Mai multe
| hai pa si la revedere va mai contactez eu cand am chef,doamne ajuta noapte buna | ||
|
kudika_25225 Postat pe 18 Ianuarie 2013 00:09 |
||
|---|---|---|
| M-am nascut ortodox, am crezut in Dumnezeu dar incerc sa gasesc raspunsuri acolo unde cei ca tine nu se uita din cauza fricii ca o sa gaseasca adevarul.Scopul meu in viata este sa gasesc raspunsuri acolo unde ceilalti nu le vad.Cat despre erijai uite ce am gasit pe google. ERIJÁ, erijez, vb. I. Refl. (Urmat de determinãri introduse prin prep. „în”) A-și atribui fãrã nici un drept o situație, un rol care conferã autoritate, a se da drept..., a voi sã treacã drept... – Din fr. ériger. Imi confer eu o autoritate? Si de ce nu raspunzi la aceste intrebari pe care ti le-am pus mai devreme? Inca ceva: stiai ca si dumnezeu are moarte? Eu stiu asta.Zi-mi tu cand moare un zeu.Astept parerea ta. | ||
|
Eremia_Victoras_1 Postat pe 18 Ianuarie 2013 00:12 |
||
da carmen am sa merg la salon inainte sa intru in biserica
|
||
|
|
||
|
muza_ta Postat pe 18 Ianuarie 2013 00:18 |
||
|
Biserica este o institutie si putere in stat,pe cand credinta este ceea ce simti si traiesti in sufletul tau!!! Divinitatea exista pretutindeni si cred ca ar fi indicat sa o recunoastem in fiecare dintre semenii nostri,inainte de a judeca rolul si importanta Bisericii!!!In momentul in care o vom face,,,,Biserica va fi doar locul in care vom celebra Trnitatea in toata splendoarea sa!!! Personal,,sunt crestina si marturisesc existenta Sfintei Treimi!!!!In ceea ce priveste Biserica,,,nu am dreptul sa judec preotii,in ciuda tuturor relevantelor legate de acestia,,,si,oricum,altcineva o va face in locul meu!!!! Calea ,care duce la Dumnezeu este rugaciunea inimii,pe aceasta o recunosc si mi-o asum!!!!!
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 18 Ianuarie 2013 07:10 |
||
De la: kudika_22574, la data 2013-01-17 23:49:00De la: Eremia_Victoras_1, la data 2013-01-17 23:41:11Uite, am citit jumate.Imi este greu de crezut ca nu ai facut un copy/paste.Interesant este faptul ca eu am vazut oameni pictand, am vazut cum a fost facut un varf de sageata, o canoe, etc. Pe dumnezeu cine l-a vazut de curand, sa zicem 1000-2000 de ani?Cat despre univers m-am gandit la o teorie privind gaurile negre.Tinand cont ca ele se maresc continuu, s-ar putea ajunge la o aglomeratie de gauri negre, fiecare se va atrage una pe alta, cea mai mare le va absorbi pe toate, inclusiv pe ea insisi.Acest fapt va produce un efect de "comprimare" a ei, nu am gasit alt cuvant, ajungand in final ca tot acest univers sa fie mai mic decat un atom.Dupa aceasta se va ajunge la un alt Big-Bang, ceea ce demonstreaza ca viata isi reia cursul.Chiar dumnezeu parca zice ca este alfa si omega.Asta inseamna ca si el s-a nascut, nu? Inca ceva.Nu ti se pare ca lui dumnezeu i-a luat ceva timp pana sa ii vina o idee gen "hai sa fac si eu o lume" ? Daca nu este multumit de noi de ce nu ne distruge si sa creeze altii mai buni? Daca poate sa prevada viitorul de ce a mai pus pomul cu fructul interzis in rai?Nu stia ca o sa pacatuiasca Adam si Eva?Atunci de ce l-a mai creat pe ingerul pacatos?Sunt niste intrebari la care nu cred ca te-ai gandit.Astept raspuns.Si, dupa cum am zis in alt comentariu, nu zic ca este ceva rau sa crezi intr-o fiinta superioara.Daca exista.. Mda, cam ai dreptate... |
||
|
Viorica_Franziska Postat pe 18 Ianuarie 2013 10:17 |
||
De la: rondina, la data 2013-01-17 23:10:08De la: kudika_25225, la data 2013-01-17 22:59:06De la: rondina, la data 2013-01-17 22:51:16rondino ai plasturi pentru matusa ta ?De la: kudika_25225, la data 2013-01-17 22:41:18si despre adevar auzi aici ca e unul singur nu 2,,si o sa ti mai dau cva mai bun http://www.youtube.com/watch?v=jBzEZAYUbuo Nu dogule, are doar injectii cu morfina pentru durerile insuportabile...tipa de-ti sfasie sufletul cand are crizele alea ! Nu am auzit de plasturi pentru asa ceva! [/quote] Citind de suferintele prin care trece matusa ta si cei ce o iubesc, am ochii in lacrimi. O sa ma rog si eu pentru matusa ta.
