Mai multe
De la: rondina, la data 2013-01-17 23:10:08De la: kudika_25225, la data 2013-01-17 22:59:06De la: rondina, la data 2013-01-17 22:51:16rondino ai plasturi pentru matusa ta ?De la: kudika_25225, la data 2013-01-17 22:41:18si despre adevar auzi aici ca e unul singur nu 2,,si o sa ti mai dau cva mai bun http://www.youtube.com/watch?v=jBzEZAYUbuo Nu dogule, are doar injectii cu morfina pentru durerile insuportabile...tipa de-ti sfasie sufletul cand are crizele alea ! Nu am auzit de plasturi pentru asa ceva! [/quote] Rodina imi pare foarte rau pentru matusa ta. D-zeu sa aiba mila de ea. |
||
|
criszoe Postat pe 17 Ianuarie 2013 23:30 |
||
|---|---|---|
|
nu am nicio indoiala EXISTA DUMNEZEU |
||
|
maria-ioana Postat pe 17 Ianuarie 2013 23:30 |
||
De la: criszoe, la data 2013-01-17 23:30:29De la: rondina, la data 2013-01-17 23:10:08De la: kudika_25225, la data 2013-01-17 22:59:06De la: rondina, la data 2013-01-17 22:51:16rondino ai plasturi pentru matusa ta ?De la: kudika_25225, la data 2013-01-17 22:41:18si despre adevar auzi aici ca e unul singur nu 2,,si o sa ti mai dau cva mai bun http://www.youtube.com/watch?v=jBzEZAYUbuo Rodina imi pare foarte rau pentru matusa ta. D-zeu sa aiba mila de ea.[/quote] Acelasi lucru il spun si eu,Rondina!Domnul fie cu ea! |
||
|
|
||
|
kudika_22574 Postat pe 17 Ianuarie 2013 23:32 |
||
De la: criszoe, la data 2013-01-17 23:30:29De la: rondina, la data 2013-01-17 23:10:08De la: kudika_25225, la data 2013-01-17 22:59:06De la: rondina, la data 2013-01-17 22:51:16rondino ai plasturi pentru matusa ta ?De la: kudika_25225, la data 2013-01-17 22:41:18si despre adevar auzi aici ca e unul singur nu 2,,si o sa ti mai dau cva mai bun http://www.youtube.com/watch?v=jBzEZAYUbuo Rodina imi pare foarte rau pentru matusa ta. D-zeu sa aiba mila de ea.[/quote] Sa te-auda Dumnezeu...este greu de descris in cuvinte Cris! |
||
|
rondina Postat pe 17 Ianuarie 2013 23:33 |
||
De la: kudika_22574, la data 2013-01-17 23:32:37De la: criszoe, la data 2013-01-17 23:30:29De la: rondina, la data 2013-01-17 23:10:08De la: kudika_25225, la data 2013-01-17 22:59:06De la: rondina, la data 2013-01-17 22:51:16rondino ai plasturi pentru matusa ta ?De la: kudika_25225, la data 2013-01-17 22:41:18si despre adevar auzi aici ca e unul singur nu 2,,si o sa ti mai dau cva mai bun http://www.youtube.com/watch?v=jBzEZAYUbuo Acelasi lucru il spun si eu,Rondina!Domnul fie cu ea![/quote] Sa fie Carmen, iti multumesc! |
||
|
rondina Postat pe 17 Ianuarie 2013 23:33 |
||
De la: Eremia_Victoras_1, la data 2013-01-17 23:13:20Dar eu zic ca esti cu adevarat un om puternic daca nu te bazezi decat pe tine insuti, nu esti de acord cu mine.Vreau totusi sa imi zica cineva de ce acum preotii isi cumpara masini scumpe, vile, cheltuie si se sustin din bugetul de stat.Inainte preotii mergeau pe un magar, in cel mai extrem caz foloseau un catar.Eu de ce trebuie sa dau bani bisericii daca nu cred in ea? Poate vreau sa dau la asigurarea de sanatate sau pentru somaj acesti bani.Din taxele pe care le platesc sa scot banii de biserica si sa dau mai mult la asigurarea de sanatate.preotii sunt oameni si au pacate la fel ca tn,,asta nu inseamna sa nu te duci la biserica,,dc nu vorbesti de calugarii din munti care si rup genunchi si se rog pentru binele omeniri,,din cauza lor dumnezeu nu a sfarsit lumea inca,posibil, |
||
|
kudika_25225 Postat pe 17 Ianuarie 2013 23:34 |
||
De la: kudika_25225, la data 2013-01-17 23:34:52De la: Eremia_Victoras_1, la data 2013-01-17 23:13:20Dar eu zic ca esti cu adevarat un om puternic daca nu te bazezi decat pe tine insuti, nu esti de acord cu mine.Vreau totusi sa imi zica cineva de ce acum preotii isi cumpara masini scumpe, vile, cheltuie si se sustin din bugetul de stat.Inainte preotii mergeau pe un magar, in cel mai extrem caz foloseau un catar.Eu de ce trebuie sa dau bani bisericii daca nu cred in ea? Poate vreau sa dau la asigurarea de sanatate sau pentru somaj acesti bani.Din taxele pe care le platesc sa scot banii de biserica si sa dau mai mult la asigurarea de sanatate.preotii sunt oameni si au pacate la fel ca tn,,asta nu inseamna sa nu te duci la biserica,,dc nu vorbesti de calugarii din munti care si rup genunchi si se rog pentru binele omeniri,,din cauza lor dumnezeu nu a sfarsit lumea inca,posibil, Din cauza Maicii Domnului!ea sta tot timpul in genunchi si se roaga lui Dumnezeu. |
