Setari Cookie-uri

Nu inteleg...

Am avut o relatie de 1 an si cateva luni.... Nu ne-am despartit din motive grave , nu ne-am inselat, nu ne-am batut , nu nimic :)). Ce nu inteleg este DE CE nu mai suporta nici sa ma vada ?! Inainte sa avem aceasta relatie a fost cu o fata(vreo 2-3 luni) de care s-a despartit ptr ca aceasta l-a inselat cu un prieten. Chiar si asa, cu ea a ramas prieten ... Eu asta chiar nu pot sa inteleg..DE CE noi am ajuns in situatia sa nu ne salutam ,sa fugim unul de altul ( sincer eu il evit ptr ca mi-e frica de reactia lui...) .
kudika462663
Postat pe 15 Iulie 2013 00:00
De la: kudika462663, la data 2013-07-15 00:00:08Am avut o relatie de 1 an si cateva luni.... Nu ne-am despartit din motive grave , nu ne-am inselat, nu ne-am batut , nu nimic :)). Ce nu inteleg este DE CE nu mai suporta nici sa ma vada ?! Inainte sa avem aceasta relatie a fost cu o fata(vreo 2-3 luni) de care s-a despartit ptr ca aceasta l-a inselat cu un prieten. Chiar si asa, cu ea a ramas prieten ... Eu asta chiar nu pot sa inteleg..DE CE noi am ajuns in situatia sa nu ne salutam ,sa fugim unul de altul ( sincer eu il evit ptr ca mi-e frica de reactia lui...) .

nici eu nu inteleg
maria-ioana
Postat pe 15 Iulie 2013 00:11
dai pace si mergi mai departe
Titanika
Postat pe 15 Iulie 2013 08:26
De la: kudika462663, la data 2013-07-15 00:00:08Am avut o relatie de 1 an si cateva luni.... Nu ne-am despartit din motive grave , nu ne-am inselat, nu ne-am batut , nu nimic :)). Ce nu inteleg este DE CE nu mai suporta nici sa ma vada ?! Inainte sa avem aceasta relatie a fost cu o fata(vreo 2-3 luni) de care s-a despartit ptr ca aceasta l-a inselat cu un prieten. Chiar si asa, cu ea a ramas prieten ... Eu asta chiar nu pot sa inteleg..DE CE noi am ajuns in situatia sa nu ne salutam ,sa fugim unul de altul ( sincer eu il evit ptr ca mi-e frica de reactia lui...) .

Probabil ca ii este jena ca te-a parasit. Si-o fi dat seama ca n-a avut un motiv bine intemeiat sa se desparta de tine, altfel nu pot sa-mi explic.
Viorica_Ecaterina
Postat pe 15 Iulie 2013 09:06

Dar de ce ti-e frica de reactia lui?
Viorica_Ecaterina
Postat pe 15 Iulie 2013 09:07
Am trecut printr-o perioada dificila a vietii ( mi-am pierdut tatal) si sunt extrem de sensibila... Orice cuvant ma face sa plang..de aceea imi e frica de reactia lui .Stiu ca nu e tocmai frumoasa , ma supar si incep sa Nu e o persoana violenta.., dar poate ma jigneste sau se uita urat pe mn si eu ma supar si ma consum..
kudika462663
Postat pe 15 Iulie 2013 15:22
De la: kudika462663, la data 2013-07-15 15:22:51 Am trecut printr-o perioada dificila a vietii ( mi-am pierdut tatal) si sunt extrem de sensibila... Orice cuvant ma face sa plang..de aceea imi e frica de reactia lui .Stiu ca nu e tocmai frumoasa , ma supar si incep sa Nu e o persoana violenta.., dar poate ma jigneste sau se uita urat pe mn si eu ma supar si ma consum..

Condoleantele mele....incearca sa depasesti aceasta pierdere, moartea tatalui tau si incearca sa comunici, spune-i toate astea lui... implica-te m-ai mult in relatia dintre tine si iubitul tau! Succes!
Fulg-de-nea
Postat pe 15 Iulie 2013 15:36
Multumesc... Nu mai vreau sa am o relatie cu el..defapt nu mai e posibil , deoarece voi pleca la facultate . N-are rost sa mai lupt ptr relatia noastra .. Vroian doar sa fim amici, fiindca sunt prietena cu mama lui ( mi-a fost alaturi in toate aceste momente - moartea tatalui, bacul.. ) , iar faptul ca el are reactii adverse cand ma intalneste ma face sa ma simt nashpa fata de parintii lui. O sa incerc dupa ce termin cu admiterea sa vorbesc cu el ...
kudika462663
Postat pe 15 Iulie 2013 16:51
De la: kudika462663, la data 2013-07-15 16:51:00Multumesc... Nu mai vreau sa am o relatie cu el..defapt nu mai e posibil , deoarece voi pleca la facultate . N-are rost sa mai lupt ptr relatia noastra .. Vroian doar sa fim amici, fiindca sunt prietena cu mama lui ( mi-a fost alaturi in toate aceste momente - moartea tatalui, bacul.. ) , iar faptul ca el are reactii adverse cand ma intalneste ma face sa ma simt nashpa fata de parintii lui. O sa incerc dupa ce termin cu admiterea sa vorbesc cu el ...

Daca ai pus tot ce a fost intre voi in balanta si ai ajuns la concluzia ca nu m-ai este posibila relatia voastra, mergi m-ai departe, axeaza-te pe problemele tale personale...facultate, viitorul tau, iar relatia cu mama lui e strict problema ta, daca va intelegeti voi doua e ok...e un om trecut prin viata, un om matur.....vizavi de el, tu il cunosti m-ai bine si sti m-ai bine daca merita s-au nu...?
Fulg-de-nea
Postat pe 15 Iulie 2013 18:11
De la: kudika462663, la data 2013-07-15 16:51:00Multumesc... Nu mai vreau sa am o relatie cu el..defapt nu mai e posibil , deoarece voi pleca la facultate . N-are rost sa mai lupt ptr relatia noastra .. Vroian doar sa fim amici, fiindca sunt prietena cu mama lui ( mi-a fost alaturi in toate aceste momente - moartea tatalui, bacul.. ) , iar faptul ca el are reactii adverse cand ma intalneste ma face sa ma simt nashpa fata de parintii lui. O sa incerc dupa ce termin cu admiterea sa vorbesc cu el ...

Cel mai bine!
Viorica_Ecaterina
Postat pe 16 Iulie 2013 08:41
Se numeste -ridicarea valului- sau iesirea din
ceata.
Rivlos
Postat pe 21 Iulie 2013 06:54
carolyn-a
Postat pe 21 Iulie 2013 10:42
Asa si eu cu fostul meu prieten... el, cand eram impreuna, tinea legatura cu toate fostele lui (spre disperarea mea), dar cu mine nu mai vorbeste acum deloc.
Un an si ceva inseamna destul, mai ales daca a pus suflet. Probabil nu poate sa mai tina legatura, nu ii esti indiferenta. Care dintre voi a decis sa va despartiti ?
kudi10
Postat pe 21 Iulie 2013 15:58

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Cum sa aflu daca ma plac.si cu care sa fiu?? 18 De la: marco918 5 Martie 2010 00:12
Iubire imposibila 101 De la: Max2 16 Noiembrie 2011 22:23
o sa fie ca inainte? :sml-confused0024: 28 De la: cristinarudi 22 Octombrie 2009 10:27
Santajati de proprii copii 26 De la: printesaa_x 17 Ianuarie 2011 10:26
imi raspunde cineva? 5 De la: priest 6 Aprilie 2009 09:48