Setari Cookie-uri

Mi-am dezamagit sotia

laso ba pa bitch ca nu se termina lume cu ea ai de ales din 100 de bitches cu care poti face 100 de copi la inceput tie mai greu pana te obisnuiesti cu idea
animallover
Postat pe 29 Iulie 2011 14:04
De la: animallover, la data 2011-07-29 14:04:11laso ba pa bitch ca nu se termina lume cu ea ai de ales din 100 de bitches cu care poti face 100 de copi la inceput tie mai greu pana te obisnuiesti cu idea

... onanel ... la cit esti de prost tie ti-a fost foarte greu ... la inceput ... ... acum ti-a trecut ... ... ce insemna sa ii dai tare la cap ... nimic nu te mai multumeste ...
marco918
Postat pe 29 Iulie 2011 14:39
slobozimas pa mata sa mance tactu
animallover
Postat pe 29 Iulie 2011 15:00
De la: kudika415410, la data 2011-07-29 12:47:46
4.kudika_pudika - ce simte ea ? - dezamagire, aveam o familie perfecta

doar dezamagire? pariu ca se simte ranita, tradata, confuza, vinovata, se simte un nimic, suparata etc. Cand o sa intelegi ce simte ea, atunci o sa stii si ce poti face.
kudika_pudika
Postat pe 29 Iulie 2011 15:37
De la: kudika414141, la data 2011-07-29 13:55:32Pune-te ,doar pentru o fractiune de secunda,in locul ei!

daca am renunta la egoism si am incerca sa ne plasam in locul celuilalt in momentele critice...eu zic ca toti am avea relatii perfecte...greu de realizat, dar nu imposibil ...totul e sa stii sa pui frana la momentul oportun
eu chiar nu mai am ce sa comentez pe marginea subiectului, pt ca a primit din partea voastra destule sfaturi pertinente
miss_darine
Postat pe 29 Iulie 2011 15:40
De la: animallover, la data 2011-07-29 15:00:56slobozimas pa mata sa mance tactu

... onanel ... COCALARUL de TACTU te-a invatat te exprimi asa de elegant ... sau PITZIPOANCA de MATA ... ... tu oricum te lauzi ca de obicei ca de la onanism demult nu iti mai functioneaza nimic ...
marco918
Postat pe 29 Iulie 2011 15:45
Prevad un "meci" greu ...
The_Exile
Postat pe 29 Iulie 2011 17:10
De la: kudika414141, la data 2011-07-29 13:55:32
De la: kudika415410, la data 2011-07-29 12:47:46Va multumesc pentru opiniile voastre.
Am de facut cateva completari:

1.pickard - si eu judecam la fel pana sa avem o minune de copil
2.anageo25 - mustrari de constiinta e putin spus, starea mea generala este deplorabila acum, sunt la pamant psihic si fizic
3.kudika414141 - stiu ca sunt jalnic. Nu cred ca am gresit atunci cand am cerut cateva opinii si sugestii, incerc sa repar o mare greseala
5.kudika409507 - iti multumesc pentru postarea ta
6.Flowers - probabil de prea mult bine ai impresia ca meriti totul fara sa faci nimic. Cred ca e nevoie de un soc sa-ti dai seama ce ai, ce ai realizat si cum poti sa pierzi totul pentru 5 minute de prostie

