Mai multe
|
poate imi spune si mie cineva care poate ca a trecut prin ce trec eu. am o casnicie reusita dar nu reusesc sa ma inteleg deloc cu soacra si ce e mai grav ca nu imi iubeste deloc copilul ca si cum nici n-ar exista .are nepoti de la fiica sa pe care ii vede perfecti .mereu are o placere sa ma jignesca ca sa ma faca sa sufar.de multe ori cand ma cert cu sotul din cauza asta ma gandesc la divort .ce ma sfatuiti sa nu mai sufar pt asta.am incercat cu de toate dar acum nu pot decat sa o urasc chiar daca e mama sotului meu .
|
||
|
bighiu Postat pe 2 Ianuarie 2012 21:45 |
||
|---|---|---|
divorteaza de soacra,ia-ti sotul si copiii si plecati undeva...
|
||
|
MONSENIORUL Postat pe 2 Ianuarie 2012 21:47 |
||
|
Un barbat suna la pompieri si zice speriat: -Domnule soacra mea vrea sa se arunce de la etaj!! -Si care e problema? -Nu se deschide fereastra!!! |
||
|
|
||
|
MONSENIORUL Postat pe 2 Ianuarie 2012 21:55 |
||
De la: bighiu, la data 2012-01-02 21:45:40poate imi spune si mie cineva care poate ca a trecut prin ce trec eu. Draga mea tu te-ai casatorit cu sotul tau nu cu mama-sa...ignoro arata-i c ate doare undeva de ce crede ia. In general soacrele nu se inteleg cu nurorile...si eu am o sara - la nunta ei soacrasa fugea cu tigaia dupa fiuso de ce sa convertit la adventisti....si striga in gura mare de mama ca era gravida cu mine si zicea tembela de cuscra ca o ia pe soramea si a ramas gravida mama ....e tare in ortodoxism si sa maritat de vreo 4 sau 5 ori unn pik cam dusa tot satu o cunoaste....asa-s majoritatea din cate surori am niki un anu se are bine cu soacrele....numai asa de fatada....nu esti singura esential este sa te intelegi tu in familie...
|
||
|
kudika_nikole Postat pe 2 Ianuarie 2012 21:59 |
||
De la: kudika_nikole, la data 2012-01-02 21:59:29...si eu am o sara - la nunta ei soacrasa fugea cu tigaia dupa fiuso de ce sa convertit la adventisti....si striga in gura mare de mama ca era gravida cu mine si zicea tembela de cuscra ca o ia pe soramea si a ramas gravida mama ....e tare in ortodoxism si sa maritat de vreo 4 sau 5 ori unn pik cam dusa tot satu o cunoaste.... fata draga, nimic n-am inteles din ce-ai scris tu acolo!
|
||
|
MissDarine Postat pe 2 Ianuarie 2012 22:08 |
||
| on topic: locuiesti cu soacra, de pui la inima rautatile aleia? | ||
|
MissDarine Postat pe 2 Ianuarie 2012 22:10 |
||
De la: MissDarine, la data 2012-01-02 22:08:05De la: kudika_nikole, la data 2012-01-02 21:59:29...si eu am o sara - la nunta ei soacrasa fugea cu tigaia dupa fiuso de ce sa convertit la adventisti....si striga in gura mare de mama ca era gravida cu mine si zicea tembela de cuscra ca o ia pe soramea si a ramas gravida mama ....e tare in ortodoxism si sa maritat de vreo 4 sau 5 ori unn pik cam dusa tot satu o cunoaste.... are tastatura adventista
|
||
|
PICCKARD Postat pe 2 Ianuarie 2012 22:10 |
||
AL CUI E TOPICUL ASTA DE FAPT ?