||
|
kudika_22574 Postat pe 17 Ianuarie 2013 23:37 |
||
De la: rondina, la data 2013-01-17 21:24:48Matusa mea(sora mamei mele) sufera de cancer la pancreas in faza terminala, acum locuieste cu parintii mei. In fiecare zi mama mea este distrusa, mereu plange si cu durere imi povesteste momentele de criza ale sorei ei si injectiile cu morfina pe care le face...Azi am fost la biserica sa ma rog pentru alinarea durerilor si...vindecarea ei(daca mai poate fi posibil asa ceva, dar stiu ca minuni mai exista...) si....ce sa vezi, eram in fata unei icoane cu lacrimi pe obraji, rugandu-ma pentru toate cele, iar preotul bisericii in cauza a inceput sa ma mangaie indecent si sa se invite acasa la mine, pentru a ma alina si consola in durerea mea!!!! Este posibil asa ceva?! As putea sa-l inregistrez cu mobilul si sa trimit inregistrarea la toate televiziunile din Romania ...si nu numai! wow..!
|
||
|
muza_ta Postat pe 17 Ianuarie 2013 23:38 |
||
De la: kudika_22574, la data 2013-01-17 23:37:48De la: kudika_25225, la data 2013-01-17 23:34:52De la: Eremia_Victoras_1, la data 2013-01-17 23:13:20Dar eu zic ca esti cu adevarat un om puternic daca nu te bazezi decat pe tine insuti, nu esti de acord cu mine.Vreau totusi sa imi zica cineva de ce acum preotii isi cumpara masini scumpe, vile, cheltuie si se sustin din bugetul de stat.Inainte preotii mergeau pe un magar, in cel mai extrem caz foloseau un catar.Eu de ce trebuie sa dau bani bisericii daca nu cred in ea? Poate vreau sa dau la asigurarea de sanatate sau pentru somaj acesti bani.Din taxele pe care le platesc sa scot banii de biserica si sa dau mai mult la asigurarea de sanatate.preotii sunt oameni si au pacate la fel ca tn,,asta nu inseamna sa nu te duci la biserica,,dc nu vorbesti de calugarii din munti care si rup genunchi si se rog pentru binele omeniri,,din cauza lor dumnezeu nu a sfarsit lumea inca,posibil, Ea. |
||
|
kudika_22574 Postat pe 17 Ianuarie 2013 23:38 |
||
De la: kudika_22574, la data 2013-01-17 23:37:48ei bravoo,mai ales pentru rugaciunile eiDe la: kudika_25225, la data 2013-01-17 23:34:52De la: Eremia_Victoras_1, la data 2013-01-17 23:13:20Dar eu zic ca esti cu adevarat un om puternic daca nu te bazezi decat pe tine insuti, nu esti de acord cu mine.Vreau totusi sa imi zica cineva de ce acum preotii isi cumpara masini scumpe, vile, cheltuie si se sustin din bugetul de stat.Inainte preotii mergeau pe un magar, in cel mai extrem caz foloseau un catar.Eu de ce trebuie sa dau bani bisericii daca nu cred in ea? Poate vreau sa dau la asigurarea de sanatate sau pentru somaj acesti bani.Din taxele pe care le platesc sa scot banii de biserica si sa dau mai mult la asigurarea de sanatate.preotii sunt oameni si au pacate la fel ca tn,,asta nu inseamna sa nu te duci la biserica,,dc nu vorbesti de calugarii din munti care si rup genunchi si se rog pentru binele omeniri,,din cauza lor dumnezeu nu a sfarsit lumea inca,posibil, |
||
|
kudika_25225 Postat pe 17 Ianuarie 2013 23:40 |
||
De la: muza_ta, la data 2013-01-17 23:38:04De la: rondina, la data 2013-01-17 21:24:48Matusa mea(sora mamei mele) sufera de cancer la pancreas in faza terminala, acum locuieste cu parintii mei. In fiecare zi mama mea este distrusa, mereu plange si cu durere imi povesteste momentele de criza ale sorei ei si injectiile cu morfina pe care le face...Azi am fost la biserica sa ma rog pentru alinarea durerilor si...vindecarea ei(daca mai poate fi posibil asa ceva, dar stiu ca minuni mai exista...) si....ce sa vezi, eram in fata unei icoane cu lacrimi pe obraji, rugandu-ma pentru toate cele, iar preotul bisericii in cauza a inceput sa ma mangaie indecent si sa se invite acasa la mine, pentru a ma alina si consola in durerea mea!!!! Este posibil asa ceva?! As putea sa-l inregistrez cu mobilul si sa trimit inregistrarea la toate televiziunile din Romania ...si nu numai! Spune ce popa si de la ce biserica! |