Domnule draga,nimeni nu te condamna pentru nimic,dar ma doare cand vad inconstienta barbatilor,nu spun ca numai ei fac asa ceva,departe de mine gandul acesta si nu pot sa-ti mai spun,decat ca ,atunci cand inseli,de fapt,te inseli pe tine insuti,iti inseli constiinta,asta in cazul in care ai asa ceva,iti inseli copilul cand te uiti in ochii lui,iti inseli,perasamblu,familia,Acum ,te intreb:"-Oare,merita?"Multi or sa spuna"ce mare lucru s-a intamplat?Ce atatea discutii pe tema aceasta?"Nu esti singurul barbat care si-a inselat sotia,zilnic se intampla asa ceva,zeci de cazuri cu femei dezamagite, tocmai din acest motiv ,imi trec prin mana,le citesc pe fete,drama prin care trec,mai ales ca au copii si ma pun in pielea lor si te rog sa ma crezi ca,este traumatizanta durerea ce o simt si imi pun profesia in slujba alinarii suferintelor lor,acesta fiind singurul mod de a ma afla langa ele,de a le intari cu sfaturi,consilieri benefice si cu toate celelalte procedee specifice meseriei.Deci,in concluzie,imi pare rau de ce i se intampla sotiei tale si nu de ceea ce ti se intampla tie!Poarta-ti crucea,de data aceasta,cu demnitate!Doare,dar acesta este adevarul.Sotia ta merita toate sacrificiile ,ce va trebui sa le faci ,pentru a o recastiga!Pune-te ,doar pentru o fractiune de secunda,in locul ei!

Buna,
Parca ai sotia lui si ii spui ce are de facut pentru al putea ierta, dar ramane partea cu uitatul, care este foarte dificila. Spun acest lucru deoarece si eu mi-am iertat sotia, desi a trecut un an de atunci, am momente in care parca o vad cu respectivul. De multe ori s-a intamplat sa nu am chef sa fac dragoste cu ea, deoarece o vedeam in postura respectiva. Domnule John daca te iubeste intr-adevar mult, o sa treaca peste asta, dar iti va reprosa mult timp de acum incolo ceea ce ai facut, de cele mai multe ori involuntar o va face, va trebuii sa te obisnuiesti tu cu aceasta idee. Parerea mea.
cocancl
Postat pe 29 Iulie 2011 18:27
De la: kudika_pudika, la data 2011-07-29 15:37:23
De la: kudika415410, la data 2011-07-29 12:47:46

doar dezamagire? pariu ca se simte ranita, tradata, confuza, vinovata, se simte un nimic, suparata etc. Cand o sa intelegi ce simte ea, atunci o sa stii si ce poti face.

ilumax_76
Postat pe 29 Iulie 2011 19:34
De la: animallover, la data 2011-07-29 17:08:28bagatas neamu pe pu.la de guvid proast, crapatar pu.la in mana de labagiu in serie ca numai tu si tacatu ce mai semanatzi cu pu.la iti ajunge ca te invetzii covrigare de stia mata ce herpes ese din piz.da iti refuz nasterea piseateas in gura de copilu strazii de ai s amergii fericit ca ai facut si u contact cu apa

Lovere, astea-s luate de pe net...Hai ca poti mai mult
ilumax_76
Postat pe 29 Iulie 2011 19:43
De la: kudika415410, la data 2011-07-29 12:47:46Va multumesc pentru opiniile voastre.
Am de facut cateva completari:

1.pickard - si eu judecam la fel pana sa avem o minune de copil
2.anageo25 - mustrari de constiinta e putin spus, starea mea generala este deplorabila acum, sunt la pamant psihic si fizic
3.kudika414141 - stiu ca sunt jalnic. Nu cred ca am gresit atunci cand am cerut cateva opinii si sugestii, incerc sa repar o mare greseala
5.kudika409507 - iti multumesc pentru postarea ta
6.Flowers - probabil de prea mult bine ai impresia ca meriti totul fara sa faci nimic. Cred ca e nevoie de un soc sa-ti dai seama ce ai, ce ai realizat si cum poti sa pierzi totul pentru 5 minute de prostie

