Setari Cookie-uri

Hellooooo

De la: kudika_26451, la data 2013-01-17 15:18:40[quote name='
cred ca am inceput sa ma ingras dupa ce nu am mai luat yasmin - dar in aceeasi perioada ma si mutasem in alt oras, incepusem un job nou, nu mai gateam etc. cauze cred ca sunt multe. am tinut montignac vreo doua saptamani prin noiembrie si reusisem sa slabesc vreo 3 kg dar dupa ce am fost acasa vreo 3 saptamani (locuiesc in anglia) ssi am mancat tot ce am vrut, le-am pus inapoi plus vreo 1-2.... de asta ma gandesc sa tin ceva rapid sa le pierd pe alea pt ca apoi sa continui cu un regim sanatos.. poate ca si efectul yo-yo apare doar cand treci imediat la o alimentatie dezechilibrata, habar nu am...

Inteleg!!!Este evidenta predispozitia ta la ingrasare,si nu ai un stil de viata,cat de cat apropiat de cel normal,conditiile de munca agraveaza situatia in sine,caci nu iti permit sa te hranesti asa cum ar trebui!!!Una ,peste alta,trebuie sa-ti impui vointa si sa-ti interzici tot ceea ce conduce la obtinerea surplusului de greutate1!Eu nu sunt adepta urmarii dietelor,inclin spre miscare si restrictii alimentare,dar nu drastice si abuzive!!Si te rog sa iei in calcul si componenta genetica a familiei!!!
kudika_15804
Postat pe 17 Ianuarie 2013 15:27
De la: kudika_23843, la data 2013-01-17 15:24:11
De la: kudika_26451, la data 2013-01-17 14:24:24
De la: kudika_23843, la data 2013-01-17 14:19:46kilele , daca le-ai pus pe c00r , lasa-le acolo

raspunsul asta sigur nu a venit de la o femeie

doar de parerea barbatilor ar trebui sa ti cont cand e vorba de aspectul fizic (si nu numai) , ca doar cu aia de f00ti .
gastele astea invidioase te vor slaba moarta , inselata si parasita

solidaritate feminina e o himera

ehh nu e chiar o himera cand e vorba de cauze din astea gen slabit. si e vorba si de empatie, ca trecem cam toate prin chestii asemanatoare... si oricum, cate kg sa ti se puna pe fund si tot sa ii placa unui barbat? ca nici multe nu e bine sa ai :)
kudika_26451
Postat pe 17 Ianuarie 2013 15:28
De la: kudika_26451, la data 2013-01-17 15:28:21
De la: kudika_23843, la data 2013-01-17 15:24:11
De la: kudika_26451, la data 2013-01-17 14:24:24
De la: kudika_23843, la data 2013-01-17 14:19:46kilele , daca le-ai pus pe c00r , lasa-le acolo

raspunsul asta sigur nu a venit de la o femeie

doar de parerea barbatilor ar trebui sa ti cont cand e vorba de aspectul fizic (si nu numai) , ca doar cu aia de f00ti .
gastele astea invidioase te vor slaba moarta , inselata si parasita

solidaritate feminina e o himera

ehh nu e chiar o himera cand e vorba de cauze din astea gen slabit. si e vorba si de empatie, ca trecem cam toate prin chestii asemanatoare... si oricum, cate kg sa ti se puna pe fund si tot sa ii placa unui barbat? ca nici multe nu e bine sa ai :)

lasa-l fata, ca el oricum nu stie ce-i ala ciclu si dureri menstruale
muza_ta
Postat pe 17 Ianuarie 2013 15:30
De la: kudika_17096, la data 2013-01-17 15:25:07[quote name='
Acum inteleg Si eu ma ingras de cate ori merg in concediu in Ro... Cand revin aici(Germania) si imi reiau activitatile normale,dau jos si kg fara nici o dieta. Aaaa....auzisem ca in Anglia mancarurile sunt grase.

