Setari Cookie-uri

Sex in 3,greseala vietii mele!

threesome
kudika_16982
Postat pe 29 Septembrie 2012 20:14
De la: rondina, la data 2012-09-30 13:07:14[quote name='
clatite...?!
Yeeeeei...imi plac foarte mult, multumesc vecinica draga!

Ahaammm,fiica-mea pazeste tigaia,,le subtilizeaza din mers,,,iaca,,inca una siropoasa,,,,cug,,curge dulceata!!! Cu palcere,,stii doar ca vecinele sunt mai aproape decat neamurile!!!
kudika_15804
Postat pe 30 Septembrie 2012 13:12
De la: kudika_15804, la data 2012-09-30 13:12:41
clatite...?!

Ahaammm,fiica-mea pazeste tigaia,,le subtilizeaza din mers,,,iaca,,inca una siropoasa,,,,cug,,curge dulceata!!! Cu palcere,,stii doar ca vecinele sunt mai aproape decat neamurile!!!

Asa este Miss, mai aproape decat oricine...si in orice moment dificil!
rondina
Postat pe 30 Septembrie 2012 13:14
De la: rondina, la data 2012-09-30 13:14:39
De la: kudika_15804, la data 2012-09-30 13:12:41
clatite...?!

Asa este Miss, mai aproape decat oricine...si in orice moment dificil!

Mais,,je suis ici!!!!Voila!!!
kudika_15804
Postat pe 30 Septembrie 2012 13:16
ma facusi curios...da aflu yo... ...mai am nitel...
eu_ovidiu
Postat pe 30 Septembrie 2012 13:35
De la: eu_ovidiu, la data 2012-09-30 13:35:14ma facusi curios...da aflu yo... ...mai am nitel...

You talkin' to me? ...
rondina
Postat pe 30 Septembrie 2012 13:39
Ma abtin si eu de la comentarii Gheisa, nu vreau sa dau apa la moara celor care n-au alt scop in viata decat crapaturile din "kurul" jeans-lor mei!
rondina
Postat pe 30 Septembrie 2012 13:44
De la: GHEISA_, la data 2012-09-30 13:40:34
mersi ,Rondina

Nu intotdeauna, uneori unele comentarii ma lasa fara replica, ceva de genul..... no comment. Ce poti sa spui unora care au unic tel in viata jignirile aduse unor oameni necunoscuti. Nu ii inteleg si nici nu ma stradui sa-i inteleg vreodata.

Bine faci,Gheisa!!!! Acele persoane sunt considerate sarea si piperul acestui forum,dar se uita un singur lucru si anume,,ca nu toti oamenii mananca sarat!!! Eu sunt una dintre persoanele jignite pe acest forum,,nu este nicio problema,,pentru mine este un exercitiu de vointa,cu cat sunt mai lovita,cu atat devin mai imuna!!!!!!
kudika_15804
Postat pe 30 Septembrie 2012 13:47
De la: kudika_15804, la data 2012-09-30 13:47:02
mersi ,Rondina

Nu intotdeauna, uneori unele comentarii ma lasa fara replica, ceva de genul..... no comment. Ce poti sa spui unora care au unic tel in viata jignirile aduse unor oameni necunoscuti. Nu ii inteleg si nici nu ma stradui sa-i inteleg vreodata.

Bine faci,Gheisa!!!! Acele persoane sunt considerate sarea si piperul acestui forum,dar se uita un singur lucru si anume,,ca nu toti oamenii mananca sarat!!! Eu sunt una dintre persoanele jignite pe acest forum,,nu este nicio problema,,pentru mine este un exercitiu de vointa,cu cat sunt mai lovita,cu atat devin mai imuna!!!!!!

Corecta atitudine, Miss Am observat recent ca, sunt deranjati de faptul ca sunt ignorati, desi ei declara altceva....
GHEISA_
Postat pe 30 Septembrie 2012 13:51
De la: rondina, la data 2012-09-30 13:44:59Ma abtin si eu de la comentarii Gheisa, nu vreau sa dau apa la moara celor care n-au alt scop in viata decat crapaturile din "kurul" jeans-lor mei!

