Setari Cookie-uri

sex oral

De la: muza_ta, la data 2013-05-15 13:04:49
De la: Ghicicummacheama, la data 2013-05-15 13:01:38
De la: kudika_14283, la data 2013-05-15 06:42:20Femeile nu merita sa respire oxigenul ce ne fost dat tuturora.Ele au dat nastere la cei mai oribili criminali din istorie si la cele mai teribile prostituate.Doar daca le este lins lindicul si li se da limbi in pasarica se mai pot opri din agitatia continua in care traiesc si care tulbura linistea sufleteasca a celor care mai au un dram de pace.

Stii ce inseamna "da-te dreacu" ?

ha! pai s-a etichetat singur si nici nu si-a dat seama :))

Cred ca doar cu linsul poate sa aduca o femeie pe culmile placerii ...

De fapt el n-are puta si de aia
Ghicicummacheama
Postat pe 15 Mai 2013 13:25
Atentie, limboc in sevraj la orizont! A ramas fara "drog"...
rondina
Postat pe 15 Mai 2013 13:28
De la: rondina, la data 2013-05-15 13:28:21Atentie, limboc in sevraj la orizont! A ramas fara "drog"...

i-am putea sugera sa-si injecteze verde de paris
againpiscotica
Postat pe 15 Mai 2013 13:32
De la: againpiscotica, la data 2013-05-15 13:32:44
De la: rondina, la data 2013-05-15 13:28:21Atentie, limboc in sevraj la orizont! A ramas fara "drog"...

i-am putea sugera sa-si injecteze verde de paris

Jaba, drogul lui este...ma intelegi!
rondina
Postat pe 15 Mai 2013 13:33
De la: againpiscotica, la data 2013-05-15 13:13:42
De la: kiss_my_ass, la data 2013-05-15 13:10:06
De la: againpiscotica, la data 2013-05-15 13:07:45
De la: kudika_14283, la data 2013-05-15 06:42:20Femeile nu merita sa respire oxigenul ce ne fost dat tuturora.Ele au dat nastere la cei mai oribili criminali din istorie si la cele mai teribile prostituate.Doar daca le este lins lindicul si li se da limbi in pasarica se mai pot opri din agitatia continua in care traiesc si care tulbura linistea sufleteasca a celor care mai au un dram de pace.

auzi...fa asa cum zic io ca-i mai bine pentru toata lumea.
iei o punga de plastic...da ai grija sa fie una de calitate si rezistenta
o pui pe cap si pe langa gat cu mare grija infasori roara-roata cu scoci....da cu grija mare si cat de mult scoci ca nu cumva sa lasi un locsor prin care sa-ti intre aer.
bafta

si asa aerul lui nu se mai amesteca cu aerul acelor nascatoare de re tarzi ca el!!

de aia i-am sugerat sa se izoleze

eventual sa-si puna niste banda si peste gura sa nu intre "virusii"!
kiss_my_ass
Postat pe 15 Mai 2013 13:36
De la: Ghicicummacheama, la data 2013-05-15 13:25:09

sau are si e pe invers...:p
un sfat pt Mr. http://www.youtube.com/watch?v=s1eUO6u3RN4&feature=player_embedded
muza_ta
Postat pe 15 Mai 2013 13:45
De la: kudika_nikole, la data 2013-05-15 12:56:26
De la: criszoe, la data 2013-05-10 10:14:18Eu am scris : "legamantul in fata lui D-zeu " si nu "conform doctrinei bisericesti" pentru-ca biserica este o institutie pana la urma facuta de noi oamneii dupa bunul plac.

De ce avem mai mule religii,oare istoria nu a fost aceeasi pentru noi toti?
Hristos a inviat de doua ori?Naja cu noi oamenii si biserica noastra.

CARE ESTE RELIGIA ADEVARATA?

