Mai multe
|
BUNA, VREU SA FAC CUNOSCUTA SI ALTOR PERSOANE RUGACIUNEA ACESTA: Maica iubita,Sfanta Fecioara din Juquilla,Fecioara a sperantei noastre,iarta-mi pacatele pentru ca sunt multe.Viata noastra e a ta.Fereste-ne de tot raul si daca in aceasta lume de nedreptate,miyerie si pacat,vezi ca viata noastra a luat-o razna NU NE ABANDONA! Maica iubita protejeaza pelerinii si fii alaturi de noi in toate drumurile noastre.Acopera-i cu mantia ta pe sarmanii fara ajutor si painea ce le-a fost furata da-le-o inapoi.Fii langa noi in toata viata noastra si elibereaza-ne de orice tip de pacat! Amin! Se spune apoi de 9 ori Bucura-te Marie...,punandu-se in gand 3 dorinte: 1 pt bani si 2 imposibile.Aceasta rugaciune se face 9 zile la rand,cu o lumanare alba aprinsa.In ultima zi,cea de-a noua se va publica rugaciunea spre a o face cunoscuta si altora.Dumnezeu si Maica Sfanta sa va dea sanatate si sa va fie de folos!Doamne ajuta!"" |
||
|
kudika_33597 Postat pe 5 Iunie 2013 18:38 |
||
|---|---|---|
"Sf Fecioara din Jaquila"-nu cunosc
|
||
|
Titanika Postat pe 5 Iunie 2013 18:48 |
||
Nici eu... o fi vreo virginica mai noua ?
|
||
|
|
||
|
Rotty_ Postat pe 5 Iunie 2013 19:11 |
||
De la: kudika_33597, la data 2013-06-05 18:38:56BUNA, VREU SA FAC CUNOSCUTA SI ALTOR PERSOANE RUGACIUNEA ACESTA: Hai sa-ti spun eu o chestie, rugaciunile si banii nu se impaca.
|
||
|
kidd_o Postat pe 5 Iunie 2013 19:31 |
||
De la: kudika_33597, la data 2013-06-05 18:38:56BUNA, VREU SA FAC CUNOSCUTA SI ALTOR PERSOANE RUGACIUNEA ACESTA: esti cumva din Spania,din ce religie faci parte? |
||
|
Titanika Postat pe 5 Iunie 2013 19:41 |
||
De la: kidd_o, la data 2013-06-05 19:31:53De la: kudika_33597, la data 2013-06-05 18:38:56BUNA, VREU SA FAC CUNOSCUTA SI ALTOR PERSOANE RUGACIUNEA ACESTA: Bravo, Kiddo!
|
||
|
kudika_32792 Postat pe 6 Iunie 2013 08:22 |
||
|
Maica iubita,Sfanta Fecioara din Juquilla,Fecioara a sperantei noastre,iarta-mi pacatele pentru ca sunt multe.Viata noastra e a ta.Fereste-ne de tot raul si daca in aceasta lume de nedreptate,miyerie si pacat,vezi ca viata noastra a luat-o razna NU NE ABANDONA! Maica iubita protejeaza pelerinii si fii alaturi de noi in toate drumurile noastre.Acopera-i cu mantia ta pe sarmanii fara ajutor si painea ce le-a fost furata da-le-o inapoi.Fii langa noi in toata viata noastra si elibereaza-ne de orice tip de pacat! Amin! Se spune apoi de 9 ori Bucura-te Marie...,punandu-se in gand 3 dorinte: 1 pt bani si 2 imposibile.Aceasta rugaciune se face 9 zile la rand,cu o lumanare alba aprinsa.In ultima zi,cea de-a noua se va publica rugaciunea spre a o face cunoscuta si altora.Dumnezeu si Maica Sfanta sa va dea sanatate si sa va fie de folos!Doamne ajuta!"" |
||
|
kudika_938346 Postat pe 19 Octombrie 2013 12:19 |
||
De la: kudika_938346, la data 2013-10-19 12:19:23Maica iubita,Sfanta Fecioara din Juquilla,Fecioara a sperantei noastre,iarta-mi pacatele pentru ca sunt multe.Viata noastra e a ta.Fereste-ne de tot raul si daca in aceasta lume de nedreptate,miyerie si pacat,vezi ca viata noastra a luat-o razna NU NE ABANDONA! Maica iubita protejeaza pelerinii si fii alaturi de noi in toate drumurile noastre.Acopera-i cu mantia ta pe sarmanii fara ajutor si painea ce le-a fost furata da-le-o inapoi.Fii langa noi in toata viata noastra si elibereaza-ne de orice tip de pacat! Amin! de unde ai invatat tu rugaciunea asta? si cine e Jaquilla?
