Setari Cookie-uri

Love?

De la: kukla, la data 2012-06-05 12:39:56
De la: kudika_8661, la data 2012-06-05 06:08:43
De la: kukla, la data 2012-06-03 12:58:31
De la: kudika_8661, la data 2012-05-28 23:47:14... ne cunoastem din 2008 dar relatia a inceput in 2010 ...
sorry

Scuze insa nu inteleg...ea este maritata si a avut o relatie si cu tine in acest timp??
Daca este asa inseamna ca este doar o femeie care distruge mai multe vieti, o egoista si o femeie fara scrupule...ca multe altele de genul ei.

eu sunt insurat si am avut o si relatie cu ea in acelasi timp. ea so maritat pe urma. nu stiu daca e asa cum ii spui tu.

incearca sa te opresti pana nu este prea tarziu....ai deja pe cineva care iti poarta de grija, la ce iti trebuie complicatii???

O IUBEEEEEESC !!!!!!
imi placeau lururile complicate, ne descurcam foarte bine cu ele complicate !
kudika_8661
Postat pe 5 Iunie 2012 22:49
bai baiatule, obsesia nu e iubire, nu are nimic in comun cu ea :))) . revino-ti cei cu tine. obsesia e o ramura a geloziei , gelozia fiind opusul total al iubirii, iar gelozia se defineste prin frica de a vedea persoana pe care o iubesti mai fericita decat e cu tine. De aceea incepi si sa fii gelos sa incepi sa controlezi femeia. Fiecare esec si fiecare gand de gelozie, devine obsesie pe fond de gelozie. Aici incepi sa demonstrezi ca , creierul tau nu mai functioneaza corect. Toate sentimentele se produc in creier ca urmare a unor reactii chimice si sunt intensificate de inima. Creierul prea informatia, o proceseaza si elibereaza anumite substante chimice ( am uitat cum se cheama , nu sunt doctor in asa ceva :D ) , pe care , tot creierul, le transmite sub forma de impulsuri electro-magnetice inimii, iar cea din urma, recunoscand informatia incepe sa elibereze si ea substanta specifica sentimentului pe care il ai, intensificandul . Deci daca e iubire venita pe cale naturala si fara nici un motiv, atunci e iubire adevarata. Daca e gelozie , obsesie, s.a.m.d. , trage tu concluzia. Ceea ce gandim asta simtim si primim in schimb. :). Sper ca nu am fost prea ciudat cu acest mesaj, nu ca as fi :)) .. pa
Oscar_Yohanan_1
Postat pe 6 Iunie 2012 03:01
De la: Oscar_Yohanan_1, la data 2012-06-06 03:01:10bai baiatule, obsesia nu e iubire, nu are nimic in comun cu ea :))) . revino-ti cei cu tine. obsesia e o ramura a geloziei , gelozia fiind opusul total al iubirii, iar gelozia se defineste prin frica de a vedea persoana pe care o iubesti mai fericita decat e cu tine. De aceea incepi si sa fii gelos sa incepi sa controlezi femeia. Fiecare esec si fiecare gand de gelozie, devine obsesie pe fond de gelozie. Aici incepi sa demonstrezi ca , creierul tau nu mai functioneaza corect. Toate sentimentele se produc in creier ca urmare a unor reactii chimice si sunt intensificate de inima. Creierul prea informatia, o proceseaza si elibereaza anumite substante chimice ( am uitat cum se cheama , nu sunt doctor in asa ceva :D ) , pe care , tot creierul, le transmite sub forma de impulsuri electro-magnetice inimii, iar cea din urma, recunoscand informatia incepe sa elibereze si ea substanta specifica sentimentului pe care il ai, intensificandul . Deci daca e iubire venita pe cale naturala si fara nici un motiv, atunci e iubire adevarata. Daca e gelozie , obsesie, s.a.m.d. , trage tu concluzia. Ceea ce gandim asta simtim si primim in schimb. :). Sper ca nu am fost prea ciudat cu acest mesaj, nu ca as fi :)) .. pa

Nu esti ciudat,,esti un barbat!!! Feliciatri pentru postare!!!O explicatie data dinpuncxtul de vedere al reactiilor chimice,care se proceseaza in creierul omului,in compartimentul emotiilor,sentimentelor!!!
MissRainbow
Postat pe 6 Iunie 2012 06:47
resemnareee!
kudika517316
Postat pe 6 Iunie 2012 08:26
De la: kudika517316, la data 2012-06-06 08:26:17resemnareee!

