Setari Cookie-uri

Sex in 3,greseala vietii mele!

De la: Thais13, la data 2012-03-03 12:00:57
De la: kudika512030, la data 2012-02-26 18:55:38
De la: Thais13, la data 2012-02-26 18:45:23
De la: Tycu, la data 2012-02-20 11:00:49
De la: Thais13, la data 2012-02-19 19:38:53
De la: Tycu, la data 2012-02-19 17:44:36
De la: Thais13, la data 2012-02-19 13:19:50
De la: Tycu, la data 2012-02-14 10:32:23 Deoarece intre voi nu exista iubire,ai de ales , ori stai intr-o relatie falsa bazata pe minciuna, care poate dauna mai tarziu si copilulu, ori singura solutie este Despartirea si cautati-va fericirea , norocul pe drumuri diferite !

Poate ar fi mai bine sa mai recitesti atent inceputul topicului si apoi sa bati campii despre despartire.

am citit atent topicul , concluzia e clara , intre ei nu exista iubire, exista doar prietenie care si asta cu timpul se va stinge ! Relatia lor e bazata pe o iubire falsa , minciuna ,care mai tarziu va duce ori la despartire, ori la suferinte, ori la interes, ori la alte neplaceri ! Spune bre matale in cazul unei relatii false cum e cel mai bine sa se procedeze ?

Cu cata siguranta afirmi lucruri pe care nu le cunosti! Cu cata usurinta recomanzi tu despartirea de parca tu ai fi vreun expert in relatii reusite! Uiti cine esti, ca nu ai dreptul sa recomanzi nimic? Uita-te mai intai in gradina ta , dupa aceea dai sfaturi , cand n-oi mai fi plin de bube in cap.

sa nu exageram cu "expertul " , ca sa fii expert trebuie multa munca si studii, dar pot sa zic da , cunosc destul de bine, despre iubire, razbunare, ura, gelozie, prietenie ,planning , am citit mult din lucrarile altor adevarati experti , din ce vad in jurul meu si din propria experienta ! Tocmai ca am dreptul sa recomand la altii ,mai ales ca am trecut prin cazuri unde inveti cate ceva ! La mine "gradina" a inflorit din nou , iar " bubele " s-au vindecat ! Recomand cu usurinta despartirea? da recomand , dar nu oblig ! Se spune ca asa cum pentru un religios icoana e ceva sfant , asa si pentru casatorie, relatie, despartirea e ceva sfant ! De ce ? ; ce recomanzi de exemplu unei perechi intr-o relatie , casatorie, sa faca daca intre ei nu exista dragoste, respect, ci numai interes ? ca si in cazul topicului de aici ,unde se vede clar ca acolo intre ei nu exista dragoste si nu va exista niciodata ? -esti o persoana adepta relatiei de interes , relatie fortata bazata pe minciuna ?

O tii pe ta , ca surda pe mormant ! Eu atat te intreb, cum poti tu sigur ca nu se iubesc? Ti-au spus ei asta ?
Ai rationamente de om bolnav psihic!

Fara suparare, despartirea ceva sfant?...(in fine, care bolnav psihic recunoaste ca e bolnav?)

Aaaaaaaaa, era sa gresesc...tu esti o fiinta pe o scara a evolutiei foarte avansata...mai nou am inteles ca asa se numesc femeile frivole...evoluate.

De unde stii ce fel de fiinta sunt, ma cunosti ? Nu sustin absolut deloc experimentele de sex in trei, patru sau nu stiu cati , mai ales intr-o casatorie si nici despartirea cu orice pret , ca amicul nostru filozof de puscarie, daca greseala este recunoscuta si indreptata cu efortul ambilor parteneri , asta bineinteles daca intre ei exista sentimente destul de puternice pentru a duce o casnicie mai departe.
:

sml-happy0158: Nici eu nu sunt adeptul despartirii, dar o consider ca singura salvare intr-o relatie pe interes ca si in cazul asta de aici ! Cum iti inchipui ca pot convietuii doua persoane daca intre ei nu exista dragoste ? simpli colegi de camera , poate ca fericirea lor e in alta parte , ii asteapta ! Ce greseala a fost la ei ? nici una ,cum sa fie greseala cand totul a fost facut cu consimtamantul lor ?de ce sentimente vorbesti , unde ai inteles de sentimente la ei ? Stii ce e aia greseala , ce e ala sentiment ?Cunosc multa" filozofie" in ale relatiei de cuplu,nici nu iti inchipui !
Tycu
Postat pe 3 Martie 2012 13:26
De la: Thais13, la data 2012-03-03 12:10:32
De la: Tycu, la data 2012-03-02 14:57:59
De la: kudika_847, la data 2012-03-02 12:00:33Deci de iubit ne iubim acum voi puteti crede ce vreti,iar el ca sotz mi-a gresiut doar cu asta si in mare parte a fost vina mea,ma ajuta in casa,este un tata minunat pentru fetita noastra o adora,se ocupa de ea si chiar se implica in cresterea ei,referitor la opinia lui despre cele intamplate,regreta a spus ca nu ar fi trebuit sa accepte asta niciodata si ca nu ar mai face asa ceva indiferent de situatie,ma rasfatza,imi aduce flori fara vreo ocazie,accepta lucrurile care imi plac mie desi lui nu ii plac,ma sustine in tot,ma sustine in pasiunile mele si incearca sa imi indeplineasca visele posibile pentru ca sunt o fire visatoare,in el vad un tata,un prieten,un sotz si tatal ideal pentru fetita mea.Ne intelegem foarte bine am incheiat subiectul asta cu el,am apelat eu la un psiholog m-a ajutat sa trec peste,iar de atunci nu-i mai reprosez nimic,deci nu mai avem motive de cearta desi se zice ca intr-un cuplu apar si certuri noi nu avem subiecte poe care sa ne certam ,cand este cazul las eu de la mine pentru a nu se ajunge la cearta si invers,este totul frumos intre noi,in vara facem nunta...si o sa fie totul frumos pana la sfarsit.Relatia cu fata respectiva am incheiat-o definitiv,fara cearta doar cu indiferenta,am ignorat-o total desi sfatul psihologului a fost altul.Asta am simtit sa fac,am o personalitate puternica si nu ma las modelata.Sunt asa cum simt,fac ceea ce simt si ce este bine pentru mine si familia mea asta este tot ce conteaza pentru mine.

