Setari Cookie-uri

Mi-am dezamagit sotia

Imi pare rau..pentru ce ti se intampla.. E greu.
Dar timpul va rezolva toate greselile. E un pas destul de bun daca ati hotarat sa stati pentru copil..poate in timp relatia dintre voi o sa se refaca.
Dar ca sa te ierte trebuie sa vada ca incerci sa te schimbi.In bine.nu in rau cum ai spus ca fumezi 2 pachete de tigari pe zi si abia mananci.

Incearca sa faci mai multe pentru familie sa vada ca ii iubesti cu adevarat si ca vrei sa te schimbi.
Uite de exemplu..ii vara.Mergeti la o cabana (singuri) nu o invita la mare sau unde e aglomeratia pentru ca voi aveti nevoie de timp petrecut impreuna .

Daca sunteti la mare o sa se gandeasca ca vrei sa o faci din nou..crede-ma.
O cabana la munte e cea mai bun optiune. Si un prim pas foarte bun spre impacare.
Sper sa reusesti si sa nu mai calci stramb
i_deiutsa
Postat pe 30 Iulie 2011 17:55
otul meu candva a gresit mai mult decat tine.Si totusi, pt ca-l iubeam,la un moment dat, cand mi-a trecut furia si m-am simtit mai bine,am reusit sa gandesc limpede.Eu sunt o femeie practica si am facut o lista cu bune si rele.Cele bune erau mai multe decat cele rele.Am ajuns la concluzia ca inca il iubesc, ca am avut o viata buna cu el si ca , daca il iert, el va sti sa se recompenseze toata viata .Stiam ca ma iubeste si pe mine si pe copil foarte mult si ca ceea ce a facut a fost o mare prostie.Am reusit sa trecem peste.Nu a fost usor si nu voi mai avea incredere in el toata viata , dar am trecut peste.Arata-i cat de mult o iubesti si cat de mult regreti ceea ce ai facut ,in fiecare zi.Va trebui sa muncesti mult ca sa o recuceresti dar acele mici gesturi care se fac permanent atunci cand esti langa persoana pe care o iubesti, gesturi care-i arata dragostea ta, ei bine, acele gesturi conteaza ff mult.E pacat sa pierdeti ceea ce ati avut doar pt ca ai fost candva un mare prost.
Lupta pentru ceea ce vrei sa obtii.Bafta si sper sa-mi dai vesti bune curand
bettyco
Postat pe 30 Iulie 2011 18:43
Cu adevarat pertinenta postarea ta draga kudika 409507; cu siguranta casnicia nu trebuie sa devina scena unor lupte a egoismului si orgoliilor si cu certitudine trebuie sa fim pragmatici cu masura. Adevarat e ca trebuie sa ai si o oarecare intelepciune, sa dai dovada de toleranta, intelegere, rabdare sa afli drumul cel mai scurt si simplu pentru a rezolva problemele. Nici unul dintre cei doi nu e perfect, da, asa e…dar ce spui de putina RESPONSABILITATE?
E un element ce scapa unora atunci cand se angajeaza in acest proiect complex numit casnicie. Poate sunt prea radicala si dau dovada de pragmatism si lipsa de toleranta; ceea ce nu face cinste unui bun crestin si cetatean al acestei societati; dar compensez prin responsabilitate si caut sa nu fac lucruri care stiu ca l-ar jigni, umili, rani, intrista pe partenerul meu de viata. Gresesc daca astept sa fiu tratata la fel de el? Atunci…mea culpa…undeva eu am gandit prost.

CESSY_C
Postat pe 30 Iulie 2011 20:14
''Acest'' CESSY_C nu intelege ce ai vrut sa spui.
Detalii, please.
CESSY_C
Postat pe 30 Iulie 2011 20:17
De la: CESSY_C, la data 2011-07-30 20:17:09''Acest'' CESSY_C nu intelege ce ai vrut sa spui.
Detalii, please.