eu m*am impacat cu ideea ca n-o sa am niciodata copii
pentru ca nici nu mai vreau la varsta asta .
din motive diverse ar trebui probabil sa divortez si sa iau alta nevasta ceea ce nu ma tenteaza deloc.
pickard
Postat pe 29 Iulie 2011 21:06
Mda...eterna poveste...el inseala, ea trebuie sa ierte, bla,bla...
Daca e asa desteapta si superba cum spui...nu te astepta la continuarea povestii; daca nu e, te va ierta. Cert este ca nu va uita niciodata.
Si a mia oara, oameni buni...nu pricep in ruptul capului cum vine treaba asta cu iertam, uitam, stergem tot cu buretele, ne lasam calcati in picioare, umiliti, zdrobiti, cu sufletul facut zdrente si mergem mai departe...''de dragul copiluilui''. WHYYYYYYYYYYY?
Cand o sa pricepem ca facand un compromis de acest fel nu e de fapt sacrificiul suprem ''de dragul copilului'' ci lasitate,resemnare si acceptatrea tacita a faptului ca am meritat ce ni s-a intamplat...
E trist, dar adevarat.
CESSY_C
Postat pe 30 Iulie 2011 02:44
De la: CESSY_C, la data 2011-07-30 02:44:28Mda...eterna poveste...el inseala, ea trebuie sa ierte, bla,bla...
Daca e asa desteapta si superba cum spui...nu te astepta la continuarea povestii; daca nu e, te va ierta. Cert este ca nu va uita niciodata.
Si a mia oara, oameni buni...nu pricep in ruptul capului cum vine treaba asta cu iertam, uitam, stergem tot cu buretele, ne lasam calcati in picioare, umiliti, zdrobiti, cu sufletul facut zdrente si mergem mai departe...''de dragul copiluilui''. WHYYYYYYYYYYY?
Cand o sa pricepem ca facand un compromis de acest fel nu e de fapt sacrificiul suprem ''de dragul copilului'' ci lasitate,resemnare si acceptatrea tacita a faptului ca am meritat ce ni s-a intamplat...
E trist, dar adevarat.

...Povestea este mai complicata - ar fi simplu daca "am sterge totul cu buretele" etc. dar nu poate fi atat de simplu cum sugerezi tu, caci, in viatza asta, doi oameni angajati intr-un atat de compex proiect si de durata, cum este casnicia, inevitabil, mai si gresesc - uneori in doze mici si dese, alteori major, in doze de shoc - ca in acest caz. Partenerii comuniunii numita casnicie au de-nfruntat surprizele propiei personalitati si sunt pusi sa revolve, din cand in cand, dizarmoniile, dezechilibrele ce pot aparea din cauza unor "surprize" de comportament - nu suntem masini programate sa aiba o conduita lineara, ce dumnezeu!
Nu putem fi atat de egoisti, orgoliosi si nepragmatici, cand ne-am angajat sa traim in parteneriat de familie si, pe de-asupra, mai avem si copiii... Frumusetea si temeinicia vietii de cuplu se cladeste si cu ajutorul unor astfel de "sincope", daca gasim calea de redresare imediata. Crezi ca degeaba se spune ca "ceeace nu te omoara, te intareste"?! Poate e trist, dar ... e adevarat.
mobilemaimai_no1
Postat pe 30 Iulie 2011 04:05
draga jon ,sotia ta te va ierta 100% darrrrrrrrrrrrrrrrrr sunt convinsa ca te va insela ori de cate ori va avea ocazia si se va simti foarte bine!te va insela pt ca de acum inainte tu nu o vei mai face sa aibe vre-un orgasm neam ca o sa faca dragoste cu tine si se va gandi ca ai inselat-o si pate o sa o mai faci sau ai mai facut-o,daca pana acum ignora orice avansuri din partea barbatilor...de acum va avea fosrte multi 'prieteni'si tu nu ai voie sa comentezi!asa meriti!
oana_22
Postat pe 30 Iulie 2011 04:45
De la: oana_22, la data 2011-07-30 04:45:18draga jon ,sotia ta te va ierta 100% darrrrrrrrrrrrrrrrrr sunt convinsa ca te va insela ori de cate ori va avea ocazia si se va simti foarte bine!te va insela pt ca de acum inainte tu nu o vei mai face sa aibe vre-un orgasm neam ca o sa faca dragoste cu tine si se va gandi ca ai inselat-o si pate o sa o mai faci sau ai mai facut-o,daca pana acum ignora orice avansuri din partea barbatilor...de acum va avea fosrte multi 'prieteni'si tu nu ai voie sa comentezi!asa meriti!

