Setari Cookie-uri

am nevoie de un sfat sincer

buna
am o problema. de fapt inca nu stiu care dintre mine si el este cu problema reala.
prietenul meu se masturbeaza. stiam asta de ceva timp...aproape de la inceputul relatiei. acum suntem de un an si jumatate impreuna.la inceput nu am considerat ca fiind o problema. oricum eram atat de de indragostita de el ca nu imi pasa...insa in timp a inceput sa ma deranjeze.
noi nu locuim impreuna insa in ultima perioada am stat destul de mult pe la el...asa am realizat ca el face asta f des.
in seara asta am vazut realitatea si am fost data peste cap ca m-a pus dracu sa ma uit in history la pc. nu a fost ceva intentionat...chiar nu sunt vreo disperata cu cautatu insa accesasem o groaza de site-uri si vroiam sa ma intorc la ceva mai vechi si am dat si peste "grozavie"
am vazut ca a facut-o cat am fost eu plecata cu fetele in seara asta, aseara inainte sa ajung eu de la serviciu si in alte momente din astea cand urma eu sa vin sau...ma rog...cand nu era cu mine. inteleg sa o faca cand nu este cu mine...ca nah...stiu ca barbatii au alte nevoi decat noi dar inainte sa vin eu ??? stiind ca vin la el si nu am mai facut o de o saptamana????
acum nici nu stiu cum sa ii spun. pt ca nu pot sa nu ii spun nimic.efectiv simt ca fierb.
acum nici nu e acasa...a iesit cu baietii. oricum situatia asta imi da tot felul de idei.
va spuneam ca noi nu stam impreuna dar avand totusi un an jumatate de relatie, el 31 iar eu 28 mi se pare normal sa facem pasul. el insa "nu este pregatit". Sa fie asta motivul?
spuneti-mi...sunt eu nebuna? imi fac griji degeaba? e normal?
rollo_balls
Postat pe 20 Octombrie 2013 00:43
si va rog daca nu ati fost in situatii din astea si nu cunoasteti experiente reale de viata nu va dati cu presupusu. e o situatie si asa destul de delicata.
rollo_balls
Postat pe 20 Octombrie 2013 00:46
ei bine...tot n-am inteles care e de fapt...pb pt care te framanti tu atata...
faptul ca...el se masturbeaza?...faptul ca...nu te mai satisface din cauza asta?...faptul c-o face inainte sa vii tu la el?...
ma rog...nu stiu...tu stii ce anume vrei sa spui...
si...o mica curiozitate...cum dreaq ai vazut tu...in history....ca el si-o freca...de fiece data...inainte sa vii tu? ...chiar nu reusesc sa pricep...ce anume vrei sa relevi cu...history!!!
eu_ovidiu
Postat pe 20 Octombrie 2013 00:51
mie nu imi convine ca o face inainte sa vin eu . mai ales ca nu stam impreuna si are toata libertatea din lume. daca stateam bot in bot toata ziua era altceva dar asa uite ca nu imi convine.
asta e problema mea si nu stiu daca este sau nu reala.
rollo_balls
Postat pe 20 Octombrie 2013 00:55
sorry!!!...chiar nu-ti inteleg...necazu`!!!...nu stiu unde-i baiu`!!!...ai vrea sa ii faci tu asta?...
poate are o pb cu...erectia...sau...cu vreo ejaculare prematura...chiar nu inteleg unde motivu` supararii tale...daca ea e reala sau...ai scris asa la shto`...sa ai ocupatie...
eu_ovidiu
Postat pe 20 Octombrie 2013 01:02
