Mai multe
| Buna, daca aveti obiceiul de a cumpara cateodata reviste cu cadouri care reviste credeti ca ofera cele mai bune cosmetice sau produse?Eu imi cumpar destul de rar astfel de reviste doar daca e un produs imi sare in ochi, pentru ca uneori calitatea produselor primite cadou lasa de dorit.Deci astept si parerile voastre in legatura cu acest subiect.:) | ||
|
Sierra Postat pe 7 Noiembrie 2011 20:09 |
||
|---|---|---|
De la: Sierra, la data 2011-11-07 20:09:57Buna, daca aveti obiceiul de a cumpara cateodata reviste cu cadouri care reviste credeti ca ofera cele mai bune cosmetice sau produse?Eu imi cumpar destul de rar astfel de reviste doar daca e un produs imi sare in ochi, pentru ca uneori calitatea produselor primite cadou lasa de dorit.Deci astept si parerile voastre in legatura cu acest subiect.:) eu cumpar reviste cu cadouri ca capat moca cadourile. |
||
|
guru_ion Postat pe 7 Noiembrie 2011 20:10 |
||
| mai cumparam si eu cateodata anumite reviste dar cum ai zis tu doar unele merita cumparate.In Glamour mai erau unele cadouri interesante din cate stiu eu. | ||
|
|
||
|
missy91 Postat pe 7 Noiembrie 2011 20:37 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Deodorante Naturale 100% | 1 | De la: deo_stone 8 Octombrie 2010 18:09 |
| Produse cosmetice bio | 2 | De la: ioana_suteu 3 Noiembrie 2011 15:10 |
| Comenzi si inscrieri reprezentanti AVON | 2 | De la: kudika226898 24 Februarie 2011 22:31 |
|
|
||
| Giordani gold, Volare | 3 | De la: vuvu 21 Iunie 2010 10:11 |
| partener life care -inscriere gratuita | 1 | De la: kudika401735 12 Mai 2011 15:15 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.