Setari Cookie-uri

va rog ajutati-ma...m-am saturat de dragostea asta....

De la: GODZILA, la data 2011-11-30 11:35:44nu,eu m-am chinuit sa traduc...nu cred ca google stie sa traduca asa perfect...

Ia incearca . Ai sa vezi ca iti da la fel
Mayyyyana
Postat pe 30 Noiembrie 2011 12:39
De la: MayanMistica, la data 2011-11-30 12:39:30
De la: GODZILA, la data 2011-11-30 11:35:44nu,eu m-am chinuit sa traduc...nu cred ca google stie sa traduca asa perfect...

Ia incearca . Ai sa vezi ca iti da la fel
nu prea cred...
GODZILA
Postat pe 30 Noiembrie 2011 12:41
Draga mea daca acel baiat ti-a spus atatea lucruri dureroase,stiind ca tu il iubesti crezi ca merita dragostea ta???eu zic ca nu...esti mica,dragostea nu are varsta dar il vei uita...gandeste-te ca tu nu ai pierdut nimic...el a pierdut...o fata pura,o iubire curata..nu merita nici un baiat sa suferi din cauza lui...el stie ca il iubesti si in sinea lui crede-ma ca se simte bine...schimba-ti comportamentul fata de el...artata-i ca iti este indiferent si cu timpul il vei uita...o sa-ti gasesti un baiat care sa te merite cu adevarat...nu iti lasa demnitatea calcata in picioare...tu sa ai mereu in gand: nu ma merita,nu merita sa-l iubesc eu sunt puternica si voi trece peste asta...iti va fi mult mai usor...si de uitat il vei uita fi sigura de asta...mult succes
kudika418573
Postat pe 30 Noiembrie 2011 18:09
daca vrei sa mai vb intra pe id meu de mes silviaalexia
kudika411600
Postat pe 30 Noiembrie 2011 19:22
De la: khadijha97, la data 2011-11-06 19:47:31Buna ziua tuturor!!! Numele meu este Khadijha, sunt araboiaca am 14 ani si de 2 ani traiesc o poveste de dragoste imposibila. Poate ca veti spune ca e prea devreme pentru dragoste, dar aceste sentiment nu vine cand vrem noi...De 2 ani sunt indragostita de un arab de varsta mea. Suntem in aceeasi scoala, iar clasele noastre sunt una langa cealalta. La inceput l-am iubit in secret, apoi afland colegii mei, dupa ceva timp a aflat si el. Acum un an mi-a spus ca parerea lui este ca nu ne potrivim, ca nu vrea sa ma faca sa sufar, dar nu e singurul arab asa ca sfatul sau e sa ma reindragostesc. Am incercat, dar nu am reusit...Ma gandesc in fiecare secunda la el...Si cel mai tare ma doare ca in loc sa se comporte ca un arab, a preluat caracterul occidental....se uita dupa fete care isi arata formele, cu parul desfacut, machiate, nu ca mine care respect religia noastra si port hainele islamice pentru a-mi pastra castitatea si puritatea si pt a mi arata corpul doar in fata viitorului sot...AJUTATI-MA VA ROG, dati-mi sfaturi pentru a il uita......Mie frica ca nu ma voi putea casatorii niciodata din cauza faptului ca e mereu in gandurile si mintea mea.

Multumesc anticipat, ( Sukran jazilan)

:)
Lasa fricile....traieste ....cand mergi la Roma, poarta-te ca romanii....:)
Nonaflowermay
Postat pe 1 Decembrie 2011 12:20
Mai fata, tu ti-ai cumpara matza-n sac ?
Pai cum dracu sa se indragosteasca de un ninja mascat ?
Normal ca se uita dupa alea dezbracate, la care vede si el ce cumpara.
Dezbracate si tu, sa vada omul ce oferi si dupa ce stie, apoi poti sa te maschezi la loc si sa-i ramai fidela.

Fideilatea este o floare, foarte, foarte rara pe pamant... felicitari si complimente daca esti capabila sa oferi aceasta valoare...
Dar sa sti ca se poate si altfel... fidelitate si sinceritate maxima, putem sa oferim si fara sa umblam mascati in costum de ninja pe strada.
denis_3d25
Postat pe 1 Decembrie 2011 15:57
Denis nu este cazul sa fi ironic si rautacios.Stii foarte bine ca religia musulmana le interzice sa umble dezbracate.Sunt familii in care tatal sau sotul nu admit ca fiica/sotia sa umble fara burka pe cap sau manta cu maneca lunga. Si atunci cum iti permiti sa o iei la misto din cauza acestui lucru?! Sa-ti fie rusine!
Mayyyyana
Postat pe 1 Decembrie 2011 16:13
De la: MayanMistica, la data 2011-12-01 16:13:51Denis nu este cazul sa fi ironic si rautacios.Stii foarte bine ca religia musulmana le interzice sa umble dezbracate.Sunt familii in care tatal sau sotul nu admit ca fiica/sotia sa umble fara burka pe cap sau manta cu maneca lunga. Si atunci cum iti permiti sa o iei la misto din cauza acestui lucru?! Sa-ti fie rusine!