Postari diferite pe 30.07.?
CESSY_C
Postat pe 30 Iulie 2011 20:18
cred ca sunt inselat....
Ultimul post: CESSY_C pe 30-07-2011

imi e frica de operatie..un sfat!
Ultimul post: mirajdan pe 30-07-2011

Mi-am dezamagit sotia

Sunt 2 topicuri complet diferite postate de acest CESSY_C pe 30-07-2011.... cred ca e ceva putred la mijloc

Sau in Danemarca....
CESSY_C
Postat pe 30 Iulie 2011 20:20
cere-i iertare ,roag-o sa-ti acorde inca o sansa..demonstreaza-i cat de mult o iubesti....incearca sa o surprinzi cu absolut toate lucrurile care i-ar fi placut sa le faci....de la flori,cadouri ...pana la aspirat gatit...fa tot posibilul sa te porti altfel nu sa te scufunzi in propria persoana ...inca sunteti casatoriti..coporta-te ca si un sot iubitor
blue_eyes2
Postat pe 30 Iulie 2011 22:15
De la: CESSY_C, la data 2011-07-30 20:20:52cred ca sunt inselat....

imi e frica de operatie..un sfat!
Ultimul post: mirajdan pe 30-07-2011

Mi-am dezamagit sotia

Sunt 2 topicuri complet diferite postate de acest CESSY_C pe 30-07-2011.... cred ca e ceva putred la mijloc

Sau in Danemarca....

se cheama paranoia de kudika...obisnuieste-te CESSY_C ... oamenii care trec pe aici mai au si "viziuni de ansamblu"
The_Exile
Postat pe 30 Iulie 2011 23:03
De la: cristinxxx, la data 2011-07-30 17:13:01
De la: kudika415410, la data 2011-07-28 02:31:20Buna seara,
Ma numesc john si am o problema. Am intrat pe acest forum ca sa aflu daca mai pot spera sau totul e terminat.
Sa va povestesc pe scurt : am o sotie superba si inteligenta, avem impreuna un superb copil de 1 an,.
Acum 3 saptamini eram plecat intr-o delegatie si seara am intretinut relatii sexuale orale cu o " fata ".
Acum 2 saptamini sotia mea a venit acasa si mi-a spus ca are o boala cu transmisie sexuala, gonococ.
Ne-am tratat si a trecut.
Ce a urmat se intelege : in prima zi a spus ca divorteaza, a 2 zi ca se muta si dupa 2 saptamani am ajuns la o intelegere pentru copil ca sa stam impreuna momentan.
Sa ma descriu pe mine : traiesc pentru sotia si copilul meu, fara iei probabil as ajunge un ratat, nu as mai avea scop in viata. O iubesc la nebunie, imi place sa stau cu ea, sa facem dragoste, sa vorbim.
Am fost un mare dobitoc si am facut o mare greseala. Am dat cu piciorul la tot ce era frumos in viata mea.
Acum stam in casa ca 2 straini si ne indreptam toata energia spre copil. Mi-a sters si numarul de telefon din agenda. De 2 saptamani mananc cat doar sa traiesc, dorm cate 3-4 ore pe noapte si fumez 2 pachete de tigari pe zi. Am inceput sa am si atacuri de panica. Nu pot sa-mi imaginez viata fara familie.
Am nevoie de cateva pareri de la dumneavoastra, pareri si sfaturi constructive, nu jigniri si postari in care sa mi se spuna ceea ce stiu: CA SUNT UN MARE PROST
Va multumesc anticipat.

Dar cine ti-a spus ca sotioara ta a luat acel "gonococ." de la tine?!!! Eu sant sigur ca l-a luat ca ....suvenir din delegatie Asadar sfatul meu :fii barbat,barbat adevarat ,altfel devii victima femeilor si in meschinaria lor n-au mila !!!