Eh, ce sa zica si ei.... doar n-o sa recunoasca ca saliveaza langa crapaturile tale
GHEISA_
Postat pe 30 Septembrie 2012 13:53
De la: GHEISA_, la data 2012-09-30 13:51:28
De la: kudika_15804, la data 2012-09-30 13:47:02
mersi ,Rondina

Corecta atitudine, Miss Am observat recent ca, sunt deranjati de faptul ca sunt ignorati, desi ei declara altceva....

Este,doar problema lor,Gheisa!!! Stii ce imi spune fiica mea,la citirea respectivelor injurii??..."Mami,fii stanca,nu doar o pietricica ,,,in calea lor,,caci o poti face",,,imi este suficient gandul ei!! Poftim,si tu,o clatita cu dulceata,pofta buna!!!
kudika_15804
Postat pe 30 Septembrie 2012 13:58
Multumesc, Miss, pt.clatite
Discutia cu voi, fetelor , imi mai alina putin tristetea din suflet.
Parca as avea pofta de ceva dulce, cred ca dau si eu iama prin bucatarie.
GHEISA_
Postat pe 30 Septembrie 2012 14:05
De la: GHEISA_, la data 2012-09-30 14:05:54Multumesc, Miss, pt.clatite
Discutia cu voi, fetelor , imi mai alina putin tristetea din suflet.
Parca as avea pofta de ceva dulce, cred ca dau si eu iama prin bucatarie.

Ma bucur pentru faptul ca te poti linisti astfel!! Daca nu sunt indiscreta,,,fiul tau este cauza tristetii,nu? Draga mea,suntem femei si mame deopotiva,deci calite pentru problemele din viata!!Fii-mea ma pregateste, de pe acum,,caci ca pleca din tara,,,am sa sufar,,dar voi sti ca va fi bine!!!Descreteste-ti fruntea,puii trebuie sa zboare departe de parinti,altfel nu vor sti sa o faca!!!
kudika_15804
Postat pe 30 Septembrie 2012 14:11
Ai dreptate, Miss, puii trebuie sa zboare Incerc sa ma obisnuiesc si eu cu gandul asta, dar e tare greu. ceea ce ma bucura mult este faptul ca s-a schimbat mult de cand a inceput facultatea. Inainte, nu stia sa-si calce o camasa sau sa-si spele sosetele. Acum stie !! Si , sa nu-ti povestesc ce faloasa am fost cand m-a sunat si mi-a cerut reteta de spaghete Bolognese
GHEISA_
Postat pe 30 Septembrie 2012 14:27
De la: GHEISA_, la data 2012-09-30 14:27:53Ai dreptate, Miss, puii trebuie sa zboare Incerc sa ma obisnuiesc si eu cu gandul asta, dar e tare greu. ceea ce ma bucura mult este faptul ca s-a schimbat mult de cand a inceput facultatea. Inainte, nu stia sa-si calce o camasa sau sa-si spele sosetele. Acum stie !! Si , sa nu-ti povestesc ce faloasa am fost cand m-a sunat si mi-a cerut reteta de spaghete Bolognese

Doamne,cat ma bucur ca te-ai inveselit putin!!!! Si plecarile acestea,departe de parintii,au o latura pozitiva,in sensul ca, vor,nu vor,nevoia ii determina sa invete sa se descurce singuri,acest aspect este cel mai important!!!Incet,incet,va ajunge un barbat capabil si stapan pe sine,,ascest lucru,sa te bucure,Gheisa!!!Departarea aduce si lacrima,dar si maturizarea!!!Eu,mereu,le spun fiicelor mele,,sa-si croiasca viata prin propriile forte,eu,ca mama,urmarindu-le,ocrotitoare,de la oarecare distanta!!!Ai un fiu minunat,apt de viata,,stiu ca ii esti aproape,nu numai cu gandul,ci cu toata fiinta ta,,asa sunt mamele devotate!!! Sa lasam tristetea,sa cautam bucuria gandului ca esti mama unui viitor barbat performant in toate!!!
kudika_15804
Postat pe 30 Septembrie 2012 14:37
De la: rondina, la data 2012-09-30 13:39:57
De la: eu_ovidiu, la data 2012-09-30 13:35:14ma facusi curios...da aflu yo... ...mai am nitel...