Mie sa-mi fie rusine ???
Tu ca femeie usuratica, tradatoare din toate punctele de vedere,ii spui unui barbat sa-i fie rusine ???
Mi-am tradat eu tzara sau religia ca si tine ?
Vezi mai femei ca habar nu ai ce vorbesti si ce faci...

Stramosii nostri , si-au varsat singele pe campul de lupta, de-a lungul istoriei, pt ca romanii sa traiasca liberi si sa se imbrace cum vor ei si tu imi vi mie impotriva ?
Calcate-ar sub copite Calul lui Stefan Cel Mare! Iar eu, sa am onoarea de a-ti reteza capul tradator de pe umeri.
denis_3d25
Postat pe 2 Decembrie 2011 22:45
De la: denis_3d25, la data 2011-12-02 22:45:59
De la: MayanMistica, la data 2011-12-01 16:13:51Denis nu este cazul sa fi ironic si rautacios.Stii foarte bine ca religia musulmana le interzice sa umble dezbracate.Sunt familii in care tatal sau sotul nu admit ca fiica/sotia sa umble fara burka pe cap sau manta cu maneca lunga. Si atunci cum iti permiti sa o iei la misto din cauza acestui lucru?! Sa-ti fie rusine!

Mie sa-mi fie rusine ???
Tu ca femeie usuratica, tradatoare din toate punctele de vedere,ii spui unui barbat sa-i fie rusine ???

Stramosii nostri , si-au varsat singele pe campul de lupta, de-a lungul istoriei, pt ca romanii sa traiasca liberi si sa se imbrace cum vor ei si tu imi vi mie impotriva ?
Calcate-ar sub copite Calul lui Stefan Cel Mare! Iar eu, sa am onoarea de a-ti reteza capul tradator de pe umeri.

denis, pericol public.
guru_ion
Postat pe 2 Decembrie 2011 22:49
De la: guru_ion, la data 2011-12-02 22:49:09

Mie sa-mi fie rusine ???

Asta a fost tare...chiar mi-a placut. Bravo Denis!!
lory08
Postat pe 3 Decembrie 2011 22:03
Eu nu prea inteleg ce ti-a placut tie Lory dar se vede ca nu esti departe de Denis! Prost cu prost se aduna...
Mayyyyana
Postat pe 4 Decembrie 2011 00:11
Si eu sint de parere cu Denis, Bravo Denis mai bine nici ca se putea
kudika480241
Postat pe 4 Decembrie 2011 22:43
cristiana84
Postat pe 4 Decembrie 2011 23:21

Mie sa-mi fie rusine ???

Deocamdata cea care a deschis topilcul nu si-a tradat religia. Este araboaica, deci este musulmana ca atare se imbraca conform religiei.. Singura ei "vina" este ca e indragostita... Este un pacat capital? Nu este vina ei ca s-a nascut intr-o alta religie decat a ta.........
kukla
Postat pe 5 Decembrie 2011 19:47
toata lumea si-o tragenu conteaza de unde esti!sau poate am inventat noi sexul.daca nu era asta noi nu mai eram pe sait!
kudika127260
Postat pe 6 Decembrie 2011 21:27
Da e google traducere si traducerea nu e buna. Scuza ca nu am dat mai multe detalii despre mine si religia mea. Intradevar mama mea e romanca si mi se pare normal ca atat cat sunt in romanya sa vorbesc corect, iar atat cat priveste religia nu ne obliga nimeni sa ne casatorim de mici sau ce mai zice la tv si un barbat poate avea max 4 neveste dar nu prea mai exista azi asa ceva pt ca trebuie sa ai foarte multi bani pt asta.
Va multumesc tuturor pt sfaturi si intretimp lam si uitat :)
khadijha97
Postat pe 13 Martie 2012 17:48
aaa si nu ne impune nimeni sa ne imbracam asa e alegerea noastra, iar burka poarta mai mult femeile batrane
khadijha97
Postat pe 13 Martie 2012 17:49

Mie sa-mi fie rusine ???

huooooo aberantule!!!!!
zinaceabunasinebuna
Postat pe 13 Martie 2012 17:55
De la: MayanMistica, la data 2011-12-04 00:11:40Eu nu prea inteleg ce ti-a placut tie Lory dar se vede ca nu esti departe de Denis! Prost cu prost se aduna...

intotdeauna!!!!!
zinaceabunasinebuna
Postat pe 13 Martie 2012 17:56
De la: guru_ion, la data 2011-12-02 22:49:09

Mie sa-mi fie rusine ???

denis, pericol public.

cine l-o lasa sa umble liber nu stiu!!!!!
zinaceabunasinebuna
Postat pe 13 Martie 2012 17:57

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
eu scorpion- el capricorn 6 De la: bebe4puiut 1 Iulie 2009 10:35
vreau sa stiu sh yo totul despre zodia gemeni sh zodia berbec,va rog 7 De la: etta 11 Octombrie 2009 02:48
barabtul scopion 27 De la: Eve89 13 Mai 2011 01:51
eu leoaica ,iar el scorpion 8 De la: DiavolytaTa 27 Aprilie 2009 20:18
femeia taur-barbatul fecioara 1 De la: kudika043273 23 Iunie 2009 23:29