|
||
|
kudika_933021 Postat pe 19 Octombrie 2013 19:38 |
||
De la: Rotty_, la data 2013-06-05 19:11:00Nici eu... ce numai virginele sunt sfinte ?
|
||
|
yumy Postat pe 19 Octombrie 2013 20:16 |
||
|
Buna vreau sa fac si eu cunoscuta aceasta rugaciune. Doamne ajuta. RUGACIUNEA SFINTEI RITA IN CAZURI IMPOSIBILE (Sf�nta f�c�toare de minuni imposibile 22 mai) Noven� care se face 9 sau 15 zile consecutiv sau �n zilele de joi. Sub povara durerilor �i a �ncerc�rilor, alerg la tine, o Sf�nt� Rita, care e�ti numit� Sf�nta imposibilului, la tine vin cu mare �ncredere ca s� ma aju�i �n necazul de fa�� (se spune necazul). Te rog, elibereaz�-mi inima de focul �ncerc�rilor, c�ci pretutindeni e �nconjurat� de str�mtoare. Ia-m� sub ocrotirea dragostei tale �i opre�te izvorul lacrimilor mele, c�ci toat� oboseala mea a fost zadarnic�. Pentru a-mi c�tiga numai o raz� de m�ng�iere m� �ncredin�ez �ie (se spune necazul). O, tu Sf�nt� Rita, care e�ti avocata cazurilor disperate �i grave, nu este posibil ca numai eu s� nu fiu ascultat(�) �i s� nu g�sesc la tine m�ng�iere �i ajutor. Tu �i aju�i pe to�i cei care alearg� cu �ncredere la tine. Ascult�-m� �i pe mine �i �mpline�te-mi cererea, at�t de miraculos cum numai tu �tii s� o faci. �nvrednice�te-m� �i pe mine a-�i c�nta imnul t�u de laud�, de mul�umire �i de recuno�tin��. O, Sf�nt� Rita, �tiu c� p�catele mele sunt piedica �mplinirii cererii mele, de aceea te rog, o Sf�nta Rita, cere de la Atotputernicul Dumnezeu harul unei sfinte spovedanii, cu o p�rere de r�u perfect� �i o hot�r�re sincer� de �ndreptare. Ajut�-m� s� ob�in de la Iisus, iertarea p�catelor mele �i a�a, prin mijlocirea ta, o Sf�nta Rita, �mplinirea cererii mele. Ca drept recuno�tin��, voi r�sp�ndi evlavia fa�� de tine tuturor sufletelor disperate �i nec�jite. �n tine �mi pun toat� �ncrederea mea, Sf�nt� Rita, roag�-te pentru mine acum �i pururi �i-n vecii vecilor. Amin Se spune de 3 ori Tat�l Nostru, Bucur�-te Marie �i Slav� Tat�lui. Bucura-te Maria, cea plina de har, Domnul este cu tine. Binecuvantata esti tu intre femei si Binecuvantat este rodul trupului tau, Iisus, Sfanta Marie, Maica lui Dumnezeu, Roaga-Te pt noi pacatosii, Acum si-n ceasul mortii noastre, Amin. SLAV� TAT�LUI Slav� Tat�lui �i Fiului �i Sf�ntului Duh, precum era la �nceput �i acum �i pururea �i �n vecii vecilor. Amin |
||
|
kudika_953680 Postat pe 3 Februarie 2014 00:31 |
||
|
Rugaciune catre Fecioara din Juquila: Se face 9 zile la rand si in fiecare zi se aprinde o lumanare alba. In a 9-a zi, publicati rugaciunea. Se pun 3 dorinte - una de bani si 2 imposibile. Ele se vor implini chiar daca nu credeti. Rugaciunea: " Maica iubita, Sfanta Fecioara din Juquila, Fecioara a sperantei noastre, iarta-mi pacatele pentru ca sunt multe, viata mea este a ta, fereste-ma de tot raul si daca in aceasta lume de nedreptate, mizerie si pacat vezi ca viata mea a luat-o razna, nu ma abandona! Maica iubita protejeaza pelerinii! Fii alaturi de noi in toate drumurile noastre! Acopera-i cu mantia ta pe sarmanii fara ajutor si painea care le-a fost furata, da-le-o inapoi! Fii langa noi toata viata noastra si elibereaza-ne de orice tip de pacat! Amin! Multumesc Fecioarei din Juquila pentru toate favorurile primite! Amin! Apoi spuneti de 9 ori rugaciunea ,,Bucura-te Maria!" Bucura-te Maria, cea plina de har, Domnul este cu tine. Binecuvantata esti tu intre femei si Binecuvantat este rodul trupului tau, Iisus, Sfanta Marie, Maica lui Dumnezeu, Roaga-Te pt noi pacatosii, Acum si-n ceasul mortii noastre, Amin. Slava Tatalui si Fiului si Sfantului Duh, si acum si pururea si in vecii vecilor, Amin Doamne ajuta! |
