Mai multe
De la: kudika467548, la data 2012-05-06 14:29:30 nu comentez...cã-i haita constituitã...am deja sentimentul leului celui care târãºte pe jos cinci-ºase hiene...care se milogesc la niºte resturi ...scavangere fiind...nu realizeazã cã..dincolo de nevoia de a se hrãni..în cazul de faþã...de a-ºi hrãni suficienþa ºi egocentrismul sugerat ca fiind a fi o virtute...riscã sã rãmânã fãrã coadã...ºi de atacã concertat...au vãzut ele pe Animal Planet cum cã-i câºtigãtoare miºcarea
|
||
|
Laurentiu_Rigafrypto_1 Postat pe 6 Mai 2012 16:43 |
||
|---|---|---|
De la: Laurentiu_Rigafrypto_1, la data 2012-05-06 16:43:01De la: kudika467548, la data 2012-05-06 14:29:30
|
||
|
GHEISA_ Postat pe 6 Mai 2012 16:45 |
||
De la: GHEISA_, la data 2012-05-06 16:41:37De la: Laurentiu_Rigafrypto_1, la data 2012-05-06 16:37:23De la: GHEISA_, la data 2012-05-06 15:46:50De la: kudika467548, la data 2012-05-06 14:29:30 ºtiu...ºi tu ºtii...ºi-n egalã mãsurã ºtii cã ºtiu...chiar nu-i niciuna cu minim respect pentru ideea de autorespect...printre voi ?...când zic "voi"..am certitudinea cã ºtiþi la cine fac referire...nu vã mai enumãr...
|
||
|
|
||
|
Laurentiu_Rigafrypto_1 Postat pe 6 Mai 2012 17:00 |
||
Draga mea 5901,te apreciez pt taria ta de a reusi in viata si de realizarile tale,pt ca numai o femeie puternica poate reusi ce-si doreste,si ori de cate ori uraganul vrea sa te doboare pe tine nu te va clinti din loc si chiar daca in jurul tau se naruie ceva, vei cldi la loc pt ca intotdeauna vei sti cum sa te ridici si sti ca vointa ta este este puternica! Vei gasi la timpul potrivit jumatatea care va sti sa te aprecieze si mai ales sa te pretuiasca pt ceea ce esti!Sa-ti ajute Dzeu sa reusesti in viata. Mai ales ma bucur ca cei dragi ai tai iti sant alaturi de tine,acesta este un lucru foarte important! Sa ai grija de tine si nu uita ca Cel de Sus,te va ajuta daca Ii vei cere!!!
|
||
|
Titanika Postat pe 6 Mai 2012 23:19 |
||
asta este , un raspuns mai clar nici ca nu se putea trebuie sa fi chiar sfant sa nu gresesti ca barbat avand atata libertate........ |
||
|
erikahd2008 Postat pe 31 Mai 2012 13:38 |
||
|
ESTI IN "FLOAREA VARSTEI". VIATA MERGE INAINTE! ORICUM NU TE MERITA! CAUTA PE ALTCINEVA LANGA CARE SA TE SIMTI BINE SI IUBESTE CU MASURA.....NU MAI DA TOTUL. INVATA SA PRIMESTI! |
||
|
scm Postat pe 31 Mai 2012 14:02 |
||
|
Esti la varsta la care se poate si sa judeci altfel, decat in pat! Multumeste Celui de sus ca nu ai apucat sa faci niscaiva credite pentru el, ori sa-i garantezi cine stie ce cheltuieli pe care el le-ar fi facut, in speranta asta chioara ca veti trai amandoi fericiti, pana la adanci batraneti... Cel mai bine poate fi cunoscut cineva in situatii neasteptate, iar la voi asta a fost atunci cand i-ai cerut si tu o suma, nu conteaza prea mult ce suma, e clar ca nu pentru a face cumparaturile cu care sa-ti realimentezi frigiderul. DACA AI FI AFLAT ASTA DUPA CE ATI FI IMPARTIT SI O CASA, DUPA CE ATI FI AVUT SI UN COPIL? MAI ALES ASTA, DE CE NU A AVUT RASPUNDEREA, CHIAR PROPUNEREA UNEI CASATORII ? Mai multumeste o data oricui, ca poti sa muncesti, ai o activitate, care iti aduce si banii de care ai nevoie. E CEL MAI IMPORTANT LUCRU, CREDE-MA! DACA VREI, POT SA-TI DAU DETALII, DAR NU CRED CA E CAZUL, POATE S-A SI REZOLVAT INTRE TIMP, AI INCA MARELE NOROC AL VARSTEI SI AL FAPTULUI CA ESTI SANATOASA ! G. |