Adevarata religie in linii mari este intradevar religia sufletului insa trebuie sa ne ghidam si dupa cateva principii pe car eni le-a lasat Dumnezeu prin cuvintul sau si anume BIBLIA- primul indemn adresat de catre biblie oameniilor care ne eplica din ce a luat finnta intreaga lume este redat in ggeneza capitolul 1 cu 1 : ,,La inceput a fost cuvantul...'', singurul nostru reper care ne mai poate conduce inspre o viata de chibzuinta. Cu siguranta in ziua de astazi este greu sa mai traiesti conform cuvantului de exemplu sa intretii relatii intime doar dupa casatoorie, sa porti un ciucure la aina care sa-ti aminteasca de legea lui Dumnezeu, sa nu-ti tai parul drept sau multe alte lucruri din biblie pe car ele consideram absurde, deoarece este mai simplu sa credem intr-un Dumnezeu pe care il creem noi decat intr-un Dumnezeu care a existat - exista - si va exista- desigur suntem oameni gresim cu totii insa doar atunci cand constatam faptul ca trebuie s acredem intradevaratul Dumnezeu care exista asa cum este reprezentat de biblie si d esufletul nostru deci doar atunci putem spune ca traim cu adevarat o viata care nu se va sfarsi niciodata!

http://www.youtube.com/watch?v=t2HcLb9fyZg
muza_ta
Postat pe 15 Mai 2013 13:51
De la: kiss_my_ass, la data 2013-05-15 13:36:58

o pui pe cap si pe langa gat cu mare grija infasori roara-roata cu scoci....da cu grija mare si cat de mult scoci ca nu cumva sa lasi un locsor prin care sa-ti intre aer.
bafta

si asa aerul lui nu se mai amesteca cu aerul acelor nascatoare de re tarzi ca el!!

sa-si prinda limbocu cu capsatoru de nas
againpiscotica
Postat pe 15 Mai 2013 13:51
De la: againpiscotica, la data 2013-05-15 13:51:48
De la: kiss_my_ass, la data 2013-05-15 13:36:58

bafta

sa-si prinda limbocu cu capsatoru de nas

eu zic sa si-l capsesze direct de fu nd!!
kiss_my_ass
Postat pe 15 Mai 2013 13:55
De la: kiss_my_ass, la data 2013-05-15 13:55:27

oare-i ajunge pana acolo? ca urechile de pleoape am mai auzit sau limba de nas
againpiscotica
Postat pe 15 Mai 2013 13:59
De la: againpiscotica, la data 2013-05-15 13:59:08

daca limbocu este direct proportional cu pro stia de-o poseda cu siguranta ajunge!!
kiss_my_ass
Postat pe 15 Mai 2013 14:02
De la: kiss_my_ass, la data 2013-05-15 14:02:20
De la: againpiscotica, la data 2013-05-15 13:59:08

daca limbocu este direct proportional cu pro stia de-o poseda cu siguranta ajunge!!
offfffff io cred ca prostia lui e infinita :
againpiscotica
Postat pe 15 Mai 2013 14:15
De la: kudika_nikole, la data 2013-05-15 13:13:09
De la: kudika_15804, la data 2013-05-10 10:48:18
De la: criszoe, la data 2013-05-10 10:14:18

Intrebi care este religia adevarata????
Iti pot raspunde simplu,eu ,fiind catolica,iti spun ca cea catolica este,tu,ortodoxa fiind ,ai sa declari cultul tau ca fiind cel adevarat,si tot asa!!!Dar nu o voi face,caci credinta nu este estrada estivala,la care participam mai mult sau mai putin,ci este samburele de adevar simtit si trait cu inima !!!Aceea este religia adevarata!!!Cea adusa de Isus Cristos pe pamant!!!Ca oamenii o interpreteaza cum doresc domniile lor,nu este dreptul meu de a-i judeca!!!!