Fals, la voi e totul fals, nu exista iubire, iar psihologul ala ce sfaturi va dat ? voi va autoamagiti singuri.Cum adica a gresit ? adica te-a inselat cu alta in fata ta de buna voie , a vrut sa continue si cand nu erai acolo si asta numesti greseala ? Stii ce inseamna a gresii ? -fii serioasa,nu a fost nicio greseala , ci o dovada ca esti pentru el doar interes ! Se poarta frumos cu tine ? o face din frica ca sa nu il parasesti , a vazut in tine un prieten care ii admite orice si alta persoana e greu de gasit , dar nici nu va suferii .Comportamentul lui fata de fetita nu are legatura cu cazul asta, normal ca o iubeste ca tata -fica ! spui ca nu va certati, nu are nici asta legatura cu cazul vostru si doua persoane care se iubesc cu adevarat se pot certa sau nu , depinde daca sunt motive !Spui ca a fost vina ta, nu e adevarat , nu ai nicio vina, chiar ai facut bine ca ai vazut ce partener ai !Regreta ca a facut fapta asta ? il crezi ? te autoinseli ! mai dai ocazii din astea sa te convingi ca sigur nu va refuza !La voi e frumos intre voi ca e interesul , va e frica sa nu vedeti adevarul ca este fals ! Ai facut o mare greseala ca ai intrerupt relatia cu fata aceea, ea nu are nicio vina,te-ai subapreciat in fata ei, o consideri victorioasa si iti e frica de ea ca poate sa mai fie dorita iar de sotul tau , spui ca te iubeste dar nu ai incredere in el si inlaturand fata ai inlaturat ocazia !! Aveti o relatie falsa !

Probabil ca tirada asta o reciti in fata oglinzii ca sa nu te plictesesti. Nu obsevi ca nu te ia nimeni in seama cu aberatiile tale?
:

sml-happy0158: Eu spun cum este normal sa fie, cum ar spune orice psiholog adevarat despre o relatie de cuplu !
Tycu
Postat pe 3 Martie 2012 13:29
De la: Tycu, la data 2012-03-03 13:29:58
De la: kudika_847, la data 2012-03-02 12:00:33Deci de iubit ne iubim acum voi puteti crede ce vreti,iar el ca sotz mi-a gresiut doar cu asta si in mare parte a fost vina mea,ma ajuta in casa,este un tata minunat pentru fetita noastra o adora,se ocupa de ea si chiar se implica in cresterea ei,referitor la opinia lui despre cele intamplate,regreta a spus ca nu ar fi trebuit sa accepte asta niciodata si ca nu ar mai face asa ceva indiferent de situatie,ma rasfatza,imi aduce flori fara vreo ocazie,accepta lucrurile care imi plac mie desi lui nu ii plac,ma sustine in tot,ma sustine in pasiunile mele si incearca sa imi indeplineasca visele posibile pentru ca sunt o fire visatoare,in el vad un tata,un prieten,un sotz si tatal ideal pentru fetita mea.Ne intelegem foarte bine am incheiat subiectul asta cu el,am apelat eu la un psiholog m-a ajutat sa trec peste,iar de atunci nu-i mai reprosez nimic,deci nu mai avem motive de cearta desi se zice ca intr-un cuplu apar si certuri noi nu avem subiecte poe care sa ne certam ,cand este cazul las eu de la mine pentru a nu se ajunge la cearta si invers,este totul frumos intre noi,in vara facem nunta...si o sa fie totul frumos pana la sfarsit.Relatia cu fata respectiva am incheiat-o definitiv,fara cearta doar cu indiferenta,am ignorat-o total desi sfatul psihologului a fost altul.Asta am simtit sa fac,am o personalitate puternica si nu ma las modelata.Sunt asa cum simt,fac ceea ce simt si ce este bine pentru mine si familia mea asta este tot ce conteaza pentru mine.

Fals, la voi e totul fals, nu exista iubire, iar psihologul ala ce sfaturi va dat ? voi va autoamagiti singuri.Cum adica a gresit ? adica te-a inselat cu alta in fata ta de buna voie , a vrut sa continue si cand nu erai acolo si asta numesti greseala ? Stii ce inseamna a gresii ? -fii serioasa,nu a fost nicio greseala , ci o dovada ca esti pentru el doar interes ! Se poarta frumos cu tine ? o face din frica ca sa nu il parasesti , a vazut in tine un prieten care ii admite orice si alta persoana e greu de gasit , dar nici nu va suferii .Comportamentul lui fata de fetita nu are legatura cu cazul asta, normal ca o iubeste ca tata -fica ! spui ca nu va certati, nu are nici asta legatura cu cazul vostru si doua persoane care se iubesc cu adevarat se pot certa sau nu , depinde daca sunt motive !Spui ca a fost vina ta, nu e adevarat , nu ai nicio vina, chiar ai facut bine ca ai vazut ce partener ai !Regreta ca a facut fapta asta ? il crezi ? te autoinseli ! mai dai ocazii din astea sa te convingi ca sigur nu va refuza !La voi e frumos intre voi ca e interesul , va e frica sa nu vedeti adevarul ca este fals ! Ai facut o mare greseala ca ai intrerupt relatia cu fata aceea, ea nu are nicio vina,te-ai subapreciat in fata ei, o consideri victorioasa si iti e frica de ea ca poate sa mai fie dorita iar de sotul tau , spui ca te iubeste dar nu ai incredere in el si inlaturand fata ai inlaturat ocazia !! Aveti o relatie falsa !

Probabil ca tirada asta o reciti in fata oglinzii ca sa nu te plictesesti. Nu obsevi ca nu te ia nimeni in seama cu aberatiile tale?
:

sml-happy0158: Eu spun cum este normal sa fie, cum ar spune orice psiholog adevarat despre o relatie de cuplu !

Cu MAREA DIFERENTA ca nu esti PSIHOLOG! Pune-ti viata ta in ordine si apoi erjeaza-te in mare judecator si intelept.!Normalul tau nu e si al altora.Nu mai impune tu ce crezi tu ca ar trebui sa fie dupa mintea ta stramba!
Thais13
Postat pe 3 Martie 2012 19:41
De la: Thais13, la data 2012-03-03 19:41:20
De la: Tycu, la data 2012-03-03 13:29:58

:

Cu MAREA DIFERENTA ca nu esti PSIHOLOG! Pune-ti viata ta in ordine si apoi erjeaza-te in mare judecator si intelept.!Normalul tau nu e si al altora.Nu mai impune tu ce crezi tu ca ar trebui sa fie dupa mintea ta stramba!