chiar nu e probema cu erectia sau vreo ejaculare preamatura. daca era asta imi dadeam ..zic eu ...seama intr-un an jumatate. in fine. ti-am inteles punctul de vedere: e ok sa se masturbeze de 7 ori pe saptamana si pe mine sa ma f**ta odata.
rollo_balls
Postat pe 20 Octombrie 2013 01:06
stai...stai putin...
ceea ce spuneam eu...e ca nu stiu unde e pb...ca el si-o freaca...atunci cand probabil...simte ca..nu mai rezista...sau...dreaq stie de ce...nu ma pricep foarte bine la astfel de apucaturi...mai ales ca...zici tu...are 30 si ceva...de ani...
nu-ti inteleg supararea ta...ca el face asta...mai des decat sa te f**a pe tine...
poate...asta se intampla si din cauza ca...TU...vii atat de rar la el...iar el...probabil...se masturbeaza...in ideea de a dura mai mult...actul in sine...nu stiu ce rationamente are el...intreaba-l si tu...poate afli...
eu_ovidiu
Postat pe 20 Octombrie 2013 01:13
l-am intrebat. raspunsul a fost ca o face cand nu e cu mine.oookkk!!! asta nu m-a deranjat! am scris si mai sus ca sunt constienta ca barbatii au alte nevoi.
acum de dat la el ...nu o fac mereu insa saptamana trecuta l-am asteptat in lenjerie sexy (el venea de acasa de la el la mine) si el nimic. atunci mi a zis ca era f obosit de la munca si nu mai avea chef. logic ca pt mine a fost frustrant dar am trecut peste.
am si eu zile f nashpa la serviciu dupa care nu sunt in stare decat sa fac un dus si sa dorm.
insa acm cand am vazut ce el in seara aia inaite sa vina la mine s-a terminat singur iti dai seama ca imi vine sa arunc cu ceva de pereti (la propriu).
de abia ma abtin sa nu ii scriu cateva prin mesaje dar ma gandesc ca mai bine nu ii stric distractia si nu rezolv nimic asa.
deci nu stiu ce si cum sa ii spun. acum nu vreau sa avem super cearta...plus ca e si o situatie aiurea. nici nu stiu cum sa pun problema.
in general lui oricum nu am prea multe sa ii reprosez. este un om f ok si cred ca sunt norococosi ca ne am gasit. insa asta e ceva woow...nu ma asteptam si chiar nu stiu ce sa fac
rollo_balls
Postat pe 20 Octombrie 2013 01:34
am inteles...ma rog...explicatiile lui is puerile...dar...macar...a spus ceva...
ma gandesc acum...ca daca ati sta impreuna...situatia ar pute fi altfel...sau...macar...fiind mai des...poate si-ar pierde acest obicei...sau...poate ca nu!!!...nu se stie..
faptul ca...fiind asteptat in modul in care tu spui...sincer...cred ca orice barbat...indiferent cat ar fi de obosit...tot isi facea datoria de barbat...macar pentru a recompensa gestul facut de tine...si...apoi...chiar daca nu era asa cum ar fi trebuit...din cauza oboselii...cred ca amandoi...erati impacati...si...totul devenea placut...pentru ca uneori...trebuie sa stii sa treci peste astfel de momente...cu delicatete...fara sa devina o frustrare...pentru niciunul dintre parteneri!!!
oricum...e de apreciat faptul ca...tu tragi de relatie...chiar si asa...cand are astfel de piedici...daca le pot spune asa...
