac.din simplul fapt ca el ti a dat acesti raspuns trebuia sa iti pui cateva intrebari si apoi sa pleci de langa el....cum poti sa stai langa o persoana stiind ca aceasta iubeste o alta???? e ureros,iar mai tarziu toate astea vor avea repercursiuni ASUPRA Ta....
|
||
|
steffy91 Postat pe 17 Iulie 2011 21:42 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| se merita sa fiu pe locul 2? | 63 | De la: licuriciul_zapacit 6 Februarie 2010 06:23 |
| iubesc doi baieti,ce sa fac? | 33 | De la: ego71 2 Iulie 2011 13:56 |
| relatiia dintre...fecioare si fecioare.....? | 5 | De la: cantacanta 10 Septembrie 2009 19:00 |
|
|
||
| ce sa fac? | 3 | De la: _oktober_ 27 Decembrie 2009 09:33 |
| Iubire sau dependenta ?! | 97 | De la: kudika_6458 24 Februarie 2013 15:32 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.