Setari Cookie-uri

Sex in 3,greseala vietii mele!

Din punctul meu de vedere ai gresit...dar crede-ma ca expunandu-ti greseala in fata lumii nu vei gasi sfaturi bune pentru ca lumea e mai rea decat crezi tu...eu zic ca acum ai in memorie acea imagine ...dar cu timpul se va sterge si nu merita sa dai cu piciorul intr-o casnicie care zici tu ca ti-ai dorit-o si in care deja este implicat un sufletel! Iar daca sotul tau te iubeste cu adevarat te va intelege ca in momentele acestea esti mai distanta pentru ca esti suparata si tot el ar trebui sa te faca sa treci peste aceste momente ...dar cum am mai vazut un comment trebuie sa-ti pui intrebarea; oare el te-ar fii inselat din propria lui initiativa? pt ca trebuie sa te gandesti ca practic tu i-ai bagat ispita in pat...
Daca va iubiti cu adevarat veti merge mai departe si veti uita acest incident neplacut...gandeste cate femei sunt care sunt inselate si iarta cel putin o data! Bine ...nici eu nu sunt de principiul acesta, dar in cazul acesta tu nu ai procedat bine.....trebuie sa-i faci pe plac partenerului, dar vezi tu ca ce-i prea mult strica...si trebuie sa existe anumite limite, in primul rand din respect fata de tine ca femeie!!
kudika428547
Postat pe 13 Februarie 2012 00:44
Atunci incercati sa treceti peste asta si sa nu mai repetati astfel de experiente care sunt destructive ptr familie.
kudika011204
Postat pe 13 Februarie 2012 00:47
felicitari nu am ce zice sunteti niste rautaciosi ea si-a deschis sufletul si ne-a spus gresala pe care a facut-o nu ar trebuie sa fiti rai si sa o judecati este tarana si nu are experieta de viata daca nu aveti un sfat sa-i dati mai bine v-a abtineti pentru ca a gresi este omeneste, de parca voi nu ati gresit cu nimic care sa va aduca numai regrete.
Deaceeia merge totul in lumea rau pentru ca nu avem un pic de mila ce cei care gresesc si caiesc cu adevarat.
kudika_dia
Postat pe 13 Februarie 2012 09:25
culca-te si tu cu altcineva. oricum n-o sa poti trece peste senzatia ca te poate insela oricand si ca ii va si face placere, dar macar vei putea avea certitudinea ca vei putea face si tu oricand acelasi lucru. si ca de fapt nu ai nevoie de asta. si ca tu esti tu indiferent de actiunile lui. naspa. eu n-as fi facu t asta in ruptul capului, mai ales ca a fost ceva care nu ti s-a cerut.
cristinamei
Postat pe 13 Februarie 2012 12:22
fanteziile ar trebui sa ramana fantezii! Daca totusi doriti sa le puneti in aplicare trebuie sa o faceti cu o persoana necunoscuta.
blacky25
Postat pe 13 Februarie 2012 13:08
De la: kudika_847, la data 2012-01-27 21:22:04Vreau sa incep prin a va ruga sa nu ma criticati,sau sa fitzi rautaciosi....sunt oricum destul de suparata.Ieri am facut greseala vietii mele...si deja casnicia mea a inceput sa se duca pe apa sambetei,casnicia la care visam de cand l-am cunoscut,iar acum am stricat totul.Am 21 de ani,iar sotul meu 26 suntem impreuna de 4 ani,casatoriti din august,avem o fetita de 1 luna.Am vrut sa fac ceva nou pt el,sa fiu deschisa fatza de lucurile noi si sa nu las monotonia sa intervina,chiar am incercat sa fac totul pt a-l face fericit cu adevarat,ma ocup de casa,de familia noastra,ii fac toate poftele etc,iar aici intervine greseala.Am vb cu o prietena sa facem sex in 3....era ceva nou ...si pana la urma am reusit sa o conving,a venit la noi si am inceput sa "ne jucam"...a fost totul bine...pana s'a trezit fetita,iar eu m-am ocupat de ea sa ii dau sa pape sa o adorm etc.Iar ei au continuat si in tot acest timp a uitat complet de mine nici macar odata nu s'a uitat la mine sau ceva.M-am suparat desi nu am aratat nimic,ea vroia sa se imbrace si el tragea de tricoul ei si zicea nu te imbraca ca o sa continue cand vin eu,am plecat in bucatarie ...si am auzit ca ea i-a spus sa termine ca o sa ma supar eu,iar el spunea nu ca nu se supara,oricum nu am mai continuat nimic si ne'am pus sa dormim....eu nu am dormit deloc de ieri pt ca nu pot am in minte imaginea aia si tot ...desi el sustine ca nu ar fi facut asta daca nu ziceam eu si ca nu ar fi mers niciodata cu alta,dar degeaba,nu pot sa uit sau sa trec cu vederea lucrul asta.Mi s'a parut k era prea frumos totul pt el si nu i'am stricat momentul...dar nu mai pot fi cum eram inainte ca asta sa se intample...i-am spus ca poate fi cu altcineva daca vrea,dar sa aiba grija sa nu se afle,fac asta pentru fetita mea sa creasca alaturi de ambii parinti si sa fie cea mai fericita fetita,pentru ca o iubesc enorm si este totul pentru mine...el inca continua sa spuna ca nu vrea pe alta si ca ma iubeste dar aseara am vazut altceva.Poate invatatzi ceva din ceea ce v-am povestit eu,sa nu faceti si voi greseala mea.Daca aveti sfaturi in legatura cu ceea ce as putea sa fac sa imi fie mai usor,o sa incerc sa tzin cont de ele.Repet va rog sa nu ma criticati,imi ajunge durerea asta si vinovatia pe care o simt stiind ca am distrus totul.

