Cand mananc? Inainte sau dupa ce merg la sala !
Voteaza:

Fosta membra Kudika.ro
Postat pe: 14 Octombrie 2013, ora 22:20
Buna! M'am apucat de sal (fitness, deci aparate) si vreau sa ma tonific , deci nu sa pun masa musculara. Mai multi antrenori mi'au spus lucruri diferite , adica unii mi'au spus sa mananc dupa antrenament iar altii, sa nu . Nu stiu ce sa fac pentru ca intai vreau sa slabesc iar mai apoi sa pun masa musculara . Eu am facut sport de mica . Astept cat mai multe sfaturi. Multumesc!
Postat pe: 14 Octombrie 2013, ora 22:29
De la: Blondis12, la data 2013-10-14 22:20:42Buna! M'am apucat de sal (fitness, deci aparate) si vreau sa ma tonific , deci nu sa pun masa musculara. Mai multi antrenori mi'au spus lucruri diferite , adica unii mi'au spus sa mananc dupa antrenament iar altii, sa nu . Nu stiu ce sa fac pentru ca intai vreau sa slabesc iar mai apoi sa pun masa musculara . Eu am facut sport de mica . Astept cat mai multe sfaturi. Multumesc!
Salut,sportul ajuta atat fizic cat si psihic, ti-l recomand!

Nu uita masa de dimineata trebuie sa fie cat mai consistenta..si..antrenorii spun multe.

Prietenia inseamna a darui din tine ceea ce este mai frumos
pentru ca celalalt sa simta cat de mult este pretuit si sa invete sa pretuiasca si el pe altii la adevarata lor valoare!
Postat pe: 14 Octombrie 2013, ora 22:44
De la: Blondis12, la data 2013-10-14 22:20:42Buna! M'am apucat de sal (fitness, deci aparate) si vreau sa ma tonific , deci nu sa pun masa musculara. Mai multi antrenori mi'au spus lucruri diferite , adica unii mi'au spus sa mananc dupa antrenament iar altii, sa nu . Nu stiu ce sa fac pentru ca intai vreau sa slabesc iar mai apoi sa pun masa musculara . Eu am facut sport de mica . Astept cat mai multe sfaturi. Multumesc!
Depinde foarte mult, in care parte a zilei faci sala. Daca o faci seara, nu este indicat sa mai mananci nimic dupa ora 19:00.
Postat pe: 14 Octombrie 2013, ora 22:51
De la: cristina_boeru_30, la data 2013-10-14 22:44:38De la: Blondis12, la data 2013-10-14 22:20:42Buna! M'am apucat de sal (fitness, deci aparate) si vreau sa ma tonific , deci nu sa pun masa musculara. Mai multi antrenori mi'au spus lucruri diferite , adica unii mi'au spus sa mananc dupa antrenament iar altii, sa nu . Nu stiu ce sa fac pentru ca intai vreau sa slabesc iar mai apoi sa pun masa musculara . Eu am facut sport de mica . Astept cat mai multe sfaturi. Multumesc!
Depinde foarte mult, in care parte a zilei faci sala. Daca o faci seara, nu este indicat sa mai mananci nimic dupa ora 19:00.

pentru ca celalalt sa simta cat de mult este pretuit si sa invete sa pretuiasca si el pe altii la adevarata lor valoare!
Postat pe: 14 Octombrie 2013, ora 23:02
De la: Fulg-de-nea, la data 2013-10-14 22:51:46De la: cristina_boeru_30, la data 2013-10-14 22:44:38De la: Blondis12, la data 2013-10-14 22:20:42Buna! M'am apucat de sal (fitness, deci aparate) si vreau sa ma tonific , deci nu sa pun masa musculara. Mai multi antrenori mi'au spus lucruri diferite , adica unii mi'au spus sa mananc dupa antrenament iar altii, sa nu . Nu stiu ce sa fac pentru ca intai vreau sa slabesc iar mai apoi sa pun masa musculara . Eu am facut sport de mica . Astept cat mai multe sfaturi. Multumesc!
Logic la acea ora...doar pustii fac sala..
![]()
![]()
......si unele fete, femei care vin de la serviciu la 17:00, merg aks ...trebadaluisc un pic si apoi merg la sala.

Postat pe: 14 Octombrie 2013, ora 23:18
De la: cristina_boeru_30, la data 2013-10-14 23:02:14De la: Fulg-de-nea, la data 2013-10-14 22:51:46De la: cristina_boeru_30, la data 2013-10-14 22:44:38De la: Blondis12, la data 2013-10-14 22:20:42Buna! M'am apucat de sal (fitness, deci aparate) si vreau sa ma tonific , deci nu sa pun masa musculara. Mai multi antrenori mi'au spus lucruri diferite , adica unii mi'au spus sa mananc dupa antrenament iar altii, sa nu . Nu stiu ce sa fac pentru ca intai vreau sa slabesc iar mai apoi sa pun masa musculara . Eu am facut sport de mica . Astept cat mai multe sfaturi. Multumesc!
Logic la acea ora...doar pustii fac sala..
![]()
![]()
......si unele fete, femei care vin de la serviciu la 17:00, merg aks ...trebadaluisc un pic si apoi merg la sala.![]()
no..uite-ma

Postat pe: 14 Octombrie 2013, ora 23:20
adica un bol de lapte cu cereale..

