Mai multe
| buna fetelor,am si eu o problemuta...akum e o problemuta pentru ca am devenit eu constienta de riscuri caci pana akum era problema destul de grava,m/a luat valul...am iesit in club cu niste amici de ai sotului meu pentru ca trebuia sa es cu fetele si daca tot mergeau si ei sotul meu le/a zis sa mergem cu ei..de acolo a inceput totul...a fost o atractie intre mine si unul din ei iar cateva zile mai tarziu vorbeam pe net si deja dragostea era destul de mare,dupa numai doua spatamani aveam ganduri de divort si el vroia un copil cu mine,desi nu avusesem vreo relatie alta decat cateva saruturi,si cateva minute pe zi petrecute impreuna...eu eram foarte fericita kand il vedeam dar vroiam sa vad daca se skimba ceva in relatia cu sotul meu,mi/am dat seama ka nu l/as putea rani pentru ka il iubesc si ca relatia asta e imposibila,el e inebunit dupa mine,a a trecut abia o luna si kand ma vede tremura tot,a zis ka e in stare sa ma astepte kat e nevoie dar stie si el ka eu nu as putea sa imi las sotul numai daca mi/ar face ceva ce nu as accepta,dar asta nu se va intampla caci am un sot minunat care ma iubeste si nu m/ar insela niciodata...ce sa fac?am vrut sa rup orice legatiura cu el dar nu pot parca am nevoie sa vb cu el in fiecare zi,nustiu daca e iubire dar simt ceva pentru el,,,si mai stiu ceva...imi iubesc si sootul si nu as fi in stare sa ii fac rau...si nici mie sa imi distrug viata...voi ce parere aveti? | ||
|
kudika_5543 Postat pe 20 Aprilie 2012 11:41 |
||
|---|---|---|
De la: Broscaru, la data 2012-04-20 11:54:48Eu cred ca e in stare sa te astepte oricat numai ca sa ti-o tragi cu el. pfff de i-ai zis, cred ca se apuca de bocit acu
|
||
|
muza_ta Postat pe 20 Aprilie 2012 11:57 |
||
De la: Broscaru, la data 2012-04-20 12:00:10De la: muza_ta, la data 2012-04-20 11:57:41De la: Broscaru, la data 2012-04-20 11:54:48Eu cred ca e in stare sa te astepte oricat numai ca sa ti-o tragi cu el. hi 5!
|
||
|
|
||
|
muza_ta Postat pe 20 Aprilie 2012 12:01 |
||
De la: kudika_5543, la data 2012-04-20 11:41:38buna fetelor,am si eu o problemuta...akum e o problemuta pentru ca am devenit eu constienta de riscuri caci pana akum era problema destul de grava,m/a luat valul...am iesit in club cu niste amici de ai sotului meu pentru ca trebuia sa es cu fetele si daca tot mergeau si ei sotul meu le/a zis sa mergem cu ei..de acolo a inceput totul...a fost o atractie intre mine si unul din ei iar cateva zile mai tarziu vorbeam pe net si deja dragostea era destul de mare,dupa numai doua spatamani aveam ganduri de divort si el vroia un copil cu mine,desi nu avusesem vreo relatie alta decat cateva saruturi,si cateva minute pe zi petrecute impreuna...eu eram foarte fericita kand il vedeam dar vroiam sa vad daca se skimba ceva in relatia cu sotul meu,mi/am dat seama ka nu l/as putea rani pentru ka il iubesc si ca relatia asta e imposibila,el e inebunit dupa mine,a a trecut abia o luna si kand ma vede tremura tot,a zis ka e in stare sa ma astepte kat e nevoie dar stie si el ka eu nu as putea sa imi las sotul numai daca mi/ar face ceva ce nu as accepta,dar asta nu se va intampla caci am un sot minunat care ma iubeste si nu m/ar insela niciodata...ce sa fac?am vrut sa rup orice legatiura cu el dar nu pot parca am nevoie sa vb cu el in fiecare zi,nustiu daca e iubire dar simt ceva pentru el,,,si mai stiu ceva...imi iubesc si sootul si nu as fi in stare sa ii fac rau...si nici mie sa imi distrug viata...voi ce parere aveti? unde nu-i cap...cu ru-i la putere cica-ti iubesti sotul te amagesti fata draga...
