Setari Cookie-uri

Sex in 3,greseala vietii mele!

cum ar putea fi superb noi emoti si placeri pt ambii
kudika_958245
Postat pe 18 Martie 2014 21:40
Nu ma asteptam dupa 3 ani,inca sa reziste subiectul asta,dar daca tot am vazut ca inca este dezbatut am hotarat sa va dau niste detalii.Ai trecut 3 ani de atunci,am apelat la un psiholog foarte bun care chiar a facut minunt si am reusit sa trec pente "intamplarea nefericita"acum privesc totul altfel,nu ma mai supara deranjeaza,sunt tot impreuna cu sotul meu....mai avem o fetita de un anisor si un pic...suntem fericiti si pot sa va spun ca s-a schimbat radical,a fost alaturi de mine in tot si s-a dedicat 100% familiei,incidente nefericite nu au mai fost de atunci.Suntem fericiti ne vedem de familia noastra si ne iubim,am invatat sa-l iert si mai ales sa ma iert pe mine.Singurul lucru care nu mai este in peisaj de atunci este ea..:) intr-un fel greseala facuta ne-a maturizat si ne-a ajutat sa reusim sa fim mai uniti si sa trecem impreuna peste tot si toate.Acum tot ce facem facem pentru noi si fericirea copiilor nostri,am invatat din greseala facuta,iar asta este tot ce conteaza.Va multumesc pentru sfaturi si critici,dar criticilor...nu uitati ca si voi sunteti tot oameni,puteti gresii oricand si abia dupa aceea sa vedeti cat a-ti gresit.O viata frumoasa tuturor,nu prea intru pe forum,ca nu am timp copilasii ne ocupa tot timpul :D
kudika20225
Postat pe 23 Ianuarie 2015 15:31
De la: kudika20225, la data 2015-01-23 15:31:57Nu ma asteptam dupa 3 ani,inca sa reziste subiectul asta,dar daca tot am vazut ca inca este dezbatut am hotarat sa va dau niste detalii.Ai trecut 3 ani de atunci,am apelat la un psiholog foarte bun care chiar a facut minunt si am reusit sa trec pente "intamplarea nefericita"acum privesc totul altfel,nu ma mai supara deranjeaza,sunt tot impreuna cu sotul meu....mai avem o fetita de un anisor si un pic...suntem fericiti si pot sa va spun ca s-a schimbat radical,a fost alaturi de mine in tot si s-a dedicat 100% familiei,incidente nefericite nu au mai fost de atunci.Suntem fericiti ne vedem de familia noastra si ne iubim,am invatat sa-l iert si mai ales sa ma iert pe mine.Singurul lucru care nu mai este in peisaj de atunci este ea..:) intr-un fel greseala facuta ne-a maturizat si ne-a ajutat sa reusim sa fim mai uniti si sa trecem impreuna peste tot si toate.Acum tot ce facem facem pentru noi si fericirea copiilor nostri,am invatat din greseala facuta,iar asta este tot ce conteaza.Va multumesc pentru sfaturi si critici,dar criticilor...nu uitati ca si voi sunteti tot oameni,puteti gresii oricand si abia dupa aceea sa vedeti cat a-ti gresit.O viata frumoasa tuturor,nu prea intru pe forum,ca nu am timp copilasii ne ocupa tot timpul :D

Domnul sa va ajute sa va cresteti copilasii departe de orice tentatie de acest fel!!!
kudika_15804
Postat pe 23 Ianuarie 2015 15:39
Multumesc,cu siguranta asta facem,cel mai important lucru pentru noi este familia si facem tot posibilul sa ne facem fetitele fericite
kudika20225
Postat pe 24 Ianuarie 2015 14:32
De la: kudika20225, la data 2015-01-23 15:31:57Nu ma asteptam dupa 3 ani,inca sa reziste subiectul asta,dar daca tot am vazut ca inca este dezbatut am hotarat sa va dau niste detalii.Ai trecut 3 ani de atunci,am apelat la un psiholog foarte bun care chiar a facut minunt si am reusit sa trec pente "intamplarea nefericita"acum privesc totul altfel,nu ma mai supara deranjeaza,sunt tot impreuna cu sotul meu....mai avem o fetita de un anisor si un pic...suntem fericiti si pot sa va spun ca s-a schimbat radical,a fost alaturi de mine in tot si s-a dedicat 100% familiei,incidente nefericite nu au mai fost de atunci.Suntem fericiti ne vedem de familia noastra si ne iubim,am invatat sa-l iert si mai ales sa ma iert pe mine.Singurul lucru care nu mai este in peisaj de atunci este ea..:) intr-un fel greseala facuta ne-a maturizat si ne-a ajutat sa reusim sa fim mai uniti si sa trecem impreuna peste tot si toate.Acum tot ce facem facem pentru noi si fericirea copiilor nostri,am invatat din greseala facuta,iar asta este tot ce conteaza.Va multumesc pentru sfaturi si critici,dar criticilor...nu uitati ca si voi sunteti tot oameni,puteti gresii oricand si abia dupa aceea sa vedeti cat a-ti gresit.O viata frumoasa tuturor,nu prea intru pe forum,ca nu am timp copilasii ne ocupa tot timpul :D

-Dyna-
Postat pe 30 Ianuarie 2015 18:09
Cateva informatii utile despre acest subiect gasiti aici:http://www.jurnalul24.ro/sex-in-trei-o-fantezie-din-ce-in-ce-mai-activa-in-mintea-barbatilor-si-a-femeilor/
kudika_973677
Postat pe 31 August 2015 15:11

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Termoizolatie cu AVITOP 8 De la: Avitop 14 Februarie 2010 00:19
Casa construita pe sistem cadre ( grinzi ) 1 De la: morosanu2006 3 Iulie 2009 13:26
Furnicile 27 De la: m3rlinetza 27 Martie 2013 12:16
amenajarea dormitorului... 15 De la: condo002293 5 Noiembrie 2009 11:10
Am distrus cuptorul cu Triumf 2 De la: Andrei_Ady_2 31 Mai 2016 06:51