Setari Cookie-uri

erectie slaba

De la: MissRainbow, la data 2012-01-23 14:34:14
De la: cavaler74, la data 2012-01-23 13:42:13 Buna.Imi permit sa-ti dau un sfat,deoarece si eu am trecut prin aceasta experienta.Aveam erectii normale,cat timp eram imbracati si ne copleseam cu saruturi si mangaieri,dar cand mergeam mai departe incepeau problemele ,care nu aveau nici o legatura cu partenera mea.Dimpotriva,ea era foarte apetisanta,imi venea sa o mananc,o sarutam peste tot,dar "barbatia" mea era "amintiri din copilarie",cand ajungeam la momentul penetrarii.Prezervativul avea si el partea lui de vina,dar una minora.Totul tine de psihic.Si eu sunt pudic si eram obsedat de ideea ca nu am dimensiunea corespunzatoare si de faptul ca va fi dezamagita de "prestatia" mea in timpul actului sexual.Ajungeam sa constat "decesul" "membrului de partid" dupa doar cateva penetrari ceea ce m-a facut pur si simplu sa urasc sexul .Am avut norocul ca partenera mea de atunci era intelegatoare si rabdatoare si m-a ajutat sa depasesc momentul.La fel va trebui sa faci si tu ,dar si alte fete care impartasesc aceasta experienta si care isi doresc ca relatia lor sa continue.Pentru inceput nu-l lua direct cu "-Hai sa facem sex";""Te vreau in mine" si alte chestii de acest gen.Conteaza de asemenea si locul in care va iubiti(parintii intr-o camera,iar voi in cealalta nu-i o solutie buna pentru ca si stresul este inamicul erectiei).Folositi un loc sigur in care sa nu fiti deranjati de nimeni.La inceput e bine sa o faceti pe intuneric sau la o lumina cu intensitate scazuta,se va simti mai sigur pe el.Trebuie sa ai rabdare cu el si sa-l atati foarte puternic,una dintre cele mai bune metode este sexul oral.Lasa-l pe el sa aiba initiativa,iar daca nu o face pune-i tu prezervativul in timp ce ii faci sex oral dupa care te pozitionezi deasupra lui si te "conectezi " singura cu miscari lente.Scoate mici gemete,chiar daca nu iti vine s-o faci si spune-i ca a fost minunat chiar daca tu nu ai ajuns la orgasm.Cu timpul o sa se perfectioneze si o sa stie sa te satisfaca,ba chiar o sa-si doreasca asta cu tot dinadinsul.Cam asta ar fi in mare,conteaza foarte mult si fantezia ta,sa stii sa-l provoci cu gesturi,sunt mai importante decat cuvintele.Alte ingrediente de baza:igiena orala,corporala,un parfum nu neaparat strident, o lenjerie provocatoare si dupa caz un pahar doua de vin. Iti tin pumnii.

Cu mici rezerve,tot ceea ce ai recomandat este de bun augur!!!Ramane ca si cei doi sa inteleaga ceea ce trebuie facut,cu alte cuvinte,,,"Rabdare si tutun"!!!Disfunctia erectila este una dintre problemele cu care se confrunta unii barbati!

Va multumesc pentru raspunsuri ! voi incerca sa tin cont de ce a'ti spus voi . Si pana acum am incercat sa fie totul bine nu i'am reprosat nimic ba din contra ziceam ca a fost bine chiar daca nu era atat de bine. Tin foarte mult la baiatul asta si nu vreau sa ne despartim din cauza asta. Cred ca si el isi da seama ca ceva nu este in regula cu el dar ii este rusine sa vorbeasca despre aceasta problema. Tocmai din acest motiv am apelat la voi pentru ma putea ajuta cu niste sfaturi sa fiu ceva mai informata si sa il pot ajuta adica sa ne ajutam relatia. Mereu ma intreaba daca ma simt bine daca imi place etc. cred ca si asta este un stres ca se gandeste prea mult cum sa fie bine si de fapt nu mai iese nimic bine..
kudika500468
Postat pe 23 Ianuarie 2012 22:28
De la: Armain, la data 2012-01-23 19:48:43
De la: kudika_nikole, la data 2012-01-23 19:41:41
Ce-ai zice daca am face dragoste ...si eu dragul meu doar dragoste as face...vad ca te incumeti totusi sa faci si sex...eu am vrut sa vad ce raspuns imi dai la intrebare...da dragoste ai face cu mine ???

