Mai multe
De la: Max2, la data 2012-03-11 17:41:42MissRainbow, ai pus la gramada lucruri ce nu au legatura de fapt cu subiectul. Hmm,cred ca nu m-am facut inteleasa suficient de bine!!! Ca raspuns la prima intrebare,pot sa-ti spun ca cele doua caracteristici mostenite ,vin in sprijinul femeii,tocmai pentru a elimina acea manipulare despre care vorbesti!!Femeia obtine tot ceea ce doreste,prin simpla aplicare a talentelor native,fara a recurge la manipulare!!De ce trebuie sa se considere ca amnipularea este apanajul femeii?Gresit gandit!!As putea sa fac aceeasi remarca privitor la barbati,mai ales in cazurile in care acestia nu iubesc femeile aflate in viata lor!!!Farmecul este asociat oricarei femei,nu este un favor acordat acesteia!!Ca se uziteaza,nimic mi adevarat,dar daca nu ar fi astfel,nu ar mai exista frumosul,implicit femeia!!Deceptia nu este un instrument malefic,ci este efectul pe care il aduce dezastrul intr-o relatie,indiferent de partea cui ar fi vina ,privind aparitia acesteia!!Nu o particulariza,,tine de implicarea ambilor parteneri!!!Adevarul este la mijloc,nu poti incadra deceptia,doar in compartimentul feminin,,iti pot da zeci de exemple ,in care eroul este barbatul,si nicidcum femeia!!! Referitor la intrebarea finala,punctul meu de vedere este urmatorul: Singura diferenta de nuanta intre cele doua cazuri,este aceea ca femeia reuseste intotdeauna,acolo unde barbatul foloseste impolitetea,badarania,violenta,tupeul!!!de ce?Simplu,pentru ca este femeie,,daca ar fi fost barbat,,nu ar mai fi existat frumosul,gingasia,farmecul,generozitatea! |
||
|
MissRainbow Postat pe 11 Martie 2012 18:00 |
||
|---|---|---|
|
Fiecare parte vine cu anumite caracteristici si abilitati specifice. Depinde acum si cum le foloseste...inspre bine sau inspre rau. Oricum, la mod general, cand vine vorba de partea de deceptie, femeia are avantaj clar. |
||
|
Max2 Postat pe 19 Martie 2012 15:52 |
||
| Mai, nu mi s-a intamplat sa vreau sa agatz barbati, dar nici nu mi se par ok femeile care prodeceaza asa. Eu sunt maritata si la mine a venit totul foarte spontan. A fost dragoste la prima vedere, si pentru mine si pentru el. | ||
|
|
||
|
Eva32 Postat pe 11 Aprilie 2012 01:27 |
||
|
Hmm,adica?????? In ce sens are femeia "avantaj clar"?Din ce punct de vedere vorbim,,din cel in care femeia este autoarea producerii deceptiei sau din cel in care femeia este victima acesteia?????
|
||
|
MissRainbow Postat pe 11 Aprilie 2012 07:20 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Unde si cum il gasim pe Fat-Frumos? | 416 | De la: kudika353852 3 Februarie 2019 18:09 |
| SPANIOLA TINA VREA SO FACA CU UN ROMAN? | 6 | De la: anastasia_m 2 Iunie 2010 21:07 |
| BAIATUL ROMAN BAIA-MARE JUD MARAMURES? | 12 | De la: one_size 2 Iunie 2010 21:28 |
|
|
||
| iubire cu napadai | 37 | De la: Aladiah 7 Martie 2009 12:04 |
| BETIVUL NEBUN MAI BINE SA SE MASTURBEZE | 5 | De la: one_size 2 Iunie 2010 19:41 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.