Mai multe
|
Cum �tii dac� �are ceva�? Se �tie c� e foarte greu s�-�i dai seama dac� o femeie e sup�rat�, dac�, mai exact, �are ceva�. C�, lucru la fel de cunoscut, ea nu e sup�rat�, ea �are ceva�. Oricum, exist� c�teva simptome dup� care v� pute�i prinde c� e sup�rat�. Iat� care ar fi: 1. Vorbe�te ca �i cum nu ai fi �n cas� �i se jigne�te pe sine �ns�i. O po�i auzi: � P�i, de ce s� te duci tu s� pl�te�ti cablul, c�nd poate s� se duc� fraiera! (Mai e �i varianta old style, cu Las� c� se duce proasta!) Din ce pare, te admir� foarte mult, pentru c� se pune �n locul t�u �i vorbe�te despre ea nu cu foarte mare admira�ie. Mare aten�ie, c�t timp vorbe�te a�a, r�m�ne�i �n cas�! Nu pleca�i, pentru c� atunci va remarca: � P�i, normal, pleci! �i o va spune pe tonul acela ca �i cum a demonstrat ceva cu asta. 2. �ncearc� s� �nfig� lucruri de prin cas� �n mobil�. Spre exemplu, ai senza�ia c� vrea s� �ndese o cea�c� �n mas�. Altfel de ce ar fixa-o cu at�ta putere? De asemenea, mi�c� obiectele prin cas� cu c��iva milimetri, semn c� cineva (cine �n afar� de tine?) le-a deranjat de la locul destinat de Dumnezeu �nsu�i pe acest p�m�nt. O vezi cum deplaseaz� o veioz� cu un micron mai la dreapta, deplasare care poate fi acompaniat� �i de un puf�it. 3. κi sun� toate cele cinci prietene ale ei cele mai bune �i le �ntreab� ce fac. Evident, �n gura mare, ca s� auzi �i tu, de sub du� sau cu televizorul dat la maximum, c� a�a urm�resc b�ie�ii adev�ra�i un Manchester-Liverpool. Nu conteaz� c� una dintre prietene �i r�spunde c� e la o �nmorm�ntare, c� ea continu�: � Aaa, mi�to! Eu stau acas�. |
||
|
muza_ta Postat pe 18 Decembrie 2012 00:23 |
||
|---|---|---|
|
Cum afli ce �a avut�? B�rbatul e o fiin�� relaxat�. Nefiind �nclinat spre metafizic� �i nici apt de mari subtilit��i emo�ionale, el duce o via�� vesel� �i lipsit� de griji. Se sup�r� rar �i-l �ine pu�in. Practic, nu ajungi niciodat� s� consta�i c� �are ceva�. Po�i, cel mult, uneori, doar afla c� �a avut ceva �i i-a trecut�. Exemple: 1. Sunte�i la o petrecere, r�de�i �i v� veseli�i, c�nd el se ridic� brusc, se duce la un necunoscut �i �i trage un pumn �n bot. La �ntrebarea ta alarmat�, �Ce s-a �nt�mplat?�, ��i r�spunde senin cu �L-am v�zut cum a belit ochii la tine toat� seara �i m-am enervat�. �E�ti OK, vrei s� plec�m?�, �l �ntrebi �ngrozit�. �Acuma, c� l-am �nv��at pe bou s� nu se mai dea la femeile altora, sunt foarte OK. Hai, te fac un dans?�. 2. Vine �n patru labe �i zace trei zile �n com� alcoolic�. Taman dup� ce-ai cump�rat loc de veci �i prosoape �i ai f�cut coliva, se treze�te �i se bag� la du�. Iese din baie mirosind a parfum, proasp�t b�rbierit �i frezat, pune un costum pe el �i te anun��: �Am plecat s�-mi caut job�. �Poftim?? Dar ai job!