|
||
|
Viorica_Franziska Postat pe 18 Ianuarie 2013 10:24 |
||
De la: rondina, la data 2013-01-17 20:44:20Razboaie, inchizitii, crime, toate in numele lui Dumnezeu, biserica .....Bleaaahh ! S-au comis si inca se mai comit multe fapte grave in numele religiei, chiar si de cei care sunt reprezentantii religiei, in speta de preoti. Cred in Dumnezeu, dar sunt foarte dezamagita de Biserica si de preoti. |
||
|
Viorica_Franziska Postat pe 18 Ianuarie 2013 10:30 |
||
De la: Eremia_Victoras_1, la data 2013-01-18 00:12:00M-am nascut ortodox, am crezut in Dumnezeu dar incerc sa gasesc raspunsuri acolo unde cei ca tine nu se uita din cauza fricii ca o sa gaseasca adevarul.Scopul meu in viata este sa gasesc raspunsuri acolo unde ceilalti nu le vad.Cat despre erijai uite ce am gasit pe google. ERIJÁ, erijez, vb. I. Refl. (Urmat de determinãri introduse prin prep. „în”) A-și atribui fãrã nici un drept o situație, un rol care conferã autoritate, a se da drept..., a voi sã treacã drept... – Din fr. ériger. Imi confer eu o autoritate? Si de ce nu raspunzi la aceste intrebari pe care ti le-am pus mai devreme? Inca ceva: stiai ca si dumnezeu are moarte? Eu stiu asta.Zi-mi tu cand moare un zeu.Astept parerea ta.ba nu se fereste nimeni de nimik asa ai tu inpresia ca te face sa re simti mai bn,,ti am raspuns ft simplu la ce mai intrebat,,nu i sti pllanul final,,innainte de facerea lumi a creat ingeri unu dintre ei sa razvratit cel mai luminos si cel mai frumos sa crezut el insasi dumnezeu,,asta inseamna mandrie mandria n are ce cauta in cer,,dupa a creat omul dupa chip,,si asemanare tu te asemeni lui dumnezeu tu esti mai cva ca ingeri de aia satana a deveni gelos pe om si iata ca la facut in gradina raiului dp pamant sa muste si din mar de aici tot calvarul,,intrebarile astea nu esti tu primul care si le pune si le au pus multi altii innaintea ta,,da dumnezeu a stiut deznodamantul inca de cand a creat ingerii pentru ca este atotatiutor,insa nu poate interveni ca ar insemna ca omul sa nu mai fie raspunzator pentru faptele sale ar insemna sa nu mai aiba liberul albitru ar insemna sa triseze,,de aia ti spun ca planul final nu l stim noi,,poti sa mai imi zici ca a distrus o lume intreaga la noe,,insa nu mai era nici unul drept nu dumnezeu ia facut asa oamenii singuri sau facut pentru ca au liberul albitru altfel nu mai poti fgi asemenea lui dumnezeu daca te ajuta cineva din afara intelegi,a gasit unul bun pe care a recladit lumea din nou lume in care la trimis pe unicul sau fiu sa traiasca ca om sa ne arate ce trebe sa facem sa ne mantuim,de aia ti am zis ca lumea nu si da seama cat de apriba e batalia dintre bine si rau batalia pentru sufletul omului http://www.youtube.com/watch?v=Vj9VwNjrvGk iar dumnezeu nu este ,,zeu,,el este cel viu iar daca tu sti ca a murit sa te intreb eu cum ma intrebi si tu pe mn,,zi mi unde l ai vazut mort sa ma duc sa l vad si eu,,,,nu mai bate campii de dragul de a te razvrati
|
||
|
kudika_25225 Postat pe 18 Ianuarie 2013 12:52 |
||