Un psiholog ti-ar spune ; unde e greseala ? Nu e nicio greseala, practic va-ti convins de sentimentele voastre unul pentru altul ! Se pare ca la voi e o relatie pe interes, interesul poate sa fie copilul ! In primul rand el nu te iubeste si s-a convins ca nici tu nu il iubesti , doar ți la el ca la orice prieten !Daca el te iubea nu admitea asemenea joc, daca tu il iubeai , nu ii aduceai alta fata ,faptul ca el tragea de ea,arata ca nu esti pe primul loc in viata lui si nici el nu inseamna pentru tine o iubire . Daca erati simpli prieteni ocazionali, mai mergea , dar casatoriti ? Nu a fost nicio greseala ce ai facut ,ca in felul asta va cunoasteti mai bine , altfel ati fi trait intr-o falsa relatie ! Daca mai vreti sau nu sa fiti impreuna numai voi hotarati, dar fiind impreuna va fi in permanenta o falsa relatie !
Tycu
Postat pe 13 Februarie 2012 13:51
Parerea mea.De ce te tot invinuesti singura?El nu a participat,el nu este de vina?Cine a vrut sa continuie fara tine,nu el?Da intradevar nu trebuia nici sa te gandesti la asa ceva,dar cu atat mai putin sa pui in practica asa ceva,dar si el este vinovat in proportie de 50% pentru acest lucru.Daca te iubea cu adevarat, asa de mult,nu iti cerea asa ceva.Pe barbati trebuie sa ii ti langa tine,nu sa ii arunci in bratele alteia.Daca ii place in 3 sa isi sadisfaca placerea uitandu-se la filme xxx,nu sa isi roage sotia sa faca asa ceva.Gunoi de om ii.Daca vrea familie sa aiba grija de ea si sa se implice, nu sa se gandeasca la sex in 3.Daca mi-ar cere asa ceva sotul a doua zi ar primi hartiile de divort.Trebuie sa ai demnitate, nu sa te lasi calcata in picioare de barbati,sa fi
''verticala""in fata lor altfel te calca in picioare.Si prietena ta..........nu iti este ea foarte buna prietena,altfel nu ar accepta asa ceva.Am avut destula experienta cu barbati astfel incat sa imi dau seama cum sunt ei cu adevarat si fi sigura ca nici sotul tau ne este cu nimic mai bun decat restul.Asa ca nu te mai invinui, fi tare pentru tine si fetita ta,caci pana la urma voi doua sunteti cele mai importante,voi si sanatatea voastra.Sa sti ca tot ce se intampla cu voi doi isi are urmari pe fetita.Desi sunt mici ei simt tot ce se intampla intre parinti si asclulta-ma, sigur ii afecteaza.
kudika027240
Postat pe 13 Februarie 2012 14:07
SUNTETI PROASPETI PARTINTI.NU TREBUIA NICI PRIN CAP SA VA TREACA ASA CEVA ,MAI ALES ACUMA CAND PRIORITAR ERA COPILU.AM INTELES CA INCERCI SA II FACI TOTUL PE PLAC SOTULUI. DAR TIE CINE ITI FACE TOTUL PE PLAC?NIMENI,ASAI.PLUS CA TREBURILE CASNICE TREBUIE IMPARTITE.NU SA LE FACI NUMAI TU,NU ESTI SERVITOARE PENTRU NIMENI.INTR-O CASNICIE TREBUIE SA FACI INTRADEVAR COMPROMISURI,DAR NU NUMAI TU CI SI EL,MAI ALES EL CA ESTE BARBAT SI TREBUIE SA AIBA GRIJA DE TINE,DOAR ESTI PROSPAT MAMICA.NU INTELEG CUM A PUTUT SA ITI CEARA ASA,MA CHINUI SA INTELEG DAR NU REUSESC.SI NU INTELEG DE CE NUMAI TU TE SIMTI VINOVATA,PENTRU CA EL DACA AR FI VRUT ASA ZISA "'PRIETENA TA"SA CONTINUIE AR FI FACUT-O CU EA,EL AR FI TREBUIT SA AIBA CONSTIINTA,DAR SE PARE CA NU ARE CHIAR DELOCA ASA CEVA.AI GRIJA DE TINE CA SA POTI AVEA GRIJA DE CEA MICA.
kudika027240
Postat pe 13 Februarie 2012 14:21
ATI VRUT SA FACETI SEX IN 3, IN CAMERA CU COPILUL? RUSINE,RUSINE.Nu mai face asa ceva.Tine de buna educatie.Daca sunteti maniaci sexual macar faceti-o in alta parte nu cu copilul in camera.Imi pare rau pentru voi.Eu nu pot face sex nici macar daca sunt jucariile copilului meu in camera.RUSINE,RUSINE,RUSINE.