Da,resemnare .dar privita ca decizie definitiva si irevocabila!
MissRainbow
Postat pe 6 Iunie 2012 08:30
bineinteles ca da.
kudika517316
Postat pe 6 Iunie 2012 09:30
De la: MissRainbow, la data 2012-06-06 06:47:31
De la: Oscar_Yohanan_1, la data 2012-06-06 03:01:10bai baiatule, obsesia nu e iubire, nu are nimic in comun cu ea :))) . revino-ti cei cu tine. obsesia e o ramura a geloziei , gelozia fiind opusul total al iubirii, iar gelozia se defineste prin frica de a vedea persoana pe care o iubesti mai fericita decat e cu tine. De aceea incepi si sa fii gelos sa incepi sa controlezi femeia. Fiecare esec si fiecare gand de gelozie, devine obsesie pe fond de gelozie. Aici incepi sa demonstrezi ca , creierul tau nu mai functioneaza corect. Toate sentimentele se produc in creier ca urmare a unor reactii chimice si sunt intensificate de inima. Creierul prea informatia, o proceseaza si elibereaza anumite substante chimice ( am uitat cum se cheama , nu sunt doctor in asa ceva :D ) , pe care , tot creierul, le transmite sub forma de impulsuri electro-magnetice inimii, iar cea din urma, recunoscand informatia incepe sa elibereze si ea substanta specifica sentimentului pe care il ai, intensificandul . Deci daca e iubire venita pe cale naturala si fara nici un motiv, atunci e iubire adevarata. Daca e gelozie , obsesie, s.a.m.d. , trage tu concluzia. Ceea ce gandim asta simtim si primim in schimb. :). Sper ca nu am fost prea ciudat cu acest mesaj, nu ca as fi :)) .. pa

Nu esti ciudat,,esti un barbat!!! Feliciatri pentru postare!!!O explicatie data dinpuncxtul de vedere al reactiilor chimice,care se proceseaza in creierul omului,in compartimentul emotiilor,sentimentelor!!!
cum ar trebui sa iau mesajul tau? la ce te referi prin ''esti barbat''? :)))) pana imi vei spune la ce te referi ma voi obtine din comentarii sau chiar si din a cauta un raspuns mai concret :) :P
Oscar_Yohanan_1
Postat pe 6 Iunie 2012 16:44
De la: Oscar_Yohanan_1, la data 2012-06-06 16:44:39[quote

" cum ar trebui sa iau mesajul tau? la ce te referi prin ''esti barbat''? :)))) pana imi vei spune la ce te referi ma voi obtine din comentarii sau chiar si din a cauta un raspuns mai concret :) :P"

Nu este nimic discriminator sau frapant in afirmatia mea!!Pur si simplu,ti-am incadrat postarea in registrul masculin,ca drept urmare a punctarii facute in analiza respectiva si nelasandu-te sa cazi intr-o eventuala confuzie in ceea ce te priveste,referitor la caracterul "ciudat",,, Si apoi,,,expresia "bai baiatule" este specifica modului masculin de adresare!!! Chiar m-a amuzat acest apelativ!!!Nu vreau sa te indoiesti de propria-ti configurare anatomica si fiziologica!!! Commentul tau ,s-a prezentat la obiect,ilustrand un alt punct de vedere,psihologii pun mare accent pe acea compartimentare a creierului,lasand un segment de lucru substantial sentimentelor,emotiilor si reactiile lor in organismul uman!! Totul se rezuma la chimia ,care se naste in firea omului,rezultand combinatiile mai mult sau mai putin fericite,omul fiind alchimistul principal!!!!!!!!
MissRainbow
Postat pe 6 Iunie 2012 17:01
De la: MissRainbow, la data 2012-06-06 17:01:09
De la: Oscar_Yohanan_1, la data 2012-06-06 16:44:39[quote