|
||
|
Piscolinoo Postat pe 20 Aprilie 2012 12:23 |
||
De la: kudika_5543, la data 2012-04-20 11:41:38buna fetelor,am si eu o problemuta...akum e o problemuta pentru ca am devenit eu constienta de riscuri caci pana akum era problema destul de grava,m/a luat valul...am iesit in club cu niste amici de ai sotului meu pentru ca trebuia sa es cu fetele si daca tot mergeau si ei sotul meu le/a zis sa mergem cu ei..de acolo a inceput totul...a fost o atractie intre mine si unul din ei iar cateva zile mai tarziu vorbeam pe net si deja dragostea era destul de mare,dupa numai doua spatamani aveam ganduri de divort si el vroia un copil cu mine,desi nu avusesem vreo relatie alta decat cateva saruturi,si cateva minute pe zi petrecute impreuna...eu eram foarte fericita kand il vedeam dar vroiam sa vad daca se skimba ceva in relatia cu sotul meu,mi/am dat seama ka nu l/as putea rani pentru ka il iubesc si ca relatia asta e imposibila,el e inebunit dupa mine,a a trecut abia o luna si kand ma vede tremura tot,a zis ka e in stare sa ma astepte kat e nevoie dar stie si el ka eu nu as putea sa imi las sotul numai daca mi/ar face ceva ce nu as accepta,dar asta nu se va intampla caci am un sot minunat care ma iubeste si nu m/ar insela niciodata...ce sa fac?am vrut sa rup orice legatiura cu el dar nu pot parca am nevoie sa vb cu el in fiecare zi,nustiu daca e iubire dar simt ceva pentru el,,,si mai stiu ceva...imi iubesc si sootul si nu as fi in stare sa ii fac rau...si nici mie sa imi distrug viata...voi ce parere aveti? ca esti o tu ta agramata!
|
||
|
kiss_my_ass Postat pe 20 Aprilie 2012 13:19 |
||
De la: kiss_my_ass, la data 2012-04-20 13:19:14De la: kudika_5543, la data 2012-04-20 11:41:38buna fetelor,am si eu o problemuta...akum e o problemuta pentru ca am devenit eu constienta de riscuri caci pana akum era problema destul de grava,m/a luat valul...am iesit in club cu niste amici de ai sotului meu pentru ca trebuia sa es cu fetele si daca tot mergeau si ei sotul meu le/a zis sa mergem cu ei..de acolo a inceput totul...a fost o atractie intre mine si unul din ei iar cateva zile mai tarziu vorbeam pe net si deja dragostea era destul de mare,dupa numai doua spatamani aveam ganduri de divort si el vroia un copil cu mine,desi nu avusesem vreo relatie alta decat cateva saruturi,si cateva minute pe zi petrecute impreuna...eu eram foarte fericita kand il vedeam dar vroiam sa vad daca se skimba ceva in relatia cu sotul meu,mi/am dat seama ka nu l/as putea rani pentru ka il iubesc si ca relatia asta e imposibila,el e inebunit dupa mine,a a trecut abia o luna si kand ma vede tremura tot,a zis ka e in stare sa ma astepte kat e nevoie dar stie si el ka eu nu as putea sa imi las sotul numai daca mi/ar face ceva ce nu as accepta,dar asta nu se va intampla caci am un sot minunat care ma iubeste si nu m/ar insela niciodata...ce sa fac?am vrut sa rup orice legatiura cu el dar nu pot parca am nevoie sa vb cu el in fiecare zi,nustiu daca e iubire dar simt ceva pentru el,,,si mai stiu ceva...imi iubesc si sootul si nu as fi in stare sa ii fac rau...si nici mie sa imi distrug viata...voi ce parere aveti? nu mai nu-i agramata,s-a grabit sau avea emotii cand a scris
|
||
|
Piscolinoo Postat pe 20 Aprilie 2012 13:30 |
||
