Setari Cookie-uri

ma atrage un amic de/al sotului meu...

De la: Laurentiu_Rigafrypto_1, la data 2012-04-30 22:02:14
De la: MissRainbow, la data 2012-04-30 21:56:27
De la: Laurentiu_Rigafrypto_1, la data 2012-04-30 21:50:54
De la: MissRainbow, la data 2012-04-30 21:12:10
De la: Ame_li, la data 2012-04-30 21:08:47
De la: caisa, la data 2012-04-30 21:06:38
De la: Laurentiu_Rigafrypto_1, la data 2012-04-30 20:59:49
De la: GHEISA_, la data 2012-04-30 20:35:14
De la: Laurentiu_Rigafrypto_1, la data 2012-04-30 20:30:14
De la: GHEISA_, la data 2012-04-30 20:17:09
De la: Laurentiu_Rigafrypto_1, la data 2012-04-30 20:10:35
De la: caisa, la data 2012-04-30 20:06:59daca nu esti amic cu sotu dindotare, a zis ca nu merge
...irelevant...io tot o convoc la �mp�rt�anie...sub patrafir...acu'...c�-i vulnerabil�....dac� nu acum..atunci ..c�nd ?

Asa, asa, Riga Crypto .... pardon, fripto Arde-o !!!
na pe dreak..auzi..ghei�o ?...din copil�rie m� tot �ntreb...ghei�ele aveau oare�ce pe sub salopetele �lea ...oare ?...c�....r�posatul Clavel nu �in minte s� fi detaliat...

Aveau pantalonasi de matase, iar dedesupt...nu mai aveau nimic, erau epilate total
pe cale de consecin��...�i-ntri ideea de aliniere la reguli...nici tu n-ai m�car un triunghiule�...acolo...o dunguli��...ceva...de-un gust ?...mama ei de criz�...�mi ucide demersurile ...vreau triunghiuleeeeeeeeeeeeee�...nu m�-ntere...n-are personalitate f�r� nik... [/quote
lume, lume, soro lume
faceti repede rost de un breton ca sa nu ....

o sageata nu-i buna?

Sageata ca sageata,dar maru' unde-l punem?????
..m�rul ?...tu...�i-l pui �n gur�...corespunz�tor tabieturilor..presupun...deh...de la atitudine �i se trage...rainboawo

Atitudine sau altitudine???? Si marul discordiei nu imi place!!!
altitudine ?...n-am date..dar...singura certitudine-pe care o am se rezum� la faptul c� nasul �i-e la o anume altitudine...demn� de trainingul �erpa�ilor nepalezi...asta n-ar fi o problem�...de-ai avea argumente rezonabile sub fust�...�i...n-o lua la propriu..ia-o...pe unde-�i place..de pild�

Este bine ca ti se rezuma certitudinea,intram in panica daca nu se intampla astfel!!Multumesc,domnule draga,un raspuns pe masura caracterului tau,,,care nu stiu pe unde il ai ,dar pe care il poti lua tot pe unde-ti place!!O seara frumoasa in continuare!!!
MissRainbow
Postat pe 30 Aprilie 2012 22:07
De la: GHEISA_, la data 2012-04-30 21:54:57
De la: Laurentiu_Rigafrypto_1, la data 2012-04-30 21:48:13de excep�ie solidaritatea feminin�...oare de ce nu pune�i de-un SA...m�car v� exersa�i fluidele-n hait�...de am drept de asist.....v� pomenesc �n panegiricul meu..parol..tocmai mi-l scriu ...Mi�elor

Elogiul tau..... ne onoreaza. Iar treaba cu ,, haita'' nu am inteles-o scuze
relax....ghei�� fiind...ai circumstan�e atenuante..nu-i treaba ta s�-n�elegi...asum�-�i starea de "deja onorat�"
Laurentiu_Rigafrypto_1
Postat pe 30 Aprilie 2012 22:08
De la: Laurentiu_Rigafrypto_1, la data 2012-04-30 22:08:37
De la: GHEISA_, la data 2012-04-30 21:54:57
De la: Laurentiu_Rigafrypto_1, la data 2012-04-30 21:48:13de excep�ie solidaritatea feminin�...oare de ce nu pune�i de-un SA...m�car v� exersa�i fluidele-n hait�...de am drept de asist.....v� pomenesc �n panegiricul meu..parol..tocmai mi-l scriu ...Mi�elor

Elogiul tau..... ne onoreaza. Iar treaba cu ,, haita'' nu am inteles-o scuze
relax....ghei�� fiind...ai circumstan�e atenuante..nu-i treaba ta s�-n�elegi...asum�-�i starea de "deja onorat�"

Multumesc ! Esti bun, Riga Crypto ! Pt.un rege al ciupercilor esti bun . Toata stima.... si respectul...
GHEISA_
Postat pe 30 Aprilie 2012 22:25
[quote name='Laurentiu_Rigafrypto_1'
[/quote]altitudine ?...n-am date..dar...singura certitudine-pe care o am se rezum� la faptul c� nasul �i-e la o anume altitudine...demn� de trainingul �erpa�ilor nepalezi...asta n-ar fi o problem�...de-ai avea argumente rezonabile sub fust�...�i...n-o lua la propriu..ia-o...pe unde-�i place..de pild� [/quote]

Este bine ca ti se rezuma certitudinea,intram in panica daca nu se intampla astfel!!Multumesc,domnule draga,un raspuns pe masura caracterului tau,,,care nu stiu pe unde il ai ,dar pe care il poti lua tot pe unde-ti place!!O seara frumoasa in continuare!!!