Asta voiam sa zic si eu de fapt ... gonococ i se mai spune si gonoree, sau popular sculament ... la barbati este o infectie care curge in loc de pipi asa ca tu trebuia sa observi primul simtomele,bine in functie de perioada de incubatie(sunt 3 perioade de fapt,si cu cat e mai lunga perioada, cu atat mai virulenta boala) asa ca trebuia sa o bagi si tu pe ea in sedinta
The_Exile
Postat pe 30 Iulie 2011 23:07
Buna seara, imi pare rau dar nu prea am cuvinte de incurajare pentru tine, in primul rand nu ai fost un baiat destul de istet, daca tot ai vrut s-o faci de ce nu te-ai protejat?????? Parerea mea este sa-ti cauti de drum si sa nu te mai milogesti de sotie sa te ierte, chiar daca ea te va ierta intr-un final pentru copil, gandeste-te ca acesta va fi cancerul tau pentru restul vietii cat mai traiesti. Si nu cred ca vrei sa te condamni la nefericire, intradevar aveti un copil impreuna si trebuie sa creasca cu ambii parinti, dar nici daca vei ramane langa el, nu va fi bine pentru nici unul din voi. Asa ca, incearca si gaseste-ti pe altcineva si nu mai fa ce ai facut.....daca intradevar iti doresti o familie. Si mai ales nu uita ca totul se plateste in aceasta lume.
rutypui
Postat pe 30 Iulie 2011 23:36
vezi ca o iei pe o panta in jos.fii foarte atent.ai facut o greseala.intrebarea e ce faci ca sa o repari.stii ce vede sotia ta la tine???? un om obosit care arata ca atare,care se distruge fumand 2 pachete de tigari pe zi.in loc sa iti plangi de mila fa ceva constructiv pentru familia ta,despre care spui ca totul pentru tine.demonstreaza-i sotiei tale ca o iubesti si ca ceea ce ai facut a fost o greseala izolata(asa inteleg eu din ce spui tu) si ca din nefericire a trebuit sa treceti prin asta ca sa intelegi ce ar fi viata ta fara ea.du-i flori si bomboane si fa tot ceea ce stii tu ca-i place si fii pregatit sa asculti toate injuriile pe care ti le va arunca (pt ca acum isi permite,fiindca singur ti-ai scazzut valoarea in ochii ei).nu stiu daca asta va merge,dar daca o iubesti asa cum spui merita sa incerci orice.
tess_deea
Postat pe 31 Iulie 2011 22:36
De la: CESSY_C, la data 2011-07-30 20:14:24 Cu adevarat pertinenta postarea ta draga kudika 409507; cu siguranta casnicia nu trebuie sa devina scena unor lupte a egoismului si orgoliilor si cu certitudine trebuie sa fim pragmatici cu masura. Adevarat e ca trebuie sa ai si o oarecare intelepciune, sa dai dovada de toleranta, intelegere, rabdare sa afli drumul cel mai scurt si simplu pentru a rezolva problemele. Nici unul dintre cei doi nu e perfect, da, asa e…dar ce spui de putina RESPONSABILITATE?
E un element ce scapa unora atunci cand se angajeaza in acest proiect complex numit casnicie. Poate sunt prea radicala si dau dovada de pragmatism si lipsa de toleranta; ceea ce nu face cinste unui bun crestin si cetatean al acestei societati; dar compensez prin responsabilitate si caut sa nu fac lucruri care stiu ca l-ar jigni, umili, rani, intrista pe partenerul meu de viata. Gresesc daca astept sa fiu tratata la fel de el? Atunci…mea culpa…undeva eu am gandit prost.

Si ce spui tu este la fel de adevarat. Radicalismul afisat si chiar recunoscut nu este, dupa parerea mea, un bun aliat. Si nici lipsa de toleranta, care vine tot din radicalism. Cat priveste pragmatismul, nu m-am facut, se pare, suficient de bine inteleasca - eu tocmai ca faceam apel si la pragmatism, nu doar la intelepciune. Pragmatismul, intr-o situatie de criza, inseamna , dupa asumarea greselii, actiune rapida pentru inlaturarea ei si a efectelor ei. Cred cu tarie ca si oamenii responsabili gresesc...
mobilemaimai_no1
Postat pe 1 August 2011 22:48
Eu cred ca a-l sfatui pe sotul infidel ce sa faca intr-un asemenea caz, e in van.
Totul depinde doar de sotie, indiferent ce ar face el.
Sunt femei care NU iarta sub nicio forma o asemenea poveste si altele care iarta imediat, nu una ci toate infidelitatile barbatului (sau orice alte mizerii). Sigur e suparata, dezamagita, DAR deja l-a iertat. Sunt convinsa ca-l spala in contunare, ca-i gateste, ca-i vorbeste si ca dorm in acelasi pat. Asta-i iertare. Si mai cred ca-l numeste "nenorocit" doar in soapta si l aurechi in care are mare incredere. In rest, nu vrea sa stie tot satul ce a patit ea. Are o casnicie si trebuie s-o pastreze, blenoragia fuse si se duse, cine-si mai aminteste de asta?