Da este adevarat ca omul se ghideaza dupa sufletul si constiinta sa si ca fiecare om isi considera si isi sustine propria religie ca fiind cea adevarata insa nu putem lepada BIBLIA - care este sursa de baza in majoritatea religilor, parerea mea este ca ceea ce afirma biblia trebuie sa fie interpretat nu asa cum doreste fiecare om ci dimpotriva asa cum este redat totul cuvant cu cuvant insa totusi tinand cont de context...pana in momentul in care noi nu suntem sfinti prin viata pe car o traim - parerea mea este ca indiferent de religie niciunul nu vom ajunge sa avem viata vesnica ...noi nici macar nu avem nimic sfant intre a pretinde ca avem ceva sfant si a avea este o mare diferenta...singura cale spre mantuire este s aprivim la Golgota locul unde a murit Domnul nostru Isus Hristos - sa ne indreptamm privirea spre evanghelie si sa o cercetam cu adevarat si abia atunci daca reusim sa traim o viata de crestini adevarati ci nu pretinsi crestini, abia tunci vom reusi sa avem viata vesnica. Parerea mea este ca atunci cand va reveni Isus nu stiu daca va gasi din generatia noastra vreun suflet sfant dintre oamenii sanatosi si capabili sa gandeasca si sa traiasca asa cum si-ar dori mantuitorul nostru - suntem prea rai- ceea ce este pozitiv pentru noi este faptul ca inca ne mai dorim si speram la acea viata vesnica - insa totul cere sacrificii etrem de mari pentru fiecare dintre noi! Nimic nu este imposibil - prin trairea unei vieti conform mantuitorului nostru si prin efort maxim dar doar prin ajutorul lui este posibil sa dobandim viata vesnica!

majoritatea religiilor nu se bazeaza pe biblie ,,se bazeaza pe biblie decat ortodoxi si catolicii,,,tu ca sectara te bazezi pe o biblie trunchiata de baptisti tai,,,biblia este scrisa de oamenii pe care voi nu dati 2 bani nu ti a aruncato dumnezeu din cer ,a fost scrisa de oamenii care s au jertfit pentru dumnezeu iar dumnezeu ia luminat sa ti scrie tie biblia iar secta ta nu da 2 bani pe acesti oameni ,,etramosii acestor oameni exista si astazi cautai prin munti prin pustie prin pesterile tarii tale sau pe la rusi sau greci nu l cauta pe la babtisti tai ca n ai sa i gasesti,,intreaba l pe pastorul tau baptist ce inseamna voi fi cu voi pana la sfarsitul veacului ,,,,nu zic sa l intrebi alte grozavii intreaba l doar asta sa vz daca stie sa ti raspinda ca luati biblia altliteram,,,,,nicoleto ortodoxia de nu o cunosti din cauza ca ai fost indrumata prost intr o secta de mika nu sa abatut niciodata de la adevar ,,da toate religiile lumii spun ca a lor e cea mai buna,,,,,religii nu secte ca a ta,,,,insa biserica ortodoxa nu sa abatut niciodata de la asevar,,in biserica ortodoxa sunt si astazi urmasii lui avraam lui ioan ce striga in pustie si toti marii oameni care au avut intaietate in fata lui dumnezeu datorita fapteșor lor sau ca au fost alesi,,,,,,,despre ce vorbiti voi ca fiecare crede in religia di sufletul lui aia nu e nici un fel de religie ala e duhul lui dumnezeu care e in fiecare om,,caci tu esti icoana lui dumnezeu in tn se oglindeste dumnezei ca esti facuta dp chip si asemanare,,,chip duhovnicesc nu fizic,,,tu esti un micro cosmos in care se oglindeste un macro cosmos,,dumnezeu te a lasat sa ai drija de toata creatia sa dp pamant,,,,,,,,,religia ortodoxa nu sa abatut niciodata de la adevar nicoleto,,,,pleaca din secta matrixeana baptista
prazlea
Postat pe 16 Mai 2013 21:28
De la: prazlea, la data 2013-05-16 21:28:31
De la: kudika_nikole, la data 2013-05-15 13:13:09
De la: kudika_15804, la data 2013-05-10 10:48:18
De la: criszoe, la data 2013-05-10 10:14:18

Intrebi care este religia adevarata????
Iti pot raspunde simplu,eu ,fiind catolica,iti spun ca cea catolica este,tu,ortodoxa fiind ,ai sa declari cultul tau ca fiind cel adevarat,si tot asa!!!Dar nu o voi face,caci credinta nu este estrada estivala,la care participam mai mult sau mai putin,ci este samburele de adevar simtit si trait cu inima !!!Aceea este religia adevarata!!!Cea adusa de Isus Cristos pe pamant!!!Ca oamenii o interpreteaza cum doresc domniile lor,nu este dreptul meu de a-i judeca!!!!

