Setari Cookie-uri

Cum pot trece peste acest moment, m-am despartit de prietenul meu si sufar in continuare cum pot trece peste,?

Buna , ma numesc Doriana! Am avut o relatie ne intelegem foarte bine ,dar la un moment dat mia spus ca sa impacat cu fosta prietena,la noi era distana mare,nu ne puteam vedea oricand, ne spuneam orice secret avem incredere unul in celalalt, imi spune ca ar vrea sa fie langa mine ,si ca sar despartii de actuala prietena chiar si acum ,numai sa ne fim aproape, mi se rupe sufletul in mine , si nu inteleg dc vorbim asa de des ,si ne suparam asa repede daca el spune ceva si eu ii spun ca nu e bine ce face ,si el se supara vede ca nu mai sunt ca inainte, si ca m-am schimbat din prisma faptului ca are o alta persoana in viata lui ,cu ce sfat ma ajutati ,si dc ne dorim sa fim amundoi cand ,stim ca distanta e problema dintre noi?
kudika494439
Postat pe 11 Ianuarie 2012 12:16
Daca vroia sa fie intr-adevar cu tine facea un efort si nu lasa distanta sa va stea in cale.Pe el nu-l intereseaza decat sa aiba o pasarica aproape.Sfatul meu ar fi sa rupi orice fel de legatura cu el si sa-l lasi in plata Domnului ca nu merita.
Broscaru
Postat pe 11 Ianuarie 2012 12:19
De la: kudika494439, la data 2012-01-11 12:16:38 Buna , ma numesc Doriana! Am avut o relatie ne intelegem foarte bine ,dar la un moment dat mia spus ca sa impacat cu fosta prietena,la noi era distana mare,nu ne puteam vedea oricand, ne spuneam orice secret avem incredere unul in celalalt, imi spune ca ar vrea sa fie langa mine ,si ca sar despartii de actuala prietena chiar si acum ,numai sa ne fim aproape, mi se rupe sufletul in mine , si nu inteleg dc vorbim asa de des ,si ne suparam asa repede daca el spune ceva si eu ii spun ca nu e bine ce face ,si el se supara vede ca nu mai sunt ca inainte, si ca m-am schimbat din prisma faptului ca are o alta persoana in viata lui ,cu ce sfat ma ajutati ,si dc ne dorim sa fim amundoi cand ,stim ca distanta e problema dintre noi?

De ce trebuie sa plangi dupa el???Ai viata inainte si baieti, slava domnului sant destui,.... Capu sus,el a ales,tu de ce vrei sa culegi???
Titanika
Postat pe 11 Ianuarie 2012 13:25
De la: kudika494439, la data 2012-01-11 12:16:38 Buna , ma numesc Doriana! Am avut o relatie ne intelegem foarte bine ,dar la un moment dat mia spus ca sa impacat cu fosta prietena,la noi era distana mare,nu ne puteam vedea oricand, ne spuneam orice secret avem incredere unul in celalalt, imi spune ca ar vrea sa fie langa mine ,si ca sar despartii de actuala prietena chiar si acum ,numai sa ne fim aproape, mi se rupe sufletul in mine , si nu inteleg dc vorbim asa de des ,si ne suparam asa repede daca el spune ceva si eu ii spun ca nu e bine ce face ,si el se supara vede ca nu mai sunt ca inainte, si ca m-am schimbat din prisma faptului ca are o alta persoana in viata lui ,cu ce sfat ma ajutati ,si dc ne dorim sa fim amundoi cand ,stim ca distanta e problema dintre noi?

uita l si mergi mai departe
steffy91
Postat pe 11 Ianuarie 2012 13:31
...de la care culegi tu sutele de euro...
FAT_FRUMOS
Postat pe 11 Ianuarie 2012 13:35
Eu cred ca lui nu-i pasa nici de tine, nici de actuala prietena. Vrea doar o tipa care sa-l satisfaca si atat. Lasa-l naibii si cauta pe altcineva, ca oricum relatiile la distanta sunt o apa de ploaie.
Micaell
Postat pe 11 Ianuarie 2012 13:54

Sfatul meu;"PAS"!!Fara teama,regret,remuscare,relatiile care se deruleaza la distanta nu au sorti de izbanda!!!
RAINBOWLADY
Postat pe 11 Ianuarie 2012 14:01
Asa cum zice toata lumea - zic si eu ...nu are rost sa suferi trebuie sa treci peste...daca te-ar fi placut nu ar fi contat distanta...imi pare rau sa spun dar un baiat care iese cu doua sau cu noua tot una este nu iubeste pe niciuna cu adevarat ...sta cu voi ca sa-i treaca timpul si cum zice brosco sa-i dati pasarica...Draga mea cauta un om cumsecade nu mai suferi deageaba dupa avioane ....

Succes....
kudika_nikole
Postat pe 11 Ianuarie 2012 16:48
De acord cu mesajul de mai sus.
Daca face asa ceva, oricum nu te merita.
Max2
Postat pe 12 Ianuarie 2012 10:36

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
buna 4 De la: eu_oana_eu 2 Iulie 2010 23:21
Am nevoie de un sfat.... 21 De la: andreea1976 18 Februarie 2009 21:58
Incotro? 17 De la: sirghea 9 Februarie 2010 15:00
dragoste 12 De la: Barbie30_ 10 Noiembrie 2010 16:40
Cum vi s-a parut Complexul Dunarea din Eforie Nord? 8 De la: simonycik 29 Septembrie 2009 16:26