Nu sunt psiholog autorizat ,am alta functie, dar am citit , m-am documentat din diferite cercetari,am vorbit cu psihologi adevarati , din acest domeniu, pentru mine psihologia mai ales a relatiei de cuplu este un hobby al meu! Ce ordine sa pun in viata mea ? Am deja viata ordonata .Spui ca"Normalul tau nu e si al altora." -depinde la ce "normal " te referi ,ca in cazul relatiei intre persoane bazate pe iubire ,"normalul" este general la toate fiintele cu ratiune , dragostea , binele , raul , sunt caractere generale , la toti oamenii din lumea asta dragostea poate exista numai intre doua persoane. Eu nu impun, eu arat cum arata relatia lor,nu e primul caz de care aud si pot sa punem ramasag pe ce vrei ca la ei relatia nu o sa fie de lunga durata si cu prima ocazie apare infidelitatea sau , si "fiecare pe drumul lui !
Tycu
Postat pe 4 Martie 2012 13:37
Tycu tot spui despre interes desi eu nu vad unde ar fi ....nu m-a luat pentru bani sau invers sau pentru interes sentimental sunt o multime de fete si barbati pe lumea asta nu ne-am luat de nebuni dak nu exista iubire intre noi doar asa de dragul de a ne lega vietile si de a face copii.Ne-am luat pentru ca ne iubim,sunt prima iubire a lui si el a mea iar tu nu poti afirma ca nu ne iubim din moment ce nu ne cunosti,inafara greselii facute suntem un cuplu fericit iar toti cei care ne cunosc pot afirma asta,iar in relatie si sentimente nu suntem falsi,nu ne prefacem doar de dragul de a-i lasa pe altii sa spuna ca suntem un cuplu bazat pe iubire si etc.Repet ne leaga 4 ani jum d iubire,de lucruri frumoase,de sentimente puternice si adevarate,iar tu nu poti afirma ceea ce afirmi din moment ce nu poti simti trairile noastre.Desi am gresit avem dreptul sa ne iubim in continuare asa cum il are orice cuplu,iar daca vreodata o sa dispara sentimentele intre noi desi nimeni nu poate spune ca va fi asa,atunci v-om hotara ce v-om face nu o sa stam impreuna doar de dragul de a fi cu cineva pentru ca suntem tineri el are 26 de ani iar eu 21,avem toata viata inainte si am putea gasi pe altcineva daca ar fi cazul,dar consideram ca nu este.Am spus ca in vara avem cununia religioasa si nu cred ca suntem atat de prosti sa mergem sa ne juram iubire in fatza lui Dumnezeu si a lumii daca nu simtim asta.Orice persoana greseste intr-o relatie mai mult sau mai putin dar timpul le rezolva pe toate.Iar in legatura cu psihologul el nu vede asta ca pe o greseala,sfaturile lui au fost bune,mi-au spus ca nu mai caut in continuare vinovatii,a fost ceva ce am facut si care trebuie sa ramana in trecut pentru a nu ne influenta relatia pe viitor,iar de acum incolo v-om face doar ceea ce simtim,nu suntem de condamnat pentru ca am gresit,cu totii avem greseli cum spuneam mai mici sau mai mari si depinde de situatie cum reusim sa ne descurcam mai departe.Eu am reusit sa trec peste si sunt sigura ca nu este cum zici tu ca o doreste mai mult pe ea pentru ca nu ar avea de ce,nu vreau sa ma laud dar sunt mai frumoasa decat ea cu mult desi am nascut am pierdut toate kg acumulatre pe perioada sarcinii si nici nu se vede ca am nascut,am mai spus ca in tinerete eram model...deci iti poti face o parere,iar respectiva nu este cu nimic mai buna decat mine din contra,ea vede in mine un model,incearca sa ma imite in tot,incearca sa fie macar putin din ce sunt eu si tot nu reuseste,iar el stie ce are acasa,stie ce fel de femeie sunt,ce fel de mama si nici un barbat nu este atat de prost sa dea pasarea din mana pe aia de pe gard.
kudika_847
Postat pe 5 Martie 2012 11:10
ati putea incerca swingul- cred ca si el nu ar avea nimic impotriva
veronimus
Postat pe 5 Martie 2012 11:45
De la: kudika_847, la data 2012-03-05 11:10:15Tycu tot spui despre interes desi eu nu vad unde ar fi ....nu m-a luat pentru bani sau invers sau pentru interes sentimental sunt o multime de fete si barbati pe lumea asta nu ne-am luat de nebuni dak nu exista iubire intre noi doar asa de dragul de a ne lega vietile si de a face copii.Ne-am luat pentru ca ne iubim,sunt prima iubire a lui si el a mea iar tu nu poti afirma ca nu ne iubim din moment ce nu ne cunosti,inafara greselii facute suntem un cuplu fericit iar toti cei care ne cunosc pot afirma asta,iar in relatie si sentimente nu suntem falsi,nu ne prefacem doar de dragul de a-i lasa pe altii sa spuna ca suntem un cuplu bazat pe iubire si etc.Repet ne leaga 4 ani jum d iubire,de lucruri frumoase,de sentimente puternice si adevarate,iar tu nu poti afirma ceea ce afirmi din moment ce nu poti simti trairile noastre.Desi am gresit avem dreptul sa ne iubim in continuare asa cum il are orice cuplu,iar daca vreodata o sa dispara sentimentele intre noi desi nimeni nu poate spune ca va fi asa,atunci v-om hotara ce v-om face nu o sa stam impreuna doar de dragul de a fi cu cineva pentru ca suntem tineri el are 26 de ani iar eu 21,avem toata viata inainte si am putea gasi pe altcineva daca ar fi cazul,dar consideram ca nu este.Am spus ca in vara avem cununia religioasa si nu cred ca suntem atat de prosti sa mergem sa ne juram iubire in fatza lui Dumnezeu si a lumii daca nu simtim asta.Orice persoana greseste intr-o relatie mai mult sau mai putin dar timpul le rezolva pe toate.Iar in legatura cu psihologul el nu vede asta ca pe o greseala,sfaturile lui au fost bune,mi-au spus ca nu mai caut in continuare vinovatii,a fost ceva ce am facut si care trebuie sa ramana in trecut pentru a nu ne influenta relatia pe viitor,iar de acum incolo v-om face doar ceea ce simtim,nu suntem de condamnat pentru ca am gresit,cu totii avem greseli cum spuneam mai mici sau mai mari si depinde de situatie cum reusim sa ne descurcam mai departe.Eu am reusit sa trec peste si sunt sigura ca nu este cum zici tu ca o doreste mai mult pe ea pentru ca nu ar avea de ce,nu vreau sa ma laud dar sunt mai frumoasa decat ea cu mult desi am nascut am pierdut toate kg acumulatre pe perioada sarcinii si nici nu se vede ca am nascut,am mai spus ca in tinerete eram model...deci iti poti face o parere,iar respectiva nu este cu nimic mai buna decat mine din contra,ea vede in mine un model,incearca sa ma imite in tot,incearca sa fie macar putin din ce sunt eu si tot nu reuseste,iar el stie ce are acasa,stie ce fel de femeie sunt,ce fel de mama si nici un barbat nu este atat de prost sa dea pasarea din mana pe aia de pe gard.