si...pentru ca el...sa n-o mai faca...incearca sa ii faci tu...asta...cand sunteti impreuna...poate...ii va place...si asa...te va cauta si te va dori...mai mult...si mai des...sincer...e chestie de psihologia fiecarui individ...de educatie...de mult mai multe...si...mai ales...de respectul pentru persoana de langa el...
eu_ovidiu
Postat pe 20 Octombrie 2013 02:53
Buna! Sunt in aceeasi situatie ca tine, insa la noi e putin altfel.Suntem casatoriti, avem un copil de 2 ani, eu 24 de ani, el 38.ideea e ca si eu am fost foc si para o vreme, era f deranjant, mai ales ca dupa ce se masturba, daca eu vroiam sa facem sex , erectia era slaba.Nu stiu, probabil varsta, cand nu mai merge si nr2, asa ca ori beneficiam si eu de un orgasm din prima, ori asteptam tura urmatoare...cand o fi.L-am lasat in pace o perioada, dupa ce venea de la munca luam copilul si plecam in parc, iar el ramanea acasa sa si-o frece, stiam exact ce si cum, de 2 ori aproape ca l-am prins in fapt, era cu ea in erectie, insa mi-am facut de lucru la bucatarie si m-am facut ca nu stiu sau vad nimic.Dar cand deja se intampla asta 3 saptamani la rand, zi de zi, deja era frustrant pt mine.Am avut o discutie, sa nu crezi ca acest obicei a incetat, si apoi alte si alte discutii.Pana la urma i-am sugerat subtil sa stearga macar hystory, si sa-si aleaga alte ore, ca vorba aia : ce nu stiu, nu ma doare.Relatiile sexuale tot asa au ramas, de vreo 3 ori pe luna.... Un sfat sincer, este sa te gandesti pt ce mergeti pe acelasi drum, si discutati.Pe mine m-a afectat tare mult povestea asta, am inceput sa ma consider urata,chiar daca nu-s departe de mult ravnitul 90-60-90, sa ma consider neatragatoare,ca nu fac treaba buna in pat, si multe altele.Eu in continuare incerc sa fiu sotia perfecta, sa le fac pe toate in casa, sa educ copilul cum se cuvine, sa-l pregatesc pt viitor,sa organizez totul in asa fel cand vine acasa sa nu mai trebuiasca sa faca nimic, si in ultimul rand sa nu uit de mine, sa ma ingrijesc.M-am conformat deja, si am acceptat diferenta de varsta dintre noi inca de la inceput, si inca de la inceput am luat in considerare aceasta chestie, care uite ca se intampla mai repede decat anticipam.Voi discutati problema, deocamdata nu aveti asa multe responsabilitati, cum ar fi un copil, pt care tragi si cu dintii ca sa fie fericit si sa traiasca in armonie.
Evidence
Postat pe 28 Octombrie 2013 15:24
nu vreau sa par ''nepoliticos'' prin raspunsul meu ....darrr poate ca nu il atragi sau nu il mai atragi habar n-am..Simte nevoia sa faca sex( dar nu cu tine...astfel ca isi inchipuie ca face cu alea din film eu stiu )si poate nici sa te insele nu e hotarat.. alta idee nu am de ce ar face la*a in loc sa fac sex cu tine
kudika_942526
Postat pe 15 Noiembrie 2013 20:30
cam multe ...... si raspunsuri in zadar... concluzia e simpla si nu tine de nk, matematic vorbind..
Fulg-de-nea
Postat pe 15 Noiembrie 2013 20:40
am inchis paranteza+...ahhh..reclama asta..
sa revenim la raspuns...=dilema, raspunsul e simplu...cauta-l..in inima lui...
pa:ma refer la initiaroarea topicului!
Fulg-de-nea
Postat pe 15 Noiembrie 2013 20:46
Cred ca e pusa gresit problema.