|
||
|
MONSENIORUL Postat pe 2 Ianuarie 2012 22:12 |
||
De la: MissDarine, la data 2012-01-02 22:08:05ai grija cum vorbesti de iubirea mea kudika nikolDe la: kudika_nikole, la data 2012-01-02 21:59:29...si eu am o sara - la nunta ei soacrasa fugea cu tigaia dupa fiuso de ce sa convertit la adventisti....si striga in gura mare de mama ca era gravida cu mine si zicea tembela de cuscra ca o ia pe soramea si a ramas gravida mama ....e tare in ortodoxism si sa maritat de vreo 4 sau 5 ori unn pik cam dusa tot satu o cunoaste....
|
||
|
gitan Postat pe 2 Ianuarie 2012 22:12 |
||
De la: gitan, la data 2012-01-02 22:12:52ai grija cum vorbesti de iubirea mea kudika nikol atunci tradu-mi tu, nah
|
||
|
MissDarine Postat pe 2 Ianuarie 2012 22:14 |
||
De la: kudika_nikole, la data 2012-01-02 21:59:29De la: bighiu, la data 2012-01-02 21:45:40poate imi spune si mie cineva care poate ca a trecut prin ce trec eu. am mai corectat eu cumva parca ziceai ca voi nu beti |
||
|
PICCKARD Postat pe 2 Ianuarie 2012 22:21 |
||
De la: MissDarine, la data 2012-01-02 22:14:57bn,,pe scurt a zis ca nu si vede altfel viata decat alaturi de mnDe la: gitan, la data 2012-01-02 22:12:52ai grija cum vorbesti de iubirea mea kudika nikol
|
||
|
gitan Postat pe 2 Ianuarie 2012 22:21 |
||
De la: bighiu, la data 2012-01-02 21:45:40poate imi spune si mie cineva care poate ca a trecut prin ce trec eu. Asa se intampla in astfel de cazuri,atunci cand relatia dintre soacra si nora nu functioneaza in armonie!Nu este motiv de divort!Locuiti impreuna?Pe sotul tau nu-l deranjeaza faptul ca mama lui face diferente intre nepoti?Daca vrei sa ai o casnicie fericita,separa-te de parintii lui si vedeti-va de casa voastra!Cum ii permite sotul tau sa te jigneasca?Inseamna ca nu este departe de ea,doar ii este fiu!Ashia nu sare departe de trunchi!Incearca sa delimitezi lucrurile si sa va vedeti de casa si viata voastra!Asa este viata tarita cu astfel de soacre,chin si infern! |
||
|
RAINBOWLADY Postat pe 2 Ianuarie 2012 22:34 |
||
De la: PICCKARD, la data 2012-01-02 22:21:02De la: kudika_nikole, la data 2012-01-02 21:59:29De la: bighiu, la data 2012-01-02 21:45:40poate imi spune si mie cineva care poate ca a trecut prin ce trec eu. Merci pikkard - eram tare obosita aseara dupa o zi de munca si m-am cam grabit cand am scris - deaia nu m-am facut inteleasa ....
|
||
|
kudika_nikole Postat pe 3 Ianuarie 2012 11:46 |
||
De la: bighiu, la data 2012-01-02 21:45:40poate imi spune si mie cineva care poate ca a trecut prin ce trec eu. Eu nu m-am obosit sa vad masura in care imi iubeste copilul. Daca ea nu este capabila sa iubeasca pe cel ce are si sangele ei, nu e vina ta. Iar lectiile de educatie pe care incearca sa ti le dea, comparandu-ti copilul cu cei ai cumnatei tale, ia-le sub beneficiu de inventar - adica, asculta rabdatoare si fa cum crezi tu ca e mai bine pentru copilul tau. Educa-ti copilul sa o iubeasca si sa o respecte pentru ca e bunica lui. Nu iti impovara sufletul cu ura. Nu aduce nimic bun, nici in relatia cu sotul tau, deja ai aceasta experienta... Detaseaza-te, in fond, ea nu este decat o femeie incapabila sa-si iubeasca egal copiii, caci daca l-ar iubi pe sotul tau in aceeasi masura in care isi iubeste fiica, n-ar face diferente intre nepoti. Asa sa gandesti si asa sa o tratezi, ca pe o femeie ce face diferente intre proprii copii. Atunci, cum vrei sa te iubeasca pe tine??!!! Si, la urma urmei, nu suntem facuti sa ne iubeasca toata lumea, trebuie sa ai intelegere si toleranta. Toleranta pentru ca este mama sotului tau, dar relatia ta de familie tu o administrezi. fa-o cu dragoste, cu blandete...nu te supune urii, nu o lasa sa-ti erodeze familia din vina unei femei careia nu ii semeni, chiar daca sangele ei curge si in venele persoanelor dragi tie.