Poate nu da vrabia din mana pe cea de pe gard, dar poate incerca sa o prinda si pe cea de pe gard; iar faptul ca tu esti mai frumoasa nu inseamna ca nu poate dori alta femeie mai urata - frumusetea nu e un barometru al atractiei sunt multe altele, nu te baza pe asta.
Ideea era sa ii captezi atentia asupra ta nu sa-i aduci alte femei in pat.
Nu trebuia sa te mire faptul ca a vrut sa continue doar cu ea, cum spuneai din moment ce tu ai adus-o - adik i-ai spus e ok cu alte cuvinte.
Fii atenta ce faci in viitor, nu pentru tine, cat de dragul copilului care nu trebuie sa sufere pentru nebunia voastra.
alina
Postat pe 5 Martie 2012 16:31
De la: kudika_847, la data 2012-03-05 11:10:15Tycu tot spui despre interes desi eu nu vad unde ar fi ....nu m-a luat pentru bani sau invers sau pentru interes sentimental sunt o multime de fete si barbati pe lumea asta nu ne-am luat de nebuni dak nu exista iubire intre noi doar asa de dragul de a ne lega vietile si de a face copii.Ne-am luat pentru ca ne iubim,sunt prima iubire a lui si el a mea iar tu nu poti afirma ca nu ne iubim din moment ce nu ne cunosti,inafara greselii facute suntem un cuplu fericit iar toti cei care ne cunosc pot afirma asta,iar in relatie si sentimente nu suntem falsi,nu ne prefacem doar de dragul de a-i lasa pe altii sa spuna ca suntem un cuplu bazat pe iubire si etc.Repet ne leaga 4 ani jum d iubire,de lucruri frumoase,de sentimente puternice si adevarate,iar tu nu poti afirma ceea ce afirmi din moment ce nu poti simti trairile noastre.Desi am gresit avem dreptul sa ne iubim in continuare asa cum il are orice cuplu,iar daca vreodata o sa dispara sentimentele intre noi desi nimeni nu poate spune ca va fi asa,atunci v-om hotara ce v-om face nu o sa stam impreuna doar de dragul de a fi cu cineva pentru ca suntem tineri el are 26 de ani iar eu 21,avem toata viata inainte si am putea gasi pe altcineva daca ar fi cazul,dar consideram ca nu este.Am spus ca in vara avem cununia religioasa si nu cred ca suntem atat de prosti sa mergem sa ne juram iubire in fatza lui Dumnezeu si a lumii daca nu simtim asta.Orice persoana greseste intr-o relatie mai mult sau mai putin dar timpul le rezolva pe toate.Iar in legatura cu psihologul el nu vede asta ca pe o greseala,sfaturile lui au fost bune,mi-au spus ca nu mai caut in continuare vinovatii,a fost ceva ce am facut si care trebuie sa ramana in trecut pentru a nu ne influenta relatia pe viitor,iar de acum incolo v-om face doar ceea ce simtim,nu suntem de condamnat pentru ca am gresit,cu totii avem greseli cum spuneam mai mici sau mai mari si depinde de situatie cum reusim sa ne descurcam mai departe.Eu am reusit sa trec peste si sunt sigura ca nu este cum zici tu ca o doreste mai mult pe ea pentru ca nu ar avea de ce,nu vreau sa ma laud dar sunt mai frumoasa decat ea cu mult desi am nascut am pierdut toate kg acumulatre pe perioada sarcinii si nici nu se vede ca am nascut,am mai spus ca in tinerete eram model...deci iti poti face o parere,iar respectiva nu este cu nimic mai buna decat mine din contra,ea vede in mine un model,incearca sa ma imite in tot,incearca sa fie macar putin din ce sunt eu si tot nu reuseste,iar el stie ce are acasa,stie ce fel de femeie sunt,ce fel de mama si nici un barbat nu este atat de prost sa dea pasarea din mana pe aia de pe gard.

Domnita Kudika_847, trebuie retinut ca interesul nu inseamna numai bani sau alte averi,interesul poate sa insemne mult mai multe chiar si o relatie bazata doar pe prietenie, tot interes se numeste ! Multi fac greseala asta de confuzie , nu confunda sentimentul de a tine (tzine) la cineva, adica prietenie pana la intimitate , cu a iubi pe acel cineva, nu este acelasi lucru, din tinere (tzinere) prietenie se poate ajunge in iubire , dar invers nu ! Apoi faci afirmatii in necunostinta, spui ca a fost greseala faptele voastre, nu domnita, nu a fost nicio greseala, greseala inseamna altceva adica o fapta facuta inconstient,voi ati facut de buna voie, apoi spui ca in momentul acela a fost iubire intre voi, nu ,atunci nu a fost iubire ci doar tzinere adica o prietenie, dar nu iubire ! Psihologii spun ca iubirea nu e nevoie sa apara imediat la inceputul relatiei, poate sa apara si mai tarziu, si eu cunosc o familie care au stat 15 ani casatoriti fortati de parinti si dupa 15 ani de convietuire au ajuns sa se iubeasca cu adevarat , poate asa este si in cazul vostru adica iubirea a venit mai tarziu, va leaga 4 ani de lucruri frumoase ,asta nu are legatura cu sentimentul iubire , si doi prieteni pot avea impreuna lucruri frumoase ,dar atunci cand s-au intamplat faptele nu era iubire !Spui ca ati reusit sa treceti peste asta , asa ceva nu se uita , ele raman pe viata in memorie , numai ca voi nu le mai bagati in seama ai vrut sa spui ! apoi trebuie sa stii ca timpul niciodata nu vindeca ranile si amintirile urate cum afirmi tu si altii . Psihologul a spus bine cu vinovatii, da, nu sunt vinovati si asa ai lovit in demnitatea ta renuntand la prietenia cu fata aceea, in felul asta ai acceptat ca ea a castigat chiar daca esti mai frumoasa ! Trebuia sa mergi inainte cu prietenia cu fata numai asa le aratai ca iti iubesti partenerul si tot pe primul loc erai si nu te mai intereseaza de cea fost ! cauta sa vezi de cand la voi din prietenie s-a ajuns la iubire si asa vei intelege, eu cred ca din momentul cand aiti acceptat acel joc !
Tycu
Postat pe 5 Martie 2012 18:02
Tycu nu poti spune ca ceea ce crezi tu cu tarie este adevarat din moment ce nu ne cunosti pe niciunul,am avut o multime de prieteni buni de sex masculin pentru ca nu prea aveam prietene adevarate si vedeam intr-un prieten de sex masculin mai multe pentru ca ei vedeau lucrurile din alt punct de vedere total diferit de ceea ce vedeam eu si de aceea majoritatea prietenilor mei erau baieti,deci stiu ce inseamna o prietenie cu un baiat crede-ma ,iar ceea ce este intre mine si sotul meu este cu totul diferit,iar prietenia nu s-a transformat in iubire pentru ca nu avea cum,noi cand ne-am intalnit prima data nu ne cunosteam nici macar din vedere pentru ca am plecat din romania la o varsta frageda,aveam 15 ani si nu avusem relatii pe aici la varsta aia ,iar cand m-amn intors in tzara dupa aproape 2 ani l-am cunoscut pe el,de la a doua intalnire am ramas impreuna pana in ziua de astazi,deci nu vad unde ar putea fi relatia de prietenie dintre mine si el relatia de care vorbesti asa de mult,inca o chestie am fost despartit o perioada de 8 luni in care fiecare a avut o alta rel,ne-am despartit din prostii copilaresti pe care eu le faceam avand varsta care o aveam si multa gelozie,dar mereu gandul meu era la el,iar pe cel cu care eram il comparam mereu cu el si nu reuseam sa ajung sa tzin macar la el pentru ca doar actualul sotz era in mintea mea,dupa 8 luni am decis k nu are rost sa continui relatia falsa in care eram atunci cu acel tip,desi el stia ca il iubesc pe actualul sotz spera ca o sa-l uit isi dorea din toata inima sa il uit si sa ajung sa-l iubesc pe el,m-a cerut chiar de nevasta si bineinteles ca nu am acceptat,mi-am facut o noua prietena si i-am povestit de relatia cu acualul sotz,iar ea ma convins sa-l caut,sa nu mai stau sa sufar sperand ca o sa-l uit vreodata si o sa pot sa-mi vad de viata mea.L-am cautat el era cu altcineva si din ziua in care l-am cautat ne-am impacat si am ramas impreuna,el mi-a spus ca tot acest timp m-a iubit asa cum imi spuneau toti apropiatii lui pentru ca-l vedeau nefericit si total schimbat fatza de cum era cand eram impreuna.De atunci am ramas impreuna la 3 luni am ramas gravida,ne-am dorit aman2 mult fetita pe care o avem,pentru ea am facut cununia civila pentru a avea un nume comun,iar in vara v-om face nunta si nu este doar pentru fetita pentru ca deja are numele,este pentru noi,asta simtim asta vrem sa facem si ne iubim,indiferent de parerea personelor din exterior ma refer la cei de pe forum care nu ne cunosc.
kudika_847
Postat pe 6 Martie 2012 12:21
Iar referitor la relatia de "prietenie" cu fata aia nu m-am subapreciat in fatza ei deloc si nimic nu s-a incheiat din cauza a ceea ce am facut,eu nu mai suportam de mult insistenta ei in ceea ce ma privea ca tzinea mortis sa se numeasca singura cea mai buna prietena a mea,ca incerca sa ma copieze in tot si sa fie cat de cat ca mine,era dependenta de mine avea mereu nevoie sa imi povesteasca tot sa o ajut sa o sustin si pentru un timp am facut toate astea dar degeaba ca nu baga nimic la cap si nu intelegea nimic dupa 2 ani de cand o cunosteam era tot in stadiul in care am cunoscut-o pentru ea tot ce zboara se mananca,flirteaza cu toata lumea si zambeste prosteste indiferent de situatie,presteaza un comportament de femeie cu moravuri usoare,iar eu nu am nevoie de o persoana de genul asta langa mine,mai ales acum ca am devenit si mama,nu vreau sa am astfel de cunostinte,am tot incercat sa o indepartez in nenumarate randuri de mult timp.A venit prima data in casa mea cu vara ei iar de atunci a ramas pe capul meu desi nu aveam nici o prietenie,am ajutat-o pentru ca inainte eram altfel,problemele tuturor erau si ale mele,imi sustineam toate prietenele,le sprijineam moral etc.Acum nu mai am timp de copilariile altora pentru ca am o viata ocupata si o familie de care trebuie sa ma ocup care este mai presus de orice.Acesta este motivul pentru care am incetat orice legatura cu ea,eram deja satula!
kudika_847
Postat pe 6 Martie 2012 12:27
De la: kudika_847, la data 2012-03-06 12:27:59Iar referitor la relatia de "prietenie" cu fata aia nu m-am subapreciat in fatza ei deloc si nimic nu s-a incheiat din cauza a ceea ce am facut,eu nu mai suportam de mult insistenta ei in ceea ce ma privea ca tzinea mortis sa se numeasca singura cea mai buna prietena a mea,ca incerca sa ma copieze in tot si sa fie cat de cat ca mine,era dependenta de mine avea mereu nevoie sa imi povesteasca tot sa o ajut sa o sustin si pentru un timp am facut toate astea dar degeaba ca nu baga nimic la cap si nu intelegea nimic dupa 2 ani de cand o cunosteam era tot in stadiul in care am cunoscut-o pentru ea tot ce zboara se mananca,flirteaza cu toata lumea si zambeste prosteste indiferent de situatie,presteaza un comportament de femeie cu moravuri usoare,iar eu nu am nevoie de o persoana de genul asta langa mine,mai ales acum ca am devenit si mama,nu vreau sa am astfel de cunostinte,am tot incercat sa o indepartez in nenumarate randuri de mult timp.A venit prima data in casa mea cu vara ei iar de atunci a ramas pe capul meu desi nu aveam nici o prietenie,am ajutat-o pentru ca inainte eram altfel,problemele tuturor erau si ale mele,imi sustineam toate prietenele,le sprijineam moral etc.Acum nu mai am timp de copilariile altora pentru ca am o viata ocupata si o familie de care trebuie sa ma ocup care este mai presus de orice.Acesta este motivul pentru care am incetat orice legatura cu ea,eram deja satula!

