Mai multe
De la: kudika_pudika, la data 2011-12-02 15:20:55De la: kudika421339, la data 2011-12-02 15:13:10De la: kudika_pudika, la data 2011-12-02 15:00:25Sunt adepta teoriei Big Bang, pana apar alte descoperiri. Multumesc pentru raspuns!Da,Darwinismul subzista, alaturi de toate celelalte teorii referitoare la actul creatiei! Dar, Charles Darwin a fost si el ,doar un simplu om!In ceea ce priveste miturile legate de aparitia omului,acestea raman doar mituri create de om,in functie de dorintele personale ,religia este una si credinta personala este alta!In schimb,parerea mea este ,ca actul creatiei,a fost savarsit de Divinitate,si aici nu ne potrivim la pareri,dar asta nu inseamna ca nu putem sa avem convingerile proprii!Stiinta se poate lupta cu religia,dar sunt lucruri pe care nici cel mai mari si ilustri savanti,nu le vor putea explica explica vreodata!Va exista ,pururea,aceasta controversa intre real si mistic!Parerea mea!Culte religioase sunt peste 20 la numar,dar credinta est una singura!Cultele le-a infiintat omul dupa interesele existente la un moment de timp oarecare,istoria da marturie in acest sens,dar credinta vine de la Divinitate si aceasta nu o poate schimba nimeni!Si cei mai aprigi si reticenti atei,recurg la semnul crucii si la rugaciuni spuse in gand,in momentul in care se afla la ananghie!Ca Divinitatea poarta numele de Dumnezeu,Allah,Budha,Iehova sau alte nume de idoli,asta este cu totul altceva!Nu numele defineste credinta,ci trairea interioara,a sufletului omului!Oricum,multumesc pentru faptul ca ai purtat acest dialog cu mine,interesant spun eu! |
||
|
RAINBOWLADY Postat pe 2 Decembrie 2011 16:00 |
||
|---|---|---|
| v-ati luat toti de emoticoanele mele...voiam doar sa nu va plictisiti cand cititi problema mea..... | ||
|
kyssa_25 Postat pe 2 Decembrie 2011 16:37 |
||
De la: kyssa_25, la data 2011-12-02 16:37:29v-ati luat toti de emoticoanele mele...voiam doar sa nu va plictisiti cand cititi problema mea..... Prea multe ai folosit si de aici s-au nascut nemultumirile colegilor mei,dar treci peste acest lucru minor,ar fi mai imnteresant sa citesti tot ceea ce te-am sfatuit cu totii! |
||
|
|
||
|
RAINBOWLADY Postat pe 2 Decembrie 2011 16:43 |
||
| am cititt,crede-ma...e adevarat ca nu am procedat corect,dar...asta e...de discutat cu el,nici nu se pune problema...nu stie sa asculte si niciodata nu e dispus sa poarte un dialog civilizat..stiu ca toti ma criticati,sau ma rog,aproape toti..dar am si eu dreptatea mea...ceea ce imi lipseste in acest moment este doar curajul...si ,desi pare o prostie,chiar mi-e mila de el..in schimb,imi rasuna mereu in minte cuvintele lui,cand,dupa mult timp cand am avut 2 job-uri,am hotarat sa ma mai odihnesc si eu...si nu am mai lucrat toate zilele dupa amiaza,mergeam program normal dimineata,iar dupa amiaza am hotarat sa stau acasa lunea si martea....,mi-a reprosat : TOCMAI ACUM TI-AI GASIT SA OBOSESTI??? vreau sa va zic ca el "se odihnea" de vreun an si ceva...deci...ce sa mai zic... | ||
|
kyssa_25 Postat pe 2 Decembrie 2011 16:52 |
||
De la: kyssa_25, la data 2011-12-02 16:52:00am cititt,crede-ma...e adevarat ca nu am procedat corect,dar...asta e...de discutat cu el,nici nu se pune problema...nu stie sa asculte si niciodata nu e dispus sa poarte un dialog civilizat..stiu ca toti ma criticati,sau ma rog,aproape toti..dar am si eu dreptatea mea...ceea ce imi lipseste in acest moment este doar curajul...si ,desi pare o prostie,chiar mi-e mila de el..in schimb,imi rasuna mereu in minte cuvintele lui,cand,dupa mult timp cand am avut 2 job-uri,am hotarat sa ma mai odihnesc si eu...si nu am mai lucrat toate zilele dupa amiaza,mergeam program normal dimineata,iar dupa amiaza am hotarat sa stau acasa lunea si martea....,mi-a reprosat : TOCMAI ACUM TI-AI GASIT SA OBOSESTI??? vreau sa va zic ca el "se odihnea" de vreun an si ceva...deci...ce sa mai zic... Inima ta este imaprtita in doua si fiecare jumatate poarta masca corespunzatoare,dar ambele plang,difera doar modul in care sunt accentuate grimasele de durere si furie!Practic,tu ce doresti sa faci?Faptul ca iti este mila de el,denota ca esti umana,ai suflet,dar asta nu este suficient pentru redresarea relatiei! |