De la: Piscolinoo, la data 2012-04-20 13:30:19De la: kiss_my_ass, la data 2012-04-20 13:19:14De la: kudika_5543, la data 2012-04-20 11:41:38buna fetelor,am si eu o problemuta...akum e o problemuta pentru ca am devenit eu constienta de riscuri caci pana akum era problema destul de grava,m/a luat valul...am iesit in club cu niste amici de ai sotului meu pentru ca trebuia sa es cu fetele si daca tot mergeau si ei sotul meu le/a zis sa mergem cu ei..de acolo a inceput totul...a fost o atractie intre mine si unul din ei iar cateva zile mai tarziu vorbeam pe net si deja dragostea era destul de mare,dupa numai doua spatamani aveam ganduri de divort si el vroia un copil cu mine,desi nu avusesem vreo relatie alta decat cateva saruturi,si cateva minute pe zi petrecute impreuna...eu eram foarte fericita kand il vedeam dar vroiam sa vad daca se skimba ceva in relatia cu sotul meu,mi/am dat seama ka nu l/as putea rani pentru ka il iubesc si ca relatia asta e imposibila,el e inebunit dupa mine,a a trecut abia o luna si kand ma vede tremura tot,a zis ka e in stare sa ma astepte kat e nevoie dar stie si el ka eu nu as putea sa imi las sotul numai daca mi/ar face ceva ce nu as accepta,dar asta nu se va intampla caci am un sot minunat care ma iubeste si nu m/ar insela niciodata...ce sa fac?am vrut sa rup orice legatiura cu el dar nu pot parca am nevoie sa vb cu el in fiecare zi,nustiu daca e iubire dar simt ceva pentru el,,,si mai stiu ceva...imi iubesc si sootul si nu as fi in stare sa ii fac rau...si nici mie sa imi distrug viata...voi ce parere aveti? cred ca se iubea virtual cu amicu sotului in timp ce scria pe forum!! atunci este doar tu ta!!
|
||
|
kiss_my_ass Postat pe 20 Aprilie 2012 13:40 |
||
De la: kudika_5543, la data 2012-04-20 11:41:38buna fetelor,am si eu o problemuta...akum e o problemuta pentru ca am devenit eu constienta de riscuri caci pana akum era problema destul de grava,m/a luat valul...am iesit in club cu niste amici de ai sotului meu pentru ca trebuia sa es cu fetele si daca tot mergeau si ei sotul meu le/a zis sa mergem cu ei..de acolo a inceput totul...a fost o atractie intre mine si unul din ei iar cateva zile mai tarziu vorbeam pe net si deja dragostea era destul de mare,dupa numai doua spatamani aveam ganduri de divort si el vroia un copil cu mine,desi nu avusesem vreo relatie alta decat cateva saruturi,si cateva minute pe zi petrecute impreuna...eu eram foarte fericita kand il vedeam dar vroiam sa vad daca se skimba ceva in relatia cu sotul meu,mi/am dat seama ka nu l/as putea rani pentru ka il iubesc si ca relatia asta e imposibila,el e inebunit dupa mine,a a trecut abia o luna si kand ma vede tremura tot,a zis ka e in stare sa ma astepte kat e nevoie dar stie si el ka eu nu as putea sa imi las sotul numai daca mi/ar face ceva ce nu as accepta,dar asta nu se va intampla caci am un sot minunat care ma iubeste si nu m/ar insela niciodata...ce sa fac?am vrut sa rup orice legatiura cu el dar nu pot parca am nevoie sa vb cu el in fiecare zi,nustiu daca e iubire dar simt ceva pentru el,,,si mai stiu ceva...imi iubesc si sootul si nu as fi in stare sa ii fac rau...si nici mie sa imi distrug viata...voi ce parere aveti? Cti amici are sotul...crezi ca-i poti incerca pe toti ? Cred ca toti te-ar astepta....macar o data.
