Setari Cookie-uri

Mi-am dezamagit sotia

Rautati sunt multe...prostia ta cea mare a fost ca nu te-ai protejat...si ca sa fii sigur ca o dai in bara...ti-ai lasat sotia sa afle intamplator...ceea ce se va intampla cred ca nici voi nu stiti...ceea ce va recomand: mergeti la un psiholog...si chiar de-ar fi sa va despartiti va va fi mai usor la amandoi sa treceti peste odata ce ati inteles de ce s-a ajuns aici.
Cat despre copil: nu este sanatos(fizic si psihic) pt un copil sa creasca intr-un mediu tensionat.
Multa bafta!
ally_ally00
Postat pe 9 Octombrie 2011 13:53
[ Draga jhon mai ai o singura solutie sa nu recunosti nici in ruptul capului, spunei ca se poate lua si de la tualete publice,-sa-u de pe clanta la usa de la baie etc,sunt multe altele de unde se pot lua bolile respective.incerca sa o convingi ca esti nevinovat nu recunoaste .
quote name='kudika415410' date='2011-07-28 02:31:20']Buna seara,
Ma numesc john si am o problema. Am intrat pe acest forum ca sa aflu daca mai pot spera sau totul e terminat.
Sa va povestesc pe scurt : am o sotie superba si inteligenta, avem impreuna un superb copil de 1 an,.
Acum 3 saptamini eram plecat intr-o delegatie si seara am intretinut relatii sexuale orale cu o " fata ".
Acum 2 saptamini sotia mea a venit acasa si mi-a spus ca are o boala cu transmisie sexuala, gonococ.
Ne-am tratat si a trecut.
Ce a urmat se intelege : in prima zi a spus ca divorteaza, a 2 zi ca se muta si dupa 2 saptamani am ajuns la o intelegere pentru copil ca sa stam impreuna momentan.
Sa ma descriu pe mine : traiesc pentru sotia si copilul meu, fara iei probabil as ajunge un ratat, nu as mai avea scop in viata. O iubesc la nebunie, imi place sa stau cu ea, sa facem dragoste, sa vorbim.
Am fost un mare dobitoc si am facut o mare greseala. Am dat cu piciorul la tot ce era frumos in viata mea.
Acum stam in casa ca 2 straini si ne indreptam toata energia spre copil. Mi-a sters si numarul de telefon din agenda. De 2 saptamani mananc cat doar sa traiesc, dorm cate 3-4 ore pe noapte si fumez 2 pachete de tigari pe zi. Am inceput sa am si atacuri de panica. Nu pot sa-mi imaginez viata fara familie.
Am nevoie de cateva pareri de la dumneavoastra, pareri si sfaturi constructive, nu jigniri si postari in care sa mi se spuna ceea ce stiu: CA SUNT UN MARE PROST
Va multumesc anticipat.[/quote]
kudika155098
Postat pe 9 Octombrie 2011 13:55

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
sa inteleg faza asta?? 3 De la: Asynia 31 Ianuarie 2009 18:51
Voi cum v-ati ales meseria ?Un sfat pentru o adolescenta de 17 ani care nu isi gaseste cariera 3 De la: kudika_983955 5 Ianuarie 2016 12:28
diane 35 ingrasa? 2 De la: stem_29 1 Iulie 2010 23:40
:( 11 De la: yumalai 28 Septembrie 2009 08:18
rochitza 5 De la: lumylyvy 6 Septembrie 2010 10:52