" cum ar trebui sa iau mesajul tau? la ce te referi prin ''esti barbat''? :)))) pana imi vei spune la ce te referi ma voi obtine din comentarii sau chiar si din a cauta un raspuns mai concret :) :P"

Nu este nimic discriminator sau frapant in afirmatia mea!!Pur si simplu,ti-am incadrat postarea in registrul masculin,ca drept urmare a punctarii facute in analiza respectiva si nelasandu-te sa cazi intr-o eventuala confuzie in ceea ce te priveste,referitor la caracterul "ciudat",,, Si apoi,,,expresia "bai baiatule" este specifica modului masculin de adresare!!! Chiar m-a amuzat acest apelativ!!!Nu vreau sa te indoiesti de propria-ti configurare anatomica si fiziologica!!! Commentul tau ,s-a prezentat la obiect,ilustrand un alt punct de vedere,psihologii pun mare accent pe acea compartimentare a creierului,lasand un segment de lucru substantial sentimentelor,emotiilor si reactiile lor in organismul uman!! Totul se rezuma la chimia ,care se naste in firea omului,rezultand combinatiile mai mult sau mai putin fericite,omul fiind alchimistul principal!!!!!!!!

kudika_8661
Postat pe 6 Iunie 2012 23:01
ALOOOO !!!!
linistiti-va , chiar nu ati citit ca nu am nevoie de sfaturi de critici sau de pareri idealiste venite pe fond de frustrare , as vrea sa imi scrieti daca aveti vreo idee despre motivul pt care am fost lasat balta (cititi inceputul )
kudika_8661
Postat pe 6 Iunie 2012 23:04
De la: rondina, la data 2012-06-03 13:06:30
De la: kudika_8661, la data 2012-06-01 22:22:30
De la: rondina, la data 2012-06-01 10:34:24Ai ajuns la "disperarea" si "divinizarea" asta abia cand ai pierdut-o? Pana in acel moment ce-ai facut, ai frecat menta?!

nu menta am frecat-o

Parerea mea este ca ai "frecat" timp pretios la piciorul de lemn...astfel, pierzand-o !
Bine, este doar parerea mea...tu stii mai bine ce ai frecat!!!

maioneza
muza_ta
Postat pe 6 Iunie 2012 23:28
De la: kudika_8661, la data 2012-06-06 23:04:11ALOOOO !!!!
linistiti-va , chiar nu ati citit ca nu am nevoie de sfaturi de critici sau de pareri idealiste venite pe fond de frustrare , as vrea sa imi scrieti daca aveti vreo idee despre motivul pt care am fost lasat balta (cititi inceputul )

Aloo ? E cineva pe fir ??
Motivul : i s-a ridicat ceata de pe ochi !! Am ghicit ??
GHEISA_
Postat pe 7 Iunie 2012 06:39
De la: kudika_8661, la data 2012-06-06 23:04:11ALOOOO !!!!

