Setari Cookie-uri

Sarcina sau dereglari menstruale...sau ...un sfat va rog!

De la: lone_star, la data 2013-05-18 15:42:50niculina, fata...cand ai sa intelegi ca fusesi doar o gasculita proaspata pt mosul cel "occidental"? :D cu regret, te anunt ca...ai fost doar o "buchetica" cruda, tanara si aromata(a fost PRIMUL din ce deduc) pt ...individ(ca sa fiu, totusi, elegant)! "zbaterile" ce te incearca acum sunt doar...un bonus! ;) pune mana si da'l afara(daca a prins rod samanta mosneagului) si arunca'ti ochii pe ceva ce merita...una bucata barbat tinerel, viril(ca sa te tie "in frau" ani multi d'acu'ncolo) si traieste'ti viata! ;)

Cu sau fara iubitul meu viata mea va merge inainte, voi fi mereu impacata cu sufletul fata de toata lumea si mai ales fata de iubitul meu. Imi iubesc viata o traiesc din dragoste pentru oamenii dragi mie si pentru familie alaturi de Dumnezeu mereu. Totul este un haos pe plan mondial ...si asta din vina noastra pentru ca nu stim sa traim o viata decenta si plinsa de cinste asa cuma ar trebui sa o traiasca fiecare om si sa-l punem pe Dumnezeu pe primul plan- el se va ingriji de viata fiecaruia dintre noi! AMIN!
kudika_nikole
Postat pe 18 Mai 2013 16:07

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Accesorii 1 De la: Ramona_03m 27 Noiembrie 2013 22:29
Fericirea este un mode viata 45 De la: Bogdann 29 Aprilie 2012 19:02
HPV 8 De la: alex1984 2 Mai 2012 14:35
stiti ce mancati ? 7 De la: miss_darine 22 Noiembrie 2011 22:02
Luminati-mi mintea 11 De la: PRALEA_ 27 Iulie 2011 15:37