Mai multe
bna sunt divortata de 7 ani de pe urma acestui divort am o fetita care acum are 16 ani mam recasatorit de aproape 6ani la inceput mea acceptat bucuros fetita deoare ce si el era la a 2 casatorie toate bune si frumoase pina intrun timp pina cind au inceput certurile si reprosurile si parerile de rau ca a fost un prost ca ma aceptat cu copil etc nu mai spun de jicniri la adresa mea cit si a copilului in cearta aducind mereu vorba de fosta ca eu niciodata no sa fiu ca ea etc ma jicneste foarte urit imi ea hainele din sifoner si mile arunca prin casa spunindumi sa-mi iau copilu si sa plec dar unde sa ma duc ca nu am unde acum fetita mea e la tara ear el imi spune ca nu vrea sa o mai primeasca incurind o sa inceapa scoala nustiu ce sa fac avind in vedere ca el are o matusa care are foarte mare influenta asupra lui si din cite inteleg eu tot ea la despartit si de prima lui sotie va rog eu mult fiecare sfat conteaza sunetimi mai merita acest om sa mai stau cu el? sau poare ca eu sunt de vina?nustiu va rog voi sa-mi spuneti parerile voastre
|
||
|
scumpica13 Postat pe 22 August 2011 09:12 |
||
|---|---|---|
acuma io nu-ti dau nici un sfat ,nu ma lua in seama,dar mie sa-mi faca cineva asa ceva clar mi-as lua jucariile si as pleca unde as vedea cu ochii.Bun acuma tu spui ca nu ai unde pleca,inainte de a te casatorii cu el unde ai stat?Nu te pot ajuta parintii? din punctul meu de vedere e un dobitoc deoarece a stiut cand v-ati casatorit ca ai un copilas ,ce a facut sa-i schimbe atitudinea fata de copil? |
||
|
piscolino Postat pe 22 August 2011 09:19 |
||
ne intrebi daca merita?Pai trebuie sa te intrebi daca acel copil merita o astfel de viata. Nu spun ca este rau sau bine, dar cand ai un copil trebuie sa faci alegereile pentru tine raportate si la copil. Eu una l-as trimite la origini si as pleca . Fara discutii, fara comentarii, fara alte rugaminti.... Oricum te va face sa pleci cu fata... daca asta are in cap. Dar asta as face eu, nu stiu ai face tu... Nu-ti cunosc situatia, daca ai un job, daca ai posibilitatea sa-ti platesti o chirie... Daca ai suficient curaj sa traiesti de una singura fara a sta in umbra unui "carnat"... Ca asta este acest dobitoc... un carnat!
|
||
|
|
||
|
_vio_ Postat pe 22 August 2011 09:45 |
||
De la: kudika421144, la data 2011-08-22 09:12:53bna sunt divortata de 7 ani de pe urma acestui divort am o fetita care acum are 16 ani mam recasatorit de aproape 6ani la inceput mea acceptat bucuros fetita deoare ce si el era la a 2 casatorie toate bune si frumoase pina intrun timp pina cind au inceput certurile si reprosurile si parerile de rau ca a fost un prost ca ma aceptat cu copil etc nu mai spun de jicniri la adresa mea cit si a copilului in cearta aducind mereu vorba de fosta ca eu niciodata no sa fiu ca ea etc ma jicneste foarte urit imi ea hainele din sifoner si mile arunca prin casa spunindumi sa-mi iau copilu si sa plec dar unde sa ma duc ca nu am unde acum fetita mea e la tara ear el imi spune ca nu vrea sa o mai primeasca incurind o sa inceapa scoala nustiu ce sa fac ai servici ai posibilitati materiale...?daca nu se mai poate continua..nu exista decat o singura cale... totusi eu zic pentru inceput ar trebui sa stati despartiti o perioada ...fara sa va vedeti...poate asa ii mai vine mintea la cap...nu stiu acum asta mi-a venit in minte poate mai revin mai tarziu...oricum bafta...
