Setari Cookie-uri

buna all

buna ma numesc minodora si sunt noua e prima mea accesare pe acest site vroiam sa salut toti utilizatorii
minodora_dodo
Postat pe 3 Noiembrie 2011 14:04
salut minodora
Asynia
Postat pe 3 Noiembrie 2011 14:06
De la: minodora_dodo, la data 2011-11-03 14:04:57buna ma numesc minodora si sunt noua e prima mea accesare pe acest site vroiam sa salut toti utilizatorii

hai noroc
piscolino
Postat pe 3 Noiembrie 2011 14:07
ce faceti??eu am o stare proasta azi:((
minodora_dodo
Postat pe 3 Noiembrie 2011 14:11
De la: minodora_dodo, la data 2011-11-03 14:04:57buna ma numesc minodora si sunt noua e prima mea accesare pe acest site vroiam sa salut toti utilizatorii

bine ai venit..
steffy91
Postat pe 3 Noiembrie 2011 14:12
De la: piscolino, la data 2011-11-03 14:07:06

hai noroc

tzuc la tine...
steffy91
Postat pe 3 Noiembrie 2011 14:12
De la: steffy91, la data 2011-11-03 14:12:40

hai noroc

tzuc la tine...

tuc inapoi
piscolino
Postat pe 3 Noiembrie 2011 14:15
De la: minodora_dodo, la data 2011-11-03 14:11:29ce faceti??eu am o stare proasta azi:((

io nu
piscolino
Postat pe 3 Noiembrie 2011 14:18
ce bine pt tine
minodora_dodo
Postat pe 3 Noiembrie 2011 14:20
De la: piscolino, la data 2011-11-03 14:15:55
De la: steffy91, la data 2011-11-03 14:12:40

hai noroc

tzuc la tine...

tuc inapoi

eu am o stare generala...ca intotdeauna...F BUNA
steffy91
Postat pe 3 Noiembrie 2011 14:21
De la: minodora_dodo, la data 2011-11-03 14:20:17ce bine pt tine

domnisoara...aici nu e voie cu stari proaste..trebuie sa zambesti
steffy91
Postat pe 3 Noiembrie 2011 14:22
ca sa spun pe scurt de ce am accesat site-ul pt k nu am prieteni nu vb ku nimeni in afara de prietenul meu.acum este la munca eu sunt in spania.am terminat liceul anul acesta am venit aici in vacanta 2 luni a mers bine.mam intors in tara o saptamana la sf lui septembrie.am intrat la facultate.am renuntat la tot sa ma intorc aici sa fie bine pentru noi iar akum au aparut discutii am 19 ani poate ca nu sunt pregatita nu mai inteleg nimic de knd mam intors de la inceputul lunii oct numai in certuri stam....nu stiu ce sa fac el nu are ambitii acum ma gandesc ca am facut o greseala si ma gandesc ca mai bine ramaneanm la facultate e f gelos s nu inteleg dc pt k nu vb ku nimeni in afara de el.imi tot aminteste d fosti prieteni din sennin.akum mam certat ku el la telefon s iam zis ca e psihopat.
minodora_dodo
Postat pe 3 Noiembrie 2011 14:30
poate inca nu a putut sa se adapteze la atatea schimbari. Da-i timp si isi va da seama ca nu are de ce sa se teama si sa fie suspicios.
emilia85
Postat pe 3 Noiembrie 2011 14:32
De la: minodora_dodo, la data 2011-11-03 14:30:01ca sa spun pe scurt de ce am accesat site-ul pt k nu am prieteni nu vb ku nimeni in afara de prietenul meu.acum este la munca eu sunt in spania.am terminat liceul anul acesta am venit aici in vacanta 2 luni a mers bine.mam intors in tara o saptamana la sf lui septembrie.am intrat la facultate.am renuntat la tot sa ma intorc aici sa fie bine pentru noi iar akum au aparut discutii am 19 ani poate ca nu sunt pregatita nu mai inteleg nimic de knd mam intors de la inceputul lunii oct numai in certuri stam....nu stiu ce sa fac el nu are ambitii acum ma gandesc ca am facut o greseala si ma gandesc ca mai bine ramaneanm la facultate e f gelos s nu inteleg dc pt k nu vb ku nimeni in afara de el.imi tot aminteste d fosti prieteni din sennin.akum mam certat ku el la telefon s iam zis ca e psihopat.