daca se poate sa i-o suga unuia cu sifilis in ultimul stadiu ca sa-l enerveze ca lumea pai ori e dinte pentru dinte, ori nu!
pickard
Postat pe 30 Iulie 2011 06:40
Bravo, ai avut curaj sa o inseli asa de repede! Va trebui sa faci o sedinta MARE CU TINE, in acea sedinta trebuie sa-ti gasesti singur solutia.Ceea ce faci acum:tigari ff multe, insomnii, atacuri de panica nu sunt solutii.Incearca sa o surprinzi prin lucrurii noi extraordinare pe care trebuie sa le faci in caminul vostru.Stiu si eu sa faci curat, sa speli, sa faci o prajitura simpla, sa faci un program in doi(vizite la prieteni, parc de joaca pentru copii, la florarie, pur si simplu afara, la plaja, la strand), sa-i oferi un cadou, sa le ceri ajutorul mamei tale si tatalui tau pentru sfaturi.sa procuri ceva pentru copil( posibil un inceput de conversatie).
Dupa toate astea facute de tine cu mare delicatete, atentie sigur o vei recuceri!
Ai primit sfat de la o casnicie de peste 42 de ani.
Mult noroc!!!
kudika386968
Postat pe 30 Iulie 2011 08:05
De la: pickard, la data 2011-07-30 06:40:30
De la: oana_22, la data 2011-07-30 04:45:18draga jon ,sotia ta te va ierta 100% darrrrrrrrrrrrrrrrrr sunt convinsa ca te va insela ori de cate ori va avea ocazia si se va simti foarte bine!te va insela pt ca de acum inainte tu nu o vei mai face sa aibe vre-un orgasm neam ca o sa faca dragoste cu tine si se va gandi ca ai inselat-o si pate o sa o mai faci sau ai mai facut-o,daca pana acum ignora orice avansuri din partea barbatilor...de acum va avea fosrte multi 'prieteni'si tu nu ai voie sa comentezi!asa meriti!

daca se poate sa i-o suga unuia cu sifilis in ultimul stadiu ca sa-l enerveze ca lumea pai ori e dinte pentru dinte, ori nu!

Daca platesti cu aceeasi metoda, nici ea nu este mai buna decat el, inselatul unul pe altul nu este o solutie, ar fi ce mai proasta solutie posibila aleasa. Dupa cum spuneam intr-un topic mai devreme si pe mina m-a inselat sotia, dar aia nu insemna ca trebuie sa-i platesc cu aceeasi metoda.
cocancl
Postat pe 30 Iulie 2011 09:23
.Flowers - probabil de prea mult bine ai impresia ca meriti totul fara sa faci nimic. Cred ca e nevoie de un soc sa-ti dai seama ce ai, ce ai realizat si cum poti sa pierzi totul pentru 5 minute de prostie
Trebuie sa lupti alaturi de ea...nu ai cum sa primesti...daca stai cu mainile...in san...iubirea se merita...si se intretine...din partea la ambii parteneri...mai ales...dupa toate astea....iti cam trebuie..arme...nu gluma ...pe viitor..ai grija..la "socuri"....:))
iti doresc viata frumoasa alaturi ea...succes!
Fulg-de-nea
Postat pe 30 Iulie 2011 09:41
Stimate domn John, stii vorba aia "Te-am iertat ,dar nu te-am uitat", cam asa ceva o sa fie si in cazul tau. Sunt de acord cu ceea ce spunea cineva sa-i intri in gratii sa faci treburile casnice s.a.m.d, dar te implor nu cumva sa te duca mintea (pe care n-o ai), si sa juri pe copil ca nu mai faci deastea, si c-o iubesti si ca n-o s-o inseli niciodata etc, pt ca acea fiinta n-are nici o vina ca sa sufere mai tarziu. Eventual daca sotia ta e credincioasa ai putea merge cu ea in biserica si sa-i juri in fata lui Dumnezeu si a unei icoane (la care stii tu ca tine ea), ca o iubesti, ca nu mai faci, etc.In felul acesta esti iertat pe jumatate , dar nu o sa uite niciodata. Incearca s-o faci sa se simta fff importanta, sa inteleaga ca ceea ce ai facut nu e din vina ei, ci numai vina ta, ca esti un dobitoc, tre sa recunosti fata de ea acest lucru, trebuie sa-i spui,ca-i unica, speciala, etc.
Multa bafta, pt binele copilului si eu sper sa nu se mai repete, iar peste ani daca te mai gandesti s-o inseli pe ea sau pe altcineva, aduti aminte cat suferi acum. Bafta
kudika390148
Postat pe 30 Iulie 2011 11:06
Nu numai ca ai inselat o dar ai si imbolnavit o. Nu inteleg de ce o femeie care isi vede de casa, de familie, din cauza sotului care la prima care deschide gura sau picioarele o scoate din pantaloni, trebuie sa treaca prin asta. Eu personal nu te as ierta niciodata. Nu imi pot distruge viata pentru 2 min de placere ale sotului meu. E bine ca ai luat ceva ce se trateaza. Iti dai seama sa ajungi prin spitale ca sa nu mai zic ca si in pamant pentru 2 min de cu o vagaboanda????????????
kudika398751
Postat pe 30 Iulie 2011 12:31
auzi, dar "pa mata" inseamna "pe mata" sau " pa mama". De mult nu am mai ras atat Daca prostia ar fi durut, baietzasul asta era de mult pe tranchilizante puternice.
kudika398751
Postat pe 30 Iulie 2011 12:41
Nu e o mare greseala ca ai facut sex cu alta. Viata mai are multe de spus de acum incolo. CREZI CA EA O SA FIE CINSTITA?Nu ai convine ia alta.Copilul are de suferit, asta e mai rau.
kudika146654
Postat pe 30 Iulie 2011 15:07