� �Nu mai am, m-au concediat.� �E�ti OK?�, �ntrebi �ngrijorat�. �Acum da. Am avut trei zile �n care era s� mor de sup�rare, dar mi-a trecut.� �Nu era s� mori de sup�rare, era s� mori de beat.� 3. Sunte�i la munte, l-ai anun�at c� vrei s� divor�ezi �i s� te c�s�tore�ti cu cel mai bun prieten al lui, cu care e�ti �i �ns�rcinat�. Iese s� fumeze o �igar� �i s�-�i revin� din �oc. Peste zece minute, pentru c� nu s-a �ntors, te duci s� vezi ce face. �l g�se�ti transpirat �i privind �n zare, cu un topor �n m�n�. Muntele e chel, iar p�durea t�iat� �n buc��i mici, stivuite c�t se poate de ordonat. �E�ti OK?�, �l �ntrebi terifiat�, imagin�ndu-�i cum o s-ajungi �n Libertatea, cu ni�te poze complet dezavantajoase. Niciodat� nu �i-a stat bine nemachiat� �i cu g�tul t�iat. N-apuci s� fugi s� te machiezi, c� vine r�spunsul: �Am fost pu�in sup�rat, dar am t�iat ni�te lemne �i m-am calmat. Unde tre� s� semnez pentru divor�?�. |
||
|
muza_ta Postat pe 18 Decembrie 2012 00:24 |
||
|
Gest do it! Dac� ie�i pe hol s� arunci punga cu gunoi la ghen�, la �ntoarcere vei fi �nt�mpinat de fa�a ei radioas�, b�t�nd din gene at�t de tare c�, dac� ai purta p�l�rie, �i-ar spulbera-o de pe cap, �i �ntreb�ndu-te: � Iubito, am fost s� duc gunoiul! Te g�nde�ti ce prost ai fost c� n-ai c�utat prin g�leat�. Ai fi g�sit tu ceva, c�teva capace de bere, o s�rmuli��, ni�te coji de semin�e �i f�ceai un hand-made minuscul �i dr�gu�. Ideea e c� femeia e impresionat� de m�run�i�uri, r�h��i�uri, de chestii foarte mici pe care, dac� nu e�ti atent, le po�i trage pe nas. O floare mic�, o bomboan�, un maieu foarte-foarte mic, lucruri la care nu �i-ar sta g�ndul nici�odat� �i pe care, foarte probabil, nici nu le vezi. Cuv�ntul �dr�gu�� a fost special inventat de femeie ca s� descrie toate aceste lucruri. Aa, vrei flori? P�i, spune, p�pu�e, a�a. A doua zi sosesc cinci trenuri cu flori �n fa�a blocului. Te-ngrop �n flori �i pe tine, �i pe familia ta. Vrei bomboane? Prime�ti c�t s� aib� diabet to�i copiii, nepo�ii �i str�nepo�ii t�i zece genera�ii de-acum �ncolo. Dar nu m� pune s� umblu mereu cu chestii prin buzunare pentru momentele �n care trebuie s� fiu atent cu tine. Nu m� pune s� stau dou� ore pe zi prin magazine ca s�-�i iau ceva de care nu ai nevoie. O variant� ar fi ca fiecare s� poarte la el, cum au dresorii cr�n��nele de-a�lea pentru tigri, o pung� cu bomboane din care s�-i mai dea gagicii de l�ng� el c�nd vede c� �ncepe s� trepideze.