daca ai renuntat la scoala pentru el....rau ai facut
1 la mana ...daca tu nu ai grija de tine numeni nu va avea(asta-i vorba mamei mele.....ma ghidez dupa vorba asta si-mi merge foarte bine)
2 la mana nici un barbat nu merita sacrificii prea mari
piscolino
Postat pe 3 Noiembrie 2011 14:38
De la: minodora_dodo, la data 2011-11-03 14:30:01ca sa spun pe scurt de ce am accesat site-ul pt k nu am prieteni nu vb ku nimeni in afara de prietenul meu.acum este la munca eu sunt in spania.am terminat liceul anul acesta am venit aici in vacanta 2 luni a mers bine.mam intors in tara o saptamana la sf lui septembrie.am intrat la facultate.am renuntat la tot sa ma intorc aici sa fie bine pentru noi iar akum au aparut discutii am 19 ani poate ca nu sunt pregatita nu mai inteleg nimic de knd mam intors de la inceputul lunii oct numai in certuri stam....nu stiu ce sa fac el nu are ambitii acum ma gandesc ca am facut o greseala si ma gandesc ca mai bine ramaneanm la facultate e f gelos s nu inteleg dc pt k nu vb ku nimeni in afara de el.imi tot aminteste d fosti prieteni din sennin.akum mam certat ku el la telefon s iam zis ca e psihopat.

Te-ai dus in Spania....ca sa ce ?? Sa stai acasa si sa ii faci ciorba calda ?? Viata in Spania nu o fi mai roz decat pe aici, poate a sperat ca daca mergi la el , ai sa muncesti si tu, doua salarii in casa e mai bine decat unul. Daca tu stai acasa si te plictisesti pe internet iar el munceste sa va intretina pe amandoi ..... De fapt nu asta am vrut sa-ti spun, ci ca ai facut o prostie mare ,cat tine, ai renuntat la facultate !!!! De ce ?? Mare greseala !!
GHEISA_ALBA
Postat pe 3 Noiembrie 2011 14:39
nu mai am ce timp sai dau intro luna d zile nu stiu daca neam impacat bn o saptamana.simt k inebunesc aici cu el.ma si il iubesc f mult il apreciez pentru multe.niciodata nu a zis o vorba rea la adresa mea nu ma atins macar o data.pur s simplu .sustine niste idei aiurea.mam saturat sa dorm cu spatele la el.aseara de exemplu eram obosita s atipeam la film nu am vrut s ma culc cu el ...ca apoi s ma intrebe...´´u nu mai esti atrasa d mine?´´astai obsedare nu stiu ce mai are:(((
minodora_dodo
De la: minodora_dodo, la data 2011-11-03 14:11:29ce faceti??eu am o stare proasta azi:((

Heiii...meri indarat si schimba starea...cu una de milioane...Nu avem nevoie de bocitoare ...
PRALEA_

vezi ce inseamna sa nu stii sa iti traiesti bine fiecare perioada a vietii???? mare greseala ai facut...ai renuntat la facultate...la viata ta de aici ca sa ce? sa mergi dupa un baiat???
fostul meu prieten (am avut o relatie de un an si jumatate)...era in italia si venea fff des in tara..mergeam chiar si eu la el....a fost totul ok...ne intelegeam perfect....dar el insista..."vino la mine,te rog..te iubesc"....s-a rugat de mine timp de 8 luni de zile incontinuu sa vin la el...pana intr-o zi cand i-am spus..."daca ma iubesti cu adevarat,vei veni tu la mine....!! eu nu renunt la facultate,pt tine....poate mai tarziu voi regreta si nu imi doresc asta....iar parintii mei sunt cele mai importante persoane din viata mea....si nepotelul meu,..."....si nu am plecat cu el....l-am rugat sa vina aici sa se inscrie la facultate...nu a vrut....si atunci am ales calea mai simpla...am plecat! (desi aveam sentimente pt el)...insa prin faptul ca el incerca sa ma forteze sa vin la el,insa el nu putea sa faca acest sacrificiu mi-a demonstrat ca nu insemna mare lucru pt el....
si acum vin si te intreb pe tine? chiar crezi k iti trebuia "maritat" de la varsta asta/.??? un baiat,daca te iubeste cu adevarat...e in stare sa faca orice sacrificiu pt tine....daca nu...incearca sa te faca pe tine sa le faci!!!
steffy91
Postat pe 3 Noiembrie 2011 14:40
De la: minodora_dodo, la data 2011-11-03 14:39:17nu mai am ce timp sai dau intro luna d zile nu stiu daca neam impacat bn o saptamana.simt k inebunesc aici cu el.ma si il iubesc f mult il apreciez pentru multe.niciodata nu a zis o vorba rea la adresa mea nu ma atins macar o data.pur s simplu .sustine niste idei aiurea.mam saturat sa dorm cu spatele la el.aseara de exemplu eram obosita s atipeam la film nu am vrut s ma culc cu el ...ca apoi s ma intrebe...´´u nu mai esti atrasa d mine?´´astai obsedare nu stiu ce mai are:(((