cred ca sunt inselat....
Ultimul post: CESSY_C pe 30-07-2011

imi e frica de operatie..un sfat!
Ultimul post: mirajdan pe 30-07-2011

Mi-am dezamagit sotia

Sunt 2 topicuri complet diferite postate de acest CESSY_C pe 30-07-2011.... cred ca e ceva putred la mijloc
n_p_
Postat pe 30 Iulie 2011 15:36
De la: kudika415410, la data 2011-07-28 02:31:20Buna seara,
Ma numesc john si am o problema. Am intrat pe acest forum ca sa aflu daca mai pot spera sau totul e terminat.
Sa va povestesc pe scurt : am o sotie superba si inteligenta, avem impreuna un superb copil de 1 an,.
Acum 3 saptamini eram plecat intr-o delegatie si seara am intretinut relatii sexuale orale cu o " fata ".
Acum 2 saptamini sotia mea a venit acasa si mi-a spus ca are o boala cu transmisie sexuala, gonococ.
Ne-am tratat si a trecut.
Ce a urmat se intelege : in prima zi a spus ca divorteaza, a 2 zi ca se muta si dupa 2 saptamani am ajuns la o intelegere pentru copil ca sa stam impreuna momentan.
Sa ma descriu pe mine : traiesc pentru sotia si copilul meu, fara iei probabil as ajunge un ratat, nu as mai avea scop in viata. O iubesc la nebunie, imi place sa stau cu ea, sa facem dragoste, sa vorbim.
Am fost un mare dobitoc si am facut o mare greseala. Am dat cu piciorul la tot ce era frumos in viata mea.
Acum stam in casa ca 2 straini si ne indreptam toata energia spre copil. Mi-a sters si numarul de telefon din agenda. De 2 saptamani mananc cat doar sa traiesc, dorm cate 3-4 ore pe noapte si fumez 2 pachete de tigari pe zi. Am inceput sa am si atacuri de panica. Nu pot sa-mi imaginez viata fara familie.
Am nevoie de cateva pareri de la dumneavoastra, pareri si sfaturi constructive, nu jigniri si postari in care sa mi se spuna ceea ce stiu: CA SUNT UN MARE PROST
Va multumesc anticipat.