Din pacate pentru tine,nu mai este nimeni la celalalt capat al firului!!!!
MissRainbow
Postat pe 7 Iunie 2012 06:42
nu ai dat pre multe detalii,ceea ce pot sa ti spun din ceea ce am trait eu e ca stiu ce inseamna sa te urci pe pereti de dorul pers pe care o iubesti ultimul gand seara cand adormi sa fie la acea pers iar cand te trezesti mintea sa ti fie tot la ea ,am fost la un pas de nebunie dar am avut rabdare si am lasat timpul sa treaca,se spune ca timpul rezolva tot,sunt aproape 2ani timp in care sincer nu m am vindecat dar m am linistit sufleteste,in tot acest timp ne am mai intalnit imi spune cat de mult ma iubeste dar eu rad de el si ipun k eu l am iubit candva acum nu mai simt nimic desi mint
kudika517316
Postat pe 7 Iunie 2012 10:09
De la: kudika517316, la data 2012-06-07 10:09:21nu ai dat pre multe detalii,ceea ce pot sa ti spun din ceea ce am trait eu e ca stiu ce inseamna sa te urci pe pereti de dorul pers pe care o iubesti ultimul gand seara cand adormi sa fie la acea pers iar cand te trezesti mintea sa ti fie tot la ea ,am fost la un pas de nebunie dar am avut rabdare si am lasat timpul sa treaca,se spune ca timpul rezolva tot,sunt aproape 2ani timp in care sincer nu m am vindecat dar m am linistit sufleteste,in tot acest timp ne am mai intalnit imi spune cat de mult ma iubeste dar eu rad de el si ipun k eu l am iubit candva acum nu mai simt nimic desi mint

Iti multumesc , esti cea mai lucida si cu care pot discuta aproape orice pt ca esti de sex opus si care ai trait o experienta asemanatoare. cred ca ma poti sfatui in ce fel ai reusit sa te detasezi de iubirea care i-ai purtat-o .eu nu cred ca am sa reusesc . de cand m-am despartit de ea parca totul imi merge din ce in ce mai rau. in ianuarie imi spunea sa o mai sun ca altfel o "las fara aer " , imi mai spunea sa nu trec pe la ea caci nu va rezista si imi va sari in brate . acum dupa 5 luni imi uraste glasul cheama prietenii ei sa ma bata daca vin la ea. se otrveste cu ceva la suflet. e o diferenta uriasa. nu o mai recunosc. daca mi-ai fii spus in decembrie , cand ne-am vazut ultima data , ca se va transforma in halul asta eram in stare sa dau cu masina peste tine ! Este asa cum spui din 24 ore 7 le dorm si o visez pe ea , iar din 17 4 cu siguranta ma gandesc la ea. revad locurile prin care am fost impreuna ( si nu sunt putine in Bucuresti ) vad obiectele pe care le-am primit de la ea sau pe care le-am cumparat impreuna. ma distruge psihic, nu o inteleg de unde scarba asta fata de mine.
kudika_8661
Postat pe 7 Iunie 2012 22:40
durerea face parte din viata mea m-am invatat sa traiesc cu ea
kudika517316
Postat pe 8 Iunie 2012 11:35
De la: kudika_8661, la data 2012-06-05 06:08:43
De la: kukla, la data 2012-06-03 12:58:31
De la: kudika_8661, la data 2012-05-28 23:47:14... ne cunoastem din 2008 dar relatia a inceput in 2010 ...
sorry

Scuze insa nu inteleg...ea este maritata si a avut o relatie si cu tine in acest timp??
Daca este asa inseamna ca este doar o femeie care distruge mai multe vieti, o egoista si o femeie fara scrupule...ca multe altele de genul ei.

eu sunt insurat si am avut o si relatie cu ea in acelasi timp. ea so maritat pe urma. nu stiu daca e asa cum ii spui tu.

Nu ai pic de compasiune sau de respect pentru sotia ta? Trebuie ca este tare nefericita alaturi de unul ca tine...la ea cat din cat te gandesti, banuiesc ca se simte singura in doi, din moment ce tu esti "absent" si vesnic indragostit de cealalta!! Esti un momument de egoism si de neseriozitate, vei sfarsi prin a fi singur, tu si instabilitea ta....Este si normal ca cealalta sa-si respecte sotul si casnicia, pentru ea nu reprezinti decat trecutul si doreste sa-l uite, ea traieste in prezent alaturi de omul pe care-l iubeste si o respect pentru asta!
rondina
Postat pe 8 Iunie 2012 11:55
abea acum am inteles dilema lu'nenea! vrea sa ghicim noi de ce l-a lasat amanta!io stiu da iaca nu vreau sa-ti spun!!
kiss_my_ass
Postat pe 8 Iunie 2012 12:03
De la: kudika517316, la data 2012-06-08 11:35:15durerea face parte din viata mea m-am invatat sa traiesc cu ea

