Mai multe
De la: kokeshi, la data 2012-06-26 19:10:50Ce bine mia facut ca miai amintit ca trebuie sa ma transform |
||
|
kudika_10590 Postat pe 26 Iunie 2012 19:29 |
||
|---|---|---|
De la: kudika_10590, la data 2012-06-26 19:29:35De la: kokeshi, la data 2012-06-26 19:10:50Ce bine mia facut ca miai amintit ca trebuie sa ma transform Ma da esti chiar obsedat...Pe fiecare topic baci banalitati de genul asta.Mai inceteaza si tu ...Scuze da nu mai poate citi omul ceva de copy /past ...de parca ai fi vreun "doctor"...
|
||
|
serpico_ Postat pe 26 Iunie 2012 19:38 |
||
De la: serpico_, la data 2012-06-26 19:38:36De la: kudika_10590, la data 2012-06-26 19:29:35De la: kokeshi, la data 2012-06-26 19:10:50Ce bine mia facut ca miai amintit ca trebuie sa ma transform |
||
|
|
||
|
kudika_10590 Postat pe 26 Iunie 2012 19:40 |
||
|
Morometzii In Rai cu baietii Refren(x2): Hei-yep, sunt in Rai cu baietii mei Fetele danseaza bine numai pentru noi E petrecere privata in coltul meu de Rai Daca te uiti de jos n-o vezi, asa ca hai! I: Doamne, te rog sa ai grija de noi acum Suntem la petrecere pe un mare nor de fum Timisoare, Bucuresti, Ploiesti, Pitesti Nu conteaza de unde esti, conteaza ca esti Ridica-te de jos, hai cu noi sa zburam Sper o lume exact asa cum ne-o imaginam Licoarea e in stanga, ambrozia in dreapta Uita-te repede ce popou are fata Si mama zambeste cu placere cand ma vede Cata fericire zace in mine nu-i, nu-i vine a crede Lasa-ne Doamne sa ne bucuram de aici incoace Hai, da-i cu mana peste noi si ia-ne pacatele Fa cumva sa se-nteleaga frate cu fratele Bucuria este pentru noi cea mai mare avere Si petrecerea in coltul meu de Rai ne da putere. Refren(x2):..Morometzii In Rai cu baietii Refren(x2): Hei-yep, sunt in Rai cu baietii mei Fetele danseaza bine numai pentru noi E petrecere privata in coltul meu de Rai Daca te uiti de jos n-o vezi, asa ca hai! I: Doamne, te rog sa ai grija de noi acum Suntem la petrecere pe un mare nor de fum Timisoare, Bucuresti, Ploiesti, Pitesti Nu conteaza de unde esti, conteaza ca esti Ridica-te de jos, hai cu noi sa zburam Sper o lume exact asa cum ne-o imaginam Licoarea e in stanga, ambrozia in dreapta Uita-te repede ce popou are fata Si mama zambeste cu placere cand ma vede Cata fericire zace in mine nu-i, nu-i vine a crede Lasa-ne Doamne sa ne bucuram de aici incoace Hai, da-i cu mana peste noi si ia-ne pacatele Fa cumva sa se-nteleaga frate cu fratele Bucuria este pentru noi cea mai mare avere Si petrecerea in coltul meu de Rai ne da putere. Refren(x2):.. II: Mainile sus toata lumea, ce se-ntampla aici ? Au venit Morometzii cu o piesa brici Fetele mele misca bine din poponeata Baietii se cauta prin buzunare de verdeata Fumu' cuprinde repede toata incaperea Cativa bagabonti incearca sa tireze berea Hei-ho, o comitem din nou Baietii toti sa strige, fetele sa faca show Stii ca imi e bine, cand mi-e bine las sa fie Nu vreau sa ma supar ca provoc anarhie Morometzii intotdeauna stii ca fac treaba beton Toata lumea stie, 1Q Sapro-i campion Mainile sus o data pentru cei ce petrec Mainile sus a doua oara s-ajungem la bec Mainile sus, frate, sa se stinga lumina De-atata frumusete nu mai poate retina. Refren(x2):..Morometzii In Rai cu baietii Refren(x2): Hei-yep, sunt in Rai cu baietii mei Fetele