||
|
kudika_953680 Postat pe 4 Februarie 2014 02:14 |
||
|
Maica iubita,Sfanta Fecioara din Juquilla,Fecioara a sperantei noastre,iarta-mi pacatele pentru ca sunt multe.Viata noastra e a ta.Fereste-ne de tot raul si daca in aceasta lume de nedreptate,miyerie si pacat,vezi ca viata noastra a luat-o razna NU NE ABANDONA! Maica iubita protejeaza pelerinii si fii alaturi de noi in toate drumurile noastre.Acopera-i cu mantia ta pe sarmanii fara ajutor si painea ce le-a fost furata da-le-o inapoi.Fii langa noi in toata viata noastra si elibereaza-ne de orice tip de pacat! Amin! Se spune apoi de 9 ori Bucura-te Marie...,punandu-se in gand 3 dorinte: 1 pt bani si 2 imposibile.Aceasta rugaciune se face 9 zile la rand,cu o lumanare alba aprinsa.In ultima zi,cea de-a noua se va publica rugaciunea spre a o face cunoscuta si altora.Dumnezeu si Maica Sfanta sa va dea sanatate si sa va fie de folos!Doamne ajuta!"" |
||
|
kudika_958670 Postat pe 23 Martie 2014 13:38 |
||
|
Rugaciunea miraculoasa pentru fecioara din Juquilla Se face 9 zile la rand, in fiecare zi se aprinde cate o lumanare alba. In a 9 a zi se publica rugaciunea. Se pun 3 dorinte, 1 de bani si 2 imposibile. RUGACIUNEA Maica iubita, sfanta Fecioara din Juquilla Fecioara a sperantei noastre, iarta-mi pacatele pentru ca sunt multe viata noastra e a ta, fereste-ne de tot raul si daca in aceasta lume de nedreptate, mizerie si pacat vezi ca viata noastra a luat-o razna nu ne abandona! Maica iubita protejeaza pelerinii Fii alaturi de noi in toate drumurile noastre! Acopera-i cu mantia ta pe sarmanii fara ajutor Si panea care le-a fost furata, da-le-o inapoi! Fii langa noi toata viata noastra si elibereaza-ne de orice tip de pacat! Amen! Ii multumesc Fecioarei din Juquilla pentru toate favorurile primite! Amen! Se spune de 9 ori Bucura-te Marie Bucura-te Marie plina de har, Domnul este cu tine Binecuvantata esti tu intre femei si binecuvantat este rodul pantecelui tau Iisus. Sfanta Marie, maica lui Dumnezeu roaga-te pentru noi pacatosii acum si in ceasul mortii noastre. Amen! Ii multumesc Fecioarei din Juquilla pentru toate favorurile primite!Amen! |
||
|
kudika_935472 Postat pe 27 Martie 2014 07:49 |
||
Juquilla
|
||
|
-Iulya Postat pe 27 Martie 2014 11:24 |
||
|
Am inceput sa citesc cele doua rugaciuni (catre Sf. Rita si catre Maica Sfanta), in paralel. Va spun sincer ca dupa a opta rugaciune (a opta zi) totul s-a schimbat. Nu imi venea sa cred, imi pierdusem orice speranta. Sa va fie de folos ! Se face 9 zile la rand, in fiecare zi se aprinde cate o lumanare alba. In a 9 a zi se publica rugaciunea. 1. Sub povara durerilor �i a �ncerc�rilor, alerg la tine, o Sf�nt� Rita, care e�ti numit� Sf�nta imposibilului, la tine vin cu mare �ncredere ca s� ma aju�i �n necazul de fa�� (se spune necazul). Te rog, elibereaz�-mi inima de focul �ncerc�rilor, c�ci pretutindeni e �nconjurat� de str�mtoare. Ia-m� sub ocrotirea dragostei tale �i opre�te izvorul lacrimilor mele, c�ci toat� oboseala mea a fost zadarnic�. Pentru a-mi c�tiga numai o raz� de m�ng�iere m� �ncredin�ez �ie (se spune necazul). O, tu Sf�nt� Rita, care e�ti avocata cazurilor disperate �i grave, nu este posibil ca numai eu s� nu fiu ascultat(�) �i s� nu g�sesc la tine m�ng�iere �i ajutor. Tu �i aju�i pe to�i cei care alearg� cu �ncredere la tine. Ascult�-m� �i pe mine �i �mpline�te-mi cererea, at�t de miraculos cum numai tu �tii s� o faci. �nvrednice�te-m� �i