imi pare sincer rau , stiu ce simti (oare se poate cumva sa vezi doar tu ce scriu si sa vad doar eu ce scrii ? )
kudika_8661
Postat pe 8 Iunie 2012 19:03
fiecare persoana se comporta,gandeste,traieste intr-un anumit fel,prin mine nu ai cum sa-ti dai seama ce este in mintea fostei tale iubite.Raspunsul este nu la intreb.ta
kudika517316
Postat pe 9 Iunie 2012 16:15
...
eemmyy
Postat pe 9 Iunie 2012 16:50
buna!nu am intrat sa te judec s-au altceva,dar totusi am o nelamurire ,de ce te crezi superior sotului ei,de ce o compatimesti cu un asemanea sot ,cu ce esti mai bun ,ce ai tu si el nu are,de ce ai lasat-o sa se casatoreasca dak o iubeai asa de mult
kudika_9721
Postat pe 13 Iunie 2012 11:32
De la: kudika_9721, la data 2012-06-13 11:32:53buna!nu am intrat sa te judec s-au altceva,dar totusi am o nelamurire ,de ce te crezi superior sotului ei,de ce o compatimesti cu un asemanea sot ,cu ce esti mai bun ,ce ai tu si el nu are,de ce ai lasat-o sa se casatoreasca dak o iubeai asa de mult

Pentru ca el era deja insurat!!!!
rondina
Postat pe 13 Iunie 2012 11:37
De la: kudika_8661, la data 2012-06-07 22:40:14
De la: kudika517316, la data 2012-06-07 10:09:21nu ai dat pre multe detalii,ceea ce pot sa ti spun din ceea ce am trait eu e ca stiu ce inseamna sa te urci pe pereti de dorul pers pe care o iubesti ultimul gand seara cand adormi sa fie la acea pers iar cand te trezesti mintea sa ti fie tot la ea ,am fost la un pas de nebunie dar am avut rabdare si am lasat timpul sa treaca,se spune ca timpul rezolva tot,sunt aproape 2ani timp in care sincer nu m am vindecat dar m am linistit sufleteste,in tot acest timp ne am mai intalnit imi spune cat de mult ma iubeste dar eu rad de el si ipun k eu l am iubit candva acum nu mai simt nimic desi mint

Iti multumesc , esti cea mai lucida si cu care pot discuta aproape orice pt ca esti de sex opus si care ai trait o experienta asemanatoare. cred ca ma poti sfatui in ce fel ai reusit sa te detasezi de iubirea care i-ai purtat-o .eu nu cred ca am sa reusesc . de cand m-am despartit de ea parca totul imi merge din ce in ce mai rau. in ianuarie imi spunea sa o mai sun ca altfel o "las fara aer " , imi mai spunea sa nu trec pe la ea caci nu va rezista si imi va sari in brate . acum dupa 5 luni imi uraste glasul cheama prietenii ei sa ma bata daca vin la ea. se otrveste cu ceva la suflet. e o diferenta uriasa. nu o mai recunosc. daca mi-ai fii spus in decembrie , cand ne-am vazut ultima data , ca se va transforma in halul asta eram in stare sa dau cu masina peste tine ! Este asa cum spui din 24 ore 7 le dorm si o visez pe ea , iar din 17 4 cu siguranta ma gandesc la ea. revad locurile prin care am fost impreuna ( si nu sunt putine in Bucuresti ) vad obiectele pe care le-am primit de la ea sau pe care le-am cumparat impreuna. ma distruge psihic, nu o inteleg de unde scarba asta fata de mine.