||
|
Armain Postat pe 17 Ianuarie 2013 23:40 |
||
De la: kudika_25225, la data 2013-01-17 23:34:52De la: Eremia_Victoras_1, la data 2013-01-17 23:13:20Dar eu zic ca esti cu adevarat un om puternic daca nu te bazezi decat pe tine insuti, nu esti de acord cu mine.Vreau totusi sa imi zica cineva de ce acum preotii isi cumpara masini scumpe, vile, cheltuie si se sustin din bugetul de stat.Inainte preotii mergeau pe un magar, in cel mai extrem caz foloseau un catar.Eu de ce trebuie sa dau bani bisericii daca nu cred in ea? Poate vreau sa dau la asigurarea de sanatate sau pentru somaj acesti bani.Din taxele pe care le platesc sa scot banii de biserica si sa dau mai mult la asigurarea de sanatate.preotii sunt oameni si au pacate la fel ca tn,,asta nu inseamna sa nu te duci la biserica,,dc nu vorbesti de calugarii din munti care si rup genunchi si se rog pentru binele omeniri,,din cauza lor dumnezeu nu a sfarsit lumea inca,posibil, Nu suporta comparatie sihastii calugari din muntii nostrii sau calugarii din Muntele Athos cu asa zisii preoti din Bucuresti! Asta este parerea mea si o sustin...puteti zice ce-oti vrea! |
||
|
rondina Postat pe 17 Ianuarie 2013 23:40 |
||
| Uite, am citit jumate.Imi este greu de crezut ca nu ai facut un copy/paste.Interesant este faptul ca eu am vazut oameni pictand, am vazut cum a fost facut un varf de sageata, o canoe, etc. Pe dumnezeu cine l-a vazut de curand, sa zicem 1000-2000 de ani?Cat despre univers m-am gandit la o teorie privind gaurile negre.Tinand cont ca ele se maresc continuu, s-ar putea ajunge la o aglomeratie de gauri negre, fiecare se va atrage una pe alta, cea mai mare le va absorbi pe toate, inclusiv pe ea insisi.Acest fapt va produce un efect de "comprimare" a ei, nu am gasit alt cuvant, ajungand in final ca tot acest univers sa fie mai mic decat un atom.Dupa aceasta se va ajunge la un alt Big-Bang, ceea ce demonstreaza ca viata isi reia cursul.Chiar dumnezeu parca zice ca este alfa si omega.Asta inseamna ca si el s-a nascut, nu? Inca ceva.Nu ti se pare ca lui dumnezeu i-a luat ceva timp pana sa ii vina o idee gen "hai sa fac si eu o lume" ? Daca nu este multumit de noi de ce nu ne distruge si sa creeze altii mai buni? Daca poate sa prevada viitorul de ce a mai pus pomul cu fructul interzis in rai?Nu stia ca o sa pacatuiasca Adam si Eva?Atunci de ce l-a mai creat pe ingerul pacatos?Sunt niste intrebari la care nu cred ca te-ai gandit.Astept raspuns.Si, dupa cum am zis in alt comentariu, nu zic ca este ceva rau sa crezi intr-o fiinta superioara.Daca exista.. | ||
|
Eremia_Victoras_1 Postat pe 17 Ianuarie 2013 23:41 |
||
De la: muza_ta, la data 2013-01-17 23:38:04De la: rondina, la data 2013-01-17 21:24:48Matusa mea(sora mamei mele) sufera de cancer la pancreas in faza terminala, acum locuieste cu parintii mei. In fiecare zi mama mea este distrusa, mereu plange si cu durere imi povesteste momentele de criza ale sorei ei si injectiile cu morfina pe care le face...Azi am fost la biserica sa ma rog pentru alinarea durerilor si...vindecarea ei(daca mai poate fi posibil asa ceva, dar stiu ca minuni mai exista...) si....ce sa vezi, eram in fata unei icoane cu lacrimi pe obraji, rugandu-ma pentru toate cele, iar preotul bisericii in cauza a inceput sa ma mangaie indecent si sa se invite acasa la mine, pentru a ma alina si consola in durerea mea!!!! Este posibil asa ceva?! As putea sa-l inregistrez cu mobilul si sa trimit inregistrarea la toate televiziunile din Romania ...si nu numai! Si din cauza asta judeci tot ce tine de biserica? Foarte rau. Nici mie nu imi place ce fac preotii, sau majoritatea lor, pt. ca sunt cei care au har si sunt niste oameni extraordinari, dar nu ii dispretuiesc si nu vreau sa-i judec, are cine. |