|
||
|
serpico_ Postat pe 20 Aprilie 2012 14:01 |
||
De la: serpico_, la data 2012-04-20 14:01:54De la: kudika_5543, la data 2012-04-20 11:41:38buna fetelor,am si eu o problemuta...akum e o problemuta pentru ca am devenit eu constienta de riscuri caci pana akum era problema destul de grava,m/a luat valul...am iesit in club cu niste amici de ai sotului meu pentru ca trebuia sa es cu fetele si daca tot mergeau si ei sotul meu le/a zis sa mergem cu ei..de acolo a inceput totul...a fost o atractie intre mine si unul din ei iar cateva zile mai tarziu vorbeam pe net si deja dragostea era destul de mare,dupa numai doua spatamani aveam ganduri de divort si el vroia un copil cu mine,desi nu avusesem vreo relatie alta decat cateva saruturi,si cateva minute pe zi petrecute impreuna...eu eram foarte fericita kand il vedeam dar vroiam sa vad daca se skimba ceva in relatia cu sotul meu,mi/am dat seama ka nu l/as putea rani pentru ka il iubesc si ca relatia asta e imposibila,el e inebunit dupa mine,a a trecut abia o luna si kand ma vede tremura tot,a zis ka e in stare sa ma astepte kat e nevoie dar stie si el ka eu nu as putea sa imi las sotul numai daca mi/ar face ceva ce nu as accepta,dar asta nu se va intampla caci am un sot minunat care ma iubeste si nu m/ar insela niciodata...ce sa fac?am vrut sa rup orice legatiura cu el dar nu pot parca am nevoie sa vb cu el in fiecare zi,nustiu daca e iubire dar simt ceva pentru el,,,si mai stiu ceva...imi iubesc si sootul si nu as fi in stare sa ii fac rau...si nici mie sa imi distrug viata...voi ce parere aveti? ntz, ntz Yubi, de ce esti rautacios cu fata?! vrei sa ramana "neancercata"?!
|
||
|
kiss_my_ass Postat pe 20 Aprilie 2012 14:08 |
||
Eu cred ca intre voi e mai degraba un soi de atractie fizica intensa. Din pacate, pasiunea e trecatoare precum ploaia de vara. Tu decizi daca se merita sa renunti la un sot iubitor si fidel, la o relatie stabila, pentru o aventura. Cati ani ai? Dupa cum scrii nu-ti dau mai mult de 24. Nu prea ai experienta, pt ca daca ai avea ai sti cate parale fac promisiunile unui barbat ce abia asteapta sa bage in pat o femeie.
|
||
|
Micaell Postat pe 20 Aprilie 2012 15:49 |
||
Observ cu mare dezamagire cum acest forum numit "KUDIKA" continua sa imi stearga commenturile postate!!!Cinste tie KUDIKA!!!!
|
||
|
MissRainbow Postat pe 20 Aprilie 2012 16:00 |
||
De la: MissRainbow, la data 2012-04-20 16:00:49 si mie mi-a sters de cuminte ce-s
|
||
|
muza_ta Postat pe 20 Aprilie 2012 16:03 |
||
In cazul in care se intampla ceva actiune, eu zic sa tai "a"-ul din "ma atrage" din titlul topicului...
|
||
|
Armain Postat pe 20 Aprilie 2012 16:16 |
||
De la: Armain, la data 2012-04-20 16:16:05In cazul in care se intampla ceva actiune, eu zic sa tai "a"-ul din "ma atrage" din titlul topicului...
|
||
|
muza_ta Postat pe 20 Aprilie 2012 16:23 |
||
|
" ma atrage un amic de/al sotului meu..." Pacat ca nu te atrage un glotz in capu ala sec ce-l porti degeaba pe umeri. Dar nu-ti fa griji, caci avand situatia ta in vedere, "glontzul" e deja pe drum. Abea astept sa te vad muta de beata, dormind prin santuri, pisata pe tine, batuta si dispretuita de "soarta"-creierului tau, umbland prin gunoaie ca si cainii vagabonzi...
