Setari Cookie-uri

Suntem rude?

Am intalnit o fata,ne-am indragostit si am intretinut relatii sexuale.Nimic deosebit pana aici,problema e ca noi credem ca suntem rude,adica sora mea este impreuna cu unchiul ei.Pana acum nu cred ca se pune problema de rudenie.Doar ca sora mea si unchiul ei au ganduri de casatorie.Daca cei doi s-ar casatori,atunci noi am deveni rude prin alianta sau altceva?pentru ca si noi doi vrem sa ne casatorim si nu stim daca in Romania se legalizeaza asa ceva,dar in principal nu stim daca vom deveni rude sau nu...
Bogdan_Bony
Postat pe 3 Octombrie 2011 00:06
Daca nu sunteti rude de sange nu vad care-i problema.
broscoiu
Postat pe 3 Octombrie 2011 00:12
nici eu nu vad care e problema ca nu suntem rude de sange,dar cared ca nici rudele prin alianta nu se pot casatorii...
Bogdan_Bony
Postat pe 3 Octombrie 2011 00:42
De la: kudika444686, la data 2011-10-03 00:06:37Am intalnit o fata,ne-am indragostit si am intretinut relatii sexuale.Nimic deosebit pana aici,problema e ca noi credem ca suntem rude,adica sora mea este impreuna cu unchiul ei.Pana acum nu cred ca se pune problema de rudenie.Doar ca sora mea si unchiul ei au ganduri de casatorie.Daca cei doi s-ar casatori,atunci noi am deveni rude prin alianta sau altceva?pentru ca si noi doi vrem sa ne casatorim si nu stim daca in Romania se legalizeaza asa ceva,dar in principal nu stim daca vom deveni rude sau nu...

Unchiul ei, adica fratele tatalui? Sau vreun unchi de a saptea spita?
De vreme ce tu ai toate datele, du-te la primarie si intreaba.

"in principal nu stim daca vom deveni rude sau nu" - cumnat vei deveni cu unchiul fetei, asta-i clar.
Iar ea va fi un fel de verisoara / cumatra cu sora ta. Habar n-am care-s termenii exacti.

Interseaza-te daca-i doar gura lumii la mijloc sau e legea. Vezi la primarie.
rashela
Postat pe 3 Octombrie 2011 00:55
De la: kudika444686, la data 2011-10-03 00:06:37Am intalnit o fata,ne-am indragostit si am intretinut relatii sexuale.Nimic deosebit pana aici,problema e ca noi credem ca suntem rude,adica sora mea este impreuna cu unchiul ei.Pana acum nu cred ca se pune problema de rudenie.Doar ca sora mea si unchiul ei au ganduri de casatorie.Daca cei doi s-ar casatori,atunci noi am deveni rude prin alianta sau altceva?pentru ca si noi doi vrem sa ne casatorim si nu stim daca in Romania se legalizeaza asa ceva,dar in principal nu stim daca vom deveni rude sau nu...
ai auzit vreodata de casatorii intre frati/surori de-o parte si frati/surori de cealalta parte?
Indiana_Jones
Postat pe 3 Octombrie 2011 01:22
De la: Neamtza_d, la data 2011-12-09 22:42:34adevarul e k si mie mi s-a intamplat de curand sa ma imprietenesc cu un baiat si am ajuns sa fim suflete pereche.... ne-am indragostit unul de celalalt nebuneste...dar am aflat k de fapt suntem rude...el e var primar cu mama meaa ....din cat am cautat pe internet aceasta relatie e IMPOSIBIlA...nu stim ce sa facem...suntem constienti de realitate...dar oricat am incerca sa stam unul fara celalalt...sentimentele cresc mai mult...oare e bine...sau nu? dati-mi si mie un sfat nush ce sa fac...sa continui sau sa pun capat...:-|

Am o prietena care sa casatorit cu un verisor primar de-al ei. Se inteleg foarte bine si nu sunt probleme. Acuma sa speram doar ca daca vor avea copii vor fi sanatosi asta medical....religi6s nu sth ce sa zic depinde daca te mustra pe tine constiinta...e complicata situatia ceasta si din pacate nu prea sti ce este de facut. Parerea mea este ca in astfel de cazuri fiecare face ce crede de cuviinta...
kudika_nikole
Postat pe 9 Decembrie 2011 23:41
De la: kudika_nikole, la data 2011-12-09 23:41:14
Am o prietena care sa casatorit cu un verisor primar de-al ei.

nu e ilegal?
intreb si eu, poate nu stiu bine.
kudika_pudika
Postat pe 9 Decembrie 2011 23:44
daca e verisor primar si nu-ti convine,pune-l sa-si dea demisia din postul de primar sau asteapta sa-si incheie mandatul de primar...
GODZILA
Postat pe 9 Decembrie 2011 23:48
Mai, mie mi se pare total aiurea sa te indragostesti (si nu numai atat, ci sa ai si relatii sexuale cu acea ruda) de varul sau verisoara ta. Eu simt dezgust numai la gandul asta. Orice ar fi, oamenii aceia sunt rude, ce naiba. Unul dintre socrii mari e frate sau sora cu unul dintre socrii mici. Pe bune acum, din cati oameni exista pe pamantul asta, cum poate sa-ti cada cu tronc tocmai o ruda???
franziska_eu
Postat pe 24 Decembrie 2011 06:33

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Simt ca ma forteaza sa imi schimb religia...si cred ca e prea devreme sa fac pasul acesta 61 De la: Donna22 13 Septembrie 2016 17:42
Pentru Oleco -rupe-ti din timpul infinit si citeste 0 De la: 12 Februarie 2011 11:28
Cer un sfat .... asa inainte de casatorie:(( 98 De la: cyka10 13 Martie 2015 22:35
care credeti ca este varsta propice pentru a deveni mama???? 142 De la: diana3289 27 Ianuarie 2010 11:30
ciudate indoieli inainte de casatorie, pls help!!!! 12 De la: pinguina 22 Noiembrie 2010 20:16