||
|
RAINBOWLADY Postat pe 2 Decembrie 2011 17:02 |
||
| practic...vreau sa divortez...nu poarta nimeni vina,nu sunt influentata de nimeni....si cred eu,din moment ce ruptura s-a produs,greu vom reface relatia....nu am zis ca noul e cel mai bun..nu am zis ca o sa caut perfectiunea,nu exista,nu ma consider perfecta...toti avem defecte,e clar...dar,atata timp cat vezi indiferenta si teatru ieftin din partea partenerului,nu cred ca mai are rost salvarea relatiei..nu stiu daca ma intelege careva...stii cum e,mai bine singura decat sa car in spate pe altul....mai bine cu chirie,decat sluga in propria casa.... | ||
|
kyssa_25 Postat pe 2 Decembrie 2011 17:12 |
||
De la: alegro6543, la data 2011-12-02 08:54:21Stiti ce nu pricep eu la asemenea descizatoare de topice ? De ce aceste discutii (insotite chiar si de emoticoane) nu le au cu acesti parteneri ai lor ? Pe un asemenea forum vaz' sau citesc o multime de asemenea povesti, ma minunez 'au ba, dar.... m-as mira ca aceste discutii sa le poata purta si in realitate. Bine, bine... eu pot da o mie de sfaturi , majoritatea utileFaptu' ca n-am bani
|
||
|
GODZILA Postat pe 2 Decembrie 2011 17:16 |
||
De la: kyssa_25, la data 2011-12-02 17:12:12practic...vreau sa divortez...nu poarta nimeni vina,nu sunt influentata de nimeni....si cred eu,din moment ce ruptura s-a produs,greu vom reface relatia....nu am zis ca noul e cel mai bun..nu am zis ca o sa caut perfectiunea,nu exista,nu ma consider perfecta...toti avem defecte,e clar...dar,atata timp cat vezi indiferenta si teatru ieftin din partea partenerului,nu cred ca mai are rost salvarea relatiei..nu stiu daca ma intelege careva...stii cum e,mai bine singura decat sa car in spate pe altul....mai bine cu chirie,decat sluga in propria casa.... Da,asa este,este grav cand sotia este considerata servitoare,sluga la stapan,eu te inteleg ,ca femeie vorbind,dar vreau sa pricepi si tu un lucru;nu cauta fericirea langa un alt barbat,daca consideri ca vrei sa o faci,doar din razbunare fata de sot!!Barbatii nu difera foarte mult intre ei si tu s-ar putea sa cauti pe cineva,care,de fapt,se regaseste doar in sperantele tale!Esti hotarata sa te desparti,asta este,fa-o si cauta sa te linistesti!Linistea interioara te va conduce ,mai apoi,pe drumul cel bun! |
||
|
RAINBOWLADY Postat pe 2 Decembrie 2011 17:24 |
||
De la: kudika421339, la data 2011-12-02 12:06:22 Nimic mai adevarat surorile mele
|
||
|
The_Exile Postat pe 3 Decembrie 2011 06:32 |
||
De la: kudika_pudika, la data 2011-12-02 15:20:55De la: kudika421339, la data 2011-12-02 15:13:10De la: kudika_pudika, la data 2011-12-02 15:00:25Sunt adepta teoriei Big Bang, pana apar alte descoperiri. Draga Pudika , teoria darwinista are goluri imense in ea.Exista asa zisele verigi lipsa, practic nu exista fiinte intermediare intre sa zicem dinozaur si mamifer, de asemni asa zisa teorie evolutionista a omului e COMPLET FALSA(parera mea si a altora cu care am discutat) australopitecul cercopitecul,neanderthalienii si altii(nu mai stiu altii i-am uitat) sunt practic alte specii umanoide , cum si maimutele sunt de mai multe feluri , si NU verigi intermediare. Se stie sigur ca neanderthalienii au trait in paralel cu homo sapiens (noi) pt o perioada de timp , pana se pare ca stramosii nostrii i-au "ajutat" sa dispara :) Ar fii o noua descoperire care intareste intr-un fel teoria darwinista , faptul ca in meteoriti ,mai ales in comete s-a descoperit VIATA microbiana , si se pare ca aceste comete sunt sporii ce raspandesc viata in univers care daca ar urma o traiectorie evolutionista ar insemna ca produsele finale sa fie identice , deci cu alte cuvinte extraterestii sa arte f mult ca noi .Un argument in acest sens ar fii toate vestigiile antice care infatiseaza etraterestrii(considerati zei pe atunci) destul de asemenatori cu noi...Este o sculptura sud americana care arata un pilot decolanad la bordul unei rachete Dar totusi ,unde-s verigile lipsa , huh? |
||
|
The_Exile Postat pe 3 Decembrie 2011 07:07 |
||
De la: Yharr, la data 2011-12-03 06:32:56De la: kudika421339, la data 2011-12-02 12:06:22 Hai sa traiesti,fratele meu!!!!!!