|
||
|
denis_3d25 Postat pe 20 Aprilie 2012 20:14 |
||
| ... dupa ce o sa va incotopeniti ca maimutzele prin cine stie ce maghernitze o sa plingi ca ti-a dat cu sutul barbati-tu ... uita-te la zavoranca si lasa telenovelele ... sau ia o sapa si fa ceva bun pe lumea asta, plivesteti creierii incinsi de vise perverse ... | ||
|
marco918 Postat pe 20 Aprilie 2012 20:22 |
||
De la: serpico_, la data 2012-04-20 14:01:54De la: kudika_5543, la data 2012-04-20 11:41:38buna fetelor,am si eu o problemuta...akum e o problemuta pentru ca am devenit eu constienta de riscuri caci pana akum era problema destul de grava,m/a luat valul...am iesit in club cu niste amici de ai sotului meu pentru ca trebuia sa es cu fetele si daca tot mergeau si ei sotul meu le/a zis sa mergem cu ei..de acolo a inceput totul...a fost o atractie intre mine si unul din ei iar cateva zile mai tarziu vorbeam pe net si deja dragostea era destul de mare,dupa numai doua spatamani aveam ganduri de divort si el vroia un copil cu mine,desi nu avusesem vreo relatie alta decat cateva saruturi,si cateva minute pe zi petrecute impreuna...eu eram foarte fericita kand il vedeam dar vroiam sa vad daca se skimba ceva in relatia cu sotul meu,mi/am dat seama ka nu l/as putea rani pentru ka il iubesc si ca relatia asta e imposibila,el e inebunit dupa mine,a a trecut abia o luna si kand ma vede tremura tot,a zis ka e in stare sa ma astepte kat e nevoie dar stie si el ka eu nu as putea sa imi las sotul numai daca mi/ar face ceva ce nu as accepta,dar asta nu se va intampla caci am un sot minunat care ma iubeste si nu m/ar insela niciodata...ce sa fac?am vrut sa rup orice legatiura cu el dar nu pot parca am nevoie sa vb cu el in fiecare zi,nustiu daca e iubire dar simt ceva pentru el,,,si mai stiu ceva...imi iubesc si sootul si nu as fi in stare sa ii fac rau...si nici mie sa imi distrug viata...voi ce parere aveti? ... dupa ce i-o trage primul s-a dus cu ''prietenii sotului'' si cu prietenii in general ... sa vezi hai si distractie cind s-or prinde aia ca asta se cracaneaza repede ...
|
||
|
marco918 Postat pe 20 Aprilie 2012 20:25 |
||
|
daca sti ca urla hormonii-n tine stai acasa langa sotul iubitor, nu te flutura prin cluburi cu amicii lui. mereu am fost de parere ca un flirt poate scapa de sub control daca faci risipa de zambete si dai putin din gene si din fund pe ringul de dans nu insemna ca cine bazaie in jurul tau e bondarul care face miere offfff, femeie revino-ti aminteste-ti ca esti casatorita, si nu cu oricine cu un SOT IUBITOR nu-ti bate joc de sentimentele lui si nici de tine |
||
|
maria-ioana Postat pe 20 Aprilie 2012 20:37 |
||
alta matracuca care pune botul la vrajeala!Ce-o fi la curul tau fato?
