Setari Cookie-uri

Sarcina sau dereglari menstruale...sau ...un sfat va rog!

De la: kudika_32792, la data 2013-05-05 09:04:47
De la: kudika_nikole, la data 2013-05-05 02:33:24In sfarsit am primit rezultatul analizei, mi-au iesit valorile normale 0-5 iar la analiza mia dat 2,0 medicul a confirmat analiza ca fiind negativa ceea ce inseamna ca nu sunt insarcinata, mi-am facut totusi programare pe luni pentru consultatie si un ecograf - imi doresc sa aflu ce probleme am deoarece menstruatia intarzie sa apara( personal consider ca este vorba de chisturi) - mereu am avut menstra cu cisturi destul de multe...sper ca totul sa fie bine, cat despre cardul sanitar, vineri am programare la serviciul de seguritate sociala si voi vedea care vor fi conditile pentru a avea acces la card pana atunci imi fac analizele necesare in privat. Imi doresc si sper ca totul sa fie bine! Va sunt recunoscatoare tuturor pentru intelegerea acordata! Un paste fericit!!!

Ma bucur din suflet ca nu esti gravida, avand in vedere ca nu te simteai pregatita pentru un copilas.

Pasti fericit si tie, si celor dragi!

Multumesc foarte frumos pentru sprijinul acordat, de asemenea...un paste fericit alaturi de cei dragi!
kudika_nikole
Postat pe 5 Mai 2013 22:45
De la: kudika_15804, la data 2013-05-05 11:27:19
De la: kudika_nikole, la data 2013-05-05 02:33:24In sfarsit am primit rezultatul analizei, mi-au iesit valorile normale 0-5 iar la analiza mia dat 2,0 medicul a confirmat analiza ca fiind negativa ceea ce inseamna ca nu sunt insarcinata, mi-am facut totusi programare pe luni pentru consultatie si un ecograf - imi doresc sa aflu ce probleme am deoarece menstruatia intarzie sa apara( personal consider ca este vorba de chisturi) - mereu am avut menstra cu cisturi destul de multe...sper ca totul sa fie bine, cat despre cardul sanitar, vineri am programare la serviciul de seguritate sociala si voi vedea care vor fi conditile pentru a avea acces la card pana atunci imi fac analizele necesare in privat. Imi doresc si sper ca totul sa fie bine! Va sunt recunoscatoare tuturor pentru intelegerea acordata! Un paste fericit!!!

Ma bucur pentru tine,Nikole!!!Tot ce tine de dereglarile menstrei se poate rezolva prin interventie medicala!!!Fa-ti toate investigatiile,cele de natura endocrinologica si ginecologica!!!!Sanatate si ai grija de tine![/quote

Si eu ma bucur mult pentru momentele de interes pe care le-ati acordat pe acest topic, m-ati ajutat foarte mult sa ma linistesc si sper sa fie asa sa se poata rezolva totul (sper sa nu fie vorba despre o menopauza precoce sau alte complicatii), cat despre analizele hormonale mereu mi-au iesit bine cu eceptia testosteronului care era putin insa foarte putin peste valoarea normala, in rest am mai avut probleme cu chisturile care le faceam de la frig si conditiile de stres tocmai de aceia sunt pusa putin pe ganduri pentru ca nu imi pot da seama care poate fi cauza pentru care nu mi-a venit menstruatia ci doar cateva semne (picaturi de sange)...sper ca totul sa se solutioneze foarte repede! Multumesc frumos pentru rabdarea si timpul alocat fiecarui raspuns sau preocupari pe care le-am impartasit cu dumneavoastra, sunt sigura ca in realitatye trebuie sa fiti o persoaa minunata! Va doresc multa sanatate si sarbatori fericite atat pentru dumneavoastra cat si celo dragi!
kudika_nikole
Postat pe 5 Mai 2013 22:53
***Imi cer scuze pentru greselile de ortografie - o sa incerc sa fiu mai atenta pe parcurs :)***
kudika_nikole
Postat pe 5 Mai 2013 22:56
De la: olarescuvalentin, la data 2013-05-05 11:42:37Repetati testul de sarcina.Luati de la farmacie.Daca este tot negativ consultati un medic ginecolog care va va da un tratament de specialitate pt. tulburarile de ciclu menstrual.

