Mai multe
| Eu am in curind 20 ani. iubitul meu curind face 25. Avem doi ani jumate de cind ne intilnim, si iata ca a venit momentul cind prietenul meu mia propus sa locuim impreuna, si dupa un an, doi sa facem nunta...ce parere aveti? Doi ani jumate de intilnire e mult sau putin? virsta mea si a lui e normala pentru concubinaj?astept parerile si sfaturile voastre.multumesc anticipat |
|
eu_olguta Postat pe 22 Decembrie 2011 16:04 |
|---|
De la: eu_olguta, la data 2011-12-22 16:04:12Eu am in curind 20 ani. iubitul meu curind face 25. Avem doi ani jumate de cind ne intilnim, si iata ca a venit momentul cind prietenul meu mia propus sa locuim impreuna, si dupa un an, doi sa facem nunta...ce parere aveti? Doi ani jumate de intilnire e mult sau putin? virsta mea si a lui e normala pentru concubinaj?astept parerile si sfaturile voastre.multumesc anticipat Daca va iubiti nu mi se pare ceva aiurea. Este chiar ceva frumos. Daca ati stat doi ani jumate impreuna si ati reusit sa va intelegeti va felicit cred ca asa va fi si pe viitor- eu sa fiu pusa in situatia ta i-as propune sa facem nunta daca tot vrea sa stea impreuna cu tine si pe urma ati sta impreuna sot -sotie...este bine sa stai cat mai mult aproape de o persoana pt a cunoasteo din ce in ce mai bine - cat despre varsta la 20 de ani cred ca esti capabila sa fi raspunzatoare pt ceea ce faci si sa iei proprile decizii - mult succes....
|
|
kudika_nikole Postat pe 22 Decembrie 2011 16:45 |
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| A divortat pentru mine dar oare e al meu? | 43 | De la: kudika_958855 2 Septembrie 2014 18:26 |
| Aranjamente florale nunta | 1 | De la: andrea28 12 Februarie 2010 15:31 |
| cererea in casatorie | 20 | De la: ramona_sk8er 9 Iulie 2010 22:43 |
|
|
||
| iubire sau.... | 19 | De la: kudika152053 26 Martie 2010 18:15 |
| trecutul ma omoara... | 46 | De la: Biank26 30 Ianuarie 2013 14:06 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.