|
||
|
kudika467548 Postat pe 21 Aprilie 2012 03:53 |
||
| nu mai judeca ti aiurea. i se poate intampla oricui, care are o personalitate mai slaba. eu trec prin ceva asemanator si e destul de greu. | ||
|
kudika_5603 Postat pe 21 Aprilie 2012 09:05 |
||
De la: kudika_5603, la data 2012-04-21 09:05:54nu mai judeca ti aiurea. i se poate intampla oricui, care are o personalitate mai slaba. eu trec prin ceva asemanator si e destul de greu. Da,intr-adevara,acolo unde inima nu este multumita si impacata cu sine,apar astfel de tentatii,incerc sa inteleg intreg angrenajul,care duce la asa ceva!!!!Incearca sa delimitezi lucrurile si fa alegerea cuvenita,important este sa fii fericita,,este singura stare sufleteasca,care aduce managiere omului!!!Succes si tie!!! |
||
|
MissRainbow Postat pe 21 Aprilie 2012 09:19 |
||
De la: marco918, la data 2012-04-20 20:25:23De la: serpico_, la data 2012-04-20 14:01:54De la: kudika_5543, la data 2012-04-20 11:41:38buna fetelor,am si eu o problemuta...akum e o problemuta pentru ca am devenit eu constienta de riscuri caci pana akum era problema destul de grava,m/a luat valul...am iesit in club cu niste amici de ai sotului meu pentru ca trebuia sa es cu fetele si daca tot mergeau si ei sotul meu le/a zis sa mergem cu ei..de acolo a inceput totul...a fost o atractie intre mine si unul din ei iar cateva zile mai tarziu vorbeam pe net si deja dragostea era destul de mare,dupa numai doua spatamani aveam ganduri de divort si el vroia un copil cu mine,desi nu avusesem vreo relatie alta decat cateva saruturi,si cateva minute pe zi petrecute impreuna...eu eram foarte fericita kand il vedeam dar vroiam sa vad daca se skimba ceva in relatia cu sotul meu,mi/am dat seama ka nu l/as putea rani pentru ka il iubesc si ca relatia asta e imposibila,el e inebunit dupa mine,a a trecut abia o luna si kand ma vede tremura tot,a zis ka e in stare sa ma astepte kat e nevoie dar stie si el ka eu nu as putea sa imi las sotul numai daca mi/ar face ceva ce nu as accepta,dar asta nu se va intampla caci am un sot minunat care ma iubeste si nu m/ar insela niciodata...ce sa fac?am vrut sa rup orice legatiura cu el dar nu pot parca am nevoie sa vb cu el in fiecare zi,nustiu daca e iubire dar simt ceva pentru el,,,si mai stiu ceva...imi iubesc si sootul si nu as fi in stare sa ii fac rau...si nici mie sa imi distrug viata...voi ce parere aveti? Ba io cred ca o sa aiba mereu casa plina...numai de pretini...
|
||
|
serpico_ Postat pe 21 Aprilie 2012 15:58 |
||
De la: kudika467548, la data 2012-04-21 03:53:09 ceva maro
|
||
|
maria-ioana Postat pe 21 Aprilie 2012 21:13 |
||
De la: kudika_5603, la data 2012-04-21 09:05:54nu mai judeca ti aiurea. i se poate intampla oricui, care are o personalitate mai slaba. eu trec prin ceva asemanator si e destul de greu. Aceeasi Marie dar cu la fel de multa prostie in loc de creier.Nu e lipsa de personalitate ci de: caracter, de educatie, de cam tot ce ar trebui ca sa te numesti macar femeie. |
||
|
Thais13 Postat pe 21 Aprilie 2012 21:22 |
||
De la: kudika_5603, la data 2012-04-21 09:05:54nu mai judeca ti aiurea. i se poate intampla oricui, care are o personalitate mai slaba. eu trec prin ceva asemanator si e destul de greu. a cerut pareri, ii oferim eu nu o judec spun ca atunci cand esti angajat intr-o relatie, orice flirt poate scapa de sub control si mereu se gaseste un bondar care sa bazaie in jurul albinutei gata de polenizare |
||
|
maria-ioana Postat pe 21 Aprilie 2012 21:25 |
||
De la: Thais13, la data 2012-04-21 21:22:29De la: kudika_5603, la data 2012-04-21 09:05:54nu mai judeca ti aiurea. i se poate intampla oricui, care are o personalitate mai slaba. eu trec prin ceva asemanator si e destul de greu. ce usor e sa vorbesti...nu tine doar de caracter, educatie...tine de iubire, sentimente, ceea ce tu nu ai pentru ca nu intelegi ce inseamna sa te indragosteti. s-a intamplat. siiiiiii?????????/ cu totii gresim , mai mult sau mai putin. esti vreo sfanta oare si noi nu stim? suntem liberi sa fim cum vrem :si fara caracter si fara personalitate. discutam aici sa nu fim singuri, poate ca nuavem cu cine vorbi despre. asa ca repet:nu mai judeca. |
||
|
kudika_5603 Postat pe 21 Aprilie 2012 21:49 |
||
| UNDE E IUBIREA?A VAZUT-O CINEVA?DRAGOSTEA E MAI REA K DIAREEA | ||
|
krizantema Postat pe 21 Aprilie 2012 22:29 |
||
De la: krizantema, la data 2012-04-21 22:29:26UNDE E IUBIREA?A VAZUT-O CINEVA?DRAGOSTEA E MAI REA K DIAREEA asociezi dragostrea cu....dia......