Si ce anume mananci,Rotty,de iei in greutate??Tot in Romania locuiesc,dar eu slabesc,in loc sa ma ingras!!!!!!
kudika_15804
Postat pe 17 Ianuarie 2013 15:30
De la: kudika_17096, la data 2013-01-17 15:25:07
De la: kudika_26451, la data 2013-01-17 15:18:40
De la: kudika_15804, la data 2013-01-17 15:02:16
De la: kudika_26451, la data 2013-01-17 14:55:33[quote name='
da, iau contraceptive. le-am schimbat acum vreo 3 luni... am luat yasmin vreo 4 ani dar la un moment dat aveam dureri de cap, asa ca doctorul mi-a prescris mirogynon...

Pot fi motivul pentru care nu poti slabi,se cunoaste aportul anticonceptionalelor la cresterea in greutate a doamnelor!Ai observat surplusul de greutate de cand iei aceste pastile sau exista si inaintea administrarii lor?????

Personal,am trait o astfel de experienta cu ani in urma,acumulasem kilograme in urma luarii contraceptivelor!!!!Le-am oprit dupa ce am consultat medicul ginecolog!!!Insa,nu toate femeile reactioneaza astfel pe perioada luarii anticonceptionalelor,exista persoane care nu prezinta astfel de urmari,totul tinand de metabolismul fiecareia si toleranta la substanta hormonala respectiva!!!

cred ca am inceput sa ma ingras dupa ce nu am mai luat yasmin - dar in aceeasi perioada ma si mutasem in alt oras, incepusem un job nou, nu mai gateam etc. cauze cred ca sunt multe. am tinut montignac vreo doua saptamani prin noiembrie si reusisem sa slabesc vreo 3 kg dar dupa ce am fost acasa vreo 3 saptamani (locuiesc in anglia) ssi am mancat tot ce am vrut, le-am pus inapoi plus vreo 1-2.... de asta ma gandesc sa tin ceva rapid sa le pierd pe alea pt ca apoi sa continui cu un regim sanatos.. poate ca si efectul yo-yo apare doar cand treci imediat la o alimentatie dezechilibrata, habar nu am...

Acum inteleg Si eu ma ingras de cate ori merg in concediu in Ro... Cand revin aici(Germania) si imi reiau activitatile normale,dau jos si kg fara nici o dieta. Aaaa....auzisem ca in Anglia mancarurile sunt grase.

daa.. sunt.. dar nu prea mananc eu chestii gen english breakfast (fasole, carnati, baconla micul dejun). in general, mananc dimineata fie cereale, fie un sandwich cu paine integrala, la pranz o supa si seara cand vin acasa ma mai pacalesc cu mancarea si cu cate o gustare, la un film...
kudika_26451
Postat pe 17 Ianuarie 2013 15:31
si te consideri grasa?
muza_ta
Postat pe 17 Ianuarie 2013 15:33
De la: kudika_26451, la data 2013-01-17 15:28:21[quote name='

Zona dorsala mare este dizgratioasa,parerea mea,femeie fiind!!!! Si daca facem referire la aceasta zona,trebuie luata in calcul zestrea genetica a familiei,mai ales ,pe linia materna!!!
kudika_15804
Postat pe 17 Ianuarie 2013 15:33
De la: kudika_26451, la data 2013-01-17 15:31:20[quote name='
daa.. sunt.. dar nu prea mananc eu chestii gen english breakfast (fasole, carnati, baconla micul dejun). in general, mananc dimineata fie cereale, fie un sandwich cu paine integrala, la pranz o supa si seara cand vin acasa ma mai pacalesc cu mancarea si cu cate o gustare, la un film...

Mama ta cum se prezinta???? Ce inaltime si ce greutate ai in acest moment?
kudika_15804
Postat pe 17 Ianuarie 2013 15:35
nu grasa, dar ar mai merge sa slabesc... stii cume cand nu te simti bine cu tine uneori si trebuie sa mai dai jos un pic... asta iarna am pus la "colacel", lucru care nu prea mi se intampla. adica eu am o conformatie mai curvy asa, mi se pun kilogramele fix pe fund si solduri, dar burta nu prea am, si s-a pus acum :(
kudika_26451
Postat pe 17 Ianuarie 2013 15:36
De la: kudika_26451, la data 2013-01-17 15:36:34nu grasa, dar ar mai merge sa slabesc... stii cume cand nu te simti bine cu tine uneori si trebuie sa mai dai jos un pic... asta iarna am pus la "colacel", lucru care nu prea mi se intampla. adica eu am o conformatie mai curvy asa, mi se pun kilogramele fix pe fund si solduri, dar burta nu prea am, si s-a pus acum :(