fata draga o singura rugaminte am si eu: incearca cat de cat sa scrii inteligibil ca de scris corect gramatical nici nu poate fi vorba!
kiss_my_ass
Postat pe 3 Noiembrie 2011 14:43

buna,welcome
ai facut o mare greseala ca ai renuntat la scoala pentru un ...barbat
Ame_li
Postat pe 3 Noiembrie 2011 14:43
nu stiu la ce ma dus kapul el spune k nui nevoie sa muncesc ... mam saturat d stat acasa fumez 2 pachete de tig pe zi nush ma simt simgura vb ku colege de liceu care sunt la fac s sunt geloasa pe ele...eu imi vedeam viata altfel...vroiam sa am fac si serviciul meu sa nu ma intretina nimeni...mie dor de ai mei si de tot ce este acasa:(((
minodora_dodo
Postat pe 3 Noiembrie 2011 14:46
De la: minodora_dodo, la data 2011-11-03 14:46:03nu stiu la ce ma dus kapul el spune k nui nevoie sa muncesc ... mam saturat d stat acasa fumez 2 pachete de tig pe zi nush ma simt simgura vb ku colege de liceu care sunt la fac s sunt geloasa pe ele...eu imi vedeam viata altfel...vroiam sa am fac si serviciul meu sa nu ma intretina nimeni...mie dor de ai mei si de tot ce este acasa:(((

din pacate...tu ai ales asa... daca voua va place sa va complicati viata in fel si chip.... intoarce-te la ai tai...si continua-ti viata...inscrie-te la facultate....si incepe o noua viata...
steffy91
Postat pe 3 Noiembrie 2011 14:47
imi cer scuze
minodora_dodo
Postat pe 3 Noiembrie 2011 14:48
De la: minodora_dodo, la data 2011-11-03 14:46:03nu stiu la ce ma dus kapul el spune k nui nevoie sa muncesc ... mam saturat d stat acasa fumez 2 pachete de tig pe zi nush ma simt simgura vb ku colege de liceu care sunt la fac s sunt geloasa pe ele...eu imi vedeam viata altfel...vroiam sa am fac si serviciul meu sa nu ma intretina nimeni...mie dor de ai mei si de tot ce este acasa:(((

fa asa cum simti ,ce doresti pentru tine de la viata asta,nu face asta pentru el nu-ti rata sansa de a fi fericita si implinita
piscolino
Postat pe 3 Noiembrie 2011 14:52
De la: minodora_dodo, la data 2011-11-03 14:30:01"

.... acum ma gandesc ca am facut o greseala si ma gandesc ca mai bine ramaneanm la facultate"