Uite cum ii vine omului mintea la cap dupa o partida ratata de sex in 3, oare cum era daca reusea , partida adik.
alina
Postat pe 6 Martie 2012 13:45
De la: kudika_847, la data 2012-03-06 12:21:15Tycu nu poti spune ca ceea ce crezi tu cu tarie este adevarat din moment ce nu ne cunosti pe niciunul,am avut o multime de prieteni buni de sex masculin pentru ca nu prea aveam prietene adevarate si vedeam intr-un prieten de sex masculin mai multe pentru ca ei vedeau lucrurile din alt punct de vedere total diferit de ceea ce vedeam eu si de aceea majoritatea prietenilor mei erau baieti,deci stiu ce inseamna o prietenie cu un baiat crede-ma ,iar ceea ce este intre mine si sotul meu este cu totul diferit,iar prietenia nu s-a transformat in iubire pentru ca nu avea cum,noi cand ne-am intalnit prima data nu ne cunosteam nici macar din vedere pentru ca am plecat din romania la o varsta frageda,aveam 15 ani si nu avusem relatii pe aici la varsta aia ,iar cand m-amn intors in tzara dupa aproape 2 ani l-am cunoscut pe el,de la a doua intalnire am ramas impreuna pana in ziua de astazi,deci nu vad unde ar putea fi relatia de prietenie dintre mine si el relatia de care vorbesti asa de mult,inca o chestie am fost despartit o perioada de 8 luni in care fiecare a avut o alta rel,ne-am despartit din prostii copilaresti pe care eu le faceam avand varsta care o aveam si multa gelozie,dar mereu gandul meu era la el,iar pe cel cu care eram il comparam mereu cu el si nu reuseam sa ajung sa tzin macar la el pentru ca doar actualul sotz era in mintea mea,dupa 8 luni am decis k nu are rost sa continui relatia falsa in care eram atunci cu acel tip,desi el stia ca il iubesc pe actualul sotz spera ca o sa-l uit isi dorea din toata inima sa il uit si sa ajung sa-l iubesc pe el,m-a cerut chiar de nevasta si bineinteles ca nu am acceptat,mi-am facut o noua prietena si i-am povestit de relatia cu acualul sotz,iar ea ma convins sa-l caut,sa nu mai stau sa sufar sperand ca o sa-l uit vreodata si o sa pot sa-mi vad de viata mea.L-am cautat el era cu altcineva si din ziua in care l-am cautat ne-am impacat si am ramas impreuna,el mi-a spus ca tot acest timp m-a iubit asa cum imi spuneau toti apropiatii lui pentru ca-l vedeau nefericit si total schimbat fatza de cum era cand eram impreuna.De atunci am ramas impreuna la 3 luni am ramas gravida,ne-am dorit aman2 mult fetita pe care o avem,pentru ea am facut cununia civila pentru a avea un nume comun,iar in vara v-om face nunta si nu este doar pentru fetita pentru ca deja are numele,este pentru noi,asta simtim asta vrem sa facem si ne iubim,indiferent de parerea personelor din exterior ma refer la cei de pe forum care nu ne cunosc.