Pana sa afli ca e consumator de pornografie te simteai bine cu el cand faceati dragoste ?

Ti-a cerut diverse chesti pe care le-ai refuzat?

In prezent, cand faceti dragoste esti capabila sa te detasezi de faptul ca el se masturbeaza sau in timp ce faceti dragoste te gandesti ca el e cu mintea la gagicile de pe net ?

Nu de alta dar daca te obsedeaza problema lui cred ca e binevenita o discutie asa ca intre niste oameni maturi, fara excese de orgoliu si cu dorinta de a rezolva problema.
Daca nu ajungeti la un numitor comun cred ca nu strica o reevaluare a relatiei.

Am dat de un citat dragut si cu mult substrat :
"Altul mai bun e greu sa mai gasesc si un altul ca tine nu imi mai trebuie".
Asa ca mare grija sa nu apara regretele dupa ce ai dat frau liber frustrarilor de moment.

In viata sunt situatii si situatii. Uneori se poate trece cu vederea alteori nu.
Cand nu se poate trece cu vederea sunt de preferat metodele chirurgicale.
Ca sa iasa bine operatia un chirug bun se gandeste bine la pasi de urmat si se pregateste temenic inainte de lua bisturiul in mana.
Bafta !


Radu_Cristian_1
Postat pe 15 Noiembrie 2013 22:12
e un idiot. daca faci asta cat timp ai o femeie langa tine, care iti e si draga(ca daca nu ar fi nu ai sta cu ea)inseamna ca e un mare idiot.
cine dracu ar mesteca pudra de cacao atata timp cat are ciocolata in fata?
you know what im sayin?
kidd_o
Postat pe 15 Noiembrie 2013 23:02
De la: rollo_balls, la data 2013-10-20 01:06:28chiar nu e probema cu erectia sau vreo ejaculare preamatura. daca era asta imi dadeam ..zic eu ...seama intr-un an jumatate. in fine. ti-am inteles punctul de vedere: e ok sa se masturbeze de 7 ori pe saptamana si pe mine sa ma f**ta odata.
mda...la modul cum gandesti nu ma mir ca ai un barbat pe masura ta cum e sacul asa si petecul.
kudika_933021
Postat pe 15 Noiembrie 2013 23:59
De la: kudika_933021, la data 2013-11-15 23:59:19
De la: rollo_balls, la data 2013-10-20 01:06:28chiar nu e probema cu erectia sau vreo ejaculare preamatura. daca era asta imi dadeam ..zic eu ...seama intr-un an jumatate. in fine. ti-am inteles punctul de vedere: e ok sa se masturbeze de 7 ori pe saptamana si pe mine sa ma f**ta odata.
mda...la modul cum gandesti nu ma mir ca ai un barbat pe masura ta cum e sacul asa si petecul.



de ce vorbesti are dreptate. Nu e normal sa se masturbeze de 7 ori si pe ea 1 data pe saptamana :)))
kudika_942526
Postat pe 16 Noiembrie 2013 00:10
De la: kudika_942526, la data 2013-11-16 00:10:22
De la: kudika_933021, la data 2013-11-15 23:59:19
De la: rollo_balls, la data 2013-10-20 01:06:28chiar nu e probema cu erectia sau vreo ejaculare preamatura. daca era asta imi dadeam ..zic eu ...seama intr-un an jumatate. in fine. ti-am inteles punctul de vedere: e ok sa se masturbeze de 7 ori pe saptamana si pe mine sa ma f**ta odata.
mda...la modul cum gandesti nu ma mir ca ai un barbat pe masura ta cum e sacul asa si petecul.



de ce vorbesti are dreptate. Nu e normal sa se masturbeze de 7 ori si pe ea 1 data pe saptamana :)))
imi mentin parerea !!
kudika_933021
Postat pe 16 Noiembrie 2013 00:16
http://www.vice.com/ro/read/doamnelor-nu-mai-luati-filmele-lui-porno-preferate-atat-de-personal


Un alt punct de vedere.