Situatia e simpla : ai inselat-o si pe alta parte ai luat si boala de la ispita, casnicia s-a strikt ... Oricum dak tu cu adevarata regretzi si tzi asa mult la nevasta si la copil , nici nu trebuie sa te manifesti sa aratzi ca oricum sotzia vede , dar pentru faptu lca ai inselat-o nu te va ierta asa usor ca stie ca esti in stare acuma si nu mai are incredere in tine si sa se asigure o perioada te lasa sa ajungi pana in momentu cand o sa cedezi si o sa itzi intre bine in cap prostia de ai facut-o si sa se asigure ca nu o sa se mai repete ,, este greu si de durata , o sa ai dureri de cap o perioada, u fa tot ce poti pentru copil fai chiar si un cont si punei mereu bani si zi sotziei la un moment dat ca vrei sa asiguri viitoru copilului ca nu vrei sa aiba greutatzi cand o creste mai mare ,probabil fara tata sau o familie unita , o sa itzi dea lacrimile sigur cand o sa o spui asta si o sa o marcheze chiar o sa planag si ea ... te ajuta sa itzi refaci familia mai repede, cadak statzi mult fara sa va bagatzi in seama sa nu cumva sa devina o obijnuintza ... intr-un fel ajuta-te de copil sa itzi recapetzi sotzia .... dar sa ai ganduri serioase nu sa te duci iar la bagaboante si o perioada nici nu sa mai ajunga la urechile ei nici-o vorba de genu " ca te-ai intalnit cu nush ce femeie si atzi iesit al o cafea" nici de colega de munk nici de sefa , ii spui ca se simte nevastata rau si nu potzi sa te duci sau faci cumva sa vian is nevasta sa vorbitzi totzi ... in momentele astea totu o sa ii se para suspect , asa e cand nu mai exista incredere ,, stai numai pe,acasa inafara de ce te duci la munk , gata cu iesirea cu prieteni la o berik sau la fotbal , eventual ii chemi la tine putzini si statzi tacutzi , sau cel putzin tu nu rade in hohote zile dak se poate sa auda si nevasta ca zambetu tzi-a disparut. fa tot ce se poate sa vada ca itzi pare rau dar sa faci repede sa nu treaca timp ,,, astea ar fi trucuri dar totu e cu scop bun nu e sa pacalesti pe nimeni, tu doar incerzt i din toata puterea sa itzi recapetzi familia ... si dak te prinde iar vre-o pofta , fugi la baie si fa tzurtzuri in tavan .... dak se poate sa te si prinda ar fi ceva ca si asta o marcheaza si zice asat itzi trebuie dak esti tolomac dar tot ajuta :D .... ultimile idei sunt mai idioate dar ce vreau sa zic e ca tre sa faci tot ce se poate sa te ierte sa i se faca mial de tine chiar .... sper sa fie bine pentru tine
xardasxp
Postat pe 30 Iulie 2011 15:36
De la: animallover, la data 2011-07-29 14:04:11laso ba pa bitch ca nu se termina lume cu ea ai de ales din 100 de bitches cu care poti face 100 de copi la inceput tie mai greu pana te obisnuiesti cu idea

In loc sa taci din gura si sa pari prost , u preferi sa deschizigura si sa demonstrezi asta fa tu 100 de copii cu 100 de femei sa vezi cum faci u 100 de ani de puscarie :))) ca nu ai sa platesti pensie alimentara la toate , prapaditule :)) dar ar fi durut prostia ar fi fost pline spitalele si u cu sigurantza ai fi fost la urgente probabil in coma pe lunga durata. bft cu gandirea ta sper sa nu dau de tine pe fiecare topic ca poate se ia prostia .
xardasxp
Postat pe 30 Iulie 2011 15:40
De la: n_p_, la data 2011-07-30 15:36:11
cred ca sunt inselat....

