Mai multe
| Buna ! Sunt cu preietenul meu de 6 ani( eu am 22 si el 24) primii 3 ani au fost foarte grei pentru ca a fost o relatie la distanta. In primul an de facultate m-a cerut de sotie, am acceptat si am decis sa nu le spunem parintilor pentru ca nici unul dintre noi nu aveam servici si nici nu terminasem facultate. Acum sunt in anul 3 si de curand am avut cateva discutii cu iubitul meu despre casatorie si mi-a zis ca ar trebui sa mai asteptam o perioada (cativa ani) sa le spunem alor nostri ca vrem sa ne casatorim. Eu una nu mai pot astepta 6 ani deja e mult pentru mine. Ce sa fac? Astept sfaturi. | ||
|
kudika505070 Postat pe 10 Februarie 2012 15:28 |
||
|---|---|---|
MAI ASTEAPTA
|
||
|
_GRIGORESCU Postat pe 10 Februarie 2012 15:30 |
||
De la: kudika505070, la data 2012-02-10 15:28:52Buna ! Sunt cu preietenul meu de 6 ani( eu am 22 si el 24) primii 3 ani au fost foarte grei pentru ca a fost o relatie la distanta. In primul an de facultate m-a cerut de sotie, am acceptat si am decis sa nu le spunem parintilor pentru ca nici unul dintre noi nu aveam servici si nici nu terminasem facultate. Acum sunt in anul 3 si de curand am avut cateva discutii cu iubitul meu despre casatorie si mi-a zis ca ar trebui sa mai asteptam o perioada (cativa ani) sa le spunem alor nostri ca vrem sa ne casatorim. Eu una nu mai pot astepta 6 ani deja e mult pentru mine. Ce sa fac? Astept sfaturi. Te grabesti,nu gluma!!!!Ce impediment exista in acceptarea propunerii lui de a mai astepta cativa ani???Ai varsta de 22 ani,fata draga,,,,nu accelera lucrurile,,,ti-e dor de angajamentele,responsabilitatile,pe care le aduce orice casatorie incheiata?????Traieste-ti tineretea ,caci ai timp suficient pentru a vedea cum este sa fii sotie!!!Sa fiu in locul tau,,,,nici nu m-as gandi la asa ceva!!!Probabil,iubitul tau este mult mai intelept decat tine,respecta-i decizia si bucurati-va de frumusetea iubirii voastre,fara "greutatea" casatoriei,,,!!Toate la timpul lor!!!
|
||
|
|
||
|
MissRainbow Postat pe 10 Februarie 2012 15:41 |
||
Cauta-ti altu' care vrea sa se insoare mai devreme.
|
||
|
Broscaru Postat pe 10 Februarie 2012 18:40 |
||
da,da...mai cauta-ti unu care sa vrea sa se insoare mai devreme...si creeaza-i concurenta...
|
||
|
_GRIGORESCU Postat pe 10 Februarie 2012 18:44 |
||
De la: kudika505070, la data 2012-02-10 15:28:52Buna ! Sunt cu preietenul meu de 6 ani( eu am 22 si el 24) primii 3 ani au fost foarte grei pentru ca a fost o relatie la distanta. In primul an de facultate m-a cerut de sotie, am acceptat si am decis sa nu le spunem parintilor pentru ca nici unul dintre noi nu aveam servici si nici nu terminasem facultate. Acum sunt in anul 3 si de curand am avut cateva discutii cu iubitul meu despre casatorie si mi-a zis ca ar trebui sa mai asteptam o perioada (cativa ani) sa le spunem alor nostri ca vrem sa ne casatorim. Eu una nu mai pot astepta 6 ani deja e mult pentru mine. Ce sa fac? Astept sfaturi. Incearca sa porti o discutie cu el si cauta-i sa-i dai argumente puternice de ce ar fi bine sa faceti pasul acesta al casatoriei cat mai repede posibil. Explica-i cat poti tu de bine de ce iti doresti acest lucru atat de mult si cat de importanta e institutia casatoriei pentru tine. Mult succes iti doresc! :) |
||
|
franziska_eu Postat pe 10 Februarie 2012 19:46 |
||
De la: kudika505070, la data 2012-02-10 15:28:52Buna ! Sunt cu preietenul meu de 6 ani( eu am 22 si el 24) primii 3 ani au fost foarte grei pentru ca a fost o relatie la distanta. In primul an de facultate m-a cerut de sotie, am acceptat si am decis sa nu le spunem parintilor pentru ca nici unul dintre noi nu aveam servici si nici nu terminasem facultate. Acum sunt in anul 3 si de curand am avut cateva discutii cu iubitul meu despre casatorie si mi-a zis ca ar trebui sa mai asteptam o perioada (cativa ani) sa le spunem alor nostri ca vrem sa ne casatorim. Eu una nu mai pot astepta 6 ani deja e mult pentru mine. Ce sa fac? Astept sfaturi. Eu sunt de acord cu tine - si ceii prea mult strica...daca au trecut 6 ani de cand sunteti impreuna ar cam trebui sa va ganditi la nunta...bine nici nu trebuie sa stai ca musca pe caciula...sa insisti mereu sa te mariti....incearca sa vb srios cu prietenul tau su sa-i spui ca-ti doresti sa te mariti cat mai curand si intreaba-l daca este de acord si daca nu intreaba-l care sunt piedicile unei casatori...discutati tot ce tine de acest subiect pt a clarifica lucrurile si a ajunge la o decizie.