Radu_Cristian_1
Postat pe 28 Noiembrie 2013 18:57
alt topic rasuflat
yumy
Postat pe 28 Noiembrie 2013 20:38
ai drepte yumi,din doua vorbe si trei frecari,toate topicurle se sfarsesc plictiseala goalaaaaa
Titanika
Postat pe 28 Noiembrie 2013 22:18
criszoe
Postat pe 28 Noiembrie 2013 23:58
De la: kudika_939709, la data 2013-10-28 15:24:41Buna! Sunt in aceeasi situatie ca tine, insa la noi e putin altfel.Suntem casatoriti, avem un copil de 2 ani, eu 24 de ani, el 38.ideea e ca si eu am fost foc si para o vreme, era f deranjant, mai ales ca dupa ce se masturba, daca eu vroiam sa facem sex , erectia era slaba.Nu stiu, probabil varsta, cand nu mai merge si nr2, asa ca ori beneficiam si eu de un orgasm din prima, ori asteptam tura urmatoare...cand o fi.L-am lasat in pace o perioada, dupa ce venea de la munca luam copilul si plecam in parc, iar el ramanea acasa sa si-o frece, stiam exact ce si cum, de 2 ori aproape ca l-am prins in fapt, era cu ea in erectie, insa mi-am facut de lucru la bucatarie si m-am facut ca nu stiu sau vad nimic.Dar cand deja se intampla asta 3 saptamani la rand, zi de zi, deja era frustrant pt mine.Am avut o discutie, sa nu crezi ca acest obicei a incetat, si apoi alte si alte discutii.Pana la urma i-am sugerat subtil sa stearga macar hystory, si sa-si aleaga alte ore, ca vorba aia : ce nu stiu, nu ma doare.Relatiile sexuale tot asa au ramas, de vreo 3 ori pe luna.... Un sfat sincer, este sa te gandesti pt ce mergeti pe acelasi drum, si discutati.Pe mine m-a afectat tare mult povestea asta, am inceput sa ma consider urata,chiar daca nu-s departe de mult ravnitul 90-60-90, sa ma consider neatragatoare,ca nu fac treaba buna in pat, si multe altele.Eu in continuare incerc sa fiu sotia perfecta, sa le fac pe toate in casa, sa educ copilul cum se cuvine, sa-l pregatesc pt viitor,sa organizez totul in asa fel cand vine acasa sa nu mai trebuiasca sa faca nimic, si in ultimul rand sa nu uit de mine, sa ma ingrijesc.M-am conformat deja, si am acceptat diferenta de varsta dintre noi inca de la inceput, si inca de la inceput am luat in considerare aceasta chestie, care uite ca se intampla mai repede decat anticipam.Voi discutati problema, deocamdata nu aveti asa multe responsabilitati, cum ar fi un copil, pt care tragi si cu dintii ca sa fie fericit si sa traiasca in armonie.


Iubitul tau, ca si cel al fetei care a initiat topicul, este dependent de masturbare. Ca s-ar autosatisface din cand in cand, n-ar fi o problema, dar faptul ca o face in mod regulat si atat de des, devine o problema, pentru ca, ajunge sa nu mai simta placere decat cu sine si ajunge sa te considere pe tine prea putin atractiva, raportat la actritele din filmuletele la care se uita el.

Ce e de facut? Sa-i dai un ultimatum si sa-i spui ca, daca te iubeste, trebuie sa renunte la acest obicei care va face rau amandurora. Cum poate renunta la acest obicei? Simplu: nemaiaccesand site-uri sau cumparand reviste pentru barbati. Abstinenta se numeste solutia.

Nu reuseste sa se autocontroleze, inseamna ca are o problema destul de grava, care trebuie discutata cu un psiholog.

Te indemn sa nu mai accepti situatia si sa iei masuri precum cele prezentate anterior. In felul asta, iti faci si tie un bine, dar si lui.
Viorica_Ecaterina
Postat pe 29 Noiembrie 2013 08:35
De la: Viorica_Vio, la data 2013-11-29 08:35:53
De la: kudika_939709, la data 2013-10-28 15:24:41Buna! Sunt in aceeasi situatie ca tine, insa la noi e putin altfel.Suntem casatoriti, avem un copil de 2 ani, eu 24 de ani, el 38.ideea e ca si eu am fost foc si para o vreme, era f deranjant, mai ales ca dupa ce se masturba, daca eu vroiam sa facem sex , erectia era slaba.Nu stiu, probabil varsta, cand nu mai merge si nr2, asa ca ori beneficiam si eu de un orgasm din prima, ori asteptam tura urmatoare...cand o fi.L-am lasat in pace o perioada, dupa ce venea de la munca luam copilul si plecam in parc, iar el ramanea acasa sa si-o frece, stiam exact ce si cum, de 2 ori aproape ca l-am prins in fapt, era cu ea in erectie, insa mi-am facut de lucru la bucatarie si m-am facut ca nu stiu sau vad nimic.Dar cand deja se intampla asta 3 saptamani la rand, zi de zi, deja era frustrant pt mine.Am avut o discutie, sa nu crezi ca acest obicei a incetat, si apoi alte si alte discutii.Pana la urma i-am sugerat subtil sa stearga macar hystory, si sa-si aleaga alte ore, ca vorba aia : ce nu stiu, nu ma doare.Relatiile sexuale tot asa au ramas, de vreo 3 ori pe luna.... Un sfat sincer, este sa te gandesti pt ce mergeti pe acelasi drum, si discutati.Pe mine m-a afectat tare mult povestea asta, am inceput sa ma consider urata,chiar daca nu-s departe de mult ravnitul 90-60-90, sa ma consider neatragatoare,ca nu fac treaba buna in pat, si multe altele.Eu in continuare incerc sa fiu sotia perfecta, sa le fac pe toate in casa, sa educ copilul cum se cuvine, sa-l pregatesc pt viitor,sa organizez totul in asa fel cand vine acasa sa nu mai trebuiasca sa faca nimic, si in ultimul rand sa nu uit de mine, sa ma ingrijesc.M-am conformat deja, si am acceptat diferenta de varsta dintre noi inca de la inceput, si inca de la inceput am luat in considerare aceasta chestie, care uite ca se intampla mai repede decat anticipam.Voi discutati problema, deocamdata nu aveti asa multe responsabilitati, cum ar fi un copil, pt care tragi si cu dintii ca sa fie fericit si sa traiasca in armonie.