Multumesc pentru mesaj :)!
kudika_nikole
Postat pe 5 Mai 2013 22:58
Sunt obosita, dezorientata mie frica sa nu intru intr-o stare de depresie.Dupa doua teste de sarcina negative si unul din sange negativ, mi-am facut astazi un ecograf si mia iesit un punct negru, medicul zice ca este o posibila sarcina dar ca ar putea fi si altceva...dar nu inteleg de ce nu a iesit in urina si nici in sange...ma trimis acasa si a zis ca vineri sa merg si sa-mi repete ecograful si de asemenea sa-mi faca o citologie pentru a vedea dada am infectii sau este vorba despre altceva...mia izs ca uterul este bine - ovarele sunt ok, dar nu inteleg ce este cu punctul acela negru...eu vad pe ecograf o imagine care arata precum un embrion(ba chiar are o forma ca un capp de copil cu ochi si urechi- nu vreau sa vi se para ca exagerez), deabia astept sa se termine totul - va multumesc tuturor pentru interesul acordat si pentru fiecare sfat! Mi-am mai luat un test de sarcina...o sa il repet maine din nou ...offff...
kudika_nikole
Postat pe 6 Mai 2013 21:15
stai calma asteapta o sa fie bn nu mai expune tot aici ,,,si pleaca din biserica matrix
prazlea
Postat pe 6 Mai 2013 21:42
wow esti membru de 1 luna zi ai 590 de mesaje si comentarii rautacioase
PUREKKA
Postat pe 6 Mai 2013 21:50
unde vz tu comentariu rautacios
prazlea
Postat pe 6 Mai 2013 21:54
De la: kudika_nikole, la data 2013-05-06 21:15:20Sunt obosita, dezorientata mie frica sa nu intru intr-o stare de depresie.Dupa doua teste de sarcina negative si unul din sange negativ, mi-am facut astazi un ecograf si mia iesit un punct negru, medicul zice ca este o posibila sarcina dar ca ar putea fi si altceva...dar nu inteleg de ce nu a iesit in urina si nici in sange...ma trimis acasa si a zis ca vineri sa merg si sa-mi repete ecograful si de asemenea sa-mi faca o citologie pentru a vedea dada am infectii sau este vorba despre altceva...mia izs ca uterul este bine - ovarele sunt ok, dar nu inteleg ce este cu punctul acela negru...eu vad pe ecograf o imagine care arata precum un embrion(ba chiar are o forma ca un capp de copil cu ochi si urechi- nu vreau sa vi se para ca exagerez), deabia astept sa se termine totul - va multumesc tuturor pentru interesul acordat si pentru fiecare sfat! Mi-am mai luat un test de sarcina...o sa il repet maine din nou ...offff...

Nikole,linisteste-te,nu ai sa rezolvi nimic prin intrarea in stare de panica,urmeaza sfatul medicului,parerea mea este ca toate aceste examene se impuneau putin mai tarziu,pentru a fi edificatoare!!!!Dar asta nu inseamana sa le neglijezi!!!In ceea ce priveste starea embrionara,ceea ce ai crezut ca vezi in imaginea ecografica,nu este real, pentru ca in acest stadiu nu este nimic vizibil,organic vorbind!!Nu-ti induce niste stari de fapt iluzorii!!!!!
kudika_15804
Postat pe 7 Mai 2013 08:16
De la: kudika_15804, la data 2013-05-07 08:16:43
De la: kudika_nikole, la data 2013-05-06 21:15:20Sunt obosita, dezorientata mie frica sa nu intru intr-o stare de depresie.Dupa doua teste de sarcina negative si unul din sange negativ, mi-am facut astazi un ecograf si mia iesit un punct negru, medicul zice ca este o posibila sarcina dar ca ar putea fi si altceva...dar nu inteleg de ce nu a iesit in urina si nici in sange...ma trimis acasa si a zis ca vineri sa merg si sa-mi repete ecograful si de asemenea sa-mi faca o citologie pentru a vedea dada am infectii sau este vorba despre altceva...mia izs ca uterul este bine - ovarele sunt ok, dar nu inteleg ce este cu punctul acela negru...eu vad pe ecograf o imagine care arata precum un embrion(ba chiar are o forma ca un capp de copil cu ochi si urechi- nu vreau sa vi se para ca exagerez), deabia astept sa se termine totul - va multumesc tuturor pentru interesul acordat si pentru fiecare sfat! Mi-am mai luat un test de sarcina...o sa il repet maine din nou ...offff...