Domnita,e adevarat ca nu va cunosc personal , eu ma iau dupa ce ai povestit aici ca s-a intamplat si cazurile astea sunt generale ! spui ca ai avut prieteni baieti, foarte bine, nu e ceva rau in asta,dar tot tu spui ca vedeai in ei ceva deosebit de cum vedeau lucrurile fata de tine si ti-ai dat seama ca de la ei aveai poate ce invata de bine , cazuri normale , multe tinere copile se marita cu batrani tot din cauza ca e mai cu experienta de viata !Dar din toti baietii ( prietenii) aceeia, nu te-ai indragostit de nici unul . De ce ? pentru ca poate nici nu iti placeau ca fizic (frumusete) dar nu te potriveai in idei cu nici unul ...." ei vedeau lucrurile din alt punct de vedere total diferit de ceea ce vedeam eu "... La a doua intalnire cu viitorul sotul tau ai vazut ca el are ceva deosebit ! ce avea ?poate si frumusete placuta tie , dar avea aceleasi idei , pareri despre viata si relatie ca si tine , acelasi caracter !asta ai vazut la el , asta ti-a placut la el !!Se spune ca daca doua persoane nu se potrivesc in caracter nu convietuiesc impreuna!Nu , nu -ti era atunci iubit, si iubire la prima vedere e imposibila, era un prieten intim care avea aceleasi conceptii, idei si caractere ca tine !asta considerai gresit iubire,dar era doar o prietenie intima. Spui ca v-ati despartit un timp indiferent motivul si fiecare ati avut o alta relatie ,doi iubiti adevarat nu se despart niciodata in viata indiferent motivul , in realitate voi ati cautat adevaratele iubiri in alta parte dar , intamplarea a facut ca sa nu o intalniti , nu ati mai gasit partenerii cu care sa va potriviti !si ati ajuns la concluzia ca numai voi va potriviti , de asta sufereai , nu dupa el ca barbat ci dupa caracterul lui de bun prieten , care nu le-ai vazut la celalalt partener !Ca doi prieteni intimi v-ati obisnuit unul cu altul , apoi a intervenit acel episod cu dragoste in trei, daca era iubire adevarata intre voi nu se intampla asa ceva ,tu spui ca a fost o prostie " greseala " din partea ta, bine sa zicem , dar de ce a acceptat el , nu te-ai intrebat de ce ? putea sa o scoata afara pe prietena ta si sa te aduca la realitate cu niste vorbe sau chiar cu o palmuta ? ba , chiar i-a placut, pai domnita daca iubesc o fata nu admit chiar in fata ei sa o insel cu alta ! Sau poate a vazut altceva la tine ? Unii chiar si eu tin cont de asta , au pretentia sa fie primul baiat la fata , poate el a vazut ca nu a fost el prmul, ori cum ceva a fost !La voi iubirea a aparut ,daca a aparut , dupa aceast episod !! Nu inteleg de ce ai renuntat la prietena , mai ales ca ea a vazut in tine ceva frumos , o persoana de la care voia sa invete ceva bun ,te copia te admira, adevarul e ca ti-a fost si frica de ea, nu e un motiv bun asta care l-ai spus ca ai renuntat la prietenia cu ea !
Tycu
Postat pe 6 Martie 2012 15:02
De la: contachinte, la data 2012-03-06 15:06:54tycule esti penibil la fel ca franceza,,luati va de manuta si da ti i drumu pe izlaz

Ce nu-ti convine bre ? adica? ai alte sfaturi ? asa se obisnuieste pe topic sa vii cu sfaturi ! Daca ai ceva de spus ..spune ! hai ca am pofta de citit !
Tycu
Postat pe 6 Martie 2012 15:28
Deci o luam de la capat si iar te contrazic,nu im parteam ACELEASI IDEI CU SOTUL MEU ERAU TOTAL DIFERITE el ma competeaza in tot pentru ca eu sunt visatoare iar el ma aduce intr-un mod placute la realitate pot vedea in el totul,suntem caractere diferite cam din toate punctele de vedere,eu sunt calma dar spun totul pe fatza el este impulsiv dar tzine in el,eu imi arat gelozia el o ascunde,si multe altele,dar mereu ma sustine in ceea ce imi doresc si ma incurajeaza sa fac lucrurile care ma fac sa ma simt bine indiferent daca lui ii plac sau nu pentru ca ii place sa ma vada fericita,iar eu fac invers el are hobby pescuitul si chiar nu-l sustin in asta pentru ca mi se pare foarte plictisitor si ca pierde timpul aiurea dar il las deoarece este pasiunea lui si nu vreau sa intervin pozitiv sau negativ in asta accept ca lui ii place si atat iar eu imi vad de bronzat si etc in timp ce el pescuieste deci fac ce imi place mie iar pe el il las sa faca ce ii place si suntem aman2 impacati cu asta.In rest cum am mai spus nu stiu ce ai inteles tu din topt aici a fost o mica parte din noi nu tot ceea ce a fost iar ce am tot spus a fost despre acest subiect daca vrei sa te conving ca intradevar este dragoste nu potzi vedea asta din acest episod.
kudika_847
Postat pe 7 Martie 2012 10:13
De la: kudika_847, la data 2012-03-07 10:13:26Deci o luam de la capat si iar te contrazic,nu im parteam ACELEASI IDEI CU SOTUL MEU ERAU TOTAL DIFERITE el ma competeaza in tot pentru ca eu sunt visatoare iar el ma aduce intr-un mod placute la realitate pot vedea in el totul,suntem caractere diferite cam din toate punctele de vedere,eu sunt calma dar spun totul pe fatza el este impulsiv dar tzine in el,eu imi arat gelozia el o ascunde,si multe altele,dar mereu ma sustine in ceea ce imi doresc si ma incurajeaza sa fac lucrurile care ma fac sa ma simt bine indiferent daca lui ii plac sau nu pentru ca ii place sa ma vada fericita,iar eu fac invers el are hobby pescuitul si chiar nu-l sustin in asta pentru ca mi se pare foarte plictisitor si ca pierde timpul aiurea dar il las deoarece este pasiunea lui si nu vreau sa intervin pozitiv sau negativ in asta accept ca lui ii place si atat iar eu imi vad de bronzat si etc in timp ce el pescuieste deci fac ce imi place mie iar pe el il las sa faca ce ii place si suntem aman2 impacati cu asta.In rest cum am mai spus nu stiu ce ai inteles tu din topt aici a fost o mica parte din noi nu tot ceea ce a fost iar ce am tot spus a fost despre acest subiect daca vrei sa te conving ca intradevar este dragoste nu potzi vedea asta din acest episod.