Iubitul tau, ca si cel al fetei care a initiat topicul, este dependent de masturbare. Ca s-ar autosatisface din cand in cand, n-ar fi o problema, dar faptul ca o face in mod regulat si atat de des, devine o problema, pentru ca, ajunge sa nu mai simta placere decat cu sine si ajunge sa te considere pe tine prea putin atractiva, raportat la actritele din filmuletele la care se uita el.

Ce e de facut? Sa-i dai un ultimatum si sa-i spui ca, daca te iubeste, trebuie sa renunte la acest obicei care va face rau amandurora. Cum poate renunta la acest obicei? Simplu: nemaiaccesand site-uri sau cumparand reviste pentru barbati. Abstinenta se numeste solutia.

Nu reuseste sa se autocontroleze, inseamna ca are o problema destul de grava, care trebuie discutata cu un psiholog.

Te indemn sa nu mai accepti situatia si sa iei masuri precum cele prezentate anterior. In felul asta, iti faci si tie un bine, dar si lui.


In completare la acest mesaj, mai doresc sa adaug ca acea abstinenta se practica doar raportat la comportamentul lui fata de materialele cu un anume continut, dar si raportat la faptul ca, de cate ori simte nevoia sa se masturbeze, chiar si fara chestii care sa-l inspire, trebuie sa-si infraneze aceasta dorinta.

In felul acesta, se va simti din nou atras de partenera sa si isi va regasi placerea sexuala alaturi de ea.
Viorica_Ecaterina
Postat pe 29 Noiembrie 2013 08:44
De la: kudika_942526, la data 2013-11-15 20:30:52nu vreau sa par ''nepoliticos'' prin raspunsul meu ....darrr poate ca nu il atragi sau nu il mai atragi habar n-am..Simte nevoia sa faca sex( dar nu cu tine...astfel ca isi inchipuie ca face cu alea din film eu stiu )si poate nici sa te insele nu e hotarat.. alta idee nu am de ce ar face la*a in loc sa fac sex cu tine


Dupa parerea mea cauza principala a masturbarii este diferenta de libidou dintre cei doi parteneri.

La asta se poate adauga si situatia in care el sau ea sau plictisit sa initieze actul sexual. Asa ceva se poate intampla din cauza acelor situati in care partenerul raspunde cu dezinteres propunerii sau accepta dar lasa impresia ca face un favor.

In opinia mea, daca intr-o relatie doar sexul este problema, unii aleg masturbarea in locul adulterului pentru simplul fapt ca nu vor sa se desparta de partener.
Radu_Cristian_1
Postat pe 29 Noiembrie 2013 15:32
De la: yumy, la data 2013-11-28 20:38:08alt topic rasuflat


Multumita celei care l-a initiat.

Se simte lipsa feedback-ului din partea ei.