Relatia voastra a fost doar un foc de paie, o aventura pur carnala si atat. Daca ea te-ar fi iubit cu adevarat, nu s-ar fi schimbat asa la 180 de grade, deci totul a fost intre voi doar o atractie fizica puternica.

Accepta ca ai jucat doar un rol temporar in viata ei, insa nu uita ca ai o sotie acasa, iar din moment ce ai avut o aventura cu o alta femeie, e clar ca-ti lipseste ceva din relatia ta, iar acel ceva ti-a fost oferit pentru o perioda scurta de timp de amanta ta. Indemnul meu este sa identifici ce anume lipseste din relatia ta oficiala si sa incerci, impreuna cu sotia ta, sa gasiti o solutie care sa va convina amandurora. Invata sa apreciezi ceea ce ai acasa, nu alerga dupa cai verzi pe pereti, sperand sa primesti de la altcineva ceea ce nu primesti acasa, nu faci altceva decat sa te minti singur. Cel mai bine pentru tine este sa umpli, impreuna cu sotia ta, acel gol ce lipseste, din punctul tau de vedere, din relatia voastra. Relatiile pe termen scurt te vor face vesnic nefericit si-ti vor mai pune si mariajul in pericol.

Ai mai multa grija de tine, de sotia ta si de mariajul vostru!
kokeshi
Postat pe 13 Iunie 2012 11:46
atunci cand si-a permis sa iubeasca o alta femeie nu a stiut k e insurat,avea cumva amnezie s-au era ceva firesc pt el sa si-o puna cu cine apuca
kudika_9721
Postat pe 13 Iunie 2012 11:48
De la: kudika_9721, la data 2012-06-13 11:32:53buna!nu am intrat sa te judec s-au altceva,dar totusi am o nelamurire ,de ce te crezi superior sotului ei,de ce o compatimesti cu un asemanea sot ,cu ce esti mai bun ,ce ai tu si el nu are,de ce ai lasat-o sa se casatoreasca dak o iubeai asa de mult
Imi e greu sa ti-l descriu , si scarba , este un imatur dornic doar sa scape de parintii lui, crede-mA ca ai fii de acord cu mine daca ai stii mai multe despre pushtan . am lasat-o sa se marite pt ca am crezut ca ne-ar fii mai usor sa fim pe picior de egalitate si eu si ea casatoriti . aici am gresit , recunosc
kudika_8661
Postat pe 13 Iunie 2012 23:13
De la: kokeshi, la data 2012-06-13 11:46:18
De la: kudika_8661, la data 2012-06-07 22:40:14

Relatia voastra a fost doar un foc de paie, o aventura pur carnala si atat. Daca ea te-ar fi iubit cu adevarat, nu s-ar fi schimbat asa la 180 de grade, deci totul a fost intre voi doar o atractie fizica puternica.

Accepta ca ai jucat doar un rol temporar in viata ei, insa nu uita ca ai o sotie acasa, iar din moment ce ai avut o aventura cu o alta femeie, e clar ca-ti lipseste ceva din relatia ta, iar acel ceva ti-a fost oferit pentru o perioda scurta de timp de amanta ta. Indemnul meu este sa identifici ce anume lipseste din relatia ta oficiala si sa incerci, impreuna cu sotia ta, sa gasiti o solutie care sa va convina amandurora. Invata sa apreciezi ceea ce ai acasa, nu alerga dupa cai verzi pe pereti, sperand sa primesti de la altcineva ceea ce nu primesti acasa, nu faci altceva decat sa te minti singur. Cel mai bine pentru tine este sa umpli, impreuna cu sotia ta, acel gol ce lipseste, din punctul tau de vedere, din relatia voastra. Relatiile pe termen scurt te vor face vesnic nefericit si-ti vor mai pune si mariajul in pericol.

Ai mai multa grija de tine, de sotia ta si de mariajul vostru!