Nikole,linisteste-te,nu ai sa rezolvi nimic prin intrarea in stare de panica,urmeaza sfatul medicului,parerea mea este ca toate aceste examene se impuneau putin mai tarziu,pentru a fi edificatoare!!!!Dar asta nu inseamana sa le neglijezi!!!In ceea ce priveste starea embrionara,ceea ce ai crezut ca vezi in imaginea ecografica,nu este real, pentru ca in acest stadiu nu este nimic vizibil,organic vorbind!!Nu-ti induce niste stari de fapt iluzorii!!!!!

As avea o intrebare in legatura cu punctul acela..., ar putea fi vorba de o sarcina extrauterina, un chist sau o infectie ??? Mi-am facut si astazi un alt test de sarcina si a dat negativ...sunt deja 14 zile de cand nu mi-a venit menstruatia, ma simt putin balonata si inca ceva atunci cand am avut contsctul intim, simteam ca ma deranjeaza...! nu am altceva de facut decat sa astept si intre timp sa mai citesc una alta pe internet....
kudika_nikole
Postat pe 7 Mai 2013 14:42
De la: kudika_nikole, la data 2013-05-07 14:42:13

As avea o intrebare in legatura cu punctul acela..., ar putea fi vorba de o sarcina extrauterina, un chist sau o infectie ??? Mi-am facut si astazi un alt test de sarcina si a dat negativ...sunt deja 14 zile de cand nu mi-a venit menstruatia, ma simt putin balonata si inca ceva atunci cand am avut contsctul intim, simteam ca ma deranjeaza...! nu am altceva de facut decat sa astept si intre timp sa mai citesc una alta pe internet....
nu poate ea sa ti spuna ce e punctul acela ca nu e medic,,,pe medic dc nu l ai intrebat si o intrebi pe ea si pe altii
prazlea
Postat pe 7 Mai 2013 14:46
De la: kudika_nikole, la data 2013-05-07 14:42:13[quote name='

Infectia nu poate fi determinata de existenta unui punct!!!Sarcinile extrauterine se fixeaza pe trompe!!!!Daca acel punct era localizat pe unul dintre ovare,poate fi un chist,dar aceasta o stabileste medicul,sunt niste caracteristici cunoscute de catre medicii ginecologi si interpretate de cel ,care are competenta ecografica!!!

Sfat final--asteapta sase saptamani de la ultima menstra!!!Nu se intampla nimic grav in acest interval de timp,este necesar,.doar pentru o evaluare corecta a starii tale de sanatate!!!
kudika_15804
Postat pe 7 Mai 2013 15:07
De la: prazlea, la data 2013-05-07 14:46:58
De la: kudika_nikole, la data 2013-05-07 14:42:13

nu poate ea sa ti spuna ce e punctul acela ca nu e medic,,,pe medic dc nu l ai intrebat si o intrebi pe ea si pe altii

...pentru ca medicul a zis ca s-ar putea sa nu fie sarcina( a luat in calcul faptul ca am facut teste de sarcina chiar si din sange) si atunci eu stau si ma gandesc ce s-ar putea sa fie...si ce afectiuni ar putea aparea in uter incat sa dea o pata neagra...ma gandeam asa de una singura daca ar putea fi vorba de asa ceva...ma rog voi vedea...
kudika_nikole
Postat pe 7 Mai 2013 15:39

De la: kudika_15804, la data 2013-05-07 15:07:22
De la: kudika_nikole, la data 2013-05-07 14:42:13[quote name='

Infectia nu poate fi determinata de existenta unui punct!!!Sarcinile extrauterine se fixeaza pe trompe!!!!Daca acel punct era localizat pe unul dintre ovare,poate fi un chist,dar aceasta o stabileste medicul,sunt niste caracteristici cunoscute de catre medicii ginecologi si interpretate de cel ,care are competenta ecografica!!!

Sfat final--asteapta sase saptamani de la ultima menstra!!!Nu se intampla nimic grav in acest interval de timp,este necesar,.doar pentru o evaluare corecta a starii tale de sanatate!!!