||
|
Kiddo_ Postat pe 17 Ianuarie 2013 23:41 |
||
De la: Armain, la data 2013-01-17 23:40:09De la: muza_ta, la data 2013-01-17 23:38:04De la: rondina, la data 2013-01-17 21:24:48Matusa mea(sora mamei mele) sufera de cancer la pancreas in faza terminala, acum locuieste cu parintii mei. In fiecare zi mama mea este distrusa, mereu plange si cu durere imi povesteste momentele de criza ale sorei ei si injectiile cu morfina pe care le face...Azi am fost la biserica sa ma rog pentru alinarea durerilor si...vindecarea ei(daca mai poate fi posibil asa ceva, dar stiu ca minuni mai exista...) si....ce sa vezi, eram in fata unei icoane cu lacrimi pe obraji, rugandu-ma pentru toate cele, iar preotul bisericii in cauza a inceput sa ma mangaie indecent si sa se invite acasa la mine, pentru a ma alina si consola in durerea mea!!!! Este posibil asa ceva?! As putea sa-l inregistrez cu mobilul si sa trimit inregistrarea la toate televiziunile din Romania ...si nu numai! si mie mi se parea gretos ca ma priveau prea insistent cativa preoti...dar asta le intrece pe toate. |
||
|
muza_ta Postat pe 17 Ianuarie 2013 23:42 |
||
De la: Armain, la data 2013-01-17 23:40:09De la: muza_ta, la data 2013-01-17 23:38:04De la: rondina, la data 2013-01-17 21:24:48Matusa mea(sora mamei mele) sufera de cancer la pancreas in faza terminala, acum locuieste cu parintii mei. In fiecare zi mama mea este distrusa, mereu plange si cu durere imi povesteste momentele de criza ale sorei ei si injectiile cu morfina pe care le face...Azi am fost la biserica sa ma rog pentru alinarea durerilor si...vindecarea ei(daca mai poate fi posibil asa ceva, dar stiu ca minuni mai exista...) si....ce sa vezi, eram in fata unei icoane cu lacrimi pe obraji, rugandu-ma pentru toate cele, iar preotul bisericii in cauza a inceput sa ma mangaie indecent si sa se invite acasa la mine, pentru a ma alina si consola in durerea mea!!!! Este posibil asa ceva?! As putea sa-l inregistrez cu mobilul si sa trimit inregistrarea la toate televiziunile din Romania ...si nu numai! Preotul de la o biserica din sectorul 2 din Bucuresti, nu cunosc numele preotului, dar il voi afla! Azi n-am facut decat sa scap din biserica cat mai repede! |
||
|
rondina Postat pe 17 Ianuarie 2013 23:42 |
||
De la: Eremia_Victoras_1, la data 2013-01-17 23:41:11Uite, am citit jumate.Imi este greu de crezut ca nu ai facut un copy/paste.Interesant este faptul ca eu am vazut oameni pictand, am vazut cum a fost facut un varf de sageata, o canoe, etc. Pe dumnezeu cine l-a vazut de curand, sa zicem 1000-2000 de ani?Cat despre univers m-am gandit la o teorie privind gaurile negre.Tinand cont ca ele se maresc continuu, s-ar putea ajunge la o aglomeratie de gauri negre, fiecare se va atrage una pe alta, cea mai mare le va absorbi pe toate, inclusiv pe ea insisi.Acest fapt va produce un efect de "comprimare" a ei, nu am gasit alt cuvant, ajungand in final ca tot acest univers sa fie mai mic decat un atom.Dupa aceasta se va ajunge la un alt Big-Bang, ceea ce demonstreaza ca viata isi reia cursul.Chiar dumnezeu parca zice ca este alfa si omega.Asta inseamna ca si el s-a nascut, nu? Inca ceva.Nu ti se pare ca lui dumnezeu i-a luat ceva timp pana sa ii vina o idee gen "hai sa fac si eu o lume" ? Daca nu este multumit de noi de ce nu ne distruge si sa creeze altii mai buni? Daca poate sa prevada viitorul de ce a mai pus pomul cu fructul interzis in rai?Nu stia ca o sa pacatuiasca Adam si Eva?Atunci de ce l-a mai creat pe ingerul pacatos?Sunt niste intrebari la care nu cred ca te-ai gandit.Astept raspuns.Si, dupa cum am zis in alt comentariu, nu zic ca este ceva rau sa crezi intr-o fiinta superioara.Daca exista.. Explica-mi si mie Big bang-ul asta. Sunt tare curios
|
||
|
Kiddo_ Postat pe 17 Ianuarie 2013 23:43 |
||