|
||
|
|
||
|
muza_ta Postat pe 18 Decembrie 2012 00:36 |
||
|
P�n� c�nd moartea �i va desp�r�i B�rba�ii iubesc �ntr-o via�� (prea) multe femei, dar o singur� echip� de fotbal. De nevast� se mai plictisesc, de Stelu�a sau de Poli niciodat�, oric�t de varz� ar fi. Dac� nevasta ar �ncepe s� g�teasc� cum joac� Stelu�a, ar l�sa-o rapid �i �i-ar lua alta. Iar de s-ar l�sa f�olosit� sexual cum se las� Stelu�a de to�i cei cu care joac�, ar trimite-o �napoi, la m�-sa, pachet, cu botul umflat. Dac� Stelu�a i-ar pune s� dea cu aspiratorul de zece ori pe zi, ar executa f�r� s� cr�cneasc�, �i ar duce �i gunoiul, ca dovad� suplimentar� de dragoste. Chiar n-ar fi o idee rea, fetelor, ca �n loc de �Scumpi, te implor �n genunchi, cu lacrimi �n ochi, ��i aduni �i tu ciorapii de sub pat?� s� �i lu�m cu �A sunat T�t�ru�anu, de la Steaua, �i a zis c�, dac�-�i iei mort�ciunile alea de sub pat, te iubi-iubi �i o s� dea gol pentru tine�. Dac� mergi cu ei pe strad�, le fac ochii ca lui Tom, c�nd ia o tigaie-n cap de la Jerry, dup� fuste scurte. Ia s� treac� pe l�ng� ei, �n ���ele goale, o alt� echip� de fotbal dec�t aia pe care-o ador�. N-ar �ntoarce capul dup� ea nici dac� le-o ar��i tu: � Uite-o, drag�, pe moarta aia de Craiova cum umbl� topless, ca o echip� de moravuri u�oare. � Nu m� intereseaz�, eu o iubesc pe Dinamo. Sunt c�ine p�n� la moarteeeeee! C�ineee! P�n� la moarteeee! Dinamo! Dinamo! O s� se uite lumea cu mil� la tine, c� e�ti c�s�torit� cu un nebun microbist� Care sunt ultimele lor cuvinte de dinainte de a da col�ul? Depinde de club. Pot varia de la �Cu c�t a luat b�taie Steaua?� la �C�t a f�cut Poli-n deplasare?�, cu trecere prin �M_+e Dinamo� |
||
|
muza_ta Postat pe 18 Decembrie 2012 00:40 |
||
|
Via�a e frumoas� �i are doar dou� aspecte Dac� bebelu�ii de sex masculin ar �ti s� vorbeasc�, primul lucru pe care l-ar spune c�nd vin pe lume, imediat dup� pl�nsetul primordial, ar fi �Mam�, ce-a� f--e ceva!�. Dar nu pot s� verbalizeze, s�racii, a�a c�, timp de un an-doi, se exprim� tot prin lacrimi �i suspine, �n timp ce mamele se dau de ceasul mor�ii: �Aoleu, oare de ce pl�nge copila�ul? O fi av�nd colici?�. N-are nici o colic�, le-a v�zut pe Alb� ca Z�pada �i pe Scufi�a Ro�ie �ntr-o carte cu pove�ti �i le-ar cam t�v�li. Dup� aia, c�nd �nva�� s� vorbeasc�, deja s-au prins c� te judec� societatea dac� ��i exprimi dorin�ele sexuale �n mod explicit �i nu mai zic nimic de fa�� cu adul�ii. Doar �ntre ei, c�nd nu-i aude nimeni. Dac� vezi doi b�ie�ei de 3 ani, juc�ndu-se absorbi�i cu o ma�inu�� �i bodog�nind de zor, n-ai vrea �n veci s� auzi tot ce aude ma�inu�a aia: � Mam�, fl��ioale, am o blond� beton la cle��, dac-o vezi pl�ngi. Ale ni�te pemp�l�i cu pisicu�e loz care-i fac un cul male �i supelsexi. Nu plea ale �-�e, da�, �n lest, e bun� l�u de tot gagica. � Io am o blunet� focoas�, m�n�ca-�i-a�. M-am b�tut cu Vl�du� �i D�nu� �ntl-o zi, c� voiam to�i s� i-o punem la bagaboant�, da� ne-a desp�l�it educatoalea �i ne-a pus la col�. � Io am tlas-o pe-a mea de codi�e. Voiam s-o-ntind cu clacii-n sus, pe m�su�a de juc�lii, da� m-a mu�cat a dlacu� culv� de deget �i nu i-am mai tlas-o, doal am p�l�t-o la doamna educatoale. � B�i, �tii ce-mi place mie cel mai mult �n via��? S� m�n�nc m�l las cu biscui�i �i s� f-t. � �i mie la fel, coa-e. Glisule�ul cu l�ptic �i sexul sunt singulele lucluli pentlu cale melit� s� tl�ie�ti. Dup� aia, mai cresc, dar lucrurile pentru care �melit� s� tl�ie�ti� r�m�n acelea�i. Chiar dac� �glisule�ul� se cheam� �aorma, iar m�rul cu biscui�i � coaste de porc �necate �n ketchup, sub un munte de cartofi pr�ji�i. |
||
|
muza_ta Postat pe 18 Decembrie 2012 00:46 |
||
...e bine ca nu mai canti...si vad ca nici nu mai sughiti...