You talkin' to me? ...

aham....da...fujishi intre timp... ....ma rog...te mai prinz yo...
eu_ovidiu
Postat pe 1 Octombrie 2012 22:22
Pe ce te bazezi tu cand spui ca e "o idee gresita" sa incluzi pe altcineva in pat, pe langa partener? Nu asta e problema, problema este ca autoarea subiectului n-a fost pregatita pentru asa ceva, practic a facut-o pt a-si multumi sotul, nu pentru ca si-a dorit si ea, ceea ce mi se pare o cretinitate.
Ideea e buna dar abordarea e proasta. Daca nu apare o alta persoana in pat, se ajunge la inselat, asta e o regula destul de bine batuta in cuie. Foarte multi batrani dadeau sfaturi de genul "fata mea, daca te inseala, inchide ochii si tu ca tot la tine se intoarce", ceea ce arata destul de clar ce se petrece in realitate. In plus, mai sunt si statistici care arata infidelitatea drept principala cauza pentru divorturi.
kudika_20196
Postat pe 5 Noiembrie 2012 14:44
eu sincer nustiu ce sa zik nu sunt keie de biserika aveam un iubit ,,, amant ,,, ne atasasem mult unul de altul pina kind intro zi mam pomeit intre el shi sotia lui intr-o relatie nebuna in trei kum sa primit asta nici eu nam inteles ,,,, eram kunoskute shi la un moment dat intro zi am devenit prietene apoii ,,, nici nu mai stiu kum ne numim ,, ideea e ca ei insista sa ne vedem ei cer intilniri cer ,, sa ne vedem nu ka nu mash simti bine sau altceva ,,, nu ajung la orgasm in aceasta relatie in trei nu stiu acre e rolul meu ,,unde incep shi unde termin tot cea ce vreau sa fac ,,, shi kulmea,,, eu sunt geloasa pe ea ,,, straniu ,,, sincer numi pot explika ce s eintimpla ,,,de ce am ajuns la asta shi kum sa ajuns ,, kum ea ,, poate sashi imparta sotul intro relatzie ,, e una kind el vine ka ea s nu stie e alta kind vin ambii shi inteleg ca vin doar pentru sex in 3 e vulgar dar nu stiu kui sai spun ceea ce simt shi ce traiesc ,, incerc sa discut ku el dar e imposibill ,, nu mai stiu ce s eintimpla o sa explodez intro zi ,,,
kudika_22210
Postat pe 27 Noiembrie 2012 21:48
De la: kudika_22210, la data 2012-11-27 21:48:01eu sincer nustiu ce sa zik nu sunt keie de biserika aveam un iubit ,,, amant ,,, ne atasasem mult unul de altul pina kind intro zi mam pomeit intre el shi sotia lui intr-o relatie nebuna in trei kum sa primit asta nici eu nam inteles ,,,, eram kunoskute shi la un moment dat intro zi am devenit prietene apoii ,,, nici nu mai stiu kum ne numim ,, ideea e ca ei insista sa ne vedem ei cer intilniri cer ,, sa ne vedem nu ka nu mash simti bine sau altceva ,,, nu ajung la orgasm in aceasta relatie in trei nu stiu acre e rolul meu ,,unde incep shi unde termin tot cea ce vreau sa fac ,,, shi kulmea,,, eu sunt geloasa pe ea ,,, straniu ,,, sincer numi pot explika ce s eintimpla ,,,de ce am ajuns la asta shi kum sa ajuns ,, kum ea ,, poate sashi imparta sotul intro relatzie ,, e una kind el vine ka ea s nu stie e alta kind vin ambii shi inteleg ca vin doar pentru sex in 3 e vulgar dar nu stiu kui sai spun ceea ce simt shi ce traiesc ,, incerc sa discut ku el dar e imposibill ,, nu mai stiu ce s eintimpla o sa explodez intro zi ,,,

Ceea ce traiesti tu, traiesc si alte persoane care au acceptat aceasta practica sexuala. Multe cupluri care ajuns sa practice sexul in grup sau swing-ul, ajung la un moment dat sa se desparta. Acestea sunt niste practici care, de regula, distrug un cuplu si nicidecum nu-l sudeaza sau salveaza.