De la: kudika_25225, la data 2013-01-18 12:52:14De la: Eremia_Victoras_1, la data 2013-01-18 00:12:00Inca ceva: stiai ca si dumnezeu are moarte? Eu stiu asta.Zi-mi tu cand moare un zeu.Astept parerea ta.daca tu sti ca a murit sa te intreb eu cum ma intrebi si tu pe mn,,zi mi unde l ai vazut mort sa ma duc sa l vad si eu,,,,nu mai bate campii de dragul de a te razvrati Nu cred ca se refera la moarte propriu-zisa, cred ca se refera la moarte zeilor si se zice ca un zeu moare atunci cand nimeni nu mai crede in el. Citat de Harlan Ellison despre credinta: Cand credinta in D-zeu moare si D-zeu moare. |
||
|
kudika_25581 Postat pe 18 Ianuarie 2013 13:31 |
||
De la: kudika_25225, la data 2013-01-18 12:52:14De la: Eremia_Victoras_1, la data 2013-01-18 00:12:00Inca ceva: stiai ca si dumnezeu are moarte? Eu stiu asta.Zi-mi tu cand moare un zeu.Astept parerea ta.daca tu sti ca a murit sa te intreb eu cum ma intrebi si tu pe mn,,zi mi unde l ai vazut mort sa ma duc sa l vad si eu,,,,nu mai bate campii de dragul de a te razvrati Nu cred ca se refera la moarte propriu-zisa, cred ca se refera la moartea zeilor si se zice ca un zeu moare atunci cand nimeni nu mai crede in el. Citat de Harlan Ellison despre credinta: Cand credinta in D-zeu moare si D-zeu moare. |
||
|
kudika_25581 Postat pe 18 Ianuarie 2013 13:31 |
||
De la: kudika_25581, la data 2013-01-18 13:31:46da dc te strambi asa in poza,oricum esti urata nu inteleg dc vrei sa fi mai urata de atatDe la: kudika_25225, la data 2013-01-18 12:52:14De la: Eremia_Victoras_1, la data 2013-01-18 00:12:00Inca ceva: stiai ca si dumnezeu are moarte? Eu stiu asta.Zi-mi tu cand moare un zeu.Astept parerea ta.daca tu sti ca a murit sa te intreb eu cum ma intrebi si tu pe mn,,zi mi unde l ai vazut mort sa ma duc sa l vad si eu,,,,nu mai bate campii de dragul de a te razvrati glumesc,,stiu la ce se referea de aia i am zis ca dumnezeu nu este,,,zeu,,in sensul in care se gandeste el
|
||
|
kudika_25225 Postat pe 18 Ianuarie 2013 13:35 |
||
| 1:Invata sa scrii corect gramatical.2:Nu imi spui tu ba ca nu am crescut impreuna.3:Un zeu moare atunci cand nu mai crede nimeni in el.Cand Adam si Eva erau in rai nu a existat liberul arbitru?Crezi ca erau mai diferiti ca acum? La fel se intampla si daca iei 2 copii, ii cresti de mici intr-un loc izolat, le spui sa nu faca ceva, pana la urma unul dintre ei va fi curios.Ce te face sa crezi ca nu erau liberi? Faptul ca era un amarat de pom din care nu aveau voie sa manance un fruct? SI acum sunt plante pe care nu ai voie sa nu le mananci.Biblia este o poveste pentru speriat copiii inainte de culcare.Mai bine zis oamenii fricosi.Stau si ma gandesc de ce acest mare dumnezeu nu isi face si el aparitia odata in fata unei multimi, macar sa vedem daca exista.Ca asa exista lunatici care zic ca l-au vazut pe Bau Bau dar nu ii crede nimeni.Asa si cu cei din Biblie, numai ca au avut sustinatori.Daca ma duc undeva si fac minuni, intr-o tara crestina, o sa mi se zica lucruri gen dumnezeu face minuni prin mine.Daca fac acelasi lucru intre niste salbatici o sa zica despre mine ca a intrat zeul lor in mine.Dumnezeu nu exista, atata timp cat nu isi face aparitia.Ca tu mai crezi in oameni invizibili, e treaba ta.Eu incerc sa ma descurc prin puterile mele si nu cer ajutorul zeilor.Cand ai vazut tu ultima data un inger? Sau pe satana? Eu ma uit in jur si vad oameni care sunt buni sau rai.Daca dumnezeu a zis sa nu ma inchin la zei sculptati, de ce exista statui cu Iisus sau fecioara Maria? | ||