Asa ca, Ioane, iti faci griji degeaba. Esti iertat, omule, be happy!
rashela
Postat pe 1 August 2011 23:03
Incearca din nou si din nou,nu vreau sa sune a fantezie,dar sunt atatea cazuri unde se ajunge in acelasi punct si nu neaparat din cauza adulterului ci a rutinei,uiti de ce te-ai casatorit si de ce ai intemeiat o familie!Totusi,tu stii ce vrei de la viata si daca o iubesti cu adevarat pe sotia ta,ia-o de la zero,lupta ca sa o recastigi!Pana la urma,iubirea invinge.
emanuela_v
Postat pe 2 August 2011 02:20
Ma numesc john si am o problema. Am intrat pe acest forum ca sa aflu daca mai pot spera sau totul e terminat.
Sa va povestesc pe scurt : am o sotie superba si inteligenta, avem impreuna un superb copil de 1 an,.
Acum 3 saptamini eram plecat intr-o delegatie si seara am intretinut relatii sexuale orale cu o " fata ".
Acum 2 saptamini sotia mea a venit acasa si mi-a spus ca are o boala cu transmisie sexuala, gonococ.
Ce a urmat se intelege : in prima zi a spus ca divorteaza, a 2 zi ca se muta si dupa 2 saptamani am ajuns la o intelegere pentru copil ca sa stam impreuna momentan.
Sa ma descriu pe mine : traiesc pentru sotia si copilul meu, fara iei probabil as ajunge un ratat, nu as mai avea scop in viata. O iubesc la nebunie, imi place sa stau cu ea, sa facem dragoste, sa vorbim.
Am fost un mare dobitoc si am facut o mare greseala. Am dat cu piciorul la tot ce era frumos in viata mea.
Acum stam in casa ca 2 straini si ne indreptam toata energia spre copil. Mi-a sters si numarul de telefon din agenda. De 2 saptamani mananc cat doar sa traiesc, dorm cate 3-4 ore pe noapte si fumez 2 pachete de tigari pe zi. Am inceput sa am si atacuri de panica. Nu pot sa-mi imaginez viata fara familie.
Am nevoie de cateva pareri de la dumneavoastra, pareri si sfaturi constructive, nu jigniri si postari in care sa mi se spuna ceea ce stiu: CA SUNT UN MARE PROST
Va multumesc anticipat.

... Johny tata ... daca dupa un ''oral'' ai luat gonococ (si toata familia dupa tine) cred ca nu vrei sa te gindesti ca poate ai luat si altceva ... mai nasol ... nu e de gluma ca multi/e sint bombe pe picioare ... cred ca te-ar ierta, de bucurie, daca ar sti ca nu a luat si altceva ...

marco918
Postat pe 3 August 2011 16:35
De la: sexynurse, la data 2011-08-04 22:25:33
Te va ierta,sunt convinsa. Oricat de greu ar fi nici o femeie nu e atat de fraiera incat sa arunce ani de fericire si o viata de familie armonioasa din cauza unei mici scapari. Arata-i cat de mult regreti,cat de mult o iubesti si impreuna veti trece peste chiar si fara traume. Inselatul trebuie privit ca pe o boala a relatiei.Daca oamenii se vindeca de diverse afectiuni ,de ce n-am trata si o afectiune de cuplu?

Da, sunt recomandate pastilele de lecitina.
anageo25
Postat pe 4 August 2011 22:26
De la: marco918, la data 2011-08-03 16:35:35
Va multumesc anticipat.