kudika027240
Postat pe 13 Februarie 2012 14:30
asta dovada de iubire ?????? CLAR NU !!! :)))))))))))
Play_hard
Postat pe 13 Februarie 2012 15:15
POATE GASESTI UN PSIHOLOG DE SEX MASCULIN DE DATA ASTA
Amis_Reddrag_1
Postat pe 13 Februarie 2012 21:46
Sexul in 3 nu ar trebui experimentat in cadrul familiei, ci eventual cu alte persoane pentru cine tine neaparat sa o faca.
Nu vreau sa spun ca sotul ar trebuisa mearga cu alte 2 femei, ci ca pana a-si intemeia o familie ar fi trebuit sa "experimenteze" ce, cat si cu cine ar fi vrut; acum ar trebui sa isi asume responsabilitatea familieipe care o are.
Oricum sunt de acord cu doamna care spunea ca nu se poate gandi la sex nici daca sunt jucariile copilului in camera respectiva - eu una simt la fel.
Voi doi tineri parinti ai unei fetite de o luna in loc sa fiti trup si suflet langa fetita voastra fie ca e treaza fie ca doarme ce faceti? sex in 3 - mintea mea nu poate sa priceapa cum va puteti gandi la sex, ce sa mai spun de sex in 3.
Nu imi mai satisface toate dorintele sotului tau ca o sa ajungi sa regreti, pune-te pe tine pe primul loc, daca vrei sa-ti fie bine -stiu suna egosit si este dar e cel mai sanatos, pentru tine si copilul tau.
Cat despre "prietena" - uita de ea - nu iti este prietena, tine-ti "prietenele" cat mai departe de familia ta si mai ales de sotul tau, nu i le aduce in pat - e un sfat pe care ti-l dau din experinta.
Oricum si sotul tau e la fel de vinovat ca si tine, dar trebuie sa recunosc ca al sau comportament a fost absolut normal dupa parerea mea - i-ai adus o alta femeie in pat ce voiai sa faca sa o scoata afara pe usa si sa-ti spuna ca el numai pe tine te vrea? Oricum sunteti ff tineri si ar trebui sa te astepti sa se uite si pe alaturi, iar tu in loc sa ii atragi privirea numai spre tine ii aduci femei.
alina
Postat pe 14 Februarie 2012 09:58
Si inca ceva daca tot te-ai decis sa scrii pe forum - e un lucru bun totusi - cand vrei sa mai faci nu stiu ce experimente de genu intra intai pe forum si scrie ce vrei sa faci, dupa aia asteapa si vreo 2 luni, vezi ce spune lumea si tragi singura concluziile care se impun - sper sa fie cele corecte.
alina
Postat pe 14 Februarie 2012 10:02
Deoarece intre voi nu exista iubire,ai de ales , ori stai intr-o relatie falsa bazata pe minciuna, care poate dauna mai tarziu si copilulu, ori singura solutie este Despartirea si cautati-va fericirea , norocul pe drumuri diferite !
Tycu
Postat pe 14 Februarie 2012 10:32
mda...se putea si mai rau....oricum acum faptul este consumat(sunteti de vina amandoi intr un fel sau altul....tu pentru ca nu ti ai dat seama de consecinte si el ca a continuat cu prietena ta)...parerea mea e ca mai poti incerca maxim o luna sau doua sa vezi cum decurge relatia(din toate punctele de vedere)si in cazul in care nu este ok nu se merita sa continuati relatia doar pentru ca ai un copil cu el...ci pur si simplu va vedeti fiecare de drumurile voastre...sper ca te am ajutat cat de cat...:)
kudika428072
Postat pe 19 Februarie 2012 09:36
De la: Tycu, la data 2012-02-14 10:32:23 Deoarece intre voi nu exista iubire,ai de ales , ori stai intr-o relatie falsa bazata pe minciuna, care poate dauna mai tarziu si copilulu, ori singura solutie este Despartirea si cautati-va fericirea , norocul pe drumuri diferite !