danseaza bine numai pentru noi E petrecere privata in coltul meu de Rai Daca te uiti de jos n-o vezi, asa ca hai! I: Doamne, te rog sa ai grija de noi acum Suntem la petrecere pe un mare nor de fum Timisoare, Bucuresti, Ploiesti, Pitesti Nu conteaza de unde esti, conteaza ca esti Ridica-te de jos, hai cu noi sa zburam Sper o lume exact asa cum ne-o imaginam Licoarea e in stanga, ambrozia in dreapta Uita-te repede ce popou are fata Si mama zambeste cu placere cand ma vede Cata fericire zace in mine nu-i, nu-i vine a crede Lasa-ne Doamne sa ne bucuram de aici incoace Hai, da-i cu mana peste noi si ia-ne pacatele Fa cumva sa se-nteleaga frate cu fratele Bucuria este pentru noi cea mai mare avere Si petrecerea in coltul meu de Rai ne da putere. Refren(x2):.. II: Mainile sus toata lumea, ce se-ntampla aici ? Au venit Morometzii cu o piesa brici Fetele mele misca bine din poponeata Baietii se cauta prin buzunare de verdeata Fumu' cuprinde repede toata incaperea Cativa bagabonti incearca sa tireze berea Hei-ho, o comitem din nou Baietii toti sa strige, fetele sa faca show Stii ca imi e bine, cand mi-e bine las sa fie Nu vreau sa ma supar ca provoc anarhie Morometzii intotdeauna stii ca fac treaba beton Toata lumea stie, 1Q Sapro-i campion Mainile sus o data pentru cei ce petrec Mainile sus a doua oara s-ajungem la bec Mainile sus, frate, sa se stinga lumina De-atata frumusete nu mai poate retina. Refren(x2):.. II: Mainile sus toata lumea, ce se-ntampla aici ? Au venit Morometzii cu o piesa brici Fetele mele misca bine din poponeata Baietii se cauta prin buzunare de verdeata Fumu' cuprinde repede toata incaperea Cativa bagabonti incearca sa tireze berea Hei-ho, o comitem din nou Baietii toti sa strige, fetele sa faca show Stii ca imi e bine, cand mi-e bine las sa fie Nu vreau sa ma supar ca provoc anarhie Morometzii intotdeauna stii ca fac treaba beton Toata lumea stie, 1Q Sapro-i campion Mainile sus o data pentru cei ce petrec Mainile sus a doua oara s-ajungem la bec Mainile sus, frate, sa se stinga lumina De-atata frumusete nu mai poate retina. Refren(x2):.. De la: kudika_10590, la data 2012-06-26 19:40:06De la: serpico_, la data 2012-06-26 19:38:36De la: kudika_10590, la data 2012-06-26 19:29:35De la: kokeshi, la data 2012-06-26 19:10:50Ce bine mia facut ca miai amintit ca trebuie sa ma transform |
||
|
kudika_10590 Postat pe 26 Iunie 2012 19:47 |
||
Nu ma fa sa te fac sa-ti arunci bunatate de calculator...Ca sa faci rost de altul o sa treaca cam mult timp.
|
||
|
serpico_ Postat pe 26 Iunie 2012 19:49 |
||
De la: serpico_, la data 2012-06-26 19:49:47Nu ma fa sa te fac sa-ti arunci bunatate de calculator...Ca sa faci rost de altul o sa treaca cam mult timp.Morometzii In Rai cu baietii |
||
|
kudika_10590 Postat pe 26 Iunie 2012 19:50 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| O iubesc nespus de mult !!! | 5 | De la: Lucky75 9 Aprilie 2013 17:42 |
| confuza..iubesc?daca da pe cine?... | 31 | De la: kudika472899 28 Noiembrie 2012 09:58 |
| Impacare sau uitare ? | 13 | De la: kudika_nikole 25 Decembrie 2011 19:44 |
|
|
||
| Paste fericit!!!! | 2 | De la: the_girl_with_smiley_face 31 Martie 2013 10:41 |
| bubite | 76 | De la: Titanika 26 Februarie 2012 18:52 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.