|
||
|
kudika_nikole Postat pe 11 Februarie 2012 15:25 |
||
| Va multumesc tuturor pentru sfaturi. Am avut destul de multe discutii cu el , mereu imi spune sa mai astept , iar motivele sunt logice : sa mai strangem bani , sa am si eu serviciu si sa mai acumuleze experienta in domeniul in care lucreaza. O zi buna! | ||
|
kudika505070 Postat pe 11 Februarie 2012 18:12 |
||
De la: kudika505070, la data 2012-02-11 18:12:48Va multumesc tuturor pentru sfaturi. Am avut destul de multe discutii cu el , mereu imi spune sa mai astept , iar motivele sunt logice : sa mai strangem bani , sa am si eu serviciu si sa mai acumuleze experienta in domeniul in care lucreaza. O zi buna! motivele lui sunt bune! mi se pare normal...doar nu ai vrea sa te mariti asa fara niciun ban si fara sa va asigurati un viitor?
|
||
|
steffy91 Postat pe 11 Februarie 2012 18:14 |
||
De la: kudika505070, la data 2012-02-11 18:12:48Va multumesc tuturor pentru sfaturi. Am avut destul de multe discutii cu el , mereu imi spune sa mai astept , iar motivele sunt logice : sa mai strangem bani , sa am si eu serviciu si sa mai acumuleze experienta in domeniul in care lucreaza. O zi buna! Ti-am spus ca iubitul tau este mai intelept decat tine,,,uite dovada!!!!Nu grabiti lucrurile!! |
||
|
MissRainbow Postat pe 11 Februarie 2012 18:19 |
||
De la: MissRainbow, la data 2012-02-11 18:19:56De la: kudika505070, la data 2012-02-11 18:12:48Va multumesc tuturor pentru sfaturi. Am avut destul de multe discutii cu el , mereu imi spune sa mai astept , iar motivele sunt logice : sa mai strangem bani , sa am si eu serviciu si sa mai acumuleze experienta in domeniul in care lucreaza. O zi buna! ce se mai grabesc fetele astea la maritat si dupa aia se plang ca nu divorteaza...
|
||
|
steffy91 Postat pe 11 Februarie 2012 18:48 |
||
De la: kudika505070, la data 2012-02-11 18:12:48Va multumesc tuturor pentru sfaturi. Am avut destul de multe discutii cu el , mereu imi spune sa mai astept , iar motivele sunt logice : sa mai strangem bani , sa am si eu serviciu si sa mai acumuleze experienta in domeniul in care lucreaza. O zi buna! Deci esti de acord cu el, deci nu mai vad unde ti-e dilema atunci...
|
||
|
franziska_eu Postat pe 12 Februarie 2012 09:18 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Inca o despartire | 41 | De la: goanga2000 6 Ianuarie 2010 21:46 |
| Servicii specializate pentru persoanele divorțate | 1 | De la: kudika_1032737 25 Aprilie 2018 13:22 |
| Nemultumire | 22 | De la: kudika031158 18 Noiembrie 2009 19:38 |
|
|
||
| Cu 9 luni inainte de nunta, am aflat ca logodnicul meu are un copil | 10 | De la: kudika_1018613 27 Septembrie 2016 07:19 |
| Dilemele iubirii ...dupa casatorie | 26 | De la: kudika128805 22 Aprilie 2010 20:01 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.