Da este adevarat ca omul se ghideaza dupa sufletul si constiinta sa si ca fiecare om isi considera si isi sustine propria religie ca fiind cea adevarata insa nu putem lepada BIBLIA - care este sursa de baza in majoritatea religilor, parerea mea este ca ceea ce afirma biblia trebuie sa fie interpretat nu asa cum doreste fiecare om ci dimpotriva asa cum este redat totul cuvant cu cuvant insa totusi tinand cont de context...pana in momentul in care noi nu suntem sfinti prin viata pe car o traim - parerea mea este ca indiferent de religie niciunul nu vom ajunge sa avem viata vesnica ...noi nici macar nu avem nimic sfant intre a pretinde ca avem ceva sfant si a avea este o mare diferenta...singura cale spre mantuire este s aprivim la Golgota locul unde a murit Domnul nostru Isus Hristos - sa ne indreptamm privirea spre evanghelie si sa o cercetam cu adevarat si abia atunci daca reusim sa traim o viata de crestini adevarati ci nu pretinsi crestini, abia tunci vom reusi sa avem viata vesnica. Parerea mea este ca atunci cand va reveni Isus nu stiu daca va gasi din generatia noastra vreun suflet sfant dintre oamenii sanatosi si capabili sa gandeasca si sa traiasca asa cum si-ar dori mantuitorul nostru - suntem prea rai- ceea ce este pozitiv pentru noi este faptul ca inca ne mai dorim si speram la acea viata vesnica - insa totul cere sacrificii etrem de mari pentru fiecare dintre noi! Nimic nu este imposibil - prin trairea unei vieti conform mantuitorului nostru si prin efort maxim dar doar prin ajutorul lui este posibil sa dobandim viata vesnica!

majoritatea religiilor nu se bazeaza pe biblie ,,se bazeaza pe biblie decat ortodoxi si catolicii,,,tu ca sectara te bazezi pe o biblie trunchiata de baptisti tai,,,biblia este scrisa de oamenii pe care voi nu dati 2 bani nu ti a aruncato dumnezeu din cer ,a fost scrisa de oamenii care s au jertfit pentru dumnezeu iar dumnezeu ia luminat sa ti scrie tie biblia iar secta ta nu da 2 bani pe acesti oameni ,,etramosii acestor oameni exista si astazi cautai prin munti prin pustie prin pesterile tarii tale sau pe la rusi sau greci nu l cauta pe la babtisti tai ca n ai sa i gasesti,,intreaba l pe pastorul tau baptist ce inseamna voi fi cu voi pana la sfarsitul veacului ,,,,nu zic sa l intrebi alte grozavii intreaba l doar asta sa vz daca stie sa ti raspinda ca luati biblia altliteram,,,,,nicoleto ortodoxia de nu o cunosti din cauza ca ai fost indrumata prost intr o secta de mika nu sa abatut niciodata de la adevar ,,da toate religiile lumii spun ca a lor e cea mai buna,,,,,religii nu secte ca a ta,,,,insa biserica ortodoxa nu sa abatut niciodata de la asevar,,in biserica ortodoxa sunt si astazi urmasii lui avraam lui ioan ce striga in pustie si toti marii oameni care au avut intaietate in fata lui dumnezeu datorita fapteșor lor sau ca au fost alesi,,,,,,,despre ce vorbiti voi ca fiecare crede in religia di sufletul lui aia nu e nici un fel de religie ala e duhul lui dumnezeu care e in fiecare om,,caci tu esti icoana lui dumnezeu in tn se oglindeste dumnezei ca esti facuta dp chip si asemanare,,,chip duhovnicesc nu fizic,,,tu esti un micro cosmos in care se oglindeste un macro cosmos,,dumnezeu te a lasat sa ai drija de toata creatia sa dp pamant,,,,,,,,,religia ortodoxa nu sa abatut niciodata de la adevar nicoleto,,,,pleaca din secta matrixeana baptista