Draga mea,sincer,mare adevar ai spus prin afirmatia de mai sus,dar eu ti-as recomanda ,ca mai intai,sa te reintorci la clasele gimnaziale si sa mai recapitulezi Limba si Literatura Romana!Cum ai intrat ,domnisoara,la facultate,dar de ce te intreb,ca oricum,ai fost inspirata si ai renuntat la studii ,in favoarea iubitului tau!Aceasta este cea de a doua prostie pe care ai comis-o!Cum sa renunti la viitorul tau ,pentru a satisface hormonii unui barbat?Si ,culmea,acum va certati tot timpul si te-au cuprins regretele!Ce poti sa faci?Intai,da-ti multe palme ,dar incepe de la calcaie spre cap,astfel incat sa-ti urce mintea coborata in talpi si apoi,intoarce-te in tarisoara ta si invata ,din nou, limba romana!
RAINBOWLADY
Postat pe 3 Noiembrie 2011 14:52
Ca sa dau peste orgoliul tau de doamna/domnisoara am intart la facultatea de litere.Pot scrie si literar pot scrie si cu prescurtari gen ´´mess´´.Aatat te duce pe tine capul sa te iei de scrisul meu.Cum se face ca toata lumea a inteles numai tu nu ai facut-o.Trebuia sa se gaseasca o ... ca tine sa comenteze pe dinafara subiectului.N-ai minte nici cat o nuca.Si nu am venit sa-i satisfac placerile,am venit pentru persoana la care tin.Sunt genu de persioana pana nu ma dau cu capul de pereti nu vad unde am gresit.pace
minodora_dodo
Postat pe 3 Noiembrie 2011 15:02
De la: minodora_dodo, la data 2011-11-03 15:02:08Ca sa dau peste orgoliul tau de doamna/domnisoara am intart la facultatea de litere.Pot scrie si literar pot scrie si cu prescurtari gen ´´mess´´.Aatat te duce pe tine capul sa te iei de scrisul meu.Cum se face ca toata lumea a inteles numai tu nu ai facut-o.Trebuia sa se gaseasca o ... ca tine sa comenteze pe dinafara subiectului.N-ai minte nici cat o nuca.Si nu am venit sa-i satisfac placerile,am venit pentru persoana la care tin.Sunt genu de persioana pana nu ma dau cu capul de pereti nu vad unde am gresit.pace

hay,hay... fara jigniri...!!!! nu-i nimeni vinovat ca ai facut tu aceste imense greseli...
steffy91
Postat pe 3 Noiembrie 2011 15:04
De la: minodora_dodo, la data 2011-11-03 15:02:08Ca sa dau peste orgoliul tau de doamna/domnisoara am intart la facultatea de litere.Pot scrie si literar pot scrie si cu prescurtari gen ´´mess´´.Aatat te duce pe tine capul sa te iei de scrisul meu.Cum se face ca toata lumea a inteles numai tu nu ai facut-o.Trebuia sa se gaseasca o ... ca tine sa comenteze pe dinafara subiectului.N-ai minte nici cat o nuca.Si nu am venit sa-i satisfac placerile,am venit pentru persoana la care tin.Sunt genu de persioana pana nu ma dau cu capul de pereti nu vad unde am gresit.pace

Heeeeei, usor fetita ! Ce faci, ai prins curaj si acum jignesti oameni pe care nu ii stii?? Uita-te, te rog, la raspunsurile primite pina acum si arata-mi unul....care sa semene la scris cu al tau ?!!!!!! Si noi stim sa ,,vb k pe mess'' dar....ne respectam ! In primul rand pe noi apoi pe colegele de forum !! Din respect pt.tine , revino-ti in simtiri, lasa tigarea din mana si scrie cu amandoua mainile (si pune si un pic de suflet ).
GHEISA_ALBA
Postat pe 3 Noiembrie 2011 15:10

incepi cu peretele din stanga si apoi poti continua cu restul!
kiss_my_ass
Postat pe 3 Noiembrie 2011 15:10
acceptam sa mi se spuna sa scriu corect penru ca sunt noua si nu stiu prea multe despre acest site.nu cred ca am jignit pana nu s-a adresat la adresa mea.imi cer scuze.sunt intr-o situatie critica si doar vroiam sa scriu mai repede ca apoi sa primesc sfaturi
minodora_dodo
Postat pe 3 Noiembrie 2011 15:16

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
cum sa fac? 41 De la: kudika028766 24 Iulie 2009 18:17
Proaspat divorțată dar însărcinată cu altcineva 4 De la: izabela_92 23 Mai 2021 13:45
dragoste in 3 16 De la: kudika_15802 4 August 2013 18:32
E o greseala sa te muti cu iubitul ? 18 De la: cami_goanga10 18 Aprilie 2010 22:45
Relatie discreta? 13 De la: kudika_34957 14 Mai 2013 19:30