Mai multe
|
Rautati sunt multe...prostia ta cea mare a fost ca nu te-ai protejat...si ca sa fii sigur ca o dai in bara...ti-ai lasat sotia sa afle intamplator...ceea ce se va intampla cred ca nici voi nu stiti...ceea ce va recomand: mergeti la un psiholog...si chiar de-ar fi sa va despartiti va va fi mai usor la amandoi sa treceti peste odata ce ati inteles de ce s-a ajuns aici. Cat despre copil: nu este sanatos(fizic si psihic) pt un copil sa creasca intr-un mediu tensionat. Multa bafta! |
|
ally_ally00 Postat pe 9 Octombrie 2011 13:53 |
|---|
|
[ Draga jhon mai ai o singura solutie sa nu recunosti nici in ruptul capului, spunei ca se poate lua si de la tualete publice,-sa-u de pe clanta la usa de la baie etc,sunt multe altele de unde se pot lua bolile respective.incerca sa o convingi ca esti nevinovat nu recunoaste . quote name='kudika415410' date='2011-07-28 02:31:20']Buna seara, Ma numesc john si am o problema. Am intrat pe acest forum ca sa aflu daca mai pot spera sau totul e terminat. Sa va povestesc pe scurt : am o sotie superba si inteligenta, avem impreuna un superb copil de 1 an,. Acum 3 saptamini eram plecat intr-o delegatie si seara am intretinut relatii sexuale orale cu o " fata ". Acum 2 saptamini sotia mea a venit acasa si mi-a spus ca are o boala cu transmisie sexuala, gonococ. Ne-am tratat si a trecut. Ce a urmat se intelege : in prima zi a spus ca divorteaza, a 2 zi ca se muta si dupa 2 saptamani am ajuns la o intelegere pentru copil ca sa stam impreuna momentan. Sa ma descriu pe mine : traiesc pentru sotia si copilul meu, fara iei probabil as ajunge un ratat, nu as mai avea scop in viata. O iubesc la nebunie, imi place sa stau cu ea, sa facem dragoste, sa vorbim. Am fost un mare dobitoc si am facut o mare greseala. Am dat cu piciorul la tot ce era frumos in viata mea. Acum stam in casa ca 2 straini si ne indreptam toata energia spre copil. Mi-a sters si numarul de telefon din agenda. De 2 saptamani mananc cat doar sa traiesc, dorm cate 3-4 ore pe noapte si fumez 2 pachete de tigari pe zi. Am inceput sa am si atacuri de panica. Nu pot sa-mi imaginez viata fara familie. Am nevoie de cateva pareri de la dumneavoastra, pareri si sfaturi constructive, nu jigniri si postari in care sa mi se spuna ceea ce stiu: CA SUNT UN MARE PROST Va multumesc anticipat.[/quote] |
|
kudika155098 Postat pe 9 Octombrie 2011 13:55 |
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| sa inteleg faza asta?? | 3 | De la: Asynia 31 Ianuarie 2009 18:51 |
| Voi cum v-ati ales meseria ?Un sfat pentru o adolescenta de 17 ani care nu isi gaseste cariera | 3 | De la: kudika_983955 5 Ianuarie 2016 12:28 |
| diane 35 ingrasa? | 2 | De la: stem_29 1 Iulie 2010 23:40 |
|
|
||
| :( | 11 | De la: yumalai 28 Septembrie 2009 08:18 |
| rochitza | 5 | De la: lumylyvy 6 Septembrie 2010 10:52 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.