Domnita, eu ma refer la alt fel de idei si caracter, ai auzit vreodata de motive de divort din cauza "nepotriviri de caracter "? Si aici vad ca te contrazici singura, iata:spui ca, ...",nu imparteam ACELEASI IDEI CU SOTUL MEU, ERAU TOTAL DIFERITE.." apoi tot talica spui ca ...."el ma aduce intr-un mod placut la realitate pot vedea in el totul.."pai ori erau diferite ideile si caracterul , ori te aducea la realitate si vedeai in el totul ? sau...."suntem caractere diferite cam din toate punctele de vedere,....dar mereu ma sustine in ceea ce imi doresc si ma incurajeaza sa fac lucrurile care ma fac sa ma simt bine "....caractere diferite , dar te sustine, pai ori, ori !!!!!!!!!!!.Domnita caracterele la care ma refer nu sunt ca el e impulsiv , si talica esti calma sau ca el e pescar , caracterele in care se potriveste o pereche ca sa convietuiasca , sunt conceptile partenerilor despre viata si relatie, exemplu, sunt parteneri care vor sa convietuiasca cu alti parteneri,sau sunt de acord sa joace in filme porno, sau alcoolismul la ambii, sau ( caz intamplat in Dobrogea) ambii erau criminali, hoti, sau le placeau ambilor petrecerile, libertismul, muncile agricole , viata la tara ..etc. poate la voi a fost faptul ca vedeai in el omul care te aducea la realitate,si modul cum o facea, iar el vedea in tine fata car il asculta , care nu-l contrazice care nu ii interzice sa faca hobbyul lui ,si astea sunt caractere ! Eu am inteles totul domnita din ce ai povestit aici !
Tycu
Postat pe 7 Martie 2012 17:27
O fatuca a facut o greseala si a cerut ajutor, l-a primit mai mult sau mai putin de la noi, cei care ne-am dat cu parerea. Un singur lucru ma bucura ca a invatat ceva si ca isi apara cu vehementa familia. Din punctul meu de vedere asta e un lucru bun. Toti gresim in viata important este sa avem taria sa mergem mai departe. Orice lucru sau eveniment are alta semnificatie pentru fiecare dintre noi, deoarece fiecare individ in parte are propria valoare (morala, materiala, etc) nu putem generaliza. Fiecare individ are propria gandire, dar in urma topicului respectiv s-a declansat un adevarat razboi, ceea ce ma distreaza deoarece fiecare isi sustine parerea cu vehementa. Sunt curioasa ce va urma de acum incolo. Va doresc casa de piatra in viitor si o casnicie ferita de evenimente neplacute. Sunteti tineri si mai aveti multe de invatat. Bafta
kudika493480
Postat pe 17 Martie 2012 17:25
De la: Tycu, la data 2012-03-06 15:28:56
De la: contachinte, la data 2012-03-06 15:06:54tycule esti penibil la fel ca franceza,,luati va de manuta si da ti i drumu pe izlaz

Ce nu-ti convine bre ? adica? ai alte sfaturi ? asa se obisnuieste pe topic sa vii cu sfaturi ! Daca ai ceva de spus ..spune ! hai ca am pofta de citit !

Sfaturi sa dai cand ti se cer, nu mai plictisi !
Thais13
Postat pe 17 Martie 2012 20:13
De la: Thais13, la data 2012-03-17 20:13:27

Thais, cine a deschis topicul asta special pentru sfaturi l-a deschis, nu se mai pune problema ca ti se cer sau nu !
Tycu
Postat pe 18 Martie 2012 09:47
la 21 ani se poate numi o femeie matura ?...si ce este si mai curios fiind mamica gindire si ratiune este LIPSA...
strumf40
Postat pe 18 Martie 2012 22:17
De la: strumf40, la data 2012-03-18 22:17:31la 21 ani se poate numi o femeie matura ?...si ce este si mai curios fiind mamica gindire si ratiune este LIPSA...

Depinde,o persoana devine matura datorita conditilor de viata , de experientele prin care trece de greutatile si necazurile prin care trece si ceva ani de viata !
Tycu
Postat pe 19 Martie 2012 15:56
De la: Tycu, la data 2012-03-18 09:47:46

Thais, cine a deschis topicul asta special pentru sfaturi l-a deschis, nu se mai pune problema ca ti se cer sau nu !

Da, dar trebuie sa te cam opresti avnd in vedere ca femeia si-a luat lectia si a luat deja niste hotariri , altfel devii penibil abordand un subiect care deja s-a finalizat si batand moneda aiurea.
Thais13
Postat pe 19 Martie 2012 19:30
De la: Thais13, la data 2012-03-19 19:30:20

Da, dar trebuie sa te cam opresti avnd in vedere ca femeia si-a luat lectia si a luat deja niste hotariri , altfel devii penibil abordand un subiect care deja s-a finalizat si batand moneda aiurea.

Da, eu stiu ce hoatarare a luat , normal ca aici pe topic nu mai comentez , poate alte subiecte !
Tycu
Postat pe 20 Martie 2012 12:23
Am tot citit ce ai raspuns la diferitele sfaturi date si singura solutie pe care o vad e divortul.Nu iti iubesti sotul asa cum pretinzi altfel nu ai fi adus o alta femeie in dormitorul vostru ,ai fi incercat sa fii tu femeie ,iubita ,amanta etc pentru el.Nu iti iubesti copilul asa cum spui pentru ca nu l-ai fi spurcat cu ceea ce ai facut tu.Cred ca toti cei care au citit topicul au incercat sa isi imagineze ce inseamna sex in trei,dupa saruturi fierbinti si alte lucruri in trei ai mers si ti-ai pupat copilul ,l-ai luat in brate dupa preludii dulci. Ca mama lasi mult de dorit si avind o fetita ma intreb ce o vei invata despre viata?Ce educatie sexuala ii vei da?Sa fie dezinhibata?Barbatii gandesc in 90% cu ce au in pantaloni si daca mai calca strimb e si vina noastra a celor de linga ei.Relatia ta cu sotul tau nu va dura pentru ca ai reusit sa o murdaresti.Pata asta nu va dispare niciodata.DIVORTEAZA,MATURIZEAZATE SI GINDESTE-TE DACA COPILUL TAU MERITA SA CREASCA IN STILUL ASTA
kudika395695
Postat pe 6 August 2012 07:47
"Vreau sa incep prin a va ruga sa nu ma criticati,sau sa fitzi rautaciosi....sunt oricum destul de suparata.Ieri am facut greseala vietii mele...si deja casnicia mea a inceput sa se duca pe apa sambetei,casnicia la care visam de cand l-am cunoscut,iar acum am stricat totul.Am 21 de ani,iar sotul meu 26 suntem impreuna de 4 ani,casatoriti din august,avem o fetita de 1 luna.Am vrut sa fac ceva nou pt el,sa fiu deschisa fatza de lucurile noi si sa nu las monotonia sa intervina,chiar am incercat sa fac totul pt a-l face fericit cu adevarat,ma ocup de casa,de familia noastra,ii fac toate poftele etc,iar aici intervine greseala.Am vb cu o prietena sa facem sex in 3....era ceva nou ...si pana la urma am reusit sa o conving,a venit la noi si am inceput sa "ne jucam"...a fost totul bine...pana s'a trezit fetita,iar eu m-am ocupat de ea sa ii dau sa pape sa o adorm etc.Iar ei au continuat si in tot acest timp a uitat complet de mine nici macar odata nu s'a uitat la mine sau ceva.M-am suparat desi nu am aratat nimic,ea vroia sa se imbrace si el tragea de tricoul ei si zicea nu te imbraca ca o sa continue cand vin eu,am plecat in bucatarie ...si am auzit ca ea i-a spus sa termine ca o sa ma supar eu,iar el spunea nu ca nu se supara,oricum nu am mai continuat nimic si ne'am pus sa dormim....eu nu am dormit deloc de ieri pt ca nu pot am in minte imaginea aia si tot ...desi el sustine ca nu ar fi facut asta daca nu ziceam eu si ca nu ar fi mers niciodata cu alta,dar degeaba,nu pot sa uit sau sa trec cu vederea lucrul asta.Mi s'a parut k era prea frumos totul pt el si nu i'am stricat momentul...dar nu mai pot fi cum eram inainte ca asta sa se intample...i-am spus ca poate fi cu altcineva daca vrea,dar sa aiba grija sa nu se afle,fac asta pentru fetita mea sa creasca alaturi de ambii parinti si sa fie cea mai fericita fetita,pentru ca o iubesc enorm si este totul pentru mine...el inca continua sa spuna ca nu vrea pe alta si ca ma iubeste dar aseara am vazut altceva.Poate invatatzi ceva din ceea ce v-am povestit eu,sa nu faceti si voi greseala mea.Daca aveti sfaturi in legatura cu ceea ce as putea sa fac sa imi fie mai usor,o sa incerc sa tzin cont de ele.Repet va rog sa nu ma criticati,imi ajunge durerea asta si vinovatia pe care o simt stiind ca am distrus totul."