|
||
|
RAINBOWLADY Postat pe 3 Decembrie 2011 10:12 |
||
De la: kyssa_25, la data 2011-12-02 16:52:00am cititt,crede-ma...e adevarat ca nu am procedat corect,dar...asta e...de discutat cu el,nici nu se pune problema...nu stie sa asculte si niciodata nu e dispus sa poarte un dialog civilizat..stiu ca toti ma criticati,sau ma rog,aproape toti..dar am si eu dreptatea mea...ceea ce imi lipseste in acest moment este doar curajul...si ,desi pare o prostie,chiar mi-e mila de el..in schimb,imi rasuna mereu in minte cuvintele lui,cand,dupa mult timp cand am avut 2 job-uri,am hotarat sa ma mai odihnesc si eu...si nu am mai lucrat toate zilele dupa amiaza,mergeam program normal dimineata,iar dupa amiaza am hotarat sa stau acasa lunea si martea....,mi-a reprosat : TOCMAI ACUM TI-AI GASIT SA OBOSESTI??? vreau sa va zic ca el "se odihnea" de vreun an si ceva...deci...ce sa mai zic... ce nesimtit! |
||
|
kudika_pudika Postat pe 3 Decembrie 2011 10:39 |
||
De la: kudika421339, la data 2011-12-02 16:00:27Nu numele defineste credinta,ci trairea interioara,a sufletului omului! asta asa e. De obicei ma feresc sa port astfel de dialoguri cu crestini ortodocsi/catolici pentru ca (pana la acest dialog), inevitabil ajungea sa mi se spuna ca sunt o pacatoasa si o sa ard in iad (ca argument final, nu oricum). Tot ei care porpovaduiau toleranta
|
||
|
kudika_pudika Postat pe 3 Decembrie 2011 10:44 |
||
[quote name='kyssa_25' date='2011-12-02 16:52:00'...deci...ce sa mai zic...[/quote] pa si pusi sa-si caute odihnita in alta parte
|
||
|
miss_darine Postat pe 3 Decembrie 2011 10:44 |
||
De la: kyssa_25, la data 2011-12-02 16:52:00...deci...ce sa mai zic... pa si pusi sa-si caute odihnita in alta parte [/quote] pierdusem citatatu'
|
||
|
miss_darine Postat pe 3 Decembrie 2011 10:48 |
||
De la: kudika_pudika, la data 2011-12-03 10:44:22De la: kudika421339, la data 2011-12-02 16:00:27Nu numele defineste credinta,ci trairea interioara,a sufletului omului! Draga mea,eu una,nu te acuz de absolut nimic!Nu imi da nimeni dreptul de a judeca pe ceilalti,cine o face,poate sa finalizeze demersul,dar nu este corect fata de nimeni!Toti suntem oameni nascuti din acelasi pamant,ca unii spun una,altii zic si fac altceva,asta nu are importanta!Suntem cu totii zamisliti din aceeasi carne si sange!Eu iti respct punctul de vedere si atat!Controversele nu sunt niciodata de bun augur,fiecare intelege sa gandeasca si sa traiasca viata,dupa convingerile personale si nimeni nu are dreptul de a-l condamna pe cel de langa el decat poate,daca ii este afectata integritatea personala si numai din acest punct de vedere! Eu sunt de confesiune romano-catolica,dar sunt in relatii foarte bune cu ortodocsii,am si fini ortodocsi,cu celelalte culte nu am avut ocazia de a avea contacte,dar ii tolerez,nu eu sunt in masura sa le judec otiunea religioasa!Cu sectele religioase,ei,aici se schimba situatia,nu le recunosc si nici nu le accept ca parte din viata mea! |
||
|
RAINBOWLADY Postat pe 3 Decembrie 2011 11:09 |
||
