Mai multe
| Vreau si eu parerile voastre , please . Am cunoscut pe cineva in august . A fost un inceput frumos zic eu, dar pe masura ce incepem sa ne cunoastem mai bine, dispare cu zilele fara sa-mi dea nici un semn. Si pentru ca de multe ori mesajele mele sint in asteptare, am renuntat sa-i mai trimit .Bineinteles ca i-am spus acest lucru, dar raspunsurile lui nu m-au satisfacut. Utimul mesaj trimis mai bine de o saptamana a fost citit dar nu am primit nici un raspuns de la el. Nu stiu ce sa cred!??? cum sa procedez si cum sa ma comport ! multumesc pentru raspunsurile voastre. Pupici! | ||
|
Angel_spirit Postat pe 20 Octombrie 2011 05:49 |
||
|---|---|---|
te-ai pripit! ati inceput relatia inainte ca el sa fie convins ca esti ceea ce trebuie.o minima cunoastere e necesara chiar daca esti disperata sa te mariti cu primul barbat care iti da buna ziua
|
||
|
PICCKARD Postat pe 20 Octombrie 2011 05:57 |
||
De la: Angel_spirit, la data 2011-10-20 05:49:14Vreau si eu parerile voastre , please . Am cunoscut pe cineva in august . A fost un inceput frumos zic eu, dar pe masura ce incepem sa ne cunoastem mai bine, dispare cu zilele fara sa-mi dea nici un semn. Si pentru ca de multe ori mesajele mele sint in asteptare, am renuntat sa-i mai trimit .Bineinteles ca i-am spus acest lucru, dar raspunsurile lui nu m-au satisfacut. Utimul mesaj trimis mai bine de o saptamana a fost citit dar nu am primit nici un raspuns de la el. Nu stiu ce sa cred!??? cum sa procedez si cum sa ma comport ! multumesc pentru raspunsurile voastre. Pupici! Posibil sa aiba alta relatie ...."oficiala". Pune punct ca e mai bine asa. Nu stii nimic despre el Ai grija!
|
||
|
|
||
|
ilumax_76 Postat pe 20 Octombrie 2011 05:59 |
||
De la: Angel_spirit, la data 2011-10-20 05:49:14Vreau si eu parerile voastre , please . Am cunoscut pe cineva in august . A fost un inceput frumos zic eu, dar pe masura ce incepem sa ne cunoastem mai bine, dispare cu zilele fara sa-mi dea nici un semn. Si pentru ca de multe ori mesajele mele sint in asteptare, am renuntat sa-i mai trimit .Bineinteles ca i-am spus acest lucru, dar raspunsurile lui nu m-au satisfacut. Utimul mesaj trimis mai bine de o saptamana a fost citit dar nu am primit nici un raspuns de la el. Nu stiu ce sa cred!??? cum sa procedez si cum sa ma comport ! multumesc pentru raspunsurile voastre. Pupici! Draga mea,s-ar putea ca domnia sa sa fie angrenat intr-o alta relatie si tu sa fii doar un simplu accesoriu,o aventura sezoniera!Atata timp cat nu-ti raspunde la mesajele transmise,nu-si face simtita prezenta in viata ta decat sporadic,este sigur ca este altceva la mijloc,necomunicarea dintre voi nu aduce a nimic normal!Nu-l mai cauta,vezi ce face el pe viitor,dar ma indoiesc ca ar putea fi ceva serios intre voi!Fii fireasca in comportament,urmeaza-ti calea si nu te framanta pentru ceva ,care nu reprezinta nimic!El are alte preocupari si tu esti doar sursa de distractie temporara! |
||
|
RAINBOWLADY Postat pe 20 Octombrie 2011 07:38 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| prieteni adevarati | 29 | De la: kudika094010 15 Decembrie 2009 19:00 |
| MOD? | 13 | De la: bestdevilinside 8 Octombrie 2008 01:04 |
| Ce p�rere ave�i despre rela�ia dintre o berbeac� �i un leu? Ajutor!!! | 2 | De la: Helenita31 27 Aprilie 2012 00:54 |
|
|
||
| subiect nou...nu stiu ce titlu sa pun | 328 | De la: marco918 18 Octombrie 2011 08:09 |
| relatie imposibila?? | 11 | De la: rashela 27 Iulie 2009 09:53 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.