Spui despre fetita ta "ca o iubesc enorm si este totul pentru mine..." atunci nu inteleg cum naiba avand un copilas nou nascut voi ati putut face ce ati facut si la voi acasa si daca am inteles bine unde? in camera copilului?
Voi nu meritati sa fiti parinti in primul rand
asta e toata problema daca faceati asta inainte sa aveti copii era mult mai bine, poate realizati ca nu aveti ce cauta impreuna.
Habar nu aveti ce-i cu voi pe lumea asta si va mai apucati sa faceti si copii; sa stii ca nu e obligatoriu ca toti sa se reproduca - Mai faceti un serviciu societatii si planetei faceti sex pana dati cotul si nu mai faceti copii.
evangeline_grace
Postat pe 6 August 2012 16:14
De la: Tycu, la data 2012-03-20 12:23:52

Da, eu stiu ce hoatarare a luat , normal ca aici pe topic nu mai comentez , poate alte subiecte !

Dar de ce sa nu mai comentam?E liber nu?
Cand a vazut ce spune toata lumea a intrat in defensiva - "vai ce mult ne iubim noi" - dar unde a fost toata iubirea asta si creierul mai ales cand faceau sex in 3 in camera copilului?
Copil le trebuia lor ma intreb, sau cate un creier nou, sau constiinta sau...nu stiu sunt atatea care le lipsesc...
evangeline_grace
Postat pe 6 August 2012 16:17

Postat pe 6 August 2012 16:19
pudika , poveste frumoasa dar fara detalii , ti-as taia 17 zile din salariu

Postat pe 6 August 2012 16:22
De la: evangeline_grace, la data 2012-08-06 16:17:54
De la: Tycu, la data 2012-03-20 12:23:52

Dar de ce sa nu mai comentam?E liber nu?
Cand a vazut ce spune toata lumea a intrat in defensiva - "vai ce mult ne iubim noi" - dar unde a fost toata iubirea asta si creierul mai ales cand faceau sex in 3 in camera copilului?
Copil le trebuia lor ma intreb, sau cate un creier nou, sau constiinta sau...nu stiu sunt atatea care le lipsesc...

Cand ei s-au cunoscut nu era dragoste, ea a cunoscut mai multi baieti , dar a a vazut numai in el un barbat de unde poate invata ceva experienta de viata , i s-a parut ei mai inteligent,el nu o iubea , dar avazut in ea fata care il intelege , care ii aproba orice care are aceleasi caractere, la ei la inceput a fost interesul !. Intre ei dragoste nu a fost , asta se si vede ca ei intr-un moment s-au despartit fiecare cu alta relatie tot din iterese apoi s-au reunit tot din interes, asta s-a vazut ca a mai cerut o prietena la o relatie sexuala, in iubire adevarata nu se cere asa ceva !O lege a iubirii mai spune ca o relatie din interes poate cu timpul sa dea in relatie din dragoste, invers nu.Domnita in cauza , cu timpul a inceput sa il iubeasca si sa regrete gestul cu prietena, eu am invatat-o sa il testeze si pe el daca a aparut iubirea lui pentru ea, nu mi-a raspuns ce a facut.Greseala ei este ca a renuntat la prietena, asta arata ca ii e frica in continuare de sinceritatea lui, inca nu are incredere in el !Daca din partea lui nu are iubire , va fi o relatie ratata ,domnita nu ne-a mai spus nimic ce a mai facut cu increderea in el !
Tycu
Postat pe 7 August 2012 11:41
Nu stiu ce spuneti voi dar

""i-am spus ca poate fi cu altcineva daca vrea,dar sa aiba grija sa nu se afle,fac asta pentru fetita mea sa creasca alaturi de ambii parinti si sa fie cea mai fericita fetita,pentru ca o iubesc enorm si este totul pentru mine...""

Mie chestia asta mi se pare o tampenie si mai alessa fie spusa de o femeie catre barbatul ei.
Oricum daca vrea sa insele o face si stai linistita ca are grija ,doar nu e prost sa urle cand intra pe usa" te-am inselat"....Si am observat mai nou la mamicile tinere ca au tendinta de a se sacrifica coplet pentru copil,asta nu numai ca nu e sanatos pentru ea sau copil pe viitor dar va ajunge sa gandeasca de ce am fost asa fraiera?....in fine...
Cat despre ce a-ti facut,daca nu esti 100% sigura ca vrei sa faci asta TU nu pentru el nu te baga,chiar poti strica relatia dintr-o tampenie...
DefineDefiance
Postat pe 28 Septembrie 2012 11:08
ce usor e sa critici si ce greu e sa intelegi ...! pana la urma, oamenii fac ce vor, iar ea a vrut un sfat, nu a cerut sa o certam pentru faptele ei. din moment ce a postat, e constienta ca amandoi au gresit. nu va mai legati doar de ea, pentru ca nici sotul ei nu are scuza. faza cu "asa e barbatul" e penibila. suntem cu totii responsabili pentru actiunile noastre. a trecut mult timp de atunci, dar sunt sigura ca va face (a facut) cum simte ea, indiferent ce scriem noi aici. putin mai multa compasiune pentru ea nu strica, nu e ca si cand suntem cu totii usa de biserica !!
kudi10
Postat pe 29 Septembrie 2012 19:56

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
modificari in casa 7 De la: cristina57m 20 August 2009 14:00
windows 6 De la: ian_condo 16 Decembrie 2011 11:38
ajutooorr!!!! 1 De la: blondaparfum 17 Iulie 2011 15:12
Iluminatul perfect pentru dormitor - confortabil si functional 1 De la: constructii24 9 Mai 2012 10:40
Termoizolatie cu AVITOP 8 De la: Avitop 14 Februarie 2010 00:19