Da, dar cred ca atunci cand ai o infectie poate sa ajunga la uter si sa se formeze acolo acel punct ...si cred ca punctul este in uter pentru ca la ovare si pe trompe nu mia gasit nimic decat chisturi despre care medicul a zis ca dispar si apar...deci asa consider este sau o sarcina sau o infectie sau posibil tumoare...cine stie ...in fine vineri ma pune din nou la ecograf si da vinerea aceasta am 6 saptamani de cand am avut ultima menstruatie...doar ca eu am avut un singur contact intim pe acum 3 saptamani si inainte deloc...medicul va fi cel care va stabili un diagnostic...va multumesc pentru interventii...
kudika_nikole
Postat pe 7 Mai 2013 15:50
...ieri am consultat opinia unui alt medic generalist cu privire la ecograful facut, mi sa spus la fel caci este prea devree sa se stabiliasca daca este sarcina sau nu si ca ar putea fi orice altceva...bun azidimineata cand m-am trezit am avut o scurgere maronie cu sange ( la fel ca in zilele in care imi venea menstruatia normal)- astept sa vad ce se va intampla pe parcursul zilei de astazi si de maine...eu sper sa nu fie sarcina si nici vreo alta complicatie...ma cam sperie punctul acela negru...in rest nu mai am nimic ma simt foarte bine... putin balonata si stresata...insa mult mai linistita...o zi frumoasa...
kudika_nikole
Postat pe 8 Mai 2013 13:13
De la: kudika_nikole, la data 2013-05-08 13:13:05...ieri am consultat opinia unui alt medic generalist cu privire la ecograful facut, mi sa spus la fel caci este prea devree sa se stabiliasca daca este sarcina sau nu si ca ar putea fi orice altceva...bun azidimineata cand m-am trezit am avut o scurgere maronie cu sange ( la fel ca in zilele in care imi venea menstruatia normal)- astept sa vad ce se va intampla pe parcursul zilei de astazi si de maine...eu sper sa nu fie sarcina si nici vreo alta complicatie...ma cam sperie punctul acela negru...in rest nu mai am nimic ma simt foarte bine... putin balonata si stresata...insa mult mai linistita...o zi frumoasa...

Am inteles!!!Stai linistita,nu iti mai crea stari neplacute!!Stresul te poate influenta negativ!!!!
kudika_15804
Postat pe 8 Mai 2013 13:17
In primul rand clar nu este o sarcina si la varsta de gestatie de 5 saptamani sau chiar 6 nu are cum sa se vada atat de clar " un embrion(ba chiar are o forma ca un capp de copil cu ochi si urechi- )"

Sacul gestational poate fi confundat uneori cu o colectie de sange sau fluid in cavitatea uterina, care prezinta o imagine similara cu cea a unei sarcini .
Ai facut,ecografie abdominala sau transvaginala?

Eu cand am facut ecografie transvaginala la 5 saptamani se vedea clar ca este o sarcina in evolutie,dar insa prea mica pt a avea forma unui cap cu ochi si urechi.

Iti doresc multa sanatate si incearca sa nu mai faci analiza la tot.Orice va fi se va rezolva .
criszoe
Postat pe 8 Mai 2013 13:56
http://www.copilul.ro/sarcina/test-sarcina/Hormonul-hCG-si-testele-de-sarcina-a5445.html
criszoe
Postat pe 8 Mai 2013 15:07
De la: criszoe, la data 2013-05-08 13:56:20In primul rand clar nu este o sarcina si la varsta de gestatie de 5 saptamani sau chiar 6 nu are cum sa se vada atat de clar " un embrion(ba chiar are o forma ca un capp de copil cu ochi si urechi- )"

Sacul gestational poate fi confundat uneori cu o colectie de sange sau fluid in cavitatea uterina, care prezinta o imagine similara cu cea a unei sarcini .
Ai facut,ecografie abdominala sau transvaginala?

Eu cand am facut ecografie transvaginala la 5 saptamani se vedea clar ca este o sarcina in evolutie,dar insa prea mica pt a avea forma unui cap cu ochi si urechi.

Iti doresc multa sanatate si incearca sa nu mai faci analiza la tot.Orice va fi se va rezolva .