Dragul meu?!
Si dragoste, dar totusi hotaraste-te, nu pot sa fac si dragoste si sex in acelasi timp, nu pot sa fiu si tandru si salbatec, ma dezorienteaza psihic...

Uite cum facem - faci sex cu , cate vrei si dupa ce te saturi faci dragoste numai cu mine - fara sa mai faci nimik altceva cu altele esti de acord ???
kudika_nikole
Postat pe 23 Ianuarie 2012 22:31
De la: kudika_nikole, la data 2012-01-22 22:18:34Conteaza asa de mult erectia ??? La mine ar conta mai mult sa fie el de treaba - sa ma inteleg cu el si as ajunge si la un acord cu el din punctul acesta de vedere...

La ce acord ai ajunge cu el?
Si DA din punctu meu de vedere conteaza foarte mult o erectie buna daca vrei o viata sexuala buna si implicit o relatie buna. Ma inteleg foarte bine cu el si este foarte de treba tocmai din cauza asta vreau sa imi ajut relatia si sa nu fie acesta un motiv de,despartire.
kudika500468
Postat pe 23 Ianuarie 2012 22:31
De la: kudika_nikole, la data 2012-01-23 22:31:16
Ce-ai zice daca am face dragoste ...si eu dragul meu doar dragoste as face...vad ca te incumeti totusi sa faci si sex...eu am vrut sa vad ce raspuns imi dai la intrebare...da dragoste ai face cu mine ???

Dragul meu?!
Si dragoste, dar totusi hotaraste-te, nu pot sa fac si dragoste si sex in acelasi timp, nu pot sa fiu si tandru si salbatec, ma dezorienteaza psihic...

Uite cum facem - faci sex cu , cate vrei si dupa ce te saturi faci dragoste numai cu mine - fara sa mai faci nimik altceva cu altele esti de acord ???

nicoleta! tu de fapt vrei sex dar cochetezi cu ideea de dragoste din necunostinta de cauza
jean_luc_picard
Postat pe 23 Ianuarie 2012 22:33

Dragul meu?!

kudika_nikole
Postat pe 23 Ianuarie 2012 22:33
ete ce curios m-ai facut nicoleto. vreu sa citesc cu cate face pickard sex.
poate are si carnetel. negru, cu coperti negre.
guru_ion
Postat pe 23 Ianuarie 2012 22:37
De la: kudika500468, la data 2012-01-23 22:31:26
De la: kudika_nikole, la data 2012-01-22 22:18:34Conteaza asa de mult erectia ??? La mine ar conta mai mult sa fie el de treaba - sa ma inteleg cu el si as ajunge si la un acord cu el din punctul acesta de vedere...

Si DA din punctu meu de vedere conteaza foarte mult o erectie buna daca vrei o viata sexuala buna si implicit o relatie buna. Ma inteleg foarte bine cu el si este foarte de treba tocmai din cauza asta vreau sa imi ajut relatia si sa nu fie acesta un motiv de,despartire.

Ar trebui sa vorbesti deschis cu el despre problema care va confruntati - sa-i zici ca-l apreciezi pentru ca este langa tine si il iubesti asa cum este....ca sa reuseasca sa aiba erectie trebuie in primul rand sa aiba stabilitate emotionala foarte puternica si sa vada ca tu intradevar esti langa el. De asemenea ati putea cere impreuna sfatul unui medic ginecolog spunadu-i problema care va confruntati. Eu daca mi-as dori o viata intima cu sotul - activa as face tot ce mi-ar sta in putinta ca alaturi de el sa fim fericiti. Si daca in cel mai rau caz incercarile noastre esueaza as incerca sa fac cumva sa gandim amandoi optimist tot timpul ...viata trece...relatile intime si ele cu timpul isi pierd farmecul iar ce conteaza cel mai mult sunt sufletele noastre...

