Setari Cookie-uri

raceala si tuse

Buna tuturor,
De cand cu "minunata" vreme de afara si cu zapada asta care nu se mai topeste...n-am mai putut sa-mi misc masina de parcare...asa ca am mers cu metroul saptamanile-astea...
Si, bineinteles ca m-am ales cu o raceala si-o tuse pe care nu le mai suport :((
Din pacate, programul de la birou coincide prea bine cu programul medicului meu...asa ca am reusit sa-mi fac o programare abia saptamana viitoare la el...
Dar, pana ajung la medic, n-as vrea sa-mi molipsesc si fetita de doar 4 anisori...pentru ca la ea ar fi si mai grav probabil...
Aveti idee ce-as putea lua ca si remediu? Ceva rapid si eficient?
andutza_37
Postat pe 17 Februarie 2012 12:36
De la: andutza_37, la data 2012-02-17 12:36:14Buna tuturor,
De cand cu "minunata" vreme de afara si cu zapada asta care nu se mai topeste...n-am mai putut sa-mi misc masina de parcare...asa ca am mers cu metroul saptamanile-astea...
Si, bineinteles ca m-am ales cu o raceala si-o tuse pe care nu le mai suport :((
Din pacate, programul de la birou coincide prea bine cu programul medicului meu...asa ca am reusit sa-mi fac o programare abia saptamana viitoare la el...
Dar, pana ajung la medic, n-as vrea sa-mi molipsesc si fetita de doar 4 anisori...pentru ca la ea ar fi si mai grav probabil...
Aveti idee ce-as putea lua ca si remediu? Ceva rapid si eficient?

In primul rand,cand te afli in preajma copilului,poarta masca la gura,aceasta se poate achizitiona de la farmacie!!
In tratarea racelii,poti folosi orice produs existent pe piata gen "Modafen","Nurofen pentru raceala si gripa","Paracetamol Sinus","Fervex","Theraflu raceala si gripa",sunt foarte multe produse cu aceeasi destinatie!Si centrele "Plafar" iti pot asigura suportul necesar pentru tratarea racelii.O hidratare suficienta ,facuta prin consum de ceaiuri calde,nu fierbinti,pe care le imbogatesti cu miere de albine si zeama de lamaie,este ideala in asemenea situatii!Plafar-urile abunda in siropuri de tuse,acum depinde si de ce fel de tuse ai,,uscata sau productiva,expectoranta!!!Siropul din muguri de pin este foarte bun in cazuri de tuse!!Consumul preponderent de Vitamina C,te poate ajuta in atenuarea simptomatologiei specifice racelii!Repaus la domiciliu si evitarea contactului cu cei sanatosi,pentru blocarea transmiterii bolii respective,toate acestea le poti aplica pana in momentul in care te vei prezenta la medic!!
MissRainbow
Postat pe 17 Februarie 2012 13:01
De ce nu si o baie fierbinte cu sare la picioare,ceai de catina cu miere,o frectie buna cu spirt si pastile ce tia mai ramas in casa de dureri de cap,gat...ceva siropuri....si mai intrebi si pe la farmacie ce mai piti sa bei Iar data viitoare sa ai fular la gat si manusi!
Titanika
Postat pe 18 Februarie 2012 10:40
Pe intelesul tuturor raceala nu are nevoie de antibiotic, daca luati totusi asa ceva scapati in 7 zile, dezavantajul este ca atunci cand ve-ti avea nevoie cu adevarat de antibiotic organismul nu va mai reactiona cum trebuie, daca luati ceva natural in 10 zile. Dvs. decideti cum aveti grija de sanatate.
naturistul1
Postat pe 20 Februarie 2012 17:27
Va multumesc tuturor pentru recomandari!
Am fost la medic si recomandarile lui au fost tot ceaiuri din plante, cu miere si lamaie multa + consum de fructe cu continut ridicat de vitamina C - care oricum imi plac, deci urmez tratamentul cu placere :) si ii dau si fiicei mele mai ales din fructe.
Pentru tuse...a concluzionat el ca este productiva, mi-a recomandat Fluimucil 600 -1 pastila efervescenta pe zi, timp de 5-10 zile, in functie de evolutie.
Sunt la a3a zi de tratament acum, ma simt mult mai bine...si intentionez sa-l urmez pana la capat...mai ales ca e poate primul tratament care imi place: ceaiuri, fructe si o pastila efervescenta pe zi cu gust placut.
De-ar fi toate remediile asa usoare si placute... :)
Va pup si va multumesc!
andutza_37
Postat pe 22 Februarie 2012 13:03
De la: andutza_37, la data 2012-02-22 13:03:33Va multumesc tuturor pentru recomandari!
Am fost la medic si recomandarile lui au fost tot ceaiuri din plante, cu miere si lamaie multa + consum de fructe cu continut ridicat de vitamina C - care oricum imi plac, deci urmez tratamentul cu placere :) si ii dau si fiicei mele mai ales din fructe.
Pentru tuse...a concluzionat el ca este productiva, mi-a recomandat Fluimucil 600 -1 pastila efervescenta pe zi, timp de 5-10 zile, in functie de evolutie.
Sunt la a3a zi de tratament acum, ma simt mult mai bine...si intentionez sa-l urmez pana la capat...mai ales ca e poate primul tratament care imi place: ceaiuri, fructe si o pastila efervescenta pe zi cu gust placut.
De-ar fi toate remediile asa usoare si placute... :)
Va pup si va multumesc!

Trebuie sa retii urmatorul aspect;;;Racelile sezoniere nu se trateaza cu antibiotice,chiar sunt contraindicate,singurele remedii fiind cele de natura celor recomandate de medic si de noi,prin simplele noastre sfaturi!!!"Vitamina C" este esentiala in tratarea acestor gripe,viroze!!!Continua tratamentul prescris de medic!!
MissRainbow
Postat pe 22 Februarie 2012 13:27

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
scoli de dans iasi 1 De la: kudika331063 23 Noiembrie 2010 11:16
ecografie4d tridimensionala color 1 De la: kudika327741 30 Octombrie 2010 01:03
picioare 11 De la: kudika424171 10 Septembrie 2011 16:43
hepatita b 2 De la: kudika603091 27 Februarie 2014 08:30
caut de munca 3 De la: kudika_957245 15 Iunie 2014 10:09