Mi sa facut ecografie abdominala, pe ecograf apare punctul negru in forma de embrion si la capul ebrionului se observa doua punctulete pe care eu le-am considerat ca fiind ochi, si da tinand cont de faptul ca mia intarziat 14 zile menstruatia s-ar fi putut ca la ecograf sa iasa sangele acumulat in uter, poate fi vorba despre un fibrom uterin sau orice altceva...oricum vineri o sa mi se repete ecograful...si din moment ce stiu ca puntul este in interiorul uterului sunt mai linistita pentru ca stiu ca orice ar fi se poate rezolva si nu implica complicatii...eu cel putin asa sper...multumesc pentru incurajari toate m-au ajutat...
kudika_nikole
Postat pe 9 Mai 2013 00:59
De la: criszoe, la data 2013-05-08 15:07:37http://www.copilul.ro/sarcina/test-sarcina/Hormonul-hCG-si-testele-de-sarcina-a5445.html

- am inteles...multumesc frumos -
kudika_nikole
Postat pe 9 Mai 2013 01:03
Cu placere!

Multa sanatate si ai grija de tine.
criszoe
Postat pe 9 Mai 2013 05:07
...Buna seara. Astazi am fost la medic, mi sa facut din nou ecograful insa mi se pare ca medicul a fost putin neglijent, sa uitat nici doua sau trei secunde si a zis ca nu am nimic si ca mia disparuit punctul...aiurea tare...in sfarsit mi-am rezolvat problemele si sunt beneficiara a cardului sanitar astfel incat luni mi-am facut programare le medicul de familie pentru a cere de asemenea o alta parere...daca ati trecut prin astfel de situatii dati-va cu parerea...totul legat de contactele intime ma intereseaza...doresc sa stiu cat mai multe lucruri :))...
kudika_nikole
Postat pe 10 Mai 2013 22:25
De la: kudika_nikole, la data 2013-05-10 22:25:25 ...Buna seara. Astazi am fost la medic, mi sa facut din nou ecograful insa mi se pare ca medicul a fost putin neglijent, sa uitat nici doua sau trei secunde si a zis ca nu am nimic si ca mia disparuit punctul...aiurea tare...in sfarsit mi-am rezolvat problemele si sunt beneficiara a cardului sanitar astfel incat luni mi-am facut programare le medicul de familie pentru a cere de asemenea o alta parere...daca ati trecut prin astfel de situatii dati-va cu parerea...totul legat de contactele intime ma intereseaza...doresc sa stiu cat mai multe lucruri :))...
i ti zic eu cat mai multe lucruri ia si maritate ca traiesti in pacat in fata lui dumnezeu si cautati unu aproape de varsta ta,,si pleaca din biserica matrix
prazlea
Postat pe 10 Mai 2013 22:31
De la: kudika_nikole, la data 2013-05-10 22:25:25 ...Buna seara. Astazi am fost la medic, mi sa facut din nou ecograful insa mi se pare ca medicul a fost putin neglijent, sa uitat nici doua sau trei secunde si a zis ca nu am nimic si ca mia disparuit punctul...aiurea tare...in sfarsit mi-am rezolvat problemele si sunt beneficiara a cardului sanitar astfel incat luni mi-am facut programare le medicul de familie pentru a cere de asemenea o alta parere...daca ati trecut prin astfel de situatii dati-va cu parerea...totul legat de contactele intime ma intereseaza...doresc sa stiu cat mai multe lucruri :))...

Pai spune mai concret, te rog, ce anume te-ar interesa in legatura cu aceste contacte intime.
kudika_32792
Postat pe 11 Mai 2013 10:36

Ecografia ti-a fost facuta si interpretata de acelasi medic????Te intreb pentru ca competenta ecografica se obtine in urma unei specializari in domeniu!!!!

Ce anume te intereseaza in ceea ce priveste viata intima,caci aceasta prezinta mai multe aspecte?Trebuie sa fii explicita si clara ,ca sa te putem ajuta cu cateva informatii!!!!!
kudika_15804
Postat pe 11 Mai 2013 21:03
De la: kudika_32792, la data 2013-05-11 10:36:58

Pai spune mai concret, te rog, ce anume te-ar interesa in legatura cu aceste contacte intime.