Iti doresc tie si partenerului tau sa aveti parte de tot ceea ce este mai frumos de la viata...

kudika_nikole
Postat pe 23 Ianuarie 2012 22:40
De la: guru_ion, la data 2012-01-23 22:37:05ete ce curios m-ai facut nicoleto. vreu sa citesc cu cate face pickard sex.

Bine ioane....
kudika_nikole
Postat pe 23 Ianuarie 2012 22:41
De la: jean_luc_picard, la data 2012-01-23 22:33:06

Dragul meu?!

nicoleta! tu de fapt vrei sex dar cochetezi cu ideea de dragoste din necunostinta de cauza

Ceea ce-mi doresc eu de la viata nu se limiteaza la a face dragoste sau sex...
kudika_nikole
Postat pe 23 Ianuarie 2012 22:42
cred ca dragostea de tractorist e cea mai parsiva...
FAT__FRUMOS
Postat pe 23 Ianuarie 2012 22:43
De la: kudika_nikole, la data 2012-01-23 22:40:30

Ar trebui sa vorbesti deschis cu el despre problema care va confruntati - sa-i zici ca-l apreciezi pentru ca este langa tine si il iubesti asa cum este....ca sa reuseasca sa aiba erectie trebuie in primul rand sa aiba stabilitate emotionala foarte puternica si sa vada ca tu intradevar esti langa el. De asemenea ati putea cere impreuna sfatul unui medic ginecolog spunadu-i problema care va confruntati. Eu daca mi-as dori o viata intima cu sotul - activa as face tot ce mi-ar sta in putinta ca alaturi de el sa fim fericiti. Si daca in cel mai rau caz incercarile noastre esueaza as incerca sa fac cumva sa gandim amandoi optimist tot timpul ...viata trece...relatile intime si ele cu timpul isi pierd farmecul iar ce conteaza cel mai mult sunt sufletele noastre...

Iti doresc tie si partenerului tau sa aveti parte de tot ceea ce este mai frumos de la viata...

miruna30
Postat pe 23 Ianuarie 2012 23:17
sa avti o noapte cat mai erecta
FAT__FRUMOS
Postat pe 23 Ianuarie 2012 23:26
De la: GHEISA_, la data 2012-01-22 22:42:12
De la: jean_luc_picard, la data 2012-01-22 22:36:23

sa fi de acord ca e moale sau sa fi de acord ca te intelegi cu el!?

Nu conteaza daca e moale, limba sa ii fie lunga.....

steffy91
Postat pe 23 Ianuarie 2012 23:43

Dragul meu?!

steffy91
Postat pe 23 Ianuarie 2012 23:45
tie cum iti place sa fie erectia wody
zmeu
Postat pe 23 Ianuarie 2012 23:46
De la: guru_ion, la data 2012-01-23 22:37:05ete ce curios m-ai facut nicoleto. vreu sa citesc cu cate face pickard sex.

Eu am carnetel roz cu coperti lila.
Armain
Postat pe 24 Ianuarie 2012 15:32

Nu se poate sa fac sex cu altele si dragoste doar cu tine, dar in acelasi timp?
Armain
Postat pe 24 Ianuarie 2012 15:34
De la: Armain, la data 2012-01-24 15:34:07

