Setari Cookie-uri

Love?

De la: MissRainbow, la data 2012-07-17 19:39:23
De la: rondina, la data 2012-07-17 19:32:26...si asta sper sa faca, sa te refuze ! Oare daca si sotia ta ar fi avut astfel de "hobby-uri" ca sa nu le zic fixisme ...cum te-ai simti? Iti ceri pedeapsa divina, cu amandoua mainile...nu apreciezi ceea ce ai langa tine si in mod sigur nu o meriti pe sotia ta!
Spui la un moment dat"NU mai vreau o alta am sa ma dedic definitiv sotiei mele. Ori ea ori sotia mea"... Adica? Te contrazici singur si apoi te apuca amocul "Offfff...viata mea!"
Toata lumea te sfatuieste sa te potolesti si tu ii dai intr-una cu fosta...Ar fi tare sa-ti bage mintile in cap sotul ei si sa te acuze de hartuire! Tu asta meriti!

Ooooooooo,cu hartuirea nu este de gluma,caci intra sub incidenta legii!!!

nu e vorba de nici o hartuire
nu vreau sa fac rau.ea stie asta.
kudika_8661
Postat pe 18 Iulie 2012 19:58
De la: rondina, la data 2012-07-17 19:32:26...si asta sper sa faca, sa te refuze ! Oare daca si sotia ta ar fi avut astfel de "hobby-uri" ca sa nu le zic fixisme ...cum te-ai simti? Iti ceri pedeapsa divina, cu amandoua mainile...nu apreciezi ceea ce ai langa tine si in mod sigur nu o meriti pe sotia ta!
Spui la un moment dat"NU mai vreau o alta am sa ma dedic definitiv sotiei mele. Ori ea ori sotia mea"... Adica? Te contrazici singur si apoi te apuca amocul "Offfff...viata mea!"
Toata lumea te sfatuieste sa te potolesti si tu ii dai intr-una cu fosta...Ar fi tare sa-ti bage mintile in cap sotul ei si sa te acuze de hartuire! Tu asta meriti!

... ar fii tare daca si-ar baga el singur mintile in capul lui sa nu le mai poarte in chiloti
kudika_8661
Postat pe 18 Iulie 2012 20:01
De la: kudika_8661, la data 2012-07-18 19:56:33
De la: MissRainbow, la data 2012-07-17 19:22:52[quote name='kudika_8661' date='2012-07-17 19:13:10'
nu, nu sunt convins . Voi avea grija sa merg acolo atunci cand sunt sigur ca va putea sa imi vorbeasca.mai trebe sa si vrea.
cunosc riscul crede-ma. am ales acel moment sa merg la ea pt ca sotia pleaca 4 zile din tara atunci

Nu te sfatuiesc la actiuni pripite,cu judecata prematura!!!Fara a avea toate datele,care sa te ajute in demersul tau,,este mult prea devreme ,pentru a anticipa o eventuala rezolvare a problemei tale.Cauta sa ai certitudinea purtarii unei discutii civilizate,cu doamna respectiva,inainte de a te duce la ea,,exista riscul sa fii refuzat din start.

AM FOST INTELES GRESIIIIIT !!!!
vreau sa merg acolo pt a vorbi, doar a vorbi si a lamuri lucrurile. [/quote]

Eu,una,te-am inteles,stai linistit!!Nu aplaud intentiile tale,dar nici nu iti pot comanda conduita,dupa bunul meu plac!!Tu hotarasti si decizia finala iti apartine,dar,te rog,ia in calcul si eventualitatea unui refuz elegant,din partea doamnei in cauza!!Nu te pripi si inainte de orice actiune personala,gandeste,gandeste,gandeste!!!
MissRainbow
Postat pe 18 Iulie 2012 20:01
De la: MissRainbow, la data 2012-07-18 20:01:25
De la: MissRainbow, la data 2012-07-17 19:22:52[quote name='kudika_8661' date='2012-07-17 19:13:10'
nu, nu sunt convins . Voi avea grija sa merg acolo atunci cand sunt sigur ca va putea sa imi vorbeasca.mai trebe sa si vrea.
cunosc riscul crede-ma. am ales acel moment sa merg la ea pt ca sotia pleaca 4 zile din tara atunci

Nu te sfatuiesc la actiuni pripite,cu judecata prematura!!!Fara a avea toate datele,care sa te ajute in demersul tau,,este mult prea devreme ,pentru a anticipa o eventuala rezolvare a problemei tale.Cauta sa ai certitudinea purtarii unei discutii civilizate,cu doamna respectiva,inainte de a te duce la ea,,exista riscul sa fii refuzat din start.

vreau sa merg acolo pt a vorbi, doar a vorbi si a lamuri lucrurile.

Eu,una,te-am inteles,stai linistit!!Nu aplaud intentiile tale,dar nici nu iti pot comanda conduita,dupa bunul meu plac!!Tu hotarasti si decizia finala iti apartine,dar,te rog,ia in calcul si eventualitatea unui refuz elegant,din partea doamnei in cauza!!Nu te pripi si inainte de orice actiune personala,gandeste,gandeste,gandeste!!! [/quote]
ok iti multumesc pt sfaturi. promit ca doar am sa merg pt a rezolva niste neintelegeri. cu calm si in liniste. PROMIT
kudika_8661
Postat pe 19 Iulie 2012 20:38
De la: kudika_8661, la data 2012-07-19 20:38:58
De la: MissRainbow, la data 2012-07-18 20:01:25

vreau sa merg acolo pt a vorbi, doar a vorbi si a lamuri lucrurile.

Eu,una,te-am inteles,stai linistit!!Nu aplaud intentiile tale,dar nici nu iti pot comanda conduita,dupa bunul meu plac!!Tu hotarasti si decizia finala iti apartine,dar,te rog,ia in calcul si eventualitatea unui refuz elegant,din partea doamnei in cauza!!Nu te pripi si inainte de orice actiune personala,gandeste,gandeste,gandeste!!!

ok iti multumesc pt sfaturi. promit ca doar am sa merg pt a rezolva niste neintelegeri. cu calm si in liniste. PROMIT[/quote]

Nu este necesar sa imi faci aceasta promisiune ,si te rog acest lucru luand in considerare doua lucruri si anume:primul este legat de probabilitatea de a nu -ti respecta promisiunea,numai tu stii cat esti de responsabil in acest sens!!!Al doilea lucru,demn de luat in calcul,este acela ca nu mie trebuie sa imi promiti asa ceva,ci tie insusi!!!Puterea de a rezolva si clarifica acele neconcordante,existente intre voi doi,,sta numai in tine si in doamna respectiva,asta in eventualitatea acceptarii unei discutii cu tine!!!
MissRainbow
Postat pe 19 Iulie 2012 21:10

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
produse de slabit 1 De la: mikilss 1 Martie 2011 17:41
Tatuaje 18 De la: Thais13 4 Septembrie 2011 13:45
Cãderea parului și început de chelie !!!!! 2 De la: Kudika_416029 7 Noiembrie 2016 19:28
da-ti va rog un sfat.......... 42 De la: judgingamy 1 Septembrie 2010 11:26
Vreau sa dansez salsa! 2 De la: kudika_1019491 27 Octombrie 2016 13:40