Setari Cookie-uri

ma atrage un amic de/al sotului meu...

De la: kudika_5603, la data 2012-04-22 10:52:13
De la: denis_3d25, la data 2012-04-22 01:52:29
" ce usor e sa vorbesti...nu tine doar de caracter, educatie...tine de iubire, sentimente, ceea ce tu nu ai pentru ca nu intelegi ce inseamna sa te indragosteti. s-a intamplat. siiiiiii?????????/ cu totii gresim , mai mult sau mai putin. esti vreo sfanta oare si noi nu stim? suntem liberi sa fim cum vrem :si fara caracter si fara personalitate. discutam aici sa nu fim singuri, poate ca nuavem cu cine vorbi despre. asa ca repet:nu mai judeca. "

Dar de ce sa nu judece ?

Vrei sa ajunga si ea ca si tine, fara judecata, fara onoare, si sa-si faca "parcare cu plata" la ea intre picioare ?

Cei din iubire, nu au nevoie sa se indragosteasca ! Indragostirea, inseamna tradarea iubirii !
Ai intrebat daca ea, este o sfanta si voi nu stiti ?
Iti raspund eu ! Da, este o sfanta, dar voi nu stiti...

Ai spus bine, ca sinteti liberi sa fiti cum vreti, dar ai uitat de consecintzele genului de libertate despre care vorbesti tu.

Tu nu poti sa vezi ca te certi cu o sfanta, dar eu, pot sa-l vad pe diavol cum sta calare pe tine si-ti bea singele...

stii ce? eu am 25 de ani si sunt cu viitorul sot de7 ani, iar amantul meu a fost al doilea barbat din viata mea.problema mea e ca nu mi-am trait tineretea asa cum trebuie, iar cand am fost si cu altcineva, si am simtit ca sunt iubita si mangaiata, ceea ce unii dintre barbati uita sa faca, mi-am pierdut capul. si nu imi pare rau. nu e vb de parcare cu plata sau de alte treburi din astea. mi-am tradat iubirea pentru ca el a tradat-o primul. catasoria e cel mai gresit lucru pe care o sa-l fac. deci toti cei de aici da-ti in cap la cei care gresesc si isi spun povestile.
lasa l draga pe denisica ca e nedormit,a umblat toata noapte dp sange,vorbeste in dodii
giordao
Postat pe 22 Aprilie 2012 10:55
..daca vorbesti de sentimentul de dragoste fata de sot in niciun caz nu potl avea o relatie extra conjugala...constienta ca ai un sot minunat care nu te-ar insela oare tu de ce ai face-o? Poate ca povestea cu asteparea are substratul hormonolor vagabonzi....cauta implinirea in pat cu sotul tau si lasa povestioarele pasagere pt altfel ai sa fi o albinuta....din floare in floare si zau,ce ai intalnit in relatia oficioasa nu vei gasi in aventuri si apoi se va petrece un fapt: te culci cu amicul care nu are decat sex in cap si vei fi catalogata o femeiusca usoara..nici decum alceva....cum iti vei depasi momentul fara sot si cu amicul satisfacut care te va cataloga intr-un fel? Parere sincera: nu imprumuta inima din mana cu izmana de pe gard..........gandeste!
kudika096637
Postat pe 22 Aprilie 2012 11:44
De la: kudika096637, la data 2012-04-22 11:44:51..daca vorbesti de sentimentul de dragoste fata de sot in niciun caz nu potl avea o relatie extra conjugala...constienta ca ai un sot minunat care nu te-ar insela oare tu de ce ai face-o? Poate ca povestea cu asteparea are substratul hormonolor vagabonzi....cauta implinirea in pat cu sotul tau si lasa povestioarele pasagere pt altfel ai sa fi o albinuta....din floare in floare si zau,ce ai intalnit in relatia oficioasa nu vei gasi in aventuri si apoi se va petrece un fapt: te culci cu amicul care nu are decat sex in cap si vei fi catalogata o femeiusca usoara..nici decum alceva....cum iti vei depasi momentul fara sot si cu amicul satisfacut care te va cataloga intr-un fel? Parere sincera: nu imprumuta inima din mana cu izmana de pe gard..........gandeste!

