Mai multe
|
http://sfaturirelatii.wordpress.com/ Bun venit! Am creat acest blog cu dorința de a rãspunde întrebãrilor tuturor domnișoarelor/domnișorilor în legãturã cu persoana iubitã, relația pe care o au cu aceasta și nu numai. Dacã ai o întrebare care te macinã, nu ezita sã mi-o trimiți la rubrica Trimite întrebarea. Eu voi publica întrebarea ta ca articol pe blog împreunã cu rãspunsul meu. Ai dreptul sã rãmâi anonimã/anonim. Rãspunsul îl vei primi aproape imediat, deci fii cu ochii pe blog! Sper ca rãspunsurile mele sã vã fie de folos tuturor! |
|
kudika_5837 Postat pe 24 Aprilie 2012 07:18 |
|---|
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Intrerupere sarcina | 3 | De la: kudika_980365 26 Februarie 2015 10:02 |
| AMANT SAU AMANTA, NU ESTE DE DURATA.. | 128 | De la: kudika062191 20 Octombrie 2009 10:45 |
| AJUTATI-MA !!! | 23 | De la: guru_ion 25 Noiembrie 2011 16:33 |
|
|
||
| nu stiu daca il mai iubesc...dar totusi sunt cu el | 9 | De la: magdonek 6 Februarie 2009 16:03 |
| dragoste la distanta +?vraji? plizzz help me :( | 6 | De la: kudika_1015800 25 Iulie 2016 07:17 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.