Postat pe: 14 Octombrie 2013, ora 23:22
De la: Fulg-de-nea, la data 2013-10-14 23:20:12adica un bol de lapte cu cereale..![]()
![]()
![]()
eeei mai scapam si cate o fripturica....asa ca....nu trebuie sa devenim dependente de cantar, de ceas, ci doar sa fim cumpatate

Postat pe: 14 Octombrie 2013, ora 23:24
mai, sala se face dupa ora 14...
..acum masa e in raport cu necesitatile fiecaruia, si sala la fel..depinde de organism..si nevoile fiecaruia..

Postat pe: 14 Octombrie 2013, ora 23:28
De la: cristina_boeru_30, la data 2013-10-14 23:22:57De la: Fulg-de-nea, la data 2013-10-14 23:20:12adica un bol de lapte cu cereale..![]()
![]()
![]()
eeei mai scapam si cate o fripturica....asa ca....nu trebuie sa devenim dependente de cantar, de ceas, ci doar sa fim cumpatate![]()
nooooopee..fara...

scumpete..eu sant foarte libertina, nimeni din ce tine de cifre si litere..nu a reusit ..sa puna..stapanire

Postat pe: 15 Octombrie 2013, ora 11:07
De la: Fulg-de-nea, la data 2013-10-14 23:28:06De la: cristina_boeru_30, la data 2013-10-14 23:22:57De la: Fulg-de-nea, la data 2013-10-14 23:20:12adica un bol de lapte cu cereale..![]()
![]()
![]()
eeei mai scapam si cate o fripturica....asa ca....nu trebuie sa devenim dependente de cantar, de ceas, ci doar sa fim cumpatate![]()
nooooopee..fara...pui strict pui
![]()
scumpete..eu sant foarte libertina, nimeni din ce tine de cifre si litere..nu a reusit ..sa puna..stapanire..pe mine!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Esti tare!

Postat pe: 10 Noiembrie 2013, ora 09:57
dupa ce vin de la sala
Mircea
Postat pe: 10 Noiembrie 2013, ora 11:48
De la: Blondis12, la data 2013-10-14 22:20:42Buna! M'am apucat de sal (fitness, deci aparate) si vreau sa ma tonific , deci nu sa pun masa musculara. Mai multi antrenori mi'au spus lucruri diferite , adica unii mi'au spus sa mananc dupa antrenament iar altii, sa nu . Nu stiu ce sa fac pentru ca intai vreau sa slabesc iar mai apoi sa pun masa musculara . Eu am facut sport de mica . Astept cat mai multe sfaturi. Multumesc!Important este cat mananci si ce mananci !!!!Ca urmare nu te poti duce flamanda sa te tonifici iar dupa conteaza :cat si ce.

Postat pe: 10 Noiembrie 2013, ora 15:18
vreau sa ne lingem
Postat pe: 10 Noiembrie 2013, ora 16:21
Nu cred ca seara fac doar pustii sala, depinde de fiecare ,orarul care il are si cum i permite timpul.
never one wait
Fosta membra Kudika.ro
Postat pe: 11 Noiembrie 2013, ora 10:19
Eu stiam ca la o ora dupa ce ai terminat antrenamentul poti manca.
Lasati-va prostiti in continuare de acelasi jeg uman, pe numele lui: gospodarul_neintelijentul/quid_pro_quo/gongoi/athos/roxy/ovidiu etc, pe diferite topicuri, deschise la misto. Aratati cat sunteti de tampiti si creduli, acceptandu-i toate rahaturile pe care vi le toarna pe gat, dupa cum acceptati si minciunile turnate de kurva aia agramata de titanika. Primiti ceea ce meritati.
Postat pe: 4 Decembrie 2013, ora 19:28
Mie imi plac aia care vin de la sala si mananca o saorma / mc :))
Postat pe: 4 Decembrie 2013, ora 19:29
De la: mojito, la data 2013-11-10 16:21:05Nu cred ca seara fac doar pustii sala, depinde de fiecare ,orarul care il are si cum i permite timpul.
Indiferent de moment eu zic ca trebuie o masa usoara , care sa nu pice greu ( ma refer la grasimi , saorme si alte nebunii ), Poate o salata , un peste ceva.
Postat pe: 9 Decembrie 2013, ora 21:00
pe stomacul gol nu cred ca este bine sa mergi la sala.Este nevoie de o gustarica inainte cu 1 h . Apoi dupa sala ceva usor , nu grasimi