As dori sa stiu daca este normal sa simti durere in timpul contactelor intime, deoarece eu am simtit am fost la medic si mia zis ca este ceva normal, amm o programare pentru o citologie iar medicul a zis ca daca iese bine nu trebuie s ama ingrijorez( tinand cont d efaptul ca am au tcontact intim o data la 3 luni)- iar de moment m-am decis sa nu mai intretin contact intim cu nimeni pana dupa casatorie(este o decizie a mea care ma face sa am constiinta impacata - pentru c aeu consider c adin cauza acestei mustrari d econstiint anu am putut fi fericita pe deplin atunci cand m-am culcat cu unicul barbat pe care il iubesc in viata mea)! Multumesc!
kudika_nikole
Postat pe 15 Mai 2013 14:15
De la: kudika_nikole, la data 2013-05-15 14:15:21
De la: kudika_32792, la data 2013-05-11 10:36:58

As dori sa stiu daca este normal sa simti durere in timpul contactelor intime, deoarece eu am simtit am fost la medic si mia zis ca este ceva normal, amm o programare pentru o citologie iar medicul a zis ca daca iese bine nu trebuie s ama ingrijorez( tinand cont d efaptul ca am au tcontact intim o data la 3 luni)- iar de moment m-am decis sa nu mai intretin contact intim cu nimeni pana dupa casatorie(este o decizie a mea care ma face sa am constiinta impacata - pentru c aeu consider c adin cauza acestei mustrari d econstiint anu am putut fi fericita pe deplin atunci cand m-am culcat cu unicul barbat pe care il iubesc in viata mea)! Multumesc!

***imi cer scuze pentru ortografie scriu in graba si tastatura mea imi joaca feste***
kudika_nikole
Postat pe 15 Mai 2013 14:18
De la: kudika_15804, la data 2013-05-11 21:03:48

Ecografia ti-a fost facuta si interpretata de acelasi medic????Te intreb pentru ca competenta ecografica se obtine in urma unei specializari in domeniu!!!!

Ce anume te intereseaza in ceea ce priveste viata intima,caci aceasta prezinta mai multe aspecte?Trebuie sa fii explicita si clara ,ca sa te putem ajuta cu cateva informatii!!!!!

Deci mi-am facut ecografia la o clinica privata de ginecologie mi-au lasat doar doua imagini iar pe una din imaginii apare un punct negru, am luat ecografia pe care am prezentat-o medicului de familia care mia zis ca daca mia venit ciclul nu am nimic...dansa mia facut o programare pentru a mi se face o citologie...pentru ca i-am afirmat faptul ca simt deranj atunci cand am contact intim iar dansa mia spus ca este ceva normal deoarece nu intretin contact intim regulat sii ca daca va fii probleme legate de sanatate va iesi totul in citologie. Nu am altceva de facut decat sa astept...! Dupa cum am mai afirmat, reamintesc faptul ca nu mai doresc contacte intime decat dupa casatorie si sper sa nu fie o problema din punct de vedere sentimental sau medical.
kudika_nikole
Postat pe 15 Mai 2013 14:28
De la: kudika_nikole, la data 2013-05-15 14:15:21[quote name='

Debutul sexual este insotit de un anumit disconfort,care va trece cu timpul,este normal,nu te speria!!!Incearca sa te eliberezi de ganduri care nu isi au rostul,lasa ca totul sa se petreasca liber si frumos,asa cum trebuie sa se intample intre doi indragostiti!!!!Ai rabdare cu tine,cu partenerul tau si totul av intra pe fagasul normal!!Decizia ,pe care ai luat-o este personala,nu trebuie sa intervina nimeni in analizarea ei!!Ai grija de tine!!!
kudika_15804
Postat pe 15 Mai 2013 14:30
Nu inteleg ce legatura au contactele sexuale cu casatoria, sau cu starea ta de sanatate?
rondina
Postat pe 15 Mai 2013 14:32

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Subiect din alt an 3 De la: cris_cristina 10 August 2015 09:15
Life-Care:) 15 De la: kudika_943203 22 Noiembrie 2013 11:14
singur de sarbatori ! 16 De la: kudika493150 5 Ianuarie 2012 22:09
Buna 5 De la: Merishoor 28 Septembrie 2012 21:08
Cum sa-ti faci prieteni si sa iti cunosti jumatatea la o petrecere? 8 De la: mariana_ivascu_mari 23 Martie 2013 08:43