De la: kudika_11826, la data 2013-01-17 23:41:46De la: muza_ta, la data 2013-01-17 23:38:04De la: rondina, la data 2013-01-17 21:24:48Matusa mea(sora mamei mele) sufera de cancer la pancreas in faza terminala, acum locuieste cu parintii mei. In fiecare zi mama mea este distrusa, mereu plange si cu durere imi povesteste momentele de criza ale sorei ei si injectiile cu morfina pe care le face...Azi am fost la biserica sa ma rog pentru alinarea durerilor si...vindecarea ei(daca mai poate fi posibil asa ceva, dar stiu ca minuni mai exista...) si....ce sa vezi, eram in fata unei icoane cu lacrimi pe obraji, rugandu-ma pentru toate cele, iar preotul bisericii in cauza a inceput sa ma mangaie indecent si sa se invite acasa la mine, pentru a ma alina si consola in durerea mea!!!! Este posibil asa ceva?! As putea sa-l inregistrez cu mobilul si sa trimit inregistrarea la toate televiziunile din Romania ...si nu numai! cred ca de fapt voiai sa o citezi pe rondina. stii cum e? e de ajuns sa te scarbeasca unul si apoi iti e lehamite de toti ceilalti. prea putini sunt preoti in ziua de azi in adevaratul sens al cuvantului. majoritatea urmeaza calea preotiei ca sa simta ca au si eu un sens pe lumea asta, nu in adevaratul scop. pacat! |
||
|
muza_ta Postat pe 17 Ianuarie 2013 23:45 |
||
De la: kudika_11826, la data 2013-01-17 23:41:46De la: muza_ta, la data 2013-01-17 23:38:04De la: rondina, la data 2013-01-17 21:24:48Matusa mea(sora mamei mele) sufera de cancer la pancreas in faza terminala, acum locuieste cu parintii mei. In fiecare zi mama mea este distrusa, mereu plange si cu durere imi povesteste momentele de criza ale sorei ei si injectiile cu morfina pe care le face...Azi am fost la biserica sa ma rog pentru alinarea durerilor si...vindecarea ei(daca mai poate fi posibil asa ceva, dar stiu ca minuni mai exista...) si....ce sa vezi, eram in fata unei icoane cu lacrimi pe obraji, rugandu-ma pentru toate cele, iar preotul bisericii in cauza a inceput sa ma mangaie indecent si sa se invite acasa la mine, pentru a ma alina si consola in durerea mea!!!! Este posibil asa ceva?! As putea sa-l inregistrez cu mobilul si sa trimit inregistrarea la toate televiziunile din Romania ...si nu numai! Foarte rau pentru tine ca ma judeci! Dar...nu este timpul trecut, cine stie, poate intr-o buna zi vei intalni si tu un preot gay si va reusi sa-ti schimbe daca nu zdruncina toata convingerea avuta anterior despre religie si despre preoti in general! Bafta! |
||
|
rondina Postat pe 17 Ianuarie 2013 23:47 |
||
De la: Eremia_Victoras_1, la data 2013-01-17 23:41:11Uite, am citit jumate.Imi este greu de crezut ca nu ai facut un copy/paste.Interesant este faptul ca eu am vazut oameni pictand, am vazut cum a fost facut un varf de sageata, o canoe, etc. Pe dumnezeu cine l-a vazut de curand, sa zicem 1000-2000 de ani?Cat despre univers m-am gandit la o teorie privind gaurile negre.Tinand cont ca ele se maresc continuu, s-ar putea ajunge la o aglomeratie de gauri negre, fiecare se va atrage una pe alta, cea mai mare le va absorbi pe toate, inclusiv pe ea insisi.Acest fapt va produce un efect de "comprimare" a ei, nu am gasit alt cuvant, ajungand in final ca tot acest univers sa fie mai mic decat un atom.Dupa aceasta se va ajunge la un alt Big-Bang, ceea ce demonstreaza ca viata isi reia cursul.Chiar dumnezeu parca zice ca este alfa si omega.Asta inseamna ca si el s-a nascut, nu? Inca ceva.Nu ti se pare ca lui dumnezeu i-a luat ceva timp pana sa ii vina o idee gen "hai sa fac si eu o lume" ? Daca nu este multumit de noi de ce nu ne distruge si sa creeze altii mai buni? Daca poate sa prevada viitorul de ce a mai pus pomul cu fructul interzis in rai?Nu stia ca o sa pacatuiasca Adam si Eva?Atunci de ce l-a mai creat pe ingerul pacatos?Sunt niste intrebari la care nu cred ca te-ai gandit.Astept raspuns.Si, dupa cum am zis in alt comentariu, nu zic ca este ceva rau sa crezi intr-o fiinta superioara.Daca exista.. Nu va distruge Dumnezeu omenirea.Avem noi grija sa o facem.Pentru Terra,e mai periculoasa rasa umana decat orice altceva. |
||
|
kudika_22574 Postat pe 17 Ianuarie 2013 23:49 |
||