eiiiiiiii, stai calma. credeam ca e ceva serios
e ceva normal sa mai iei in greutate din cand in cand, mai ales dupa perioada craciunului.
muza_ta
Postat pe 17 Ianuarie 2013 15:38
am fix aceeasi constitutie ca mama (talie mica si fundu' mare )

inaltime am vreo 1.65 dar kg nici nu stiu si parca mi-e si frica sa ma mai pun pe cantar. aveam vreo 63-64 inainte sa ma mai ingras - deci sa zic vreo 66? sper sa nu am mai multe :))
kudika_26451
Postat pe 17 Ianuarie 2013 15:39
De la: muza_ta, la data 2013-01-17 15:38:18
De la: kudika_26451, la data 2013-01-17 15:36:34nu grasa, dar ar mai merge sa slabesc... stii cume cand nu te simti bine cu tine uneori si trebuie sa mai dai jos un pic... asta iarna am pus la "colacel", lucru care nu prea mi se intampla. adica eu am o conformatie mai curvy asa, mi se pun kilogramele fix pe fund si solduri, dar burta nu prea am, si s-a pus acum :(

e ceva normal sa mai iei in greutate din cand in cand, mai ales dupa perioada craciunului.

nu e nici mega serios dar nici asa nu mai merge. nu cred ca am fost vreodata asa
kudika_26451
Postat pe 17 Ianuarie 2013 15:40
De la: kudika_26451, la data 2013-01-17 15:40:42
De la: muza_ta, la data 2013-01-17 15:38:18

nu e nici mega serios dar nici asa nu mai merge. nu cred ca am fost vreodata asa

eu am 1.69 si 56 de kg si mi-am zis ca e mult
trateaza ceva mai cu seriozitate subiectu'
muza_ta
Postat pe 17 Ianuarie 2013 15:43
De la: kudika_26451, la data 2013-01-17 15:39:29am fix aceeasi constitutie ca mama (talie mica si fundu' mare )

inaltime am vreo 1.65 dar kg nici nu stiu si parca mi-e si frica sa ma mai pun pe cantar. aveam vreo 63-64 inainte sa ma mai ingras - deci sa zic vreo 66? sper sa nu am mai multe :))

cam multe ,fa miscare multa ,transpira ,doar dieta e apa de ploaie
Ame_li
Postat pe 17 Ianuarie 2013 15:45
De la: kudika_26451, la data 2013-01-17 15:39:29am fix aceeasi constitutie ca mama (talie mica si fundu' mare )

Nu te incadrezi la caracterisricilor manechinelor,daca asta ti-ai dori!!!

Draga mea,este asa cum am afirmat,nu vei putea niciodata sa ajungi la greutatea dorita,caci nu iti va permite structura fizica,mostenirea de la mama,asta este,se intampla multor femei!!!Poti,insa,sa te abtii de la consumarea a tot ce ai consumat pana acum si care a condus la ingrasare!!!Scoate din alimentatie tot ceea ce mananci cu pofta si placere!!!!Si,dar este parerea mea,as elimina contraceptivele,acestea vor infrana procesul de slabire,dar,tu, procedeaza cum crezi de cuviinta!!!!
kudika_15804
Postat pe 17 Ianuarie 2013 15:45

nu e nici mega serios dar nici asa nu mai merge. nu cred ca am fost vreodata asa[/quote]
eu am 1.69 si 56 de kg si mi-am zis ca e mult
trateaza ceva mai cu seriozitate subiectu' [/quote]

ehh mult... nu-i mult, cred ca esti una dintre norocoase :)

eu oricum cred ca am mai multe kg si cand arat bine, adica la 58 aratam f bine... in ultimul an s-au produs schimbarile astea care nu-mi plac, de aia vreau sa o dau pe cure acum :)

si oricum nu sunt nici genul ala de fata slaba
...
kudika_26451
Postat pe 17 Ianuarie 2013 15:47
De la: kudika_15804, la data 2013-01-17 15:45:58

