Setari Cookie-uri

Ulcior

Bun�,m� confrunt de anul acesta cu stafilococul auriu,am avut 2 furunci la genunchi,in nas unul(mi s-a umflat fata maxim) si orjet(ulcior) am luat tratamente in prostie ,tot felul de medicamente,pentru cel din nas am avut si 20 de injectii cu gentamicina.Astazi ,mi-a aparut iar un inceput de ulcior,ma rog,vroiam sa intreb in primul rand,daca iau de astazi antibiotice (�nc� nu s-a f�cut) și antiinflamator,picaturi și alte minuni,este posbil s� �mi treac� in vreo 4 zile (eu c�nd am avut prima oara ,nu mi s-au prescris antibiotice ,mi s-a prescris altceva care mi-a facut r�u și era sa ajung la incizie ,fiind �n ultimul stadiu ) de aceea nu știu cam c�t dureaza cu tratament corespunz�tor,iar cea de-a doua �ntrebare,știu c� nu prea exist� leac,dar cum faceți s� v� feriți sau ce tratamente pentru imunitate de fier care ma poate ajuta s� nu activez stafilococlul des cunoașteți,va mulțumesc
roxanabass
Postat pe 29 Noiembrie 2013 16:37
Urciorul nu trebuie niciodata "stors", deoarece aceasta manevra poate antrena o celulita, o infec�ie bacteriana mai grava care necesita tratament antibiotic general. Ca si tratament, unguentul cu antibiotic (tobramicina) va fi folosit la fiecare 3 ore la nivelul ambelor pleoape (inclusiv la ochiul sanatos)....apropo, se numeste ORJELET!
rondina
Postat pe 29 Noiembrie 2013 22:43

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Exfoliant Neutrogena 3 De la: eleain 13 Decembrie 2009 09:24
Dieta de ingrasare 7 De la: Monicamm85 21 Mai 2010 12:12
Medicamentele pentru bolnavii cronici sau Auschwitzul guvernului Boc 9 De la: doinitaeda 14 Septembrie 2010 17:06
Infectie la plaga dupa protezare sold 2 De la: healthy011006 27 Ianuarie 2010 09:31
probleme cu fierea 4 De la: healthy002070 13 Decembrie 2009 20:40