De la: kyssa_25, la data 2011-12-02 17:12:12practic...vreau sa divortez...nu poarta nimeni vina,nu sunt influentata de nimeni....si cred eu,din moment ce ruptura s-a produs,greu vom reface relatia....nu am zis ca noul e cel mai bun..nu am zis ca o sa caut perfectiunea,nu exista,nu ma consider perfecta...toti avem defecte,e clar...dar,atata timp cat vezi indiferenta si teatru ieftin din partea partenerului,nu cred ca mai are rost salvarea relatiei..nu stiu daca ma intelege careva...stii cum e,mai bine singura decat sa car in spate pe altul....mai bine cu chirie,decat sluga in propria casa.... Se pare ca partenerul tau nu are nici mila nici respect si nici nu stie sa-ti apreciese efortul si sacrificiul tau...,intr-un cuvint,fa-ti ce-ti dicteaza inima.Ai spus ceva ca el a avut o interventie chirurgicala...si atunci ai avut mila pt el....dar el pt tine?Deci din august si pana acum i-a trecut cred....!? Cand ai de gand sa faci pasul?Inainte s-au dupa sarbatori?Dupa cum ti-am mai zis....fa ce-ti dicteaza inima....dar gandeste de zece ori inainte de a ramane cu celalalt sa nu te grabesi decat atunci cand lucrurile sant in ordine in viata ta.Pt moment cand vei ramane sg stai o perioada singura si-i foloseste-ti iubitu pe post de prieten o bucata de vreme.Sa gandesti mai mult cu capu si apoi cu inima. sper sa mai aud de tine!!!!!!!!
|
||
|
Titanika Postat pe 3 Decembrie 2011 19:27 |
||
De la: contessyna, la data 2011-12-02 07:49:30... ºi dacã n-o sã fie el, ce o sã faci ? o s-o þii din bãrbat în bãrbat, încercându-i ? Pai ce alta varianta mai e?
|
||
|
Armain Postat pe 3 Decembrie 2011 19:34 |
||
De la: Armain, la data 2011-12-03 19:34:12De la: contessyna, la data 2011-12-02 07:49:30... ºi dacã n-o sã fie el, ce o sã faci ? o s-o þii din bãrbat în bãrbat, încercându-i ? Sa-l astepte pe cel potrivit ei si asta nu inseamna sa o faca trecand de la un barbat la alt barbat!
|
||
|
RAINBOWLADY Postat pe 3 Decembrie 2011 21:25 |
||
De la: polin, la data 2011-12-03 19:27:55De la: kyssa_25, la data 2011-12-02 17:12:12practic...vreau sa divortez...nu poarta nimeni vina,nu sunt influentata de nimeni....si cred eu,din moment ce ruptura s-a produs,greu vom reface relatia....nu am zis ca noul e cel mai bun..nu am zis ca o sa caut perfectiunea,nu exista,nu ma consider perfecta...toti avem defecte,e clar...dar,atata timp cat vezi indiferenta si teatru ieftin din partea partenerului,nu cred ca mai are rost salvarea relatiei..nu stiu daca ma intelege careva...stii cum e,mai bine singura decat sa car in spate pe altul....mai bine cu chirie,decat sluga in propria casa.... pai iubitu,ca sa zic asa,imi e deja cel mai bun prieten...mi-a fost de la inceput alaturi,cand nu stiam in cine pot avea incredere..a incercat sa ma linisteasca in fel si chip,a cautat cele mai bune sfaturi...a facut tot posibilul..nu am zic sa gata,ma casatoresc cu el..m-am fript o data si cred ca voi sta departe o perioada,dar e bine totusi sa am pe cineva alaturi,sa ma sprijine.... |
||
|
kyssa_25 Postat pe 4 Decembrie 2011 10:30 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| cat de deschisi sant barbati spre a experiminta alte si ale metode de satisfacere | 44 | De la: Tharr 6 Noiembrie 2010 06:30 |
| Dilema mare,mon cher!Care ma poate servi cu un sfat....i-as fi recunoscatoare.... | 25 | De la: Cristinakitty 4 Ianuarie 2010 05:45 |
| cadou de paste | 7 | De la: crisoake 8 Aprilie 2014 21:22 |
|
|
||
| NU POT SA IL UIT!!!!!!! | 33 | De la: cosmin120189 31 August 2010 06:00 |
| Probleme!! | 8 | De la: kudika886327 23 Iunie 2013 13:14 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.