De la: muza_ta, la data 2013-01-17 23:45:53De la: kudika_11826, la data 2013-01-17 23:41:46De la: muza_ta, la data 2013-01-17 23:38:04De la: rondina, la data 2013-01-17 21:24:48Matusa mea(sora mamei mele) sufera de cancer la pancreas in faza terminala, acum locuieste cu parintii mei. In fiecare zi mama mea este distrusa, mereu plange si cu durere imi povesteste momentele de criza ale sorei ei si injectiile cu morfina pe care le face...Azi am fost la biserica sa ma rog pentru alinarea durerilor si...vindecarea ei(daca mai poate fi posibil asa ceva, dar stiu ca minuni mai exista...) si....ce sa vezi, eram in fata unei icoane cu lacrimi pe obraji, rugandu-ma pentru toate cele, iar preotul bisericii in cauza a inceput sa ma mangaie indecent si sa se invite acasa la mine, pentru a ma alina si consola in durerea mea!!!! Este posibil asa ceva?! As putea sa-l inregistrez cu mobilul si sa trimit inregistrarea la toate televiziunile din Romania ...si nu numai! Da, pe Ronda. Asa e, a devenit afacere meseria de popa. |
||
|
Kiddo_ Postat pe 17 Ianuarie 2013 23:50 |
||
De la: Eremia_Victoras_1, la data 2013-01-17 23:41:11Uite, am citit jumate.Imi este greu de crezut ca nu ai facut un copy/paste.Interesant este faptul ca eu am vazut oameni pictand, am vazut cum a fost facut un varf de sageata, o canoe, etc. Pe dumnezeu cine l-a vazut de curand, sa zicem 1000-2000 de ani?Cat despre univers m-am gandit la o teorie privind gaurile negre.Tinand cont ca ele se maresc continuu, s-ar putea ajunge la o aglomeratie de gauri negre, fiecare se va atrage una pe alta, cea mai mare le va absorbi pe toate, inclusiv pe ea insisi.Acest fapt va produce un efect de "comprimare" a ei, nu am gasit alt cuvant, ajungand in final ca tot acest univers sa fie mai mic decat un atom.Dupa aceasta se va ajunge la un alt Big-Bang, ceea ce demonstreaza ca viata isi reia cursul.Chiar dumnezeu parca zice ca este alfa si omega.Asta inseamna ca si el s-a nascut, nu? Inca ceva.Nu ti se pare ca lui dumnezeu i-a luat ceva timp pana sa ii vina o idee gen "hai sa fac si eu o lume" ? Daca nu este multumit de noi de ce nu ne distruge si sa creeze altii mai buni? Daca poate sa prevada viitorul de ce a mai pus pomul cu fructul interzis in rai?Nu stia ca o sa pacatuiasca Adam si Eva?Atunci de ce l-a mai creat pe ingerul pacatos?Sunt niste intrebari la care nu cred ca te-ai gandit.Astept raspuns.Si, dupa cum am zis in alt comentariu, nu zic ca este ceva rau sa crezi intr-o fiinta superioara.Daca exista..ba da logic ca am facut copy paste ca nu stau eu acum sa ti aduc dovezi tie daca chiar erai interesat sa le cauti le cautai nu te erijai intrun ateu repede ,,, asa ti e tie bn sa crezi ca nu m am gandit m am gandit insa tie ti a scapat cva,,,ii sti ru planu final lui dumnezeu? nu
|
||
|
kudika_25225 Postat pe 17 Ianuarie 2013 23:50 |
||
De la: muza_ta, la data 2013-01-17 23:45:53De la: kudika_11826, la data 2013-01-17 23:41:46De la: muza_ta, la data 2013-01-17 23:38:04De la: rondina, la data 2013-01-17 21:24:48Matusa mea(sora mamei mele) sufera de cancer la pancreas in faza terminala, acum locuieste cu parintii mei. In fiecare zi mama mea este distrusa, mereu plange si cu durere imi povesteste momentele de criza ale sorei ei si injectiile cu morfina pe care le face...Azi am fost la biserica sa ma rog pentru alinarea durerilor si...vindecarea ei(daca mai poate fi posibil asa ceva, dar stiu ca minuni mai exista...) si....ce sa vezi, eram in fata unei icoane cu lacrimi pe obraji, rugandu-ma pentru toate cele, iar preotul bisericii in cauza a inceput sa ma mangaie indecent si sa se invite acasa la mine, pentru a ma alina si consola in durerea mea!!!! Este posibil asa ceva?! As putea sa-l inregistrez cu mobilul si sa trimit inregistrarea la toate televiziunile din Romania ...si nu numai! Ai dreptate,Muza! |
||
|
kudika_22574 Postat pe 17 Ianuarie 2013 23:50 |
||
De la: muza_ta, la data 2013-01-17 23:45:53majoritatea urmeaza calea preotiei ca sa simta ca au si eu un sens pe lumea asta, nu in adevaratul scop. pacat! Un sens? Pentru bani!