frumos raspuns !!
GHEISA_
Postat pe 22 Aprilie 2012 11:47
..daca vorbesti de sentimentul de dragoste fata de sot in niciun caz nu potl avea o relatie extra conjugala...constienta ca ai un sot minunat care nu te-ar insela oare tu de ce ai face-o? Poate ca povestea cu asteparea are substratul hormonolor vagabonzi....cauta implinirea in pat cu sotul tau si lasa povestioarele pasagere pt altfel ai sa fi o albinuta....din floare in floare si zau,ce ai intalnit in relatia oficioasa nu vei gasi in aventuri si apoi se va petrece un fapt: te culci cu amicul care nu are decat sex in cap si vei fi catalogata o femeiusca usoara..nici decum alceva....cum iti vei depasi momentul fara sot si cu amicul satisfacut care te va cataloga intr-un fel? Parere sincera: nu imprumuta inima din mana cu izmana de pe gard..........gandeste!
kudika096637
Postat pe 22 Aprilie 2012 11:49
De la: kudika096637, la data 2012-04-22 11:44:51..daca vorbesti de sentimentul de dragoste fata de sot in niciun caz nu potl avea o relatie extra conjugala...constienta ca ai un sot minunat care nu te-ar insela oare tu de ce ai face-o? Poate ca povestea cu asteparea are substratul hormonolor vagabonzi....cauta implinirea in pat cu sotul tau si lasa povestioarele pasagere pt altfel ai sa fi o albinuta....din floare in floare si zau,ce ai intalnit in relatia oficioasa nu vei gasi in aventuri si apoi se va petrece un fapt: te culci cu amicul care nu are decat sex in cap si vei fi catalogata o femeiusca usoara..nici decum alceva....cum iti vei depasi momentul fara sot si cu amicul satisfacut care te va cataloga intr-un fel? Parere sincera: nu imprumuta inima din mana cu izmana de pe gard..........gandeste!

Da,iata si o parere strict masculina!!!Bravo,domnule draga!!!Sper ca si in realitate sa fii la fel de consecvent,ca in exprimarea de opinie, plina de moralitate!!!
MissRainbow
Postat pe 22 Aprilie 2012 11:50
ba da multa minte aveti,,e o parere normala logika,,ce rost ar mai avea sa scri asa cva,,asta e doar de dragul de a vorbi,asa ca n ai ce face
giordao
Postat pe 22 Aprilie 2012 11:58
De la: kudika_5603, la data 2012-04-21 21:49:13
De la: Thais13, la data 2012-04-21 21:22:29
De la: kudika_5603, la data 2012-04-21 09:05:54nu mai judeca ti aiurea. i se poate intampla oricui, care are o personalitate mai slaba. eu trec prin ceva asemanator si e destul de greu.

Aceeasi Marie dar cu la fel de multa prostie in loc de creier.Nu e lipsa de personalitate ci de: caracter, de educatie, de cam tot ce ar trebui ca sa te numesti macar femeie.

ce usor e sa vorbesti...nu tine doar de caracter, educatie...tine de iubire, sentimente, ceea ce tu nu ai pentru ca nu intelegi ce inseamna sa te indragosteti. s-a intamplat. siiiiiii?????????/ cu totii gresim , mai mult sau mai putin. esti vreo sfanta oare si noi nu stim? suntem liberi sa fim cum vrem :si fara caracter si fara personalitate. discutam aici sa nu fim singuri, poate ca nuavem cu cine vorbi despre. asa ca repet:nu mai judeca.