|
||
|
PRALEA_ Postat pe 22 August 2011 09:47 |
||
De la: kudika421144, la data 2011-08-22 09:12:53bna sunt divortata de 7 ani de pe urma acestui divort am o fetita care acum are 16 ani mam recasatorit de aproape 6ani la inceput mea acceptat bucuros fetita deoare ce si el era la a 2 casatorie toate bune si frumoase pina intrun timp pina cind au inceput certurile si reprosurile si parerile de rau ca a fost un prost ca ma aceptat cu copil etc nu mai spun de jicniri la adresa mea cit si a copilului in cearta aducind mereu vorba de fosta ca eu niciodata no sa fiu ca ea etc ma jicneste foarte urit imi ea hainele din sifoner si mile arunca prin casa spunindumi sa-mi iau copilu si sa plec dar unde sa ma duc ca nu am unde acum fetita mea e la tara ear el imi spune ca nu vrea sa o mai primeasca incurind o sa inceapa scoala nustiu ce sa fac Esti o femeie si mama pe deasupra,care trece printr-o criza familiala destul de urata!Ca o consolare,pot sa-ti spun ca,asemenea tie,sunt multe femei in societatea noastra!Multe femei reusesc sa treaca peste un astfel de impas,luand decizii clare,transante,eliminand din start,orice comportament neadecvat din partea sotului!Altele cad in depresii puternice si renunta sa lupte pentru cauza lor,mentinandu-se intr-o casnicie angoasanta,fara a mai spera la o viata de famile calma si calda!Tu trebuie sa renunti la lamentare!Punct!!! Ce inseamna ca nu ai unde sa te duci cu copilul?Inainte de recasatorirea ta,unde ai locuit?Problema locuintei nu trebuie sa fie motivul pentru acceptarea si continuarea unei casnicii ce ti-a inselat asteptarile!Sa nu accepti asa ceva niciodata!Consulta-te cu parintii tai,poate te pot ajuta in vreun fel! Sotul tau face parte din seria barbatilor slabi,infantili,scuza-ma ca folosesc astfel de expresii,dar ma oripileaza aceste atitudini,complet nefondate,ale barbatilor care se transforma peste noapte,din inger in demon!Doamna,el a stiut de copilul tau,nu?L-a acceptat,nu?Atunci ce rost au toate vorbele pe care ti le arunca fara rost?Copilul tau este doar un pretext,un instrument de care se foloseste pentru a va desparti!Altele sunt motivele reale si s-ar putea ca matusa lui sa aiba o influenta asupra comportamentului lui,ce pare a fi negativa tinand cont de ceea ce ne-ai spus in continutul textului. Deci,primeste ca pe un posibil sfat ceea ce iti scriu acum:Nu te chinui inutil,nu-ti lasa sotul sa-si bata joc de copilul tau,caci fetita ta nu are nicio vina in toata povestea aceasta!Viata isi urmeaza cursul ,nu sta la povesti cu dramele noastre,ia-ti copilul si continua-ti drumul,departe de barbatul care te-a ranit atat de mult!Iti trebuie doar putin curaj in demersul tau,atat si nimic mai mult!Important este faptul ca, nu esti singura,o ai pe fetita ta si asta conteaza foarte,foarte mult!
|
||
|
RAINBOWLADY Postat pe 22 August 2011 10:33 |
||
| Tu singura ti-ai dat raspunsul ! | ||
|
kudika438372 Postat pe 20 Septembrie 2011 19:58 |
||
De la: scumpica13, la data 2011-08-22 09:12:53bna sunt divortata de 7 ani de pe urma acestui divort am o fetita care acum are 16 ani mam recasatorit de aproape 6ani la inceput mea acceptat bucuros fetita deoare ce si el era la a 2 casatorie toate bune si frumoase pina intrun timp pina cind au inceput certurile si reprosurile si parerile de rau ca a fost un prost ca ma aceptat cu copil etc nu mai spun de jicniri la adresa mea cit si a copilului in cearta aducind mereu vorba de fosta ca eu niciodata no sa fiu ca ea etc ma jicneste foarte urit imi ea hainele din sifoner si mile arunca prin casa spunindumi sa-mi iau copilu si sa plec dar unde sa ma duc ca nu am unde acum fetita mea e la tara ear el imi spune ca nu vrea sa o mai primeasca incurind o sa inceapa scoala nustiu ce sa fac Femeie, copilul nu-l ai de pe urma divortului, il aveai dinainte si il aveai oricum!! Custodia copilului o ai stabilita prin divort! Asta asa, ca sa clarificam de cand ai copilul. La scurta vreme dupa divort te-ai maritat din nou...bucuroasa, mandra chiar, ca te accepta cu copil de 10 ani... Acum, cand fata ta este ADOLESCENTA, (grea perioada, tensionata si in relatiile dintre parintii naturali si copiii lor, nu-I greu de imaginat situatia voastra...) acest de-al doilea sot se confrunta cu o situatie la care nu chibzuise deajuns si careia nu vrea sa ii faca fatza: adolescenta rebela. Prefera sa renunte la tine decat sa fie judecat ca nu stie sa dea educatie unui copil ce nici nu e al lui... Felul cum se comporta el cu tine spune clar -clar ce vrea de la tine si nu ai de ales... V-ati pripit amandoi cand v-ati casatorit...corect este sa indreptati greseala cum puteti mai bine...chiar prin divort daca ati ajuns din iubiti sa fiti dusmani...
|
||
|
mobilemaimai_no1 Postat pe 22 Septembrie 2011 12:35 |
||
va multumesc din suflet pentru sfaturile voastre la toti apreciezi toate sfaturile voastre pralea mea placut foarte mult parerea ta si cred ca am so pun in practica
|
||
|
scumpica13 Postat pe 9 Octombrie 2011 20:18 |
||
va multumesc din suflet pentru sfaturile voastre la toti apreciezi toate sfaturile voastre pralea mea placut foarte mult parerea ta si cred ca am so pun in practica
|
||
|
||
|
||
|
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| un sfat sincer ,.va rog | 9 | De la: kudika_14381 17 August 2012 15:50 |
| Virginitatea | 12 | De la: kudika_34490 22 Mai 2013 00:33 |
| job fetelive | 1 | De la: kudika_10519 8 Iulie 2012 19:16 |
|
|
||
| Ce ziceti/?...sunt eficiente parfumurile pe baza de feromoni?... | 50 | De la: puiu66 18 Septembrie 2010 23:28 |
| produse cosmetice de la Marea Moarta | 2 | De la: kudika_11262 4 Iulie 2012 15:50 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.