Araimane, Araimane ... tocmai aici te gasisi sa-ti etalezi potenta unde fetele se plang de iubitii lor?
The__Exile
Postat pe 24 Ianuarie 2012 15:40
De la: Armain, la data 2012-01-24 15:34:07

ba da! dar ea sa fie deasupra ca doar ii dragoste!
kiss_my_ass
Postat pe 24 Ianuarie 2012 15:44

un gentelmen nu discuta asa ceva...si din cate imi amintesc eu candva poza in gentelmen...deci, te rog nu ma dezamagi
ally_ally00
Postat pe 24 Ianuarie 2012 15:48
daca face sala ia si pastile fara sa zica daca le-a intrerupt e normal sa scada apetitul ca se termina repede e o problema care se trateaza problema e si daca e pudic se termina repede si daca o sa ii mai sici mult off da iar se culca of da de ce nu se scoala si dinastea il faci mai inhibat daca am zis bine poate se desparte el de tine de rusine tre sa mearga la un control si sa discuti cu el ca il sustii daca a luat pastile inainte se poate sa ii fi afectat potenta de ce sa nu vada acum si daca da sa se trateze pana nu e prea tarziu pofta e din cauza pastilelor ca lea luat nu se mai produce testosteron
marius26xxx
Postat pe 28 Ianuarie 2012 00:32
De la: kudika500468, la data 2012-01-22 19:27:14am uitat sa spun ca face fooooarte multa sala (dar nu i'a pastile sau alte prosti)

are tot sangele adunat in muschi, mai putin in muschiul care ar trebui!!!!! sa faca mai putina sala si o sa i se scoale si muschiul bleg.
zinaceabunasinebuna
Postat pe 28 Ianuarie 2012 06:21
De la: FAT__FRUMOS, la data 2012-01-23 22:43:50cred ca dragostea de tractorist e cea mai parsiva...

suferi de erectie slaba????? ia de aici neuroni
zinaceabunasinebuna
Postat pe 28 Ianuarie 2012 06:22
De la: franziska_eu, la data 2012-01-23 08:48:16
De la: GHEISA_, la data 2012-01-22 22:42:12
De la: jean_luc_picard, la data 2012-01-22 22:36:23

sa fi de acord ca e moale sau sa fi de acord ca te intelegi cu el!?

Nu conteaza daca e moale, limba sa ii fie lunga.....

Ai fost amuzanta cu replica asta.

denis_3d25
Postat pe 31 Ianuarie 2012 18:28

Pai ai spus ca-l deranjeaza sexul cu prezervativ... fara prezervativ ai incercat ???

Poate sa fie din cauza prezervativului care strange prea tare si-l doare si-i trece cheful.
Si mai e si o chestie emotionala. Cu prezervativ, se simte respins de tine si iarasi ii trece cheful.
Tu trebuie sa-i arati ca-l vrei, ca-l doresti ce naiba , eu trebuie sa-ti spun ?
Daca pe tine te refuza cineva, tu il mai vrei pe acel x ? Nu vei reactiona si tu cu acelasi refuz ???

Arata-i ca-l vrei fara prezervativ.... arata-i ca-l iubesti ca este singurul pe care-l doresti ca ai incredere in el si fa-l sa simta ca poate avea incredere in tine si se vor intampla minuni....

Dar aceste sfaturi ti le dau neoficial
Oficial, iti spun sa te impusti naibii de usuratica adultera pacatoasa mizerabila si asa mai departe...
sa te arda focul iadului
denis_3d25
Postat pe 31 Ianuarie 2012 18:36
De la: kudika_nikole, la data 2012-01-23 22:40:30

Nicoletoooo........cu ce sa-i ajute ginecologul???? Sa-i tina de mana in timp ce presteaza? Sa i-o puna in atele? In cazul asta n-ar fi mai bine sa consulte un ortoped?
vulpitza33
Postat pe 31 Ianuarie 2012 18:47

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
O mana de ajutor..va rog:(( 31 De la: miller 30 Iunie 2009 00:15
fiti sincere!!! care este...? 52 De la: mascaltzone01 19 Noiembrie 2009 13:10
Eu taur El Gemeni 18 De la: samara2604 22 Mai 2011 22:45
Poziti sexuale 0 De la: 30 Aprilie 2012 23:44
Barbat obsedat de munca!hepl! 34 De la: kudika170138 20 Mai 2010 12:40