Ce usor e sa vii cu scuza ca indragosteala e motivul.Dar minte nu aveti deloc in cap.Pretindeti ca va iubiti sotii , ca sunt minunati dar vreti sa-i inselati pe rupte.
Nu sunt sfanta dar am stiut sa ma opresc la timp, pentru ca mi-am folosit mintea , sa-mi stapanesc impulsurile hormonale si nu am ajuns sa ranesc pe cei din familie.
De ce va mai tineti creierul ala , doar pe post de accesoriu si ca e in dotare?
Thais13
Postat pe 22 Aprilie 2012 12:05
De la: Thais13, la data 2012-04-22 12:05:28
De la: kudika_5603, la data 2012-04-21 09:05:54nu mai judeca ti aiurea. i se poate intampla oricui, care are o personalitate mai slaba. eu trec prin ceva asemanator si e destul de greu.

Aceeasi Marie dar cu la fel de multa prostie in loc de creier.Nu e lipsa de personalitate ci de: caracter, de educatie, de cam tot ce ar trebui ca sa te numesti macar femeie.

ce usor e sa vorbesti...nu tine doar de caracter, educatie...tine de iubire, sentimente, ceea ce tu nu ai pentru ca nu intelegi ce inseamna sa te indragosteti. s-a intamplat. siiiiiii?????????/ cu totii gresim , mai mult sau mai putin. esti vreo sfanta oare si noi nu stim? suntem liberi sa fim cum vrem :si fara caracter si fara personalitate. discutam aici sa nu fim singuri, poate ca nuavem cu cine vorbi despre. asa ca repet:nu mai judeca.

Ce usor e sa vii cu scuza ca indragosteala e motivul.Dar minte nu aveti deloc in cap.Pretindeti ca va iubiti sotii , ca sunt minunati dar vreti sa-i inselati pe rupte.
Nu sunt sfanta dar am stiut sa ma opresc la timp, pentru ca mi-am folosit mintea , sa-mi stapanesc impulsurile hormonale si nu am ajuns sa ranesc pe cei din familie.
De ce va mai tineti creierul ala , doar pe post de accesoriu si ca e in dotare?
bravo iubita
giordao
Postat pe 22 Aprilie 2012 12:08

Nu sunt chiar Maica Tereza!
Thais13
Postat pe 22 Aprilie 2012 12:11
De la: Thais13, la data 2012-04-22 12:11:38
bravo,,bun citat ti ai pus,,Cu cat cauti sa placi la toata lumea, cu atat esti in primejdie sa nu fii respectat de nimeni.asta incearca sa faca cativa dp aici
giordao
Postat pe 22 Aprilie 2012 12:14
De la: giordao, la data 2012-04-22 12:14:35
De la: Thais13, la data 2012-04-22 12:11:38
bravo,,bun citat ti ai pus,,Cu cat cauti sa placi la toata lumea, cu atat esti in primejdie sa nu fii respectat de nimeni.asta incearca sa faca cativa dp aici

O sa se la mureasca odata ca nu nu se poate si nici nu e nevoie sa fii peste tot ca sa fii placut.Cei care te plac stiu cand sa te gaseasca si unde!
Thais13
Postat pe 22 Aprilie 2012 12:16
Si aum inapoi la cratita , ca mai am de facut papa si apoi de calcat.
Thais13
Postat pe 22 Aprilie 2012 12:19
" ce usor e sa vorbesti...nu tine doar de caracter, educatie...tine de iubire, sentimente, ceea ce tu nu ai pentru ca nu intelegi ce inseamna sa te indragosteti. s-a intamplat. siiiiiii?????????/ cu totii gresim , mai mult sau mai putin. esti vreo sfanta oare si noi nu stim? suntem liberi sa fim cum vrem :si fara caracter si fara personalitate. discutam aici sa nu fim singuri, poate ca nuavem cu cine vorbi despre. asa ca repet:nu mai judeca. "

Dar de ce sa nu judece ?

Vrei sa ajunga si ea ca si tine, fara judecata, fara onoare, si sa-si faca "parcare cu plata" la ea intre picioare ?

Cei din iubire, nu au nevoie sa se indragosteasca ! Indragostirea, inseamna tradarea iubirii !