|
||
|
maimai_no1 Postat pe 5 Ianuarie 2012 03:59 |
||
De la: bighiu, la data 2012-01-02 21:45:40poate imi spune si mie cineva care poate ca a trecut prin ce trec eu. E pacat sa te certi cu sotul tau din cauza unei scorpii precum soacra-ta. Probabil ca ea nu te-a vrut ca sotie a fiului ei, de te uraste atat de mult si, nu numai atat, ci ii desconsidera si pe copiii vostri. In mod normal, sotul tau ar trebui sa intervina si sa-i spuna mamei sale sa inceteze cu jignirile la adresa ta si sa nu mai faca diferenta intre copiii sai si cei ai surorii sale, dar daca nu face lucrul asta, scuza-ma ca-ti spun, dar e cam mototol. L-ai putea ruga chiar tu sa vorbeasca cu propria lui mama si s-o potoleasca, macar de dragul relatiei voastre si al copiilor vostri ar putea sa incerce sa-si aduca mama intr-o stare de a fi mai rezonabila. Te-a intrebat cineva daca sunteti nevoiti sa locuiti cu soacra sub acelasi acoperis? Chiar e important raspunsul la intrebarea asta. Mai astept vesti de la tine. |
||
|
franziska_eu Postat pe 5 Ianuarie 2012 08:47 |
||
| Draga mea,daca stai cu soacra e normal sa-ti critice copilu,pt ca e toata ziua in ochii ei si vede toate nazbatile ce le face.Pe cand ceilalti nu-i vede si sant" rupti din soare".Daca stai separat"sa te doara 2km in spate"de ea! | ||
|
Titanika Postat pe 5 Ianuarie 2012 19:11 |
||
De la: MONSENIORUL, la data 2012-01-02 21:55:28Un barbat suna la pompieri si zice speriat:
|
||
|
yssa2010 Postat pe 7 Ianuarie 2012 14:46 |
||
De la: kudika_nikole, la data 2012-01-02 21:59:29De la: bighiu, la data 2012-01-02 21:45:40poate imi spune si mie cineva care poate ca a trecut prin ce trec eu.
|
||
|
yssa2010 Postat pe 7 Ianuarie 2012 14:49 |
||
De la: Titanika, la data 2012-01-05 19:11:06Draga mea,daca stai cu soacra e normal sa-ti critice copilu,pt ca e toata ziua in ochii ei si vede toate nazbatile ce le face.Pe cand ceilalti nu-i vede si sant" rupti din soare".Daca stai separat"sa te doara 2km in spate"de ea!la fel cum te doare pe tine dupa partidele cu tiristii de pe traseu,titanika autostrazii...putzy...
|
||
|
MONSENIORUL Postat pe 7 Ianuarie 2012 14:56 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Sa ma mut cu prietenul meu sau nu?? | 10 | De la: kudika098645 1 Mai 2010 17:26 |
| optica noua?! | 8 | De la: luyyzz 6 Iulie 2009 18:14 |
| Am si eu o intrebare : cum... | 14 | De la: unicorn 11 Aprilie 2009 03:28 |
|
|
||
| Tipologii de amante | 107 | De la: scorpio67 9 Iulie 2010 21:30 |
| Aventura salveaza relatia? | 167 | De la: kudika456239 19 Octombrie 2011 12:17 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.