|
Eremia_Victoras_1 Postat pe 18 Ianuarie 2013 21:47 |
||
De la: Eremia_Victoras_1, la data 2013-01-18 21:47:191:Invata sa scrii corect gramatical.2:Nu imi spui tu ba ca nu am crescut impreuna.3:Un zeu moare atunci cand nu mai crede nimeni in el.Cand Adam si Eva erau in rai nu a existat liberul arbitru?Crezi ca erau mai diferiti ca acum? La fel se intampla si daca iei 2 copii, ii cresti de mici intr-un loc izolat, le spui sa nu faca ceva, pana la urma unul dintre ei va fi curios.Ce te face sa crezi ca nu erau liberi? Faptul ca era un amarat de pom din care nu aveau voie sa manance un fruct? SI acum sunt plante pe care nu ai voie sa nu le mananci.Biblia este o poveste pentru speriat copiii inainte de culcare.Mai bine zis oamenii fricosi.Stau si ma gandesc de ce acest mare dumnezeu nu isi face si el aparitia odata in fata unei multimi, macar sa vedem daca exista.Ca asa exista lunatici care zic ca l-au vazut pe Bau Bau dar nu ii crede nimeni.Asa si cu cei din Biblie, numai ca au avut sustinatori.Daca ma duc undeva si fac minuni, intr-o tara crestina, o sa mi se zica lucruri gen dumnezeu face minuni prin mine.Daca fac acelasi lucru intre niste salbatici o sa zica despre mine ca a intrat zeul lor in mine.Dumnezeu nu exista, atata timp cat nu isi face aparitia.Ca tu mai crezi in oameni invizibili, e treaba ta.Eu incerc sa ma descurc prin puterile mele si nu cer ajutorul zeilor.Cand ai vazut tu ultima data un inger? Sau pe satana? Eu ma uit in jur si vad oameni care sunt buni sau rai.Daca dumnezeu a zis sa nu ma inchin la zei sculptati, de ce exista statui cu Iisus sau fecioara Maria?victorase sa traiesti bn ba,,1 nu e treaba ta cum vb eu gramatical atata timp cat ma intelegi,2 tocmai de aia ti spun ba ca n am copilarit impreuna ,glumesc ba ho ce ai nu mai sti de gluma ce ai de ai devenit asa crispat,,3 ti am dat raspuns prin fatuca de mai sus si ti am zis ca stiam la ce te referi patetic de altfel,,dumnezeu nu e ,,zeu,, in sensul in care te gandesti tu el este elohim ,iahve,,iar numele adevarat care ti si zice ca este viu pentru ca el insasi e viata este cand ia zis lu moise sa ti zica ,,tie,, ca el este cel ce este,,Atunci cand Moise a intrebat de numele dumnezeului lui "Avraam, Saac si Iacov”, Dumnezeu i-a raspuns lui Moise, „Eu Sunt Cel ce Sunt”. Apoi i-a zis: "Asa sa spui fiilor lui Israel: Cel ce este m-a trimis la voi!" Acest verset face referire la Dumnezeu "ca Fiinta ce are existenta prin Sine, care, de la Sine, poseda viata si existenta vesnica”. Pentru evrei, "a fi” nu insemana numai a exista, ci a fi activ, a se exprima pe sine ca fiinta activa. Acesta este intelesul lui Iahve. nu stiu de unde ai dedus tu ca am zis eu ca in rai adam si eva nu aveau liberul albitru logic ca il aveau,,omul are decizia de la nastere iar locul acela nu era deloc izolat si pomul delok delok amarat,,sti cat au trait adam si eva in rai innainte sa muste din mar?,,,biblia nu este delok o poveste sunt fapte istorice care continua si astazi,,sunt oameni prin munti plini de praf murdari care se roaga neincetat pentru iertarea pacatelor omeniri ca pana si cel mai rau sa dobandeasca raiul,,insa tu daca vezi pe strada un om din asta te feresti la vederea lui ca nu arata prea bine,,dc ti sar arata tie dumnezeu care nu faci lucrurile astea lor li se arata natura divina pentru ca fac asta ,,daca ti sar arata intro piata dumnezeu ,,la toata lumea,,unde ar mai fi lupta unde ar mai fi alegerea unde ar mai fi credinta,,ma grabesc plec la munca acum,,iti mai zic eu cand te faci mai mare insa trebe doar sa nu mai ai inima si simturile impietrite ca altfel nu o sa intelegi nimik,,e greu cu credinta asta,,sanatate doamne ajuta |