Poate ar fi mai bine sa mai recitesti atent inceputul topicului si apoi sa bati campii despre despartire.
Thais13
Postat pe 19 Februarie 2012 13:19
hm ,nu te mai plange atata,raspunsul al aveai dinaintea partidei sexuale ,nu te iubeste ,pt k a aceeptat,eu zc k nu te iubeste ,ma bucur pt prostia ta
kudika071671
Postat pe 19 Februarie 2012 16:23
De la: Thais13, la data 2012-02-19 13:19:50
De la: Tycu, la data 2012-02-14 10:32:23 Deoarece intre voi nu exista iubire,ai de ales , ori stai intr-o relatie falsa bazata pe minciuna, care poate dauna mai tarziu si copilulu, ori singura solutie este Despartirea si cautati-va fericirea , norocul pe drumuri diferite !

Poate ar fi mai bine sa mai recitesti atent inceputul topicului si apoi sa bati campii despre despartire.

am citit atent topicul , concluzia e clara , intre ei nu exista iubire, exista doar prietenie care si asta cu timpul se va stinge ! Relatia lor e bazata pe o iubire falsa , minciuna ,care mai tarziu va duce ori la despartire, ori la suferinte, ori la interes, ori la alte neplaceri ! Spune bre matale in cazul unei relatii false cum e cel mai bine sa se procedeze ?
Tycu
Postat pe 19 Februarie 2012 17:44
De la: kudika071671, la data 2012-02-19 16:23:19hm ,nu te mai plange atata,raspunsul al aveai dinaintea partidei sexuale ,nu te iubeste ,pt k a aceeptat,eu zc k nu te iubeste ,ma bucur pt prostia ta

Ai dreptate in ce spui aici, asa este , dar nu inteleg de ce te bucuri pentru prostia ei ?
Tycu
Postat pe 19 Februarie 2012 17:47
De la: Tycu, la data 2012-02-19 17:44:36

am citit atent topicul , concluzia e clara , intre ei nu exista iubire, exista doar prietenie care si asta cu timpul se va stinge ! Relatia lor e bazata pe o iubire falsa , minciuna ,care mai tarziu va duce ori la despartire, ori la suferinte, ori la interes, ori la alte neplaceri ! Spune bre matale in cazul unei relatii false cum e cel mai bine sa se procedeze ?

Cu cata siguranta afirmi lucruri pe care nu le cunosti! Cu cata usurinta recomanzi tu despartirea de parca tu ai fi vreun expert in relatii reusite! Uiti cine esti, ca nu ai dreptul sa recomanzi nimic? Uita-te mai intai in gradina ta , dupa aceea dai sfaturi , cand n-oi mai fi plin de bube in cap.
Thais13
Postat pe 19 Februarie 2012 19:38
De la: Thais13, la data 2012-02-19 19:38:53
De la: Tycu, la data 2012-02-19 17:44:36

Cu cata siguranta afirmi lucruri pe care nu le cunosti! Cu cata usurinta recomanzi tu despartirea de parca tu ai fi vreun expert in relatii reusite! Uiti cine esti, ca nu ai dreptul sa recomanzi nimic? Uita-te mai intai in gradina ta , dupa aceea dai sfaturi , cand n-oi mai fi plin de bube in cap.