Ai spus bine, ca sinteti liberi sa fiti cum vreti, dar ai uitat de consecintzele genului de libertate despre care vorbesti tu.

Tu nu poti sa vezi ca te certi cu o sfanta, dar eu, pot sa-l vad pe diavol cum sta calare pe tine si-ti bea singele...

stii ce? eu am 25 de ani si sunt cu viitorul sot de7 ani, iar amantul meu a fost al doilea barbat din viata mea.problema mea e ca nu mi-am trait tineretea asa cum trebuie, iar cand am fost si cu altcineva, si am simtit ca sunt iubita si mangaiata, ceea ce unii dintre barbati uita sa faca, mi-am pierdut capul. si nu imi pare rau. nu e vb de parcare cu plata sau de alte treburi din astea. mi-am tradat iubirea pentru ca el a tradat-o primul. catasoria e cel mai gresit lucru pe care o sa-l fac. deci toti cei de aici da-ti in cap la cei care gresesc si isi spun povestile.

... ... ce tareeee ... e cu ''viitorul'' sot de 7 ani si acum are 25 !!! ... ... daca mai stati vreo 7 o sa te mai mingiie si altii ... dupa mintea ta creatza unul iti trebuie ca acoperire sociala iar celalat sa te mingiie !!! ... si cind o sa faci un copil o sa te miri ca ''sotul'' o sa isi gaseasca o amanta si o sa plingi si o sa injuri de mama focului ... voi sinteti o generatie de maimutze pe care va poate corupe oricine cu o banana ... traiti in mizerie si a inceput sa va placa ... si zici ca ''viitorul'' uita sa te mai mingiie ? ... ... de ce nu il schimbi cu amantul ? ... sau ala nu te vrea decit temporar cu cracii in sus ? ...
marco918
Postat pe 22 Aprilie 2012 12:21
De la: Thais13, la data 2012-04-22 12:19:24Si aum inapoi la cratita , ca mai am de facut papa si apoi de calcat.
ee asa da,,sa i zici si lu franceza
giordao
Postat pe 22 Aprilie 2012 12:23
Nu esti prima cu astfel de atracti,daca ai o familie bine consolidata si iti iubesti sotul uita pe acest amic daca este cu adevarat amic al sotului.Este bine daca se intemeiaza o familie printr-o casatorie in viitor sa fie evitati amic i si amicele, spun in trucat sunt in etate si familia mi s-a destram at din cauza amicilor.
kudika103929_cismariu_ion
Postat pe 22 Aprilie 2012 13:24
Te f... si te lasa ! Ai merita mai mult ?
kudika412287
Postat pe 22 Aprilie 2012 14:17
De la: kudika412287, la data 2012-04-22 14:17:18Te f... si te lasa ! Ai merita mai mult ?

buna intrebare
cu siguranta ii va da de gandit si va actiona in consecinta
maria-ioana
Postat pe 22 Aprilie 2012 14:31

De ce va mai tineti creierul ala , doar pe post de accesoriu si ca e in dotare?[/
nu am vrut sa imi opresc impulsurile. si nu regret ca a fost minunat. na! ia-o pasta'!!!!
kudika_5603
Postat pe 22 Aprilie 2012 14:44
De la: kudika_5603, la data 2012-04-22 14:44:17

De ce va mai tineti creierul ala , doar pe post de accesoriu si ca e in dotare?[/

nu am vrut sa imi opresc impulsurile. si nu regret ca a fost minunat. na! ia-o pasta'!!!!
kudika_5603
Postat pe 22 Aprilie 2012 14:44
De la: marco918, la data 2012-04-22 12:21:58

Dar de ce sa nu judece ?