... Johny tata ... daca dupa un ''oral'' ai luat gonococ (si toata familia dupa tine) cred ca nu vrei sa te gindesti ca poate ai luat si altceva ... mai nasol ... nu e de gluma ca multi/e sint bombe pe picioare ... cred ca te-ar ierta, de bucurie, daca ar sti ca nu a luat si altceva ...

Un sfat adresat lui "Jon":
Fa un demers pe langa administratorii site-ului kudika sa inchida topicul si sa-l puna in arhiva - eventual incerci sa-l inchizi tu, dar nu prea cred ca ai sanse sa ne opresti sa te certam si sa te tot sfatuim .....
Nu ca n-ai merita, dar nu cred ca foloseste scopului sa mai afle si ca te-ai confesat public - s-ar simti umilita de doua ori ...
mobilemaimai_no1
Postat pe 5 August 2011 16:38
si eu sunt maritata de 5 ani.poate ca daca nu iai fi transmis si ei boala te-ar fi iertat cu o mai mare usurinta dar cu siguranta o doare faptul ca ai venit cu boli acasa de la o nespalata(cu siguranta asa o considera)si daca u zici ca sotia ta e desteapta frumoasa si toate cele iti dai seama ca situatia se amplifica.chiar daca ve-ti ramane impreuna se te va ierta intr-un anumuit fel mereu se va gandi ca poate ai sa te duci iar si iar cu toate ca poate u te-ai lecuit.momentan nu poti face nimic decat sa astepti sa treaca timpul si arata-i ca iti pare rau.eventual fa-i o surpriza si ia o vacanta intr-un loc minunat pt amandoi si vezi acolo ce faci.da-mi de stire daca ai citit msg-ul succes
elmagica
Postat pe 6 August 2011 15:25
De la: elmagica, la data 2011-08-06 15:25:11si eu sunt maritata de 5 ani.poate ca daca nu iai fi transmis si ei boala te-ar fi iertat cu o mai mare usurinta dar cu siguranta o doare faptul ca ai venit cu boli acasa de la o nespalata(cu siguranta asa o considera)si daca u zici ca sotia ta e desteapta frumoasa si toate cele iti dai seama ca situatia se amplifica.chiar daca ve-ti ramane impreuna se te va ierta intr-un anumuit fel mereu se va gandi ca poate ai sa te duci iar si iar cu toate ca poate u te-ai lecuit.momentan nu poti face nimic decat sa astepti sa treaca timpul si arata-i ca iti pare rau.eventual fa-i o surpriza si ia o vacanta intr-un loc minunat pt amandoi si vezi acolo ce faci.da-mi de stire daca ai citit msg-ul succes
N-ai inteles ,nevasta-sa cat a fost in delegatie a luat ba de la unu ba de la altul si-a ramas cu'acea venerica iar el ca fraerul se crede vinovat pentru ceva ce nu se poate contacta oral
cristinxxx
Postat pe 6 August 2011 16:18
sunt de acord cu ceai scris iar daca te iubeste si tu o iubesti cu adevarat va veti impaca , dar cu rabdare, iar pe viitor ai grija mai bine iti faci altceva decit sa faci ce-ai facut
kudika177036
Postat pe 6 August 2011 17:47
De la: cristinxxx, la data 2011-08-06 16:18:54
De la: elmagica, la data 2011-08-06 15:25:11si eu sunt maritata de 5 ani.poate ca daca nu iai fi transmis si ei boala te-ar fi iertat cu o mai mare usurinta dar cu siguranta o doare faptul ca ai venit cu boli acasa de la o nespalata(cu siguranta asa o considera)si daca u zici ca sotia ta e desteapta frumoasa si toate cele iti dai seama ca situatia se amplifica.chiar daca ve-ti ramane impreuna se te va ierta intr-un anumuit fel mereu se va gandi ca poate ai sa te duci iar si iar cu toate ca poate u te-ai lecuit.momentan nu poti face nimic decat sa astepti sa treaca timpul si arata-i ca iti pare rau.eventual fa-i o surpriza si ia o vacanta intr-un loc minunat pt amandoi si vezi acolo ce faci.da-mi de stire daca ai citit msg-ul succes
N-ai inteles ,nevasta-sa cat a fost in delegatie a luat ba de la unu ba de la altul si-a ramas cu'acea venerica iar el ca fraerul se crede vinovat pentru ceva ce nu se poate contacta oral