Radu_Cristian_1
Postat pe 29 Noiembrie 2013 15:35
Pfffffffffff....actul masturbarii nu este un act anormal, nimeni nu este inchis in ospiciu pentru ca se masturbeaza, de ce ceea ce este asociat masturbarii de catre mintea omului devine o placere sau un chin?! Cine nu s-a masturbat macar odata in viata?! Hmmm, aud?!
Insaaaaaaaaaa....in momentul in care asta se intampla intr-un cuplu, nu este in regula, ceva scartaie si trebuie cautata cauza, in acel cuplu nu exista comunicare si sub falsa pudoare a existentei perfecte...se minte mult si iata de unde si expresia "cuplu minunat" ...asta insa numai de ochii lumii!
Pffffffffffff...ce tristete!
rondina
Postat pe 29 Noiembrie 2013 20:32
De la: Radu_Cristian_1, la data 2013-11-29 15:32:44
De la: kudika_942526, la data 2013-11-15 20:30:52nu vreau sa par ''nepoliticos'' prin raspunsul meu ....darrr poate ca nu il atragi sau nu il mai atragi habar n-am..Simte nevoia sa faca sex( dar nu cu tine...astfel ca isi inchipuie ca face cu alea din film eu stiu )si poate nici sa te insele nu e hotarat.. alta idee nu am de ce ar face la*a in loc sa fac sex cu tine


Dupa parerea mea cauza principala a masturbarii este diferenta de libidou dintre cei doi parteneri.

La asta se poate adauga si situatia in care el sau ea sau plictisit sa initieze actul sexual. Asa ceva se poate intampla din cauza acelor situati in care partenerul raspunde cu dezinteres propunerii sau accepta dar lasa impresia ca face un favor.

In opinia mea, daca intr-o relatie doar sexul este problema, unii aleg masturbarea in locul adulterului pentru simplul fapt ca nu vor sa se desparta de partener.



Este cel mai corect raspuns, dupa pararea mea. Aceasta este cauza. Totusi trebuie apreciat si gestul lor "unii aleg masturbarea in locul adulterului pentru simplul fapt ca nu vor sa se desparta de partener".
cristina_boeru_30
Postat pe 29 Noiembrie 2013 20:49
De la: cristina_boeru_30, la data 2013-11-29 20:49:35
De la: Radu_Cristian_1, la data 2013-11-29 15:32:44
De la: kudika_942526, la data 2013-11-15 20:30:52


Este cel mai corect raspuns, dupa pararea mea. Aceasta este cauza. Totusi trebuie apreciat si gestul lor "unii aleg masturbarea in locul adulterului pentru simplul fapt ca nu vor sa se desparta de partener".


Dezinteres fata de cel/cea de langa tine, unii se complac in situatii care nu merg si sunt constienti de acest lucru insa continua relatia.
In momentul in care cineva se masturbeaza gandindu-se la alte persoane, deja isi inseala partenerul. Inseamna ca isi doreste pe altcineva, iar daca face asta nu cred ca mai are rost sa stea in acea relatie.
kidd_o
Postat pe 29 Noiembrie 2013 23:25
pot sa mai adaug ceva? pot :D eu zic sa vorbesti cu el...pe langa faptul ca trebuie sa inceteze a se uita,poate vrea sa jucati un rol,o fantezie si din cauza asta se uita la filme pt adulti...
sexy_ang3l
Postat pe 30 Noiembrie 2013 15:17

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
V-ati inselat vreodata partenerul?care a fost motivul? 33 De la: felixcat 21 Iunie 2009 17:42
Comportare bizara!! 17 De la: mihai_oanca 16 Noiembrie 2010 01:14
Postura perfecta in fata calculatorului 10 De la: contesina 30 Aprilie 2011 07:44
Ce faci dak iti prinzi prietenul/sotul in pat cu alta sau prietena/sotia cu altul? 184 De la: deutscha_badboy 4 Decembrie 2009 17:49
HELP !!!!! Sex anal fara prezervativ !!!!! O asa mare problema????? 285 De la: kudika086715 19 Februarie 2010 10:33