|
||
|
Armain Postat pe 17 Ianuarie 2013 23:50 |
||
De la: kudika_22574, la data 2013-01-17 23:49:00De la: Eremia_Victoras_1, la data 2013-01-17 23:41:11Uite, am citit jumate.Imi este greu de crezut ca nu ai facut un copy/paste.Interesant este faptul ca eu am vazut oameni pictand, am vazut cum a fost facut un varf de sageata, o canoe, etc. Pe dumnezeu cine l-a vazut de curand, sa zicem 1000-2000 de ani?Cat despre univers m-am gandit la o teorie privind gaurile negre.Tinand cont ca ele se maresc continuu, s-ar putea ajunge la o aglomeratie de gauri negre, fiecare se va atrage una pe alta, cea mai mare le va absorbi pe toate, inclusiv pe ea insisi.Acest fapt va produce un efect de "comprimare" a ei, nu am gasit alt cuvant, ajungand in final ca tot acest univers sa fie mai mic decat un atom.Dupa aceasta se va ajunge la un alt Big-Bang, ceea ce demonstreaza ca viata isi reia cursul.Chiar dumnezeu parca zice ca este alfa si omega.Asta inseamna ca si el s-a nascut, nu? Inca ceva.Nu ti se pare ca lui dumnezeu i-a luat ceva timp pana sa ii vina o idee gen "hai sa fac si eu o lume" ? Daca nu este multumit de noi de ce nu ne distruge si sa creeze altii mai buni? Daca poate sa prevada viitorul de ce a mai pus pomul cu fructul interzis in rai?Nu stia ca o sa pacatuiasca Adam si Eva?Atunci de ce l-a mai creat pe ingerul pacatos?Sunt niste intrebari la care nu cred ca te-ai gandit.Astept raspuns.Si, dupa cum am zis in alt comentariu, nu zic ca este ceva rau sa crezi intr-o fiinta superioara.Daca exista.. Corect si asta o spun si eu mereu singuri,singurei ne distrugem din pacate.
|
||
|
criszoe Postat pe 17 Ianuarie 2013 23:51 |
||
De la: muza_ta, la data 2013-01-17 23:42:05pe tn te priveau ca erai urataDe la: Armain, la data 2013-01-17 23:40:09De la: muza_ta, la data 2013-01-17 23:38:04De la: rondina, la data 2013-01-17 21:24:48Matusa mea(sora mamei mele) sufera de cancer la pancreas in faza terminala, acum locuieste cu parintii mei. In fiecare zi mama mea este distrusa, mereu plange si cu durere imi povesteste momentele de criza ale sorei ei si injectiile cu morfina pe care le face...Azi am fost la biserica sa ma rog pentru alinarea durerilor si...vindecarea ei(daca mai poate fi posibil asa ceva, dar stiu ca minuni mai exista...) si....ce sa vezi, eram in fata unei icoane cu lacrimi pe obraji, rugandu-ma pentru toate cele, iar preotul bisericii in cauza a inceput sa ma mangaie indecent si sa se invite acasa la mine, pentru a ma alina si consola in durerea mea!!!! Este posibil asa ceva?! As putea sa-l inregistrez cu mobilul si sa trimit inregistrarea la toate televiziunile din Romania ...si nu numai!
|
||
|
kudika_25225 Postat pe 17 Ianuarie 2013 23:52 |
||
De la: rondina, la data 2013-01-17 23:47:28De la: kudika_11826, la data 2013-01-17 23:41:46De la: muza_ta, la data 2013-01-17 23:38:04De la: rondina, la data 2013-01-17 21:24:48Matusa mea(sora mamei mele) sufera de cancer la pancreas in faza terminala, acum locuieste cu parintii mei. In fiecare zi mama mea este distrusa, mereu plange si cu durere imi povesteste momentele de criza ale sorei ei si injectiile cu morfina pe care le face...Azi am fost la biserica sa ma rog pentru alinarea durerilor si...vindecarea ei(daca mai poate fi posibil asa ceva, dar stiu ca minuni mai exista...) si....ce sa vezi, eram in fata unei icoane cu lacrimi pe obraji, rugandu-ma pentru toate cele, iar preotul bisericii in cauza a inceput sa ma mangaie indecent si sa se invite acasa la mine, pentru a ma alina si consola in durerea mea!!!! Este posibil asa ceva?! As putea sa-l inregistrez cu mobilul si sa trimit inregistrarea la toate televiziunile din Romania ...si nu numai! Eu nu te juec, am spus ca e rau ce faci, adica de ce iti exprimi dezgustul pt. tot ce inseamna biserica si preoti doar din cauza unuia. Eu deja mi-am format o parere despre preoti. Sunt si buni si rai. Nu imi place comportamentul lor, absolut deloc, dar mai bine ii ignor decat sa-i jignesc. Nu poate sa-mi zdruncine mie credinta nici un poapa. |