ESTI INTR-UN MARE FEL , iti multumesc , te pricepi ,mai am insa o singura dorinta sa-mi recunoasca asa cum ai zis si tu ca defapt nu ma iubit, a vut nevoie decat de cateva zeci de nopti petrecute impreuna pt ca ea sa umple golul care il avea acasa.
kudika_8661
Postat pe 13 Iunie 2012 23:20
De la: kudika_8661, la data 2012-06-13 23:13:01
Imi e greu sa ti-l descriu , si scarba , este un imatur dornic doar sa scape de parintii lui, crede-mA ca ai fii de acord cu mine daca ai stii mai multe despre pushtan . am lasat-o sa se marite pt ca am crezut ca ne-ar fii mai usor sa fim pe picior de egalitate si eu si ea casatoriti . aici am gresit , recunosc

Cum adica ai lasat-o sa se marite?! Mariajul ei a fost programat de voi doi ca o forma de echilibrare a statutului social, cu un partener care sa slujeasca acestui scop - adica ales de amandoi din aceste considerente, nu?! Cam asa suna exprimarea ta...Plus ca denota o mare aroganta si in raport cu sotul amantei, dar si cu ea insasi...Tu ai decis, chipurile, stapan fiind pe viata si sentimentele ei, asa cum esti stapan pe viata ta si decizi pentru familia ta...care traieste, in paralel si fara gand de schimbare.
Pai, iata ca s-a intamplat. Femeia care credeai tu ca este marioneta deciziilor tale, are propria-i judecata si alte sentimente - atat fata de tine, cat si fata de sot si restul lumii.
Maritata fiind, a inteles si ea mai bine statutul de amanta pe care i l-ai harazit...si a inteles, de asemenea, ca iubirea ta nu e chiar mare, cum spuneai. Acum sunteti pe picior de egalitate, cum bine te-ai gandit... Pushtanul, indiferent cum il vezi tu, are o calitate pe care tu ai oferit-o altei femei - aceea de sot.
Se presupune (de fapt, se prezuma ) ca sotii se iubesc atunci cand traiesc impreuna si nu se gandesc la divort, chiar daca isi mai sunt infideli sexual, din cand in cand. Eu asta cred ca este realitatea, o stii si tu, dar ca sa iti amagesti orgoliul ranit, exacerbezi niste porniri carora le spui iubire.
maybe
Postat pe 14 Iunie 2012 00:23
De la: maybe, la data 2012-06-14 00:23:42
De la: kudika_8661, la data 2012-06-13 23:13:01

Cum adica ai lasat-o sa se marite?! Mariajul ei a fost programat de voi doi ca o forma de echilibrare a statutului social, cu un partener care sa slujeasca acestui scop - adica ales de amandoi din aceste considerente, nu?! Cam asa suna exprimarea ta...Plus ca denota o mare aroganta si in raport cu sotul amantei, dar si cu ea insasi...Tu ai decis, chipurile, stapan fiind pe viata si sentimentele ei, asa cum esti stapan pe viata ta si decizi pentru familia ta...care traieste, in paralel si fara gand de schimbare.
Pai, iata ca s-a intamplat. Femeia care credeai tu ca este marioneta deciziilor tale, are propria-i judecata si alte sentimente - atat fata de tine, cat si fata de sot si restul lumii.
Maritata fiind, a inteles si ea mai bine statutul de amanta pe care i l-ai harazit...si a inteles, de asemenea, ca iubirea ta nu e chiar mare, cum spuneai. Acum sunteti pe picior de egalitate, cum bine te-ai gandit... Pushtanul, indiferent cum il vezi tu, are o calitate pe care tu ai oferit-o altei femei - aceea de sot.
Se presupune (de fapt, se prezuma ) ca sotii se iubesc atunci cand traiesc impreuna si nu se gandesc la divort, chiar daca isi mai sunt infideli sexual, din cand in cand. Eu asta cred ca este realitatea, o stii si tu, dar ca sa iti amagesti orgoliul ranit, exacerbezi niste porniri carora le spui iubire.