Draga mea,este asa cum am afirmat,nu vei putea niciodata sa ajungi la greutatea dorita,caci nu iti va permite structura fizica,mostenirea de la mama,asta este,se intampla multor femei!!!Poti,insa,sa te abtii de la consumarea a tot ce ai consumat pana acum si care a condus la ingrasare!!!Scoate din alimentatie tot ceea ce mananci cu pofta si placere!!!!Si,dar este parerea mea,as elimina contraceptivele,acestea vor infrana procesul de slabire,dar,tu, procedeaza cum crezi de cuviinta!!!!

scuze...caracteristicile
kudika_15804
Postat pe 17 Ianuarie 2013 15:48

Draga mea,este asa cum am afirmat,nu vei putea niciodata sa ajungi la greutatea dorita,caci nu iti va permite structura fizica,mostenirea de la mama,asta este,se intampla multor femei!!!Poti,insa,sa te abtii de la consumarea a tot ce ai consumat pana acum si care a condus la ingrasare!!!Scoate din alimentatie tot ceea ce mananci cu pofta si placere!!!!Si,dar este parerea mea,as elimina contraceptivele,acestea vor infrana procesul de slabire,dar,tu, procedeaza cum crezi de cuviinta!!!![/quote]

ahh nici nu cred ca ma voi incadra vreodata si nici nu sunt genul care sa se gandeasca non-stop la greutate. dar poate fac si eu o schimbare ca sa ma simt mai bine cu mine...
kudika_26451
Postat pe 17 Ianuarie 2013 15:50
scuze, sunt noua pe aici, nu prea imi ies mie citatele
kudika_26451
Postat pe 17 Ianuarie 2013 15:53

cum adica nu va putea niciodata sa ajunga la dimensiunea dorita?
cu putin efort si ambitie se poate
Ame_li
Postat pe 17 Ianuarie 2013 15:53
De la: Ame_li, la data 2013-01-17 15:53:21[quote name=

[/quote]

Efort si ambitie vor fi ,dar "scheletul" genetic nu il poate modifica in vreun fel!!!Va slabi daca se va ambitiona ,dar nu va fi, niciodata ,o femeie slaba,asa cum isi doreste,nu are cum!!!!
kudika_15804
Postat pe 17 Ianuarie 2013 15:57
De la: Ame_li, la data 2013-01-17 15:53:21

pai cred ca tocmai asta e problema la mine! am ambitie cu orice numai cu lucrul asta nu! de-aia ma si gandesc ca daca tin o cura, ma mentin mai motivata sa urmaresc pasii pe care ii contine!

tu cate kg ai si ce inaltime?
kudika_26451
Postat pe 17 Ianuarie 2013 15:57
De la: kudika_26451, la data 2013-01-17 15:53:06scuze, sunt noua pe aici, nu prea imi ies mie citatele

Renunta la tot ce mananci cu pofta,seara,cand pleci de la job,mergi pe jos,nu mai manca mancare ,ci un fruct sau ceva usor,in weekend alearga in parc,chiar pe timp de iarna,inscrie-te la dans,danseaza pana curge transpiratia pe tine!!!
kudika_15804
Postat pe 17 Ianuarie 2013 15:59
De la: kudika_15804, la data 2013-01-17 15:57:09

Efort si ambitie vor fi ,dar "scheletul" genetic nu il poate modifica in vreun fel!!!Va slabi daca se va ambitiona ,dar nu va fi, niciodata ,o femeie slaba,asa cum isi doreste,nu are cum!!!![/quote]

nu imi doresc sa fiu slaba, ci doar sa arat bine. nu imi plac femeile slabe si consider ca orice femeie ar trebui sa aiba forme. nu asta e problema mea, ci kg in plus
kudika_26451
Postat pe 17 Ianuarie 2013 16:00
De la: kudika_15804, la data 2013-01-17 15:57:09