pe mine a-�i c�nta imnul t�u de laud�, de mul�umire �i de recuno�tin��. O, Sf�nt� Rita, �tiu c� p�catele mele sunt piedica �mplinirii cererii mele, de aceea te rog, o Sf�nta Rita, cere de la Atotputernicul Dumnezeu harul unei sfinte spovedanii, cu o p�rere de r�u perfect� �i o hot�r�re sincer� de �ndreptare. Ajut�-m� s� ob�in de la Iisus, iertarea p�catelor mele �i a�a, prin mijlocirea ta, o Sf�nta Rita, �mplinirea cererii mele. Ca drept recuno�tin��, voi r�sp�ndi evlavia fa�� de tine tuturor sufletelor disperate �i nec�jite. �n tine �mi pun toat� �ncrederea mea, Sf�nt� Rita, roag�-te pentru mine acum �i pururi �i-n vecii vecilor. Amin Se spune de 3 ori Tat�l Nostru, Bucur�-te Marie �i Slav� Tat�lui. Bucura-te Maria, cea plina de har, Domnul este cu tine. Binecuvantata esti tu intre femei si Binecuvantat este rodul trupului tau, Iisus, Sfanta Marie, Maica lui Dumnezeu, Roaga-Te pt noi pacatosii,Acum si-n ceasul mortii noastre, Amin. Slav� Tat�lui �i Fiului �i Sf�ntului Duh, precum era la �nceput �i acum �i pururea �i �n vecii vecilor. Amin 2. Maica iubita, Sfanta Fecioara din Juquila, Fecioara a sperantei noastre, iarta-mi pacatele pentru ca sunt multe, viata mea este a ta, fereste-ma de tot raul si daca in aceasta lume de nedreptate, mizerie si pacat vezi ca viata mea a luat-o razna, nu ma abandona! Maica iubita protejeaza pelerinii! Fii alaturi de noi in toate drumurile noastre! Acopera-i cu mantia ta pe sarmanii fara ajutor si painea care le-a fost furata, da-le-o inapoi! Fii langa noi toata viata noastra si elibereaza-ne de orice tip de pacat! Amin! Multumesc Fecioarei din Juquila pentru toate favorurile primite! Amin! Apoi spuneti de 9 ori rugaciunea:Bucura-te Maria,cea plina de har, Domnul este cu tine. Binecuvantata esti tu intre femei si Binecuvantat este rodul trupului tau, Iisus, Sfanta Marie, Maica lui Dumnezeu, roaga-Te pt noi pacatosii, acum si-n ceasul mortii noastre, Amin. Slava Tatalui si Fiului si Sfantului Duh, si acum si pururea si in vecii vecilor, Amin |
||
|
kudika_986642 Postat pe 3 Mai 2015 22:33 |
||
| buna,am si eu o intrebare,,,am inceput de 6 zile rugaciunea sf maria din juquila si ma cert mai mult cu sotul meu ,in fiecare zi,,de ce???nu mai inteleg nimic sunt distrusa.va multumesc din suflet.. | ||
|
kudika_993905 Postat pe 20 Septembrie 2015 21:11 |
||
De la: kudika_986642, la data 2015-05-03 22:33:55Am inceput sa citesc cele doua rugaciuni (catre Sf. Rita si catre Maica Sfanta), in paralel. Va spun sincer ca dupa a opta rugaciune (a opta zi) totul s-a schimbat. Nu imi venea sa cred, imi pierdusem orice speranta. Sa va fie de folos ! |
||
|
kudika_993905 Postat pe 10 Noiembrie 2015 14:30 |
||
De la: kudika_993905, la data 2015-09-20 21:11:10buna,am si eu o intrebare,,,am inceput de 6 zile rugaciunea sf maria din juquila si ma cert mai mult cu sotul meu ,in fiecare zi,,de ce???nu mai inteleg nimic sunt distrusa.va multumesc din suflet.. Rugati-va impreuna, daca este cu putinta!!!Si din toata inima!!! |
||
|
kudika_15804 Postat pe 10 Noiembrie 2015 15:50 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Buna | 10 | De la: kudika_960579 26 August 2014 22:05 |
| unde pot evalua niste scrisori vechi? | 4 | De la: elutza_alina 18 Iunie 2013 22:42 |
| ce se intampla | 10 | De la: kudika124021 19 Ianuarie 2011 20:36 |
|
|
||
| infectie cu scurgeri | 12 | De la: kudika_974759 24 Octombrie 2014 13:09 |
| Ce ascendent am??? | 4 | De la: Barbie30_ 11 Aprilie 2011 02:41 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.