||
|
kudika486240 Postat pe 31 Mai 2012 16:30 |
||
De la: kudika_5901, la data 2012-05-06 10:59:32 LAURENTIU ati multumesc pentru sfat,ochi deschisi ai am si i am avut mereu dar am vrut sa nu mi pese de relatile trecatoare care le are pe afara,stiu ce este an tara asta GBR,si nu zic ca toate femeile se vand si fac orice pentru un pahar de wiski,stiu ca nu exista barbat perfect,nu ma facut sa simt ca are pe cineva si asta am respectat la el.Eu tin antr-un fel sau altul cu barbati care stiu sa ascunda cand au o relatie cu altcineva an familie am un frate care nu stie sa ascunda asta si vad cum este de greu pentru cumnata mea... Asa trebuie sa faci, sa ridici fruntea sus chiar daca ai inima grea. El nu si-a dorit probabil aceleasi lucruri ca si tine....a vrut altceva...Invata din povestea asta si data viitoare fi tu pe primul loc......nimeni si nimic nu merita sa te amarasti..... |
||
|
kukla Postat pe 5 Iunie 2012 13:02 |
||
De la: kukla, la data 2012-06-05 13:02:56De la: kudika_5901, la data 2012-05-06 10:59:32 LAURENTIU ati multumesc pentru sfat,ochi deschisi ai am si i am avut mereu dar am vrut sa nu mi pese de relatile trecatoare care le are pe afara,stiu ce este an tara asta GBR,si nu zic ca toate femeile se vand si fac orice pentru un pahar de wiski,stiu ca nu exista barbat perfect,nu ma facut sa simt ca are pe cineva si asta am respectat la el.Eu tin antr-un fel sau altul cu barbati care stiu sa ascunda cand au o relatie cu altcineva an familie am un frate care nu stie sa ascunda asta si vad cum este de greu pentru cumnata mea... am recitit si ai dreptate ati multumesk d sfat si d timpul acordat pt a mi citi povestea..
|
||
|
kudika_5901 Postat pe 7 Iunie 2012 15:17 |
||
De la: kudika_5901, la data 2012-06-07 15:17:20 Esti draguta....Nu trebuie sa te uiti inapoi pentru ca nu ai sa vezi fereastra care se deschide pentru tine....Uneori suntem atat de absorbiti de durerea noastra incat nu vedem nimic in jurul nostru, decat durere, neputiinta si deznadejde. Acum iti este greu insa mai tarziu ai sa intelegi ca nu a fost sa fie...tine minte o vorba : " CINE NU MA VREA NU MA MERITA" ai grija de tine.
|
||
|
kukla Postat pe 9 Iunie 2012 21:54 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Buna.. | 7 | De la: mimi_ca29 19 Martie 2011 12:35 |
| foarte trista | 19 | De la: alina23ro 2 Septembrie 2014 18:28 |
| As dori un sfat."oare ma mai iubeste" | 23 | De la: oana84onutza 5 Februarie 2010 18:11 |
|
|
||
| Diverse.... | 10 | De la: cristiana_cris 12 Noiembrie 2009 12:17 |
| Cum sa scapi de obsesia pentru ex? | 36 | De la: geolynu 28 Iulie 2010 00:04 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.