Efort si ambitie vor fi ,dar "scheletul" genetic nu il poate modifica in vreun fel!!!Va slabi daca se va ambitiona ,dar nu va fi, niciodata ,o femeie slaba,asa cum isi doreste,nu are cum!!!![/quote]

aiurea,daca vrea poate orice
"slaba asa cum isi doreste" n-am vazut sa specifice fata cat de slaba vrea sa fie ,din cate am citit eu vrea doar sa dea jos niste colacei ,ceea ce nu-i deloc imposibil
Ame_li
Postat pe 17 Ianuarie 2013 16:00
De la: kudika_15804, la data 2013-01-17 15:59:32
De la: kudika_26451, la data 2013-01-17 15:53:06scuze, sunt noua pe aici, nu prea imi ies mie citatele

Renunta la tot ce mananci cu pofta,seara,cand pleci de la job,mergi pe jos,nu mai manca mancare ,ci un fruct sau ceva usor,in weekend alearga in parc,chiar pe timp de iarna,inscrie-te la dans,danseaza pana curge transpiratia pe tine!!!

incep sa ma simt mai motivata

cred ca trebuie sa intru zilnic aici pe forum ca sa ma motivez... tu vorbesti din experienta sau asa, ca sfat general?
kudika_26451
Postat pe 17 Ianuarie 2013 16:02
De la: kudika_26451, la data 2013-01-17 16:00:20[quote name='
nu imi doresc sa fiu slaba, ci doar sa arat bine. nu imi plac femeile slabe si consider ca orice femeie ar trebui sa aiba forme. nu asta e problema mea, ci kg in plus

Cele sase-sapte kilograme aflate in plus,,se pot da jos prin restrictiile la consumare de dulciuri si la eliminarea sedentarismului dupa orele de job!!!
kudika_15804
Postat pe 17 Ianuarie 2013 16:02
De la: kudika_26451, la data 2013-01-17 16:02:46

cred ca trebuie sa intru zilnic aici pe forum ca sa ma motivez... tu vorbesti din experienta sau asa, ca sfat general?

Draga mea,nu am urmat niciodata diete,nici dupa cura de contraceptive,am slabit prin miscare si activitate fizica,munca in casa,copii,familie,dans cat cuprinde si dragoste cat de multa!!!! In prezent,slabesc mancand,metabolismul si zestrea genetica ma incurajeaza in acest sens!!!Ca sa-ti formezi o idee,am inaltimea de 1.70m si greutatea de 62kg.!!!
kudika_15804
Postat pe 17 Ianuarie 2013 16:06
De la: kudika_15804, la data 2013-01-17 16:06:26
De la: kudika_26451, la data 2013-01-17 16:02:46

Draga mea,nu am urmat niciodata diete,nici dupa cura de contraceptive,am slabit prin miscare si activitate fizica,munca in casa,copii,familie,dans cat cuprinde si dragoste cat de multa!!!! In prezent,slabesc mancand,metabolismul si zestrea genetica ma incurajeaza in acest sens!!!Ca sa-ti formezi o idee,am inaltimea de 1.70m si greutatea de 62kg.!!!

esti o grasa!:P
muza_ta
Postat pe 17 Ianuarie 2013 16:07
De la: Ame_li, la data 2013-01-17 16:00:29[quote name='
aiurea,daca vrea poate orice
"slaba asa cum isi doreste" n-am vazut sa specifice fata cat de slaba vrea sa fie ,din cate am citit eu vrea doar sa dea jos niste colacei ,ceea ce nu-i deloc imposibil

Nu este imposibil,dar nici usor nu va fi!!!!Sunt doua aspecte de luat in seama,latura materna,genetic vorbind si consumul de contraceptive.In rest,,,este floare la ureche!!!
kudika_15804
Postat pe 17 Ianuarie 2013 16:09

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Tratament amigdalite 1 De la: office_salinasusesi_ro 28 Februarie 2010 11:26
Nutritionist 24 De la: irina_v2011 7 Mai 2012 01:56
ALINIERE 16 De la: kudika201209_bogdan 30 Iunie 2010 15:45
Buna fetelor! 9 De la: office_salinasusesi_ro 14 Martie 2010 16:54
a auzit cineva de quantum slim? 1 De la: kudika514030 8 Martie 2012 12:31