Indemnul meu pentru tine e sa-i spui amantului tau ceea ce simti si sa nu mai accepti sa practici ceea ce-ti produce un disconfort sufletesc.
Viorica_Franziska
Postat pe 28 Noiembrie 2012 11:08
De la: kudika_22210, la data 2012-11-27 21:48:01eu sincer nustiu ce sa zik nu sunt keie de biserika aveam un iubit ,,, amant ,,, ne atasasem mult unul de altul pina kind intro zi mam pomeit intre el shi sotia lui intr-o relatie nebuna in trei kum sa primit asta nici eu nam inteles ,,,, eram kunoskute shi la un moment dat intro zi am devenit prietene apoii ,,, nici nu mai stiu kum ne numim ,, ideea e ca ei insista sa ne vedem ei cer intilniri cer ,, sa ne vedem nu ka nu mash simti bine sau altceva ,,, nu ajung la orgasm in aceasta relatie in trei nu stiu acre e rolul meu ,,unde incep shi unde termin tot cea ce vreau sa fac ,,, shi kulmea,,, eu sunt geloasa pe ea ,,, straniu ,,, sincer numi pot explika ce s eintimpla ,,,de ce am ajuns la asta shi kum sa ajuns ,, kum ea ,, poate sashi imparta sotul intro relatzie ,, e una kind el vine ka ea s nu stie e alta kind vin ambii shi inteleg ca vin doar pentru sex in 3 e vulgar dar nu stiu kui sai spun ceea ce simt shi ce traiesc ,, incerc sa discut ku el dar e imposibill ,, nu mai stiu ce s eintimpla o sa explodez intro zi ,,,

"Explodeaza"!!!!Singura ai luat decizia de a te angaja in asa ceva,,,asuma-ti responsabilitatea ,si daca ai ajuns la saturatie,IESI din aceasta porcarie,nu mai sta pe ganduri,nimeni nu o poate face in locul tau!!!!Nu te poti simti implinita in urma a astfel de combinatii,or fi ele in trend,dar nu corespund tuturor tipologiilor de oameni!!!!Cred ca nu iti plac manusile,chiar si cele din piele!!!!
kudika_15804
Postat pe 28 Noiembrie 2012 11:17

Primesti exact ce meriti!
Asa-i cand te bagi intr-o mare tampenie ca asta fara sa ai habar cu ce se mananca.
Vreti sa pareti cool, open mind,dar va distrugeti relatiile si vietile cu experimente care nu va caracterizeaza ca mod de viata , care sunt doar extrvagante .
Thais13
Postat pe 30 Noiembrie 2012 08:09
Hai sa-ti spun eu (om cu experienta in domeniu) unde ai gresit.

In primul rand, e bine ca te-ai gandit sa faceti sexin 3.
Dar inainte de asta, trebuia sa te gandesti daca esti psihic pregatita de asa ceva. Daca vei reusi sa-ti transformi eventualele gelozii in placere sexuala. Se pare ca nu ai fost indeajuns de pregatita.

Trebuia sa stii ca in momentul in care i-o aduci in pat, nu va putea sa-si indrepte atentia spre amandoua in acelasi timp si normal ca si-o va indrepta mai mult spre ea, ea fiind "prospatura". Trebuia sa actionezi tu in cazul acesta, si nu sa te uiti la ei in timp ce musteai de gelozie. Si puteai s-o faci in multe feluri... daca vrei detalii da-mi adresa ta de mail si iti spun cum.

Eu cu sotia mea practicam sexul in 3. Din cand in cand o chemam pe o prietena de-a ei... dar facem si varianta cealalta... din cand in cand chemam si pe un prieten de-al meu... si ne simtim bine in 3 de fiecare data. Vreau sa-ti spun ca ne iubim foarte mult si nici vorba ca, casnicia noastra sa se duca de rapa.

In al doilea rand, ai gresit tinand copilul acasa in astfel de momente. Cand faci dragoste cu sotul tau, e ok... dar cand mai apar si alte persoane... asta deja incepe sa semene a petrecere... si acolo unde e petrecere este si zgomot, iar copiii se pot trezi :D

In concluzie, nu e rau sa faci sex in 3 daca tii cont de niste reguli, relativ simple.
kudika_25615
Postat pe 10 Ianuarie 2013 13:29
De la: kudika_25615, la data 2013-01-10 13:29:44Hai sa-ti spun eu (om cu experienta in domeniu) unde ai gresit.