... ... ce tareeee ... e cu ''viitorul'' sot de 7 ani si acum are 25 !!! ... ... daca mai stati vreo 7 o sa te mai mingiie si altii ... dupa mintea ta creatza unul iti trebuie ca acoperire sociala iar celalat sa te mingiie !!! ... si cind o sa faci un copil o sa te miri ca ''sotul'' o sa isi gaseasca o amanta si o sa plingi si o sa injuri de mama focului ... voi sinteti o generatie de maimutze pe care va poate corupe oricine cu o banana ... traiti in mizerie si a inceput sa va placa ... si zici ca ''viitorul'' uita sa te mai mingiie ? ... ... de ce nu il schimbi cu amantul ? ... sau ala nu te vrea decit temporar cu cracii in sus ? ...

pai poate o sa-l schimb. si pardon, nu e amantul meu. e IUBI 2 !! iubi 1 , iubi 2 !
kudika_5603
Postat pe 22 Aprilie 2012 14:47
pt 5603
maria-ioana
Postat pe 22 Aprilie 2012 14:56
adevarat...barbatii spun orice pana te baga in pat...si dupa aceea un timp lung.....daca le place
kudika_4905
Postat pe 22 Aprilie 2012 16:01
cam asa este,la uni le este teama sa recunoasca ca si ei au gresit o data,aici spui ceva si vad ca se face caterinca.
kudika516788
Postat pe 22 Aprilie 2012 22:36
super! chiar ai zis cum trebuia!!
daiquiri
Postat pe 23 Aprilie 2012 06:36
De la: denis_3d25, la data 2012-04-20 20:14:50

" ma atrage un amic de/al sotului meu..."

Pacat ca nu te atrage un glotz in capu ala sec ce-l porti degeaba pe umeri.

Dar nu-ti fa griji, caci avand situatia ta in vedere, "glontzul" e deja pe drum. Abea astept sa te vad muta de beata, dormind prin santuri, pisata pe tine, batuta si dispretuita de "soarta"-creierului tau, umbland prin gunoaie ca si cainii vagabonzi...

la postul asta ma refeream
daiquiri
Postat pe 23 Aprilie 2012 06:37
De la: kudika_5603, la data 2012-04-22 14:44:17

Zi mai bine asa nu mai da vina ba pe personalitae , pe care nu o ai, ba pe caracter, pe care nu-l ai, ba pe indrgosteala, care nici aia nu stii ce e.Pacat ca voi astea nu sunteti femei si nu veti fi niciodata ci doar femele, iar locul vostru e chiar in turma , ca doar acolo va simtiti bine.
Thais13
Postat pe 23 Aprilie 2012 19:52

Dar de ce sa nu judece ?

Si de indignata ce esti iti mai tragi vreo 2-3 handralai: iubi3si iubi4.Si povestea Mariei cea proasta dar cu alta palarie continua.....
Thais13
Postat pe 23 Aprilie 2012 19:59
eu IERI am facut ce am vrut si nu regret niciodata....AZI fac ceea ce cred,si suport consecintele....iar MAINE nu se stie daca vom mai fi,dar oricum imi traiesc viata decent si cum vreau eu,cum ar fi ultima mea zi
kudika_4905
Postat pe 24 Aprilie 2012 18:08
De la: kudika516788, la data 2012-04-22 22:36:00cam asa este,la uni le este teama sa recunoasca ca si ei au gresit o data,aici spui ceva si vad ca se face caterinca.

nu misto...asa cum suntem toti defapta!
roz5blue6lila7
Postat pe 24 Aprilie 2012 18:43
mai bine vezi de familia ta
kudika382516
Postat pe 30 Aprilie 2012 06:36

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Merita iubirea mea un sacrificiu?????????????? 2 De la: ironia 18 Martie 2011 14:38
candidoza irigatii vaginale 8 De la: stefi_stefi 19 Ianuarie 2014 15:27
Inceputul clasei a 9 a 9 De la: kudika_944944 10 Ianuarie 2014 14:44
Ce inseamna pt. voi marea dragoste, cum luptati pentru ea ? 32 De la: battleofwits 1 Noiembrie 2010 14:50
"About life" 9 De la: kudika_3540 6 Noiembrie 2012 19:52