Setari Cookie-uri

ma atrage un amic de/al sotului meu...

De la: Laurentiu_Rigafrypto_1, la data 2012-04-30 22:02:14
De la: MissRainbow, la data 2012-04-30 21:56:27
De la: Laurentiu_Rigafrypto_1, la data 2012-04-30 21:50:54
De la: MissRainbow, la data 2012-04-30 21:12:10
De la: Ame_li, la data 2012-04-30 21:08:47
De la: caisa, la data 2012-04-30 21:06:38
De la: Laurentiu_Rigafrypto_1, la data 2012-04-30 20:59:49
De la: GHEISA_, la data 2012-04-30 20:35:14
De la: Laurentiu_Rigafrypto_1, la data 2012-04-30 20:30:14
De la: GHEISA_, la data 2012-04-30 20:17:09
De la: Laurentiu_Rigafrypto_1, la data 2012-04-30 20:10:35
De la: caisa, la data 2012-04-30 20:06:59daca nu esti amic cu sotu dindotare, a zis ca nu merge
...irelevant...io tot o convoc la împãrtãºanie...sub patrafir...acu'...cã-i vulnerabilã....dacã nu acum..atunci ..când ?

Asa, asa, Riga Crypto .... pardon, fripto Arde-o !!!
na pe dreak..auzi..gheiºo ?...din copilãrie mã tot întreb...gheiºele aveau oareºce pe sub salopetele ãlea ...oare ?...cã....rãposatul Clavel nu þin minte sã fi detaliat...

Aveau pantalonasi de matase, iar dedesupt...nu mai aveau nimic, erau epilate total
pe cale de consecinþã...ºi-ntri ideea de aliniere la reguli...nici tu n-ai mãcar un triunghiuleþ...acolo...o dunguliþã...ceva...de-un gust ?...mama ei de crizã...îmi ucide demersurile ...vreau triunghiuleeeeeeeeeeeeeeþ...nu mã-ntere...n-are personalitate fãrã nik... [/quote
lume, lume, soro lume
faceti repede rost de un breton ca sa nu ....

o sageata nu-i buna?

Sageata ca sageata,dar maru' unde-l punem?????
..mãrul ?...tu...þi-l pui în gurã...corespunzãtor tabieturilor..presupun...deh...de la atitudine þi se trage...rainboawo

Atitudine sau altitudine???? Si marul discordiei nu imi place!!!
altitudine ?...n-am date..dar...singura certitudine-pe care o am se rezumã la faptul cã nasul þi-e la o anume altitudine...demnã de trainingul ºerpaºilor nepalezi...asta n-ar fi o problemã...de-ai avea argumente rezonabile sub fustã...ºi...n-o lua la propriu..ia-o...pe unde-þi place..de pildã

Este bine ca ti se rezuma certitudinea,intram in panica daca nu se intampla astfel!!Multumesc,domnule draga,un raspuns pe masura caracterului tau,,,care nu stiu pe unde il ai ,dar pe care il poti lua tot pe unde-ti place!!O seara frumoasa in continuare!!!
MissRainbow
Postat pe 30 Aprilie 2012 22:07
De la: GHEISA_, la data 2012-04-30 21:54:57
De la: Laurentiu_Rigafrypto_1, la data 2012-04-30 21:48:13de excepþie solidaritatea femininã...oare de ce nu puneþi de-un SA...mãcar vã exersaþi fluidele-n haitã...de am drept de asist.....vã pomenesc în panegiricul meu..parol..tocmai mi-l scriu ...Miþelor

Elogiul tau..... ne onoreaza. Iar treaba cu ,, haita'' nu am inteles-o scuze
relax....gheiºã fiind...ai circumstanþe atenuante..nu-i treaba ta sã-nþelegi...asumã-þi starea de "deja onoratã"
Laurentiu_Rigafrypto_1
Postat pe 30 Aprilie 2012 22:08
De la: Laurentiu_Rigafrypto_1, la data 2012-04-30 22:08:37
De la: GHEISA_, la data 2012-04-30 21:54:57
De la: Laurentiu_Rigafrypto_1, la data 2012-04-30 21:48:13de excepþie solidaritatea femininã...oare de ce nu puneþi de-un SA...mãcar vã exersaþi fluidele-n haitã...de am drept de asist.....vã pomenesc în panegiricul meu..parol..tocmai mi-l scriu ...Miþelor

Elogiul tau..... ne onoreaza. Iar treaba cu ,, haita'' nu am inteles-o scuze
relax....gheiºã fiind...ai circumstanþe atenuante..nu-i treaba ta sã-nþelegi...asumã-þi starea de "deja onoratã"

Multumesc ! Esti bun, Riga Crypto ! Pt.un rege al ciupercilor esti bun . Toata stima.... si respectul...
GHEISA_
Postat pe 30 Aprilie 2012 22:25
[quote name='Laurentiu_Rigafrypto_1'
[/quote]altitudine ?...n-am date..dar...singura certitudine-pe care o am se rezumã la faptul cã nasul þi-e la o anume altitudine...demnã de trainingul ºerpaºilor nepalezi...asta n-ar fi o problemã...de-ai avea argumente rezonabile sub fustã...ºi...n-o lua la propriu..ia-o...pe unde-þi place..de pildã [/quote]

Este bine ca ti se rezuma certitudinea,intram in panica daca nu se intampla astfel!!Multumesc,domnule draga,un raspuns pe masura caracterului tau,,,care nu stiu pe unde il ai ,dar pe care il poti lua tot pe unde-ti place!!O seara frumoasa in continuare!!!