||
|
kudika_25225 Postat pe 19 Ianuarie 2013 09:30 |
||
De la: kudika_22127, la data 2013-01-18 10:24:29De la: rondina, la data 2013-01-17 23:10:08De la: kudika_25225, la data 2013-01-17 22:59:06De la: rondina, la data 2013-01-17 22:51:16rondino ai plasturi pentru matusa ta ?De la: kudika_25225, la data 2013-01-17 22:41:18si despre adevar auzi aici ca e unul singur nu 2,,si o sa ti mai dau cva mai bun http://www.youtube.com/watch?v=jBzEZAYUbuo Citind de suferintele prin care trece matusa ta si cei ce o iubesc, am ochii in lacrimi. O sa ma rog si eu pentru matusa ta. [/quote]Iti multumesc Vio'....sper ca Dumnezeu sa te auda! Acum sunt numai pe drumuri... serviciu, casa parintilor mei, spitalul Fundeni si ..intr-un final casa mea! Sunt rupta de oboseala! Acum incerc sa fac rost de acest ulei miraculos http://dotsub.com/media/fc4e051a-1709-4e63-8a2c-912b09486c9f/embed/eng ...stii cum e...speranta moare ultima! Pana acum, nu am primit nici o speranta, date fiind semintele din care colectat uleiul! |
||
|
rondina Postat pe 19 Ianuarie 2013 18:35 |
||
| *din care este colectat uleiul | ||
|
rondina Postat pe 19 Ianuarie 2013 18:42 |
||
De la: kudika_22127, la data 2013-01-18 10:30:19De la: rondina, la data 2013-01-17 20:44:20Razboaie, inchizitii, crime, toate in numele lui Dumnezeu, biserica .....Bleaaahh ! Nu esti singura in dezamagirea ta...
|
||
|
rondina Postat pe 19 Ianuarie 2013 18:48 |
||
| Dar de ce sa nu mi se arate? Nu fur, nu mint, nu zic ca sunt un sfant, dar daca nu cred in el inseamna ca sunt pacatos?Si nu ar fi mai bine daca l-ar vedea si altii? Ar spori increderea in el.La fel se procedeaza ca in triburile antice, unde zeul se arata numai unuia singur, vrajitorul sau vraciul satului.Daca l-ar vedea mii de oameni nu ar mai fi atata violenta, nu ar mai fi asa de multe crime deoarece noi am sti cu adevarat ca cineva este acolo sus si ne pedepseste sau are grija de noi. | ||
|
Eremia_Victoras_1 Postat pe 19 Ianuarie 2013 22:20 |
||
foarte frumos
|
||
|
yssa2010 Postat pe 19 Ianuarie 2013 23:33 |
||
De la: Eremia_Victoras_1, la data 2013-01-19 22:20:27Dar de ce sa nu mi se arate? Nu fur, nu mint, nu zic ca sunt un sfant, dar daca nu cred in el inseamna ca sunt pacatos?Si nu ar fi mai bine daca l-ar vedea si altii? Ar spori increderea in el.La fel se procedeaza ca in triburile antice, unde zeul se arata numai unuia singur, vrajitorul sau vraciul satului.Daca l-ar vedea mii de oameni nu ar mai fi atata violenta, nu ar mai fi asa de multe crime deoarece noi am sti cu adevarat ca cineva este acolo sus si ne pedepseste sau are grija de noi. Daca s-ar arata si ar zice"nu face asta ,ca te pedepsesc",atunci nu ai mai face nici un rau de frica,pentru ca ai avut dovada clara ca exista.Cum nu ai dovada clara,zici"lasa,ca nu exista,si nu voi fi pedepsit".Mai sunt si dovezi,numai ca nu toti oamenii le-au avut,sau nu si-au dat seama de ele. |