salut critinixx!
sa intrebam o doctora ceva
pickard
Postat pe 6 August 2011 17:49
De la: pickard, la data 2011-08-06 17:49:36
De la: cristinxxx, la data 2011-08-06 16:18:54

salut critinixx!
sa intrebam o doctora ceva
Salut !!!!
doar complice vei gasi doctorite...ba
cristinxxx
Postat pe 6 August 2011 19:03
Sfatul meu: NU O SUFOCA si nu te astepta sa treca asa repede.Trebuie sa ai multa rabdare,sa ii arati ca poate avea incredere in tine(indiferent daca va trece mai mult timp), nu te astepta sa treaca repede.
O femeie dezamagita se recucereste greu, dar nu este imposibil.
RABDARE si multa intelegere iti trebuie ca sa poti sa treci peste.

Si lasa atacurile de panica , ca o sa o sperii si iti va fi mai greu.

SUCCES
KUDICA10311
Postat pe 7 August 2011 11:16
nu prea cred ca te va ierta. asta dk se respecta putin...sau te va ierta dar sa fie cu tine ca inainte niciodata. ai tradat-o...desi mi se pare curios ca de la "un oral" te-ai ales cu o boala din aia....nu stiam ca se transmit si asa...imi pare rau de voi...dar fiecare tb sa traiasca cu consecintele faptelor sale. bafta in continuare.
kudika021451
Postat pe 7 August 2011 13:12
De la: kudika415410, la data 2011-07-29 12:47:46Va multumesc pentru opiniile voastre.
Am de facut cateva completari:

1.pickard - si eu judecam la fel pana sa avem o minune de copil
2.anageo25 - mustrari de constiinta e putin spus, starea mea generala este deplorabila acum, sunt la pamant psihic si fizic
3.kudika414141 - stiu ca sunt jalnic. Nu cred ca am gresit atunci cand am cerut cateva opinii si sugestii, incerc sa repar o mare greseala
4.kudika_pudika - ce simte ea ? - dezamagire, aveam o familie perfecta
5.kudika409507 - iti multumesc pentru postarea ta
6.Flowers - probabil de prea mult bine ai impresia ca meriti totul fara sa faci nimic. Cred ca e nevoie de un soc sa-ti dai seama ce ai, ce ai realizat si cum poti sa pierzi totul pentru 5 minute de prostie