imi e frica de operatie..un sfat!
Ultimul post: mirajdan pe 30-07-2011

Mi-am dezamagit sotia

Sunt 2 topicuri complet diferite postate de acest CESSY_C pe 30-07-2011.... cred ca e ceva putred la mijloc

ilumax_76
Postat pe 30 Iulie 2011 15:46
Ma numesc john si am o problema. Am intrat pe acest forum ca sa aflu daca mai pot spera sau totul e terminat.
Sa va povestesc pe scurt : am o sotie superba si inteligenta, avem impreuna un superb copil de 1 an,.
Acum 3 saptamini eram plecat intr-o delegatie si seara am intretinut relatii sexuale orale cu o " fata ".
Acum 2 saptamini sotia mea a venit acasa si mi-a spus ca are o boala cu transmisie sexuala, gonococ.
Ce a urmat se intelege : in prima zi a spus ca divorteaza, a 2 zi ca se muta si dupa 2 saptamani am ajuns la o intelegere pentru copil ca sa stam impreuna momentan.
Sa ma descriu pe mine : traiesc pentru sotia si copilul meu, fara iei probabil as ajunge un ratat, nu as mai avea scop in viata. O iubesc la nebunie, imi place sa stau cu ea, sa facem dragoste, sa vorbim.
Am fost un mare dobitoc si am facut o mare greseala. Am dat cu piciorul la tot ce era frumos in viata mea.
Acum stam in casa ca 2 straini si ne indreptam toata energia spre copil. Mi-a sters si numarul de telefon din agenda. De 2 saptamani mananc cat doar sa traiesc, dorm cate 3-4 ore pe noapte si fumez 2 pachete de tigari pe zi. Am inceput sa am si atacuri de panica. Nu pot sa-mi imaginez viata fara familie.
Am nevoie de cateva pareri de la dumneavoastra, pareri si sfaturi constructive, nu jigniri si postari in care sa mi se spuna ceea ce stiu: CA SUNT UN MARE PROST
Va multumesc anticipat.
......ca ai facut o greseala este clar,...dar dobitoc te consideri doar pt ca ai fost prins,pt ca nu cred ca te-ai fi oprit doar la aia.Fiecare decizie pe care o luam ,da un nou curs vietii,asa ca asuma-ti responsabilitatea pt faptele tale si recuceresteo prin tot ce stii ca-i face placere,nu astepta mila.Prin atacuri de panica,fumat exesiv...etc...arata ca vrei mila.
lilu_67
Postat pe 30 Iulie 2011 16:02
Se var rezolva asta in cazul in care tu chiar ai regrete. Daca vrei sa ramai langa familia ta, cere-ti iertare, zii ei ce ne-ai zis noua(ca esti prost etc etc) si poate pe viitor va reusi sa vindece rana. Ofera i atentie si ai rabdare. Nu o lua pe o pista gresita.
kudika075442
Postat pe 30 Iulie 2011 16:52
Va multumesc anticipat.

Dar cine ti-a spus ca sotioara ta a luat acel "gonococ." de la tine?!!! Eu sant sigur ca l-a luat ca ....suvenir din delegatie Asadar sfatul meu :fii barbat,barbat adevarat ,altfel devii victima femeilor si in meschinaria lor n-au mila !!!
cristinxxx
Postat pe 30 Iulie 2011 17:13
De la: cristinxxx, la data 2011-07-30 17:13:01
Va multumesc anticipat.

Dar cine ti-a spus ca sotioara ta a luat acel "gonococ." de la tine?!!! Eu sant sigur ca l-a luat ca ....suvenir din delegatie Asadar sfatul meu :fii barbat,barbat adevarat ,altfel devii victima femeilor si in meschinaria lor n-au mila !!!
Ei na....si cum traduci tu -barbat adevarat?-poate vrei sa-i traga o mama de bataie si sa-i zica .....Eu am gresit si tot tu esti suparata?
lilu_67
Postat pe 30 Iulie 2011 17:23

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
14 ani pot fi o problema??? 27 De la: erikahd2008 22 Februarie 2009 22:50
hey am o intrebare 1 De la: Tsuka 21 Martie 2010 21:34
eu fecioara, el rac... sa mai incerc ? 2 De la: IMF 26 Mai 2009 16:18
Pantaloni de piele. 13 De la: Lexy87 3 Mai 2009 19:52
va rog help... 2 De la: paullina 8 Mai 2010 20:18