||
|
kudika_22574 Postat pe 20 Ianuarie 2013 00:23 |
||
Draga Rondina,Dzeu este peste tot,nu trebuie neaparat sa mergi la biserica care este o institutie si adunatoare de bani pt imbogatirea lor...cu toate ca mai fac si fapte bune de a tipari biblii pe care tot ei le-au mai modificat pe ici pe colo Nici eu nu pot merge in biserica decat doar ca sa ascult slujba si nici nu ma pot obliga sa le pup mainile s-au icoanele.Nu pot sa fac lucrul asta si pace,no!!! Eu stiu ca Dzeu este pretutindeni si te poti ruga in orce colt din natura si chiar in intimitatea ta!Nici mie nu-mi place sa ma vada lumea cand ma rog cu lacrimi pt durerile mele,dar eu stiu ca daca ma rog la El din suflet sa ma ajute.El o va face!Deci niciodata sa nu-i ceri sa-ti dea ci doar sa te ajute=tine minte acest lucru!!!Iar pt fiecare zi trecuta sa nu uiti sa-I multumesti! Somn Usor,iubita mea si ingerii sa-ti vegheze somnul dulce!!!
|
||
|
Titanika Postat pe 20 Ianuarie 2013 00:24 |
||
| Eu inainte ma rugam pentru mine, dupa aia am incetat cu aceste rugaciuni.Am ales a ma ruga pentru cei apropiati.Eu cred ca asa este corect.Daca ar exista, ar tine cont de acest lucru si nu ai mai avea nevoie de rugaciuni pentru tine.Asta se intampla inainte.Acum ma intreb de ce sa ma rog cuiva care nu exista, cel putin asa cred eu, dupa aia nu inteleg de ce trebuie sa ma rog unui dumnezeu care este al evreilor. | ||
|
Eremia_Victoras_1 Postat pe 20 Ianuarie 2013 00:39 |
||
De la: Eremia_Victoras_1, la data 2013-01-20 00:39:26Eu inainte ma rugam pentru mine, dupa aia am incetat cu aceste rugaciuni.Am ales a ma ruga pentru cei apropiati.Eu cred ca asa este corect.Daca ar exista, ar tine cont de acest lucru si nu ai mai avea nevoie de rugaciuni pentru tine.Asta se intampla inainte.Acum ma intreb de ce sa ma rog cuiva care nu exista, cel putin asa cred eu, dupa aia nu inteleg de ce trebuie sa ma rog unui dumnezeu care este al evreilor. EL nu este Dzeul evreilor, ci El este creatorul nostru si a tot ce exista pe acest pamant! |
||
|
Titanika Postat pe 20 Ianuarie 2013 01:19 |
||
| Ba este al evreilor devreme ce in biblie scrie ca ei sunt poporul ales. | ||
|
Eremia_Victoras_1 Postat pe 20 Ianuarie 2013 02:42 |
||
De la: Eremia_Victoras_1, la data 2013-01-20 02:42:48Ba este al evreilor devreme ce in biblie scrie ca ei sunt poporul ales. Din ce cauza se numesc evreii poporul ales?! Pentru ca L-au ucis cu atata ura pe ceL Ales?! Din punctul meu de vedere este cea mai "urata" natie de pe fata pamantului! S-a numit popor "ales" pentru ca acolo s-a nascut Isus si atat! Ecreii nu au crezut niciodata in Isus, ei nu sunt de parere ca este fiul lui Dumnezeu! |
||
|
rondina Postat pe 20 Ianuarie 2013 16:33 |
||
De la: Titanika, la data 2013-01-20 00:24:14Draga Rondina,Dzeu este peste tot,nu trebuie neaparat sa mergi la biserica care este o institutie si adunatoare de bani pt imbogatirea lor...cu toate ca mai fac si fapte bune de a tipari biblii pe care tot ei le-au mai modificat pe ici pe colo Asa gandesc si eu Titanika....si asa voi face de acum incolo, fara nici o exceptie! Sunt ingretosata de biserici si preotii ei! Ma voi ruga oriunde voi simti aceasta nevoie...mai putin in biserici!