Nu cred ca am afirmat ceva gresit sau rau sau nereligios - si nu sunt baptista :). Mi-am eprimat propria parere - fiecare avem libertatea de a gandi!
kudika_nikole
Postat pe 16 Mai 2013 22:20
crezi prost ai zis ca majoritatea religiilor se bazeaza pe biblie,,gresit deci ai afiormat cxva gresit,,,,iar ce simti tu in sufletul tau nu i nici o religie ci duhul lui dumnezeu insuflat omului de la zamizlire in pantece deci din nou ai afirmat gresit,,tu nu poti spune ca ai afirmat cva nereligios ca nu sti ce i aia religie tu sti ce i aia secta tu sti care ,,tot una e oricare ar fi logic ca ai libertatea de a gandi ,,ai libertatea de as gandi prost cum te invata aia din secta ta,,,toti gandim depinde cum,,,pleaca din biserica matrix nicoleto
prazlea
Postat pe 16 Mai 2013 22:35
De la: Ghicicummacheama, la data 2013-05-15 13:25:09

oare ???

kudika_34407
Postat pe 16 Mai 2013 22:44
singuraticu
Postat pe 19 Mai 2013 07:14
De la: prazlea, la data 2013-05-16 22:35:10crezi prost ai zis ca majoritatea religiilor se bazeaza pe biblie,,gresit deci ai afiormat cxva gresit,,,,iar ce simti tu in sufletul tau nu i nici o religie ci duhul lui dumnezeu insuflat omului de la zamizlire in pantece deci din nou ai afirmat gresit,,tu nu poti spune ca ai afirmat cva nereligios ca nu sti ce i aia religie tu sti ce i aia secta tu sti care ,,tot una e oricare ar fi logic ca ai libertatea de a gandi ,,ai libertatea de as gandi prost cum te invata aia din secta ta,,,toti gandim depinde cum,,,pleaca din biserica matrix nicoleto

-bine ca tu le sti pe toate...bine ar fi sa le si faci-
kudika_nikole
Postat pe 19 Mai 2013 16:01
De la: kudika_nikole, la data 2013-05-19 16:01:09
De la: prazlea, la data 2013-05-16 22:35:10crezi prost ai zis ca majoritatea religiilor se bazeaza pe biblie,,gresit deci ai afiormat cxva gresit,,,,iar ce simti tu in sufletul tau nu i nici o religie ci duhul lui dumnezeu insuflat omului de la zamizlire in pantece deci din nou ai afirmat gresit,,tu nu poti spune ca ai afirmat cva nereligios ca nu sti ce i aia religie tu sti ce i aia secta tu sti care ,,tot una e oricare ar fi logic ca ai libertatea de a gandi ,,ai libertatea de as gandi prost cum te invata aia din secta ta,,,toti gandim depinde cum,,,pleaca din biserica matrix nicoleto

-bine ca tu le sti pe toate...bine ar fi sa le si faci-
eu nu am zis vreodata ca le stiu pe toate nici n as avea cum tu o zici ,,iar de facut incerc si eu,,insa ar fi bn sa incerci si tu si sa iesi din secta in care ai intrat de mika nestiind unde intri,,,si ar mai fi bn sa nu mai incerci tu sa l schimbi pe ala de esti cu el dupa mentalitatea ta si pe nimeni altcineva pentru ca in primul rand mentalitatea ta e sectara iar in al doilea rand te crezi mai presus ca ei crezand ca ce faci tu e bn
prazlea
Postat pe 19 Mai 2013 19:04
Aoleu dar de ce sariti de la subiect?Fata asta nu mai intelege nimic...de la o simpla intrebare cum ca partida de amor a esuat pt a 2 a oara s`a ajuns la dispute religioase,logodne,casatorii,concubinaje...Ooof...parerea mea sincera si la obiect este ca tu sa iti iti inima in dinti si sa porti o discutie sincera si deschisa cu partenerul tau.Daca spui ca va intelegeti bine si va simtiti ok unul in compania celuilalt...De ce sa te complici cerand sfatul tuturor?Tu trebuie sa faci ceea ce simti.Intr`o relatie esti doar tu cu el...nu restul lumii...Comunicarea este cheia succesului sa nu uiti niciodata asta.Oricat de grav ar parea totul are o rezolvare.Sa auzim numai de bine!
klaudynne
Postat pe 20 Mai 2013 11:41
Supraspecialist in Sexologie este dr CALOMFIRESCU, cabinet UROANDROMED site uroandromed.ro. Puteti sa va adresati lui ca va lamureste.
healthy005533
Postat pe 27 Mai 2013 13:30
ooooooo,supraspecialist ,cum o fi ala
Ame_li
Postat pe 27 Mai 2013 13:57
De la: Ame_li, la data 2013-05-27 13:57:56ooooooo,supraspecialist ,cum o fi ala