||
|
Kiddo_ Postat pe 17 Ianuarie 2013 23:54 |
||
De la: rondina, la data 2013-01-17 23:47:28numai bate campi nu are legatura apucaturile unui preot cu religiaDe la: kudika_11826, la data 2013-01-17 23:41:46De la: muza_ta, la data 2013-01-17 23:38:04De la: rondina, la data 2013-01-17 21:24:48Matusa mea(sora mamei mele) sufera de cancer la pancreas in faza terminala, acum locuieste cu parintii mei. In fiecare zi mama mea este distrusa, mereu plange si cu durere imi povesteste momentele de criza ale sorei ei si injectiile cu morfina pe care le face...Azi am fost la biserica sa ma rog pentru alinarea durerilor si...vindecarea ei(daca mai poate fi posibil asa ceva, dar stiu ca minuni mai exista...) si....ce sa vezi, eram in fata unei icoane cu lacrimi pe obraji, rugandu-ma pentru toate cele, iar preotul bisericii in cauza a inceput sa ma mangaie indecent si sa se invite acasa la mine, pentru a ma alina si consola in durerea mea!!!! Este posibil asa ceva?! As putea sa-l inregistrez cu mobilul si sa trimit inregistrarea la toate televiziunile din Romania ...si nu numai! |
||
|
kudika_25225 Postat pe 17 Ianuarie 2013 23:55 |
||
De la: kudika_25225, la data 2013-01-17 23:52:36De la: muza_ta, la data 2013-01-17 23:42:05pe tn te priveau ca erai urataDe la: Armain, la data 2013-01-17 23:40:09De la: muza_ta, la data 2013-01-17 23:38:04De la: rondina, la data 2013-01-17 21:24:48Matusa mea(sora mamei mele) sufera de cancer la pancreas in faza terminala, acum locuieste cu parintii mei. In fiecare zi mama mea este distrusa, mereu plange si cu durere imi povesteste momentele de criza ale sorei ei si injectiile cu morfina pe care le face...Azi am fost la biserica sa ma rog pentru alinarea durerilor si...vindecarea ei(daca mai poate fi posibil asa ceva, dar stiu ca minuni mai exista...) si....ce sa vezi, eram in fata unei icoane cu lacrimi pe obraji, rugandu-ma pentru toate cele, iar preotul bisericii in cauza a inceput sa ma mangaie indecent si sa se invite acasa la mine, pentru a ma alina si consola in durerea mea!!!! Este posibil asa ceva?! As putea sa-l inregistrez cu mobilul si sa trimit inregistrarea la toate televiziunile din Romania ...si nu numai! ah, bine ca m-ai luminat! ce ma faceam eu fara tine
|
||
|
muza_ta Postat pe 17 Ianuarie 2013 23:56 |
||
De la: muza_ta, la data 2013-01-17 23:56:12De la: kudika_25225, la data 2013-01-17 23:52:36De la: muza_ta, la data 2013-01-17 23:42:05pe tn te priveau ca erai urataDe la: Armain, la data 2013-01-17 23:40:09De la: muza_ta, la data 2013-01-17 23:38:04De la: rondina, la data 2013-01-17 21:24:48Matusa mea(sora mamei mele) sufera de cancer la pancreas in faza terminala, acum locuieste cu parintii mei. In fiecare zi mama mea este distrusa, mereu plange si cu durere imi povesteste momentele de criza ale sorei ei si injectiile cu morfina pe care le face...Azi am fost la biserica sa ma rog pentru alinarea durerilor si...vindecarea ei(daca mai poate fi posibil asa ceva, dar stiu ca minuni mai exista...) si....ce sa vezi, eram in fata unei icoane cu lacrimi pe obraji, rugandu-ma pentru toate cele, iar preotul bisericii in cauza a inceput sa ma mangaie indecent si sa se invite acasa la mine, pentru a ma alina si consola in durerea mea!!!! Este posibil asa ceva?! As putea sa-l inregistrez cu mobilul si sa trimit inregistrarea la toate televiziunile din Romania ...si nu numai! Data viitoare,te faci frumoasa,si apoi te duci la biserica.Nu se va mai uita nici un preot la tine.
|
||
|
kudika_22574 Postat pe 17 Ianuarie 2013 23:59 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| AJUTATI-MA !!! | 6 | De la: thadoogback 8 Decembrie 2011 17:43 |
| a little help please? | 17 | De la: babbytzza 22 August 2011 20:45 |
| ma mai iubeste oare?????? | 1 | De la: kudika096023 26 Iulie 2010 23:06 |
|
|
||
| ma mai iubeste oare?????? | 2 | De la: clau19 26 Iulie 2010 23:07 |
| vand felicitari personalizate/autentice | 4 | De la: polin 6 Decembrie 2011 22:09 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.