[/quote]faci tu ce faci...ºi tot la starea de "anost" revii...invariabil...oare ce mânci...de obicei...de te face atât de previzibilã...fie doar ºi-n replici ? ...gustul...þi-o fi pe mãsurã ?...nu te gândi la gusturi...N.B. : "gustul" be smart ....de nu e utopie sugestia-mi...[/quote]

De Gustibus non disputandum est!!Si tu,chiar nu faci exceptie!!!Si o sugestie nu poate fi utopie,dar banuiam ca nu ai de unde sa stii acest lucru!!Ce mananc???La cina am servit "riga fripta"!!!!
MissRainbow
Postat pe 30 Aprilie 2012 22:38
De la: MissRainbow, la data 2012-04-30 22:38:26[quote name='Laurentiu_Rigafrypto_1'
altitudine ?...n-am date..dar...singura certitudine-pe care o am se rezumã la faptul cã nasul þi-e la o anume altitudine...demnã de trainingul ºerpaºilor nepalezi...asta n-ar fi o problemã...de-ai avea argumente rezonabile sub fustã...ºi...n-o lua la propriu..ia-o...pe unde-þi place..de pildã [/quote]

[/quote]faci tu ce faci...ºi tot la starea de "anost" revii...invariabil...oare ce mânci...de obicei...de te face atât de previzibilã...fie doar ºi-n replici ? ...gustul...þi-o fi pe mãsurã ?...nu te gândi la gusturi...N.B. : "gustul" be smart ....de nu e utopie sugestia-mi...[/quote]

De Gustibus non disputandum est!!Si tu,chiar nu faci exceptie!!!Si o sugestie nu poate fi utopie,dar banuiam ca nu ai de unde sa stii acest lucru!!Ce mananc???La cina am servit "riga fripta"!!!![/quote]care parte din rigã...anatomic vorbind ?
Laurentiu_Rigafrypto_1
Postat pe 30 Aprilie 2012 22:42
De la: MissRainbow, la data 2012-04-30 22:38:26[quote name='Laurentiu_Rigafrypto_1'
altitudine ?...n-am date..dar...singura certitudine-pe care o am se rezumã la faptul cã nasul þi-e la o anume altitudine...demnã de trainingul ºerpaºilor nepalezi...asta n-ar fi o problemã...de-ai avea argumente rezonabile sub fustã...ºi...n-o lua la propriu..ia-o...pe unde-þi place..de pildã [/quote]

De Gustibus non disputandum est!!Si tu,chiar nu faci exceptie!!!Si o sugestie nu poate fi utopie,dar banuiam ca nu ai de unde sa stii acest lucru!!Ce mananc???La cina am servit "riga fripta"!!!![/quote]
Laurentiu_Rigafrypto_1
Postat pe 30 Aprilie 2012 23:35
"tremura si ea toata", cum tremura amicul cand vorbeste cu ea
grace009421
Postat pe 2 Mai 2012 16:10
Cata naivitate!
kudika467548
Postat pe 17 Mai 2012 05:03
Nu-ti iubesti sotul, E CLAR ! Esti fluturatica, ai fluturasi in burta la orice atentie... parca-i o poveste inventata! Greu sa fii numita "o fata de casa" dupa cum te-ai descris..... scuze, dar asta e parerea mea!
grace009421
Postat pe 17 Mai 2012 23:02
misto!
kudika127260
Postat pe 21 Mai 2012 08:51
se scrie abia nu "abea" ;)
kudika323202
Postat pe 2 Iunie 2012 20:26
Ce-ar fi sa il anunti si pe fraierul de sot? Eu nu prea cred in iubirea aceasta pentru mai multe persoane...In opinia mea tu deja l-ai inselat pe sotul tau,e suficient sa ai sentimente pentru altcineva,nu trebuie sa o si "simti".Daca aveti probleme,paraseste-l draga,dar nu insela,vrei ceva nou,-ok dar anunta si pe cel care crede ca esti universul lui.. eu am fost inselata si crede-ma ca nu poti ierta asa ceva..... intotdeauna femeile ca voi aleg calea cea mai simpla... sunt de aceasi parere cu grace009421
meri0179
Postat pe 5 Iunie 2012 09:58

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
CANCERUL POATE FI INVINS ! STIAI DE ESCOZUL ? 19 De la: kudika416058 31 Iulie 2011 13:54
tratament facial gratis timisoara? 1 De la: cretanalina29 17 Iulie 2012 12:28
caut model machiaj 3 De la: Flory1981 14 Iunie 2015 11:12
help 3 De la: Arutzu28 28 August 2011 04:30
probleme la schimbarea climei 1 De la: aliina97 10 Iulie 2010 03:21