imi place ce ia-i zis-o lui flowers
mare minune sa nu fi avut aceeasi gandire si daca aveam copii
pickard
Postat pe 7 August 2011 13:25
Cere-i iertare,scoate-o undeva,mergeti si vizitati impreuna niste locuri frumoase,daca ai inselat-o spovedeste-te la preot,si nu mai face lucrul acesta niciodata,ai luat-o de sotie in fata lui Dumnezeu pentru o vesnicie,ai gresit fata de Dumnezeu si fata de sotia ta.Sa nu mai faci asta niciodata.Trebuie sa-i castigi increderea din nou, asa cum i-ai castigat-o cand ai cerut-o de sotie.Luptati pentru dragostea copilului vostru,el nu are nici o vina pentru ce s-a intamplat intre voi. Si te rog sa te apropii de biserica,si incercati sa pastrati permanent legatura cu biserica si cu bunul Dumnezeu care este stapanul vietii si a mortii,si totodata Cap al Bisericii. DUMNEZEU SA VA BINECUVINTEZE,SI FIE CA CASATORIA VOASTRA SA FIE CE A FOST LA INCEPUT.BISERICA E IMPOTRIVA DIVORTULUI,INSA DA DEZLEGARE PENTRU DIVORT CAND UNUL DIN CEI DOI SOTI INSEALA,CAND UNUL DIN CEI DOI SOTI TRECE LA ALTA RELIGIE DECAT CEA ORTODOXA,SI CELALALT RAMANE LA ORTODOXIE,IN CADRUL SFINTEI TAINE A CUNUNIEI CAND SOTUL SAU SOTIA TREC LA ALTA RELIGIE DECAT CEA ORTODOXA,ACEASTA INSEAMNA MOARTE SUFLETEASCA PENTRU CEL CARE A PLECAT DE LA ORTODOCSI,CEL RAMAS LA ORTODOXIE SOTUL SAU SOTIA AU DREPTUL DE A DIVORTA,DACA MERG AMANDOI LA ALTA RELIGIE DECAT CEA ORTODOXA,AMANDOI RUP HARUL CUNUNIEI PE CARE L-AU PRIMIT IN BISERICA ORTODOXA.IAR ACEASTA RUPERE DIN SANUL BISERICII ORTODOXE INSEAMNA LEPADAREA DE HRISTOS,SA NE FEREASCA BUNUL DUMNEZEU DE ASA CEVA.DACA SOTIA TA TE IARTA E UN LUCRU FOARTE BUN,PENTRU CA IERTAREA E UN LUCRU DUMNEZEIESC.TU O SA TRAIESTI CU VINA TOATA VIATA CA AI INSELAT-O,SI SA NU O MAI INSELI DACA TE IARTA,IAR SOTIA TA DACA TE IARTA DUMNEZEU O SA O RASPLATEASCA DUPA MASURA INIMEI EI,CACI CEL CE IARTA MULT,LA JUDECATA DUMNEZEU II VA IERTA MULT.DOAMNE AJUTA.DE DRAGUL COPILULUI FACETI PACE,PENTRU CA EL O SA SUFERE DACA VA DESPARTITI,INDIFERENT DACA VA STA LA MAMA SAU LA TATA.COPILUL TREBUIE SA-I AIBA PE AMANDOI PARINTII.MAI DATI-VA O SANSA UNUL ALTUIA,SI LUATI-O DE LA CAPAT,LUATI-L PE DUMNEZEU CA APARATOR AL FAMILIEI VOASTRE,CASNICIEI VOASTRE PANA LA SFARSITUL VIETII VOASTRE DE PE ACEST PAMANT BINECUVANTAT DE DUMNEZEU.DOAMNE AJUTA
cipri33
Postat pe 7 August 2011 14:58
De la: cipri33, la data 2011-08-07 14:58:37 Cere-i iertare,scoate-o undeva,mergeti si vizitati impreuna niste locuri frumoase,daca ai inselat-o spovedeste-te la preot,si nu mai face lucrul acesta niciodata,ai luat-o de sotie in fata lui Dumnezeu pentru o vesnicie,ai gresit fata de Dumnezeu si fata de sotia ta.Sa nu mai faci asta niciodata.Trebuie sa-i castigi increderea din nou, asa cum i-ai castigat-o cand ai cerut-o de sotie.Luptati pentru dragostea copilului vostru,el nu are nici o vina pentru ce s-a intamplat intre voi. Si te rog sa te apropii de biserica,si incercati sa pastrati permanent legatura cu biserica si cu bunul Dumnezeu care este stapanul vietii si a mortii,si totodata Cap al Bisericii. DUMNEZEU SA VA BINECUVINTEZE,SI FIE CA CASATORIA VOASTRA SA FIE CE A FOST LA INCEPUT.BISERICA E IMPOTRIVA DIVORTULUI,INSA DA DEZLEGARE PENTRU DIVORT CAND UNUL DIN CEI DOI SOTI INSEALA,CAND UNUL DIN CEI DOI SOTI TRECE LA ALTA RELIGIE DECAT CEA ORTODOXA,SI CELALALT RAMANE LA ORTODOXIE,IN CADRUL SFINTEI TAINE A CUNUNIEI CAND SOTUL SAU SOTIA TREC LA ALTA RELIGIE DECAT CEA ORTODOXA,ACEASTA INSEAMNA MOARTE SUFLETEASCA PENTRU CEL CARE A PLECAT DE LA ORTODOCSI,CEL RAMAS LA ORTODOXIE SOTUL SAU SOTIA AU DREPTUL DE A DIVORTA,DACA MERG AMANDOI LA ALTA RELIGIE DECAT CEA ORTODOXA,AMANDOI RUP HARUL CUNUNIEI PE CARE L-AU PRIMIT IN BISERICA ORTODOXA.IAR ACEASTA RUPERE DIN SANUL BISERICII ORTODOXE INSEAMNA LEPADAREA DE HRISTOS,SA NE FEREASCA BUNUL DUMNEZEU DE ASA CEVA.DACA SOTIA TA TE IARTA E UN LUCRU FOARTE BUN,PENTRU CA IERTAREA E UN LUCRU DUMNEZEIESC.TU O SA TRAIESTI CU VINA TOATA VIATA CA AI INSELAT-O,SI SA NU O MAI INSELI DACA TE IARTA,IAR SOTIA TA DACA TE IARTA DUMNEZEU O SA O RASPLATEASCA DUPA MASURA INIMEI EI,CACI CEL CE IARTA MULT,LA JUDECATA DUMNEZEU II VA IERTA MULT.DOAMNE AJUTA.DE DRAGUL COPILULUI FACETI PACE,PENTRU CA EL O SA SUFERE DACA VA DESPARTITI,INDIFERENT DACA VA STA LA MAMA SAU LA TATA.COPILUL TREBUIE SA-I AIBA PE AMANDOI PARINTII.MAI DATI-VA O SANSA UNUL ALTUIA,SI LUATI-O DE LA CAPAT,LUATI-L PE DUMNEZEU CA APARATOR AL FAMILIEI VOASTRE,CASNICIEI VOASTRE PANA LA SFARSITUL VIETII VOASTRE DE PE ACEST PAMANT BINECUVANTAT DE DUMNEZEU.DOAMNE AJUTA