In primul rand, e bine ca te-ai gandit sa faceti sexin 3.
Dar inainte de asta, trebuia sa te gandesti daca esti psihic pregatita de asa ceva. Daca vei reusi sa-ti transformi eventualele gelozii in placere sexuala. Se pare ca nu ai fost indeajuns de pregatita.

Trebuia sa stii ca in momentul in care i-o aduci in pat, nu va putea sa-si indrepte atentia spre amandoua in acelasi timp si normal ca si-o va indrepta mai mult spre ea, ea fiind "prospatura". Trebuia sa actionezi tu in cazul acesta, si nu sa te uiti la ei in timp ce musteai de gelozie. Si puteai s-o faci in multe feluri... daca vrei detalii da-mi adresa ta de mail si iti spun cum.

Eu cu sotia mea practicam sexul in 3. Din cand in cand o chemam pe o prietena de-a ei... dar facem si varianta cealalta... din cand in cand chemam si pe un prieten de-al meu... si ne simtim bine in 3 de fiecare data. Vreau sa-ti spun ca ne iubim foarte mult si nici vorba ca, casnicia noastra sa se duca de rapa.

In al doilea rand, ai gresit tinand copilul acasa in astfel de momente. Cand faci dragoste cu sotul tau, e ok... dar cand mai apar si alte persoane... asta deja incepe sa semene a petrecere... si acolo unde e petrecere este si zgomot, iar copiii se pot trezi :D

In concluzie, nu e rau sa faci sex in 3 daca tii cont de niste reguli, relativ simple.

va iubiti foarte mult????!!!in 3 sau in 4 ca-i tare ciudata iubirea asta!!
kiss_my_ass
Postat pe 10 Ianuarie 2013 13:36
ahh , dragostea se facem in minim 2 (ideal 3 ), cum zice alex , babardi-as toate fanele minore ..pardon minioane
Cotoiu_ucigas
Postat pe 10 Ianuarie 2013 13:39
De la: kudika_23843, la data 2013-01-10 13:39:27ahh , dragostea se facem in minim 2 (ideal 3 ), cum zice alex , babardi-as toate fanele minore ..pardon minioane

babardi-le-ai!
kiss_my_ass
Postat pe 10 Ianuarie 2013 13:40
e scuzi , io soi gigolo italiano vero 500 dolars

doar cash fara bonuri de masa
Cotoiu_ucigas
Postat pe 10 Ianuarie 2013 13:45
De la: kudika_23843, la data 2013-01-10 13:39:27ahh , dragostea se facem in minim 2 (ideal 3 ), cum zice alex , babardi-as toate fanele minore ..pardon minioane

Si daca vin si neamurile? Ce faci, ca doar nu le tii la usa, nu?
Kiddo_
Postat pe 10 Ianuarie 2013 13:45
De la: kudika_11826, la data 2013-01-10 13:45:37

sir indian , bonuri de ordine , rabdare si tutun ca se ajunge pentru toate
Cotoiu_ucigas
Postat pe 10 Ianuarie 2013 13:49
Ideea era de sentimentele noastre de sot si sotie... da, ne iubim foarte mult, chiar daca din cand in cand o facem in 3 (niciodata in 4)
kudika_25615
Postat pe 10 Ianuarie 2013 13:51
De la: kudika_23843, la data 2013-01-10 13:49:47
De la: kudika_11826, la data 2013-01-10 13:45:37

sir indian , bonuri de ordine , rabdare si tutun ca se ajunge pentru toate

Red Bull iti da aripi.
Kiddo_
Postat pe 10 Ianuarie 2013 13:51

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
ajutooorr!!!! 1 De la: blondaparfum 17 Iulie 2011 15:12
STI RASPUNSUL IL ASTEPT MULTUMESC 4 De la: vitamina_c 6 Mai 2011 08:48
n900 300usd,htc hero 300usd,sonyericsson satio $300 1 De la: weeezz 11 Noiembrie 2009 13:48
problema mare 3 De la: pickard 3 Noiembrie 2010 09:55
cuptor electric sau cuptor pe gaz? 8 De la: DanutOlariu 8 Ianuarie 2011 17:47