Fosta membra Kudika.ro
Postat pe: 9 Iulie 2012, ora 16:11
buna ziua...as avea si eu o intrebare...dak poate cineva sa imi dea un raspuns ...am fost sapt trecuta ptr probe de secretie vaginala...astazi mi-au venit rezultatele...si mediicul care le-a vazut a zis k totu e perfect normal...in schimb eu am niste nelamuriri..pe labiile externe am rani...permanent de vreo luna de zile...pe buletinul de rezultat scrie asa : Cultura secretie vaginala
frotiu colorat Gram
Evidentiaza lactobacili si lavuri
Pe mediile de cultura nu s-a dezvoltat flora bacteriana patogena in seribioza la 37 grade Celsius (Neisseria gonorthoeae,Streptococcus agalactiae,Enterococcus spp.,Staphylococcus aureus,Enterobacteriaceae)
Prezent Candida spp.(+++).
ce ma nelamureste pe mine este fapul k la urma scrie prezent candida,...si ranile pe care le am...cum poate fi totul perfect normal?
frotiu colorat Gram
Evidentiaza lactobacili si lavuri
Pe mediile de cultura nu s-a dezvoltat flora bacteriana patogena in seribioza la 37 grade Celsius (Neisseria gonorthoeae,Streptococcus agalactiae,Enterococcus spp.,Staphylococcus aureus,Enterobacteriaceae)
Prezent Candida spp.(+++).
ce ma nelamureste pe mine este fapul k la urma scrie prezent candida,...si ranile pe care le am...cum poate fi totul perfect normal?