Bravo !! Un raspuns lucid si corect !!
GHEISA_
Postat pe 14 Iunie 2012 06:06
[quote name='kudika_8661' date='2012-06-13 23:13:01'Imi e greu sa ti-l descriu , si scarba , este un imatur dornic doar sa scape de parintii lui, crede-mA ca ai fii de acord cu mine daca ai stii mai multe despre pushtan . am lasat-o sa se marite pt ca am crezut ca ne-ar fii mai usor sa fim pe picior de egalitate si eu si ea casatoriti . aici am gresit , recunosc[/quote]

Orgoliul personal,destul de sifonat acum,nu te lasa in pace deloc ,ceea ce te determina sa il desconsideri pe sotul doamnei respective!Este posibil ca tu sa cunosti mai multe date despre domnia sa,dar nimeni nu iti da dreptul sa-l descalifici asa cum ai dispozitia,,si drept urmare,,am anumire rezerve ,in ceea ce te priveste!!

Ma surprinde declaratia ta, referitoare la incheierea casatoriei amantei tale,gandesc ca acea intelegere ati facut-o intr-un moment total neprielnic voua,atunci,cand,probabil,mintile voastre,inabusite de actul infidelitatii,nu au mai fost sub discernamant,voi,procedand in consecinta!!Cum este posibil asa ceva,domnule,,ce inseamna expresia "am lasat-o",in ce context ti-ai permis sa fii "ingaduitor" cu alegerea doamnei,,,permitandu-i sa se casatoreasca,,,dar,,amanta ta,,are vreun handicap neuromotor ,care o punea in imposibilitatea de a-si coordona viata,chiar in conditiile unui posibil adulter????????Mi se pare,cel putin grotesca afirmatia si actiunea ta!!! Oricum,vorbim despre o femeie,care,netinand cont de conjunctura,a ales,in final,sa ramana langa sotul ei,,indiferent cum s-ar prezenta domnia sa,ceea ce iti produce valul de furie impotriva amandorura!!Domnule,nu poti comanda ceva ,cuiva,,decat cu consimtamantul persoanei in cauza!!

"Sa fim pe picior de egalitate",,hmmmm,o egalitate promiscua din punctul meu de vedere!!!In fata ta,nu conta actul in sine,ci "durerea",ca nu aveati acelasi statut moral in fata societatii,,,ce ma mira foarte mult ,este comportamentul amantei tale,,,inclin sa cred ca va meritati unul pe celallat!!!Ai gresit enorm,,in asa ceva nu exista egalitate,,ea s-a casatorit,si,spre dezamagirea ta,a ales statutul de sotie,,in locul celei de amanta !!!Bila alba pentru doamna respectiva!!!

Ai frustrari,,recunosti si greselile comise,o combinatie de resentimente,care te vor insoti mult timp de acum incolo,daca nu stii sa gestionezi situatia!!!Nu ai stiut sa fii ferm in ceea ce priveste iubirea pentru doamna in cauza,ai pierdut-o,,inevitabil la un moment dat,,va trebui sa te obisnuiesti cu ideea abandonului si sa iti vezi de familie,,caci,acolo,sunt problemele reale,,nu poti evada in afara familiei,fara motivatii cat de cat serioase!!Gandeste-te la sotia ta,,cauta-ti linistea in interiorul familiei tale,,repara "gaurile" ce au intervenit in peretii casei tale,,cu alte cuvinte,invata sa fii un zidar bun ,si,apoi,un zugrav priceput!!!!!!
MissRainbow
Postat pe 14 Iunie 2012 08:58

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Herpesul 1 De la: bpang 15 Martie 2011 21:06
Buna, am si eu nevoie de niste informatii!!! 8 De la: kudika_14576 21 August 2012 18:12
Este nevoie de psiholog? 2 De la: kudika_13322 6 Februarie 2016 14:17
castiga lucrand de acasa si traieste sanatos 5 De la: rockk 9 Martie 2011 13:08
Vand licente 300 lei 1 De la: Catalin_22 4 Iulie 2010 13:54