|
||
|
rondina Postat pe 20 Ianuarie 2013 16:36 |
||
De la: rondina, la data 2013-01-20 16:33:19De la: Eremia_Victoras_1, la data 2013-01-20 02:42:48Ba este al evreilor devreme ce in biblie scrie ca ei sunt poporul ales. Fiecare popor crede ca e poporul favorizat de catre zeitatile proprii, pana cand vin alte popoare si-i iau la maciuci. Atunci poporul crede ca fost pedepsit de catre zeitati pentru ca s-a abatut de la credinta si a pacatuit! |
||
|
Armain Postat pe 20 Ianuarie 2013 16:37 |
||
De la: rondina, la data 2013-01-19 18:35:06De la: kudika_22127, la data 2013-01-18 10:24:29De la: rondina, la data 2013-01-17 23:10:08De la: kudika_25225, la data 2013-01-17 22:59:06De la: rondina, la data 2013-01-17 22:51:16rondino ai plasturi pentru matusa ta ?De la: kudika_25225, la data 2013-01-17 22:41:18si despre adevar auzi aici ca e unul singur nu 2,,si o sa ti mai dau cva mai bun http://www.youtube.com/watch?v=jBzEZAYUbuo Iti multumesc Vio'....sper ca Dumnezeu sa te auda! Acum sunt numai pe drumuri... serviciu, casa parintilor mei, spitalul Fundeni si ..intr-un final casa mea! Sunt rupta de oboseala! Acum incerc sa fac rost de acest ulei miraculos http://dotsub.com/media/fc4e051a-1709-4e63-8a2c-912b09486c9f/embed/eng ...stii cum e...speranta moare ultima! Pana acum, nu am primit nici o speranta, date fiind semintele din care colectat uleiul! [/quote] Canabis, nici eu nu cred, desi mai depinde si care specie de canabis este...
|
||
|
Armain Postat pe 20 Ianuarie 2013 16:39 |
||
De la: Armain, la data 2013-01-20 16:37:39De la: rondina, la data 2013-01-20 16:33:19De la: Eremia_Victoras_1, la data 2013-01-20 02:42:48Ba este al evreilor devreme ce in biblie scrie ca ei sunt poporul ales. ...poate ca Holocaustul s-a intamplat dintr-un motiv anume! Ma refer strict la evrei si atat, o pedeapsa mai nare si mai coplesitoare nu cred sa existe.... |
||
|
rondina Postat pe 20 Ianuarie 2013 16:41 |
||
De la: rondina, la data 2013-01-20 16:33:19De la: Eremia_Victoras_1, la data 2013-01-20 02:42:48Ba este al evreilor devreme ce in biblie scrie ca ei sunt poporul ales. Dar nici nu vor fi linistiti si fericiti vreodata,Rondina,istoria da marturie in acest sens!!Buna ziua!!!
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 20 Ianuarie 2013 16:41 |
||
De la: rondina, la data 2013-01-20 16:41:20[quote name= Si vor mai fi "pedepse"!!!!!!
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 20 Ianuarie 2013 16:43 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| O SANATATE MAI BUNA SI UN VENIT IN PLUS ! | 3 | De la: kudika226898 13 Iulie 2010 17:54 |
| Transplant renal | 5 | De la: sanatate08 11 Februarie 2012 22:25 |
| ma mai iubeste oare?????? | 1 | De la: kudika096023 26 Iulie 2010 23:05 |
|
|
||
| cezariana | 1 | De la: kudika480297 31 Martie 2013 18:39 |
| Luminati-mi mintea | 11 | De la: PRALEA_ 27 Iulie 2011 15:37 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.