sa nu exageram cu "expertul " , ca sa fii expert trebuie multa munca si studii, dar pot sa zic da , cunosc destul de bine, despre iubire, razbunare, ura, gelozie, prietenie ,planning , am citit mult din lucrarile altor adevarati experti , din ce vad in jurul meu si din propria experienta ! Tocmai ca am dreptul sa recomand la altii ,mai ales ca am trecut prin cazuri unde inveti cate ceva ! La mine "gradina" a inflorit din nou , iar " bubele " s-au vindecat ! Recomand cu usurinta despartirea? da recomand , dar nu oblig ! Se spune ca asa cum pentru un religios icoana e ceva sfant , asa si pentru casatorie, relatie, despartirea e ceva sfant ! De ce ? ; ce recomanzi de exemplu unei perechi intr-o relatie , casatorie, sa faca daca intre ei nu exista dragoste, respect, ci numai interes ? ca si in cazul topicului de aici ,unde se vede clar ca acolo intre ei nu exista dragoste si nu va exista niciodata ? -esti o persoana adepta relatiei de interes , relatie fortata bazata pe minciuna ?
Tycu
Postat pe 20 Februarie 2012 11:00
Mi-a plcut f. mult comentariul FRANZISCAI, este foarte adevarat ceea ce spune. Fiecare are propriile valori indiferent de domeniu (casnicie, sex, dragoste etc). Trebuie sa stai bine sa te gandesti la ce ai de facut dar nu inainte de a discuta cu sotul tau (discutie ce trebuie sa aiba loc ca intre 2 prieteni, cu calm si fara reprosuri). Numai discutand amandoi veti reusi sa puneti lucrurile la punct si sa stabiliti ce aveti de facut in viitor, daca va mai acordati o sansa sau nu. Nu conteaza ce spun eu sau ceilalti, voi stiti ce simtiti unul pentru altul. Cautati sa rezolvati situatia discutand la rece. Sunteti inca tineri si mai aveti multe de trecut in viata. Va doresc intelepciune si bafta in viitor. Asa invatati din propriile greseli.
kudika493480
Postat pe 20 Februarie 2012 17:53
nu ne-ai spus clar cum vede el problema.ptr el este o problema? sau e doar ptr tine?ce spune el?te incurajeaza?vrea sa mergeti mai departe?daca el a trecut peste momentul critic, eu spun sa treci si tu.ai sa uiti ce te-a suparat defapt.daca va iubiti ,luptati ptr casnicia voastra si mergeti mai departe.
ajna_ra
Postat pe 20 Februarie 2012 18:13
De la: kudika493480, la data 2012-02-20 17:53:54Mi-a plcut f. mult comentariul FRANZISCAI, este foarte adevarat ceea ce spune. Fiecare are propriile valori indiferent de domeniu (casnicie, sex, dragoste etc). Trebuie sa stai bine sa te gandesti la ce ai de facut dar nu inainte de a discuta cu sotul tau (discutie ce trebuie sa aiba loc ca intre 2 prieteni, cu calm si fara reprosuri). Numai discutand amandoi veti reusi sa puneti lucrurile la punct si sa stabiliti ce aveti de facut in viitor, daca va mai acordati o sansa sau nu. Nu conteaza ce spun eu sau ceilalti, voi stiti ce simtiti unul pentru altul. Cautati sa rezolvati situatia discutand la rece. Sunteti inca tineri si mai aveti multe de trecut in viata. Va doresc intelepciune si bafta in viitor. Asa invatati din propriile greseli.

Asa este cum ai spus , fiecare are valori proprii, casnicie, sex, dragoste...dar trebuie precizat ca asta e la modul general , dar in cazul asta din topicul asta unde dragostea lipseste ,se schimba si felul relatiei . Ce sa mai discute cu partenerul ? cand la ei e clar ca nu exista dragoste unul pentru altul, nu exista iubire , ca intre ei e doar prietenie, singurul lucru care poate sa il discute este daca prefera sa ramana impreuna intr-o relatie bazata pe interes , pe o simpla prietenie sau nu !De ce sa se minta unul pe altul cu iubiri false ?
Tycu
Postat pe 21 Februarie 2012 11:16
De la: Tycu, la data 2012-02-21 11:16:51
De la: kudika493480, la data 2012-02-20 17:53:54Mi-a plcut f. mult comentariul FRANZISCAI, este foarte adevarat ceea ce spune. Fiecare are propriile valori indiferent de domeniu (casnicie, sex, dragoste etc). Trebuie sa stai bine sa te gandesti la ce ai de facut dar nu inainte de a discuta cu sotul tau (discutie ce trebuie sa aiba loc ca intre 2 prieteni, cu calm si fara reprosuri). Numai discutand amandoi veti reusi sa puneti lucrurile la punct si sa stabiliti ce aveti de facut in viitor, daca va mai acordati o sansa sau nu. Nu conteaza ce spun eu sau ceilalti, voi stiti ce simtiti unul pentru altul. Cautati sa rezolvati situatia discutand la rece. Sunteti inca tineri si mai aveti multe de trecut in viata. Va doresc intelepciune si bafta in viitor. Asa invatati din propriile greseli.