|
||
|
kudika_23609 Postat pe 18 Decembrie 2012 03:23 |
||
De la: kudika_23609, la data 2012-12-18 03:23:44...e bine ca nu mai canti...si vad ca nici nu mai sughiti... mi-a trecut
|
||
|
muza_ta Postat pe 18 Decembrie 2012 08:39 |
||
Morcheeba - Blood Like Lemonade [HQ ] http://www.youtube.com/watch?v=W7WDUB3ZojE |
||
|
muza_ta Postat pe 19 Decembrie 2012 11:46 |
||
De la: muza_ta, la data 2012-12-19 11:46:59Morcheeba - Blood Like Lemonade [HQ ] Si daca bagam niste Kiwi,,,are ceva??? Buna dimineata,fata mea!!! |
||
|
kudika_15804 Postat pe 19 Decembrie 2012 11:51 |
||
Morcheeba - Enjoy The Ride http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&v=7uMGH3kHhzM&NR=1 |
||
|
muza_ta Postat pe 19 Decembrie 2012 11:51 |
||
De la: kudika_15804, la data 2012-12-19 11:51:35De la: muza_ta, la data 2012-12-19 11:46:59Morcheeba - Blood Like Lemonade [HQ ] un pus de vitamina C, nu strica
|
||
|
muza_ta Postat pe 19 Decembrie 2012 11:56 |
||
Morcheeba - Gained The World (OFFICIAL VIDEO) http://www.youtube.com/watch?v=AyKXaqc7Czo |
||
|
muza_ta Postat pe 19 Decembrie 2012 11:56 |
||
Morcheeba - Everybody loves a loser (official) http://www.youtube.com/watch?v=UsWHk-K5H-A |
||
|
muza_ta Postat pe 19 Decembrie 2012 11:59 |
||
De la: muza_ta, la data 2012-12-19 11:56:18[quote name=' Normaaaallllllllll!!!!
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 19 Decembrie 2012 11:59 |
||
De la: muza_ta, la data 2012-12-19 11:59:43Morcheeba - Everybody loves a loser (official) Eu,,NU!!!OUT!!!
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 19 Decembrie 2012 12:03 |
||
De la: kudika_15804, la data 2012-12-19 12:03:49De la: muza_ta, la data 2012-12-19 11:59:43Morcheeba - Everybody loves a loser (official) eu da!
|
||
|
muza_ta Postat pe 19 Decembrie 2012 12:05 |
||
De la: muza_ta, la data 2012-12-19 12:05:22De la: kudika_15804, la data 2012-12-19 12:03:49De la: muza_ta, la data 2012-12-19 11:59:43Morcheeba - Everybody loves a loser (official) Esti inca tanara,fata mea!!!!