[/quote]faci tu ce faci...�i tot la starea de "anost" revii...invariabil...oare ce m�nci...de obicei...de te face at�t de previzibil�...fie doar �i-n replici ? ...gustul...�i-o fi pe m�sur� ?...nu te g�ndi la gusturi...N.B. : "gustul" be smart ....de nu e utopie sugestia-mi...[/quote]

De Gustibus non disputandum est!!Si tu,chiar nu faci exceptie!!!Si o sugestie nu poate fi utopie,dar banuiam ca nu ai de unde sa stii acest lucru!!Ce mananc???La cina am servit "riga fripta"!!!!
MissRainbow
Postat pe 30 Aprilie 2012 22:38
De la: MissRainbow, la data 2012-04-30 22:38:26[quote name='Laurentiu_Rigafrypto_1'
altitudine ?...n-am date..dar...singura certitudine-pe care o am se rezum� la faptul c� nasul �i-e la o anume altitudine...demn� de trainingul �erpa�ilor nepalezi...asta n-ar fi o problem�...de-ai avea argumente rezonabile sub fust�...�i...n-o lua la propriu..ia-o...pe unde-�i place..de pild� [/quote]

[/quote]faci tu ce faci...�i tot la starea de "anost" revii...invariabil...oare ce m�nci...de obicei...de te face at�t de previzibil�...fie doar �i-n replici ? ...gustul...�i-o fi pe m�sur� ?...nu te g�ndi la gusturi...N.B. : "gustul" be smart ....de nu e utopie sugestia-mi...[/quote]

De Gustibus non disputandum est!!Si tu,chiar nu faci exceptie!!!Si o sugestie nu poate fi utopie,dar banuiam ca nu ai de unde sa stii acest lucru!!Ce mananc???La cina am servit "riga fripta"!!!![/quote]care parte din rig�...anatomic vorbind ?
Laurentiu_Rigafrypto_1
Postat pe 30 Aprilie 2012 22:42
De la: MissRainbow, la data 2012-04-30 22:38:26[quote name='Laurentiu_Rigafrypto_1'
altitudine ?...n-am date..dar...singura certitudine-pe care o am se rezum� la faptul c� nasul �i-e la o anume altitudine...demn� de trainingul �erpa�ilor nepalezi...asta n-ar fi o problem�...de-ai avea argumente rezonabile sub fust�...�i...n-o lua la propriu..ia-o...pe unde-�i place..de pild� [/quote]

De Gustibus non disputandum est!!Si tu,chiar nu faci exceptie!!!Si o sugestie nu poate fi utopie,dar banuiam ca nu ai de unde sa stii acest lucru!!Ce mananc???La cina am servit "riga fripta"!!!![/quote]
Laurentiu_Rigafrypto_1
Postat pe 30 Aprilie 2012 23:35
"tremura si ea toata", cum tremura amicul cand vorbeste cu ea
grace009421
Postat pe 2 Mai 2012 16:10
Cata naivitate!
kudika467548
Postat pe 17 Mai 2012 05:03
Nu-ti iubesti sotul, E CLAR ! Esti fluturatica, ai fluturasi in burta la orice atentie... parca-i o poveste inventata! Greu sa fii numita "o fata de casa" dupa cum te-ai descris..... scuze, dar asta e parerea mea!
grace009421
Postat pe 17 Mai 2012 23:02
misto!
kudika127260
Postat pe 21 Mai 2012 08:51
se scrie abia nu "abea" ;)
kudika323202
Postat pe 2 Iunie 2012 20:26
Ce-ar fi sa il anunti si pe fraierul de sot? Eu nu prea cred in iubirea aceasta pentru mai multe persoane...In opinia mea tu deja l-ai inselat pe sotul tau,e suficient sa ai sentimente pentru altcineva,nu trebuie sa o si "simti".Daca aveti probleme,paraseste-l draga,dar nu insela,vrei ceva nou,-ok dar anunta si pe cel care crede ca esti universul lui.. eu am fost inselata si crede-ma ca nu poti ierta asa ceva..... intotdeauna femeile ca voi aleg calea cea mai simpla... sunt de aceasi parere cu grace009421
meri0179
Postat pe 5 Iunie 2012 09:58

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Cistiguri mari reale cu investitie de doar 6 lei... 0 De la: 17 Decembrie 2011 12:25
FURUNCULE LA SUBRATZ ! 5 De la: Summer_ 4 August 2010 22:37
Adio, Sarbatori Fericite si La Multi Ani, Ho-ho-ho! 16 De la: Vipassana 31 Decembrie 2011 00:15
fiole aminexil pro vichy 4 De la: kendra_ro 3 Iunie 2013 17:44
confuza..iubesc?daca da pe cine?... 31 De la: kudika472899 28 Noiembrie 2012 09:58