Asa este cum ai spus , fiecare are valori proprii, casnicie, sex, dragoste...dar trebuie precizat ca asta e la modul general , dar in cazul asta din topicul asta unde dragostea lipseste ,se schimba si felul relatiei . Ce sa mai discute cu partenerul ? cand la ei e clar ca nu exista dragoste unul pentru altul, nu exista iubire , ca intre ei e doar prietenie, singurul lucru care poate sa il discute este daca prefera sa ramana impreuna intr-o relatie bazata pe interes , pe o simpla prietenie sau nu !De ce sa se minta unul pe altul cu iubiri false ?
alina
Postat pe 22 Februarie 2012 12:40

De unde stii ca la ei dragostea lipseste, poate a fost omul curios - doar s-au casatorit de tineri, nu a avut timp sa experimenteze, sotia era doritoare..........
Domnule Mitica dvs. i-ati cere sotiei o experienta de genul asta?
alina
Postat pe 22 Februarie 2012 12:42
De la: alina, la data 2012-02-22 12:42:29

De unde stii ca la ei dragostea lipseste, poate a fost omul curios - doar s-au casatorit de tineri, nu a avut timp sa experimenteze, sotia era doritoare..........

Domnita, curios poate fii omul in alte lucruri dar nu in relatie sexuala ! Daca intr-o relatie un partener cere celuilat partener sa faca dragoste in fata lui cu alta persoana de sex opus indiferent motivul ( curiozitate, experienta, ....) se numeste prostitutie, si acolo nu exista iubire , exista relatie bazata pe interes !O iubire apare numai obligatoriu intre maxim doua persoane, ! Normal ca nu as cere asa ceva sotiei , cu o persoana de sex opus ei , ar insemna sa o vand ca prostituata !
Tycu
Postat pe 22 Februarie 2012 12:57
De la: Tycu, la data 2012-02-22 12:57:13

Domnita, curios poate fii omul in alte lucruri dar nu in relatie sexuala ! Daca intr-o relatie un partener cere celuilat partener sa faca dragoste in fata lui cu alta persoana de sex opus indiferent motivul ( curiozitate, experienta, ....) se numeste prostitutie, si acolo nu exista iubire , exista relatie bazata pe interes !O iubire apare numai obligatoriu intre maxim doua persoane, ! Normal ca nu as cere asa ceva sotiei , cu o persoana de sex opus ei , ar insemna sa o vand ca prostituata !

Nu m-ati inteles.
Era vorba despre sot si sotie cu o alta femeie si nu era vorba de bani nicaieri.
Era vorba de o opinie barbateasca in aceasta privinta, atat.
alina
Postat pe 22 Februarie 2012 15:11

...adica sa intelegem ca si tu ai fantezii..."normal ca nu as cere asa ceva sotiei cu o persoana de sex opus ei..." adicatelea, la o adica...ti-ar place sa o vezi cu o tipa...pervers mic ce esti...
dancombi
Postat pe 22 Februarie 2012 15:56
De la: alina, la data 2012-02-22 15:11:50

Nu m-ati inteles.
Era vorba despre sot si sotie cu o alta femeie si nu era vorba de bani nicaieri.
Era vorba de o opinie barbateasca in aceasta privinta, atat.

Daca a doua femeie e doar cu sotia nu e nicio problema,dar daca femeia e si pentu sot , in cazul asta in familia aceea nu e dragoste , e doar interes si va tine cat va tine interesul !
Tycu
Postat pe 22 Februarie 2012 21:49

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Curatarea parchetului 6 De la: andel1984 3 Septembrie 2010 10:08
¨legatul casei¨ 3 De la: condo000798 16 Octombrie 2009 10:40
Va intra apa in subsolul casei dvs ? Rezolvarea o gasiti cu noi ! 1 De la: sasoia2003 28 Iunie 2010 11:36
IGRASIE 14 De la: titel12 28 Octombrie 2010 23:33
MIROS INSUPORTABIL 7 De la: titel12 29 Octombrie 2010 20:56