|
||
|
maria-ioana Postat pe 21 Aprilie 2012 23:06 |
||
|
" ce usor e sa vorbesti...nu tine doar de caracter, educatie...tine de iubire, sentimente, ceea ce tu nu ai pentru ca nu intelegi ce inseamna sa te indragosteti. s-a intamplat. siiiiiii?????????/ cu totii gresim , mai mult sau mai putin. esti vreo sfanta oare si noi nu stim? suntem liberi sa fim cum vrem :si fara caracter si fara personalitate. discutam aici sa nu fim singuri, poate ca nuavem cu cine vorbi despre. asa ca repet:nu mai judeca. " Dar de ce sa nu judece ? Vrei sa ajunga si ea ca si tine, fara judecata, fara onoare, si sa-si faca "parcare cu plata" la ea intre picioare ? Cei din iubire, nu au nevoie sa se indragosteasca ! Indragostirea, inseamna tradarea iubirii ! Ai intrebat daca ea, este o sfanta si voi nu stiti ? Iti raspund eu ! Da, este o sfanta, dar voi nu stiti... Ai spus bine, ca sinteti liberi sa fiti cum vreti, dar ai uitat de consecintzele genului de libertate despre care vorbesti tu. Tu nu poti sa vezi ca te certi cu o sfanta, dar eu, pot sa-l vad pe diavol cum sta calare pe tine si-ti bea singele... |
||
|
denis_3d25 Postat pe 22 Aprilie 2012 01:52 |
||
De la: denis_3d25, la data 2012-04-22 01:52:29 stii ce? eu am 25 de ani si sunt cu viitorul sot de7 ani, iar amantul meu a fost al doilea barbat din viata mea.problema mea e ca nu mi-am trait tineretea asa cum trebuie, iar cand am fost si cu altcineva, si am simtit ca sunt iubita si mangaiata, ceea ce unii dintre barbati uita sa faca, mi-am pierdut capul. si nu imi pare rau. nu e vb de parcare cu plata sau de alte treburi din astea. mi-am tradat iubirea pentru ca el a tradat-o primul. catasoria e cel mai gresit lucru pe care o sa-l fac. deci toti cei de aici da-ti in cap la cei care gresesc si isi spun povestile. |
||
|
kudika_5603 Postat pe 22 Aprilie 2012 10:52 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Cistiguri mari reale cu investitie de doar 6 lei... | 0 | De la: 17 Decembrie 2011 12:21 |
| cum va impacati cu acneea si cum va afecteaza in viata de zi cu zi? | 4 | De la: zaharica 10 August 2010 18:18 |
| Aplic gene false la domiciliu | 1 | De la: daniela1487 20 Februarie 2011 18:39 |
|
|
||
| cautam de lucru | 2 | De la: kudika_36272 8 Iunie 2013 15:33 |
| Buna | 3 | De la: Veveritzatha80 28 Octombrie 2013 16:35 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.