deasupra specialistului
againpiscotica
Postat pe 27 Mai 2013 14:08
De la: againpiscotica, la data 2013-05-27 14:08:37
De la: Ame_li, la data 2013-05-27 13:57:56ooooooo,supraspecialist ,cum o fi ala

deasupra specialistului

on top

Ame_li
Postat pe 27 Mai 2013 14:14

of offfff....
kudika_nikole
Postat pe 30 Mai 2013 00:13
Solutia infidelitatii in cuplu nu este divortul si nici despartirea ci " A IERTA".Daca nu ierti pe prieteni ,pe colegi, pe dusmani, pe toata lumea care iti gresete iti faci tie insuti ca persoana RAU.
In alta ordine de idei femeile sunt ca niste animale salbatice care trebuie dresate si tinute sub papuc iar cand iesi cu ele in societate este obligatoriu sa le pui lesa si botnita ca sa nu se piarda si sa nu faca rau celor din jur.
Lindicul a fost inventat sa fie lins cu limba si la fel si pasarica si nu este nimic imoral in asta.
Sexul oral practicat de catre femeie barbatului este imoral si scarbos.Am impresia ca unele femei nu se cunosc pe ele insele.
kudika_14283
Postat pe 31 Mai 2013 03:36
kudika_32792
Postat pe 31 Mai 2013 10:30
Mare "naduf si alean" il mistuie pe ist forumist!
rondina
Postat pe 31 Mai 2013 14:49
De la: kudika_14283, la data 2013-05-31 03:36:56Solutia infidelitatii in cuplu nu este divortul si nici despartirea ci " A IERTA".Daca nu ierti pe prieteni ,pe colegi, pe dusmani, pe toata lumea care iti gresete iti faci tie insuti ca persoana RAU.
In alta ordine de idei femeile sunt ca niste animale salbatice care trebuie dresate si tinute sub papuc iar cand iesi cu ele in societate este obligatoriu sa le pui lesa si botnita ca sa nu se piarda si sa nu faca rau celor din jur.
Lindicul a fost inventat sa fie lins cu limba si la fel si pasarica si nu este nimic imoral in asta.
Sexul oral practicat de catre femeie barbatului este imoral si scarbos.Am impresia ca unele femei nu se cunosc pe ele insele.
A INNEBUNIT LUMEA cum poti sa scrii asemenea tampenii,pe tine cine drac te-a adus pe lume??????????un o femeie?????animal poate esti tu,nicidecum femeile,suntem cu mult mai inteligente decat barbatii asa k un avem nevoie sa ne dreseze cineva cu atat mai mult sa ne tina sub papuc,la mama ta iar fi rusine cu tine daca ar vedea ce ai scris mai sus,revino-cu picioarele pe pamant sau daca un impuscate
dulcik0021
Postat pe 31 Mai 2013 14:58

A+ asa este!! am trecut si eu prin asta...
Au fost suficiente 2 cuvinte din partea ei ca totul sa fie perfect in secunda 2 ..
acele 2 cuvinte au fost "nu te grabi" :)
Constantin_Alexandru_2
Postat pe 1 Iunie 2013 16:07

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
sex dupa 6 luni 28 De la: miss_darine 20 Decembrie 2010 16:08
Cum sa descoperi orgasmul "pur vaginal"? 110 De la: alittlewoman 14 Martie 2013 15:37
pastila de a doua zi 4 De la: flowereat 3 Octombrie 2013 09:26
pastila de a2a zi dupa avort? 24 De la: danyelica 19 Noiembrie 2009 14:19
Intrebare 22 De la: chappy 28 Decembrie 2011 22:46