AMIN!
pickard
Postat pe 7 August 2011 17:43
De la: kudika021451, la data 2011-08-07 13:12:15nu prea cred ca te va ierta. asta dk se respecta putin...sau te va ierta dar sa fie cu tine ca inainte niciodata. ai tradat-o...desi mi se pare curios ca de la "un oral" te-ai ales cu o boala din aia....nu stiam ca se transmit si asa...imi pare rau de voi...dar fiecare tb sa traiasca cu consecintele faptelor sale. bafta in continuare.

Gonorea se transmite numai prin sex oral
KUDICA10311
Postat pe 8 August 2011 11:08
De la: KUDICA10311, la data 2011-08-08 11:08:53
De la: kudika021451, la data 2011-08-07 13:12:15nu prea cred ca te va ierta. asta dk se respecta putin...sau te va ierta dar sa fie cu tine ca inainte niciodata. ai tradat-o...desi mi se pare curios ca de la "un oral" te-ai ales cu o boala din aia....nu stiam ca se transmit si asa...imi pare rau de voi...dar fiecare tb sa traiasca cu consecintele faptelor sale. bafta in continuare.

Gonorea se transmite numai prin sex oral

:))

"Gonoreea este cea mai veche dintre bolile veneriene cunoscute si se transmite prin raporturi sexuale genitale si bucale, ca si de la mama la copil in timpul nasterii".

Ai mare grija!
rashela
Postat pe 8 August 2011 16:33
SALUT ,ok punete tu in locul sotiei tale, tu nici nu i-ti imaginezi cat de mult doare sa ranesti sentimentele persoanei iubite, este o rana foarte adanca, deci suporta consecintele , daca nu ai stiut sa pretuiesti ce-ai avut langa tine plateste acum.nu te uspara pe mine nu vreau sa te atac dar poate sunt foarte putine persoane care poate sa treaca peste rana asta atat de adanca , si inca ceva tigarile si noptile nedormite nu duc la revolvarea problemei dumnezeu sa te ajute .
Va multumesc anticipat.
kudika155098
Postat pe 9 Octombrie 2011 13:43

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Cat timp tine o dragoste adevarata? doar in primii ani de relatie...sau si dupa casatorie......... 17 De la: kudika191501 27 Iunie 2010 19:19
aiurea 45 De la: _dulcik_ 5 Mai 2009 22:44
melleva 35? 1 De la: miss_cryss 25 Iunie 2010 23:37
Salut 14 De la: kudika003709 12 Aprilie 2009 12:32
AJUTOR 7 De la: rashela 27 Iunie 2010 19:01