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 19 Decembrie 2012 12:16 |
||
Nouvelle Vague - Dance with me http://www.youtube.com/watch?v=Uf7NLY0rspo |
||
|
muza_ta Postat pe 19 Decembrie 2012 12:17 |
||
De la: muza_ta, la data 2012-12-19 12:17:05Nouvelle Vague - Dance with me Nu trebuie sa ma rogi de doua ori!!!!! Daca-i dans,no,,dans sa fie!!! Ma dor maxilarele,de azi dimineata o tin tot intr-un ras,nu-i a buna!!!!!
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 19 Decembrie 2012 12:19 |
||
De la: kudika_15804, la data 2012-12-19 12:19:57De la: muza_ta, la data 2012-12-19 12:17:05Nouvelle Vague - Dance with me lasa ca nu-i nimic gresit in asta.
|
||
|
muza_ta Postat pe 19 Decembrie 2012 12:25 |
||
De la: muza_ta, la data 2012-12-19 12:25:54[quote name=' Partea buna este ca felul meu de a fi a adus in firma rasete si buan dispozitie!!Un coleg m-a numit "catalizatorul" firmei!!!! Atazi sunt "very happyyyyyyyyyyyyy"!!!!!!
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 19 Decembrie 2012 12:28 |
||
De la: kudika_15804, la data 2012-12-19 12:28:34De la: muza_ta, la data 2012-12-19 12:25:54[quote name=' e.... ceva bate la ochi...trebuie sa-mi dai ceva detalii in privat :))):P
|
||
|
muza_ta Postat pe 19 Decembrie 2012 12:31 |
||
De la: muza_ta, la data 2012-12-19 12:31:34De la: kudika_15804, la data 2012-12-19 12:28:34De la: muza_ta, la data 2012-12-19 12:25:54[quote name=' In private,of course,my dear,come on!!!!
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 19 Decembrie 2012 12:33 |
||
Nouvelle Vague - In a Manner of Speaking (with lyrics) http://www.youtube.com/watch?v=ynGcAyEZkX4 |
||
|
muza_ta Postat pe 19 Decembrie 2012 12:52 |
||
De la: muza_ta, la data 2012-12-19 12:52:00Nouvelle Vague - In a Manner of Speaking (with lyrics) Si io!!!!
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 19 Decembrie 2012 12:55 |
||
Nouvelle Vague - Heart Of Glass http://www.youtube.com/watch?v=X1A3tew97ng |
||
|
muza_ta Postat pe 19 Decembrie 2012 12:57 |
||
De la: kudika_15804, la data 2012-12-19 12:55:06De la: muza_ta, la data 2012-12-19 12:52:00Nouvelle Vague - In a Manner of Speaking (with lyrics) tu nic :))) poate explodezi de ras
|
||
|
muza_ta Postat pe 19 Decembrie 2012 12:57 |
||
|
Cœur de Pirate - C'�tait Salement Romantique http://www.youtube.com/watch?v=f6eVvkKNRq8 |
||
|
muza_ta Postat pe 19 Decembrie 2012 13:02 |
||
De la: muza_ta, la data 2012-12-19 12:57:42De la: kudika_15804, la data 2012-12-19 12:55:06De la: muza_ta, la data 2012-12-19 12:52:00Nouvelle Vague - In a Manner of Speaking (with lyrics) De ras,,,NU!
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 19 Decembrie 2012 13:08 |
||
Natalie Walker - Waking Dream http://www.youtube.com/watch?v=NvbABsAbG2U |
||
|
muza_ta Postat pe 19 Decembrie 2012 13:08 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Caut mincinosi/mincinoase de inalta clasa | 23 | De la: geo_refinantat 28 Aprilie 2011 21:41 |
| Echipa Kudika iti ureaza Craciun Fericit! | 5 | De la: OanaTrifu 27 Decembrie 2015 18:28 |
| Puterea cuvantului.... | 8 | De la: alina02 3 Septembrie 2010 22:33 |
|
|
||
| copiii strazii---fenomen? | 18 | De la: lavidenisa 18 Septembrie 2009 08:26 |
| Lady Gaga | 5 | De la: razz 2 Mai 2010 01:21 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.