Mai multe
|
Salut. Sin fericire nu am si nu am cunoscut oameni care au psoriazis. AM auzit si vazut pe internet ca e o boala tare grea, mai ales pentru cei care au forme grele. In firma cu care colaborez a fost introdus acum un tratament pentru aceasta boala, care vindeca 90% din cazurile de psoriazis netratate cu steroizi. Crema nu contine cortizon, spre deosebire de majoritatea cremelor, si este pe baza de extract de minerale din plante (concept unic pana in momentul de fata. Cunosc persoane care au dat aceasta crema cunoscutilor lor, ce incercasera cam tot ce se putea in materie de psoriazis. In 3 luni de zile, respectivii erau curati. Evident, nu aberez, e nevoie ca mai departe sa se si pastreze.... Cunoasteti persoane care au psoriazis, ajutati-i. Adresa mea de email este: ramonav23@yahoo.com , pentru materialul complet despre crema. Ramona |
||
|
ramonav23 Postat pe 28 Octombrie 2009 10:21 |
||
|---|---|---|
|
Poti sa te superi pe mine. "Eruptiile" de pe piele in cazul acestei afectiuni sunt doar efectele care se vad. Cauza este cu totul alta. Orice unguent de pe lumea asta poate doar sa indeparteze pentru o perioada chestiile care apar pe piele insa afectiunea ramane nevindecata si riscul de a aparea exista in continuare. Deci .......Daca vrem sa informam corect oamenii atunci hai sa o facem. Psoriazisul este o afecþiune imuna, cu evoluþie cronica, adeseori imprevizibila, fara a avea o cauza bine stabilita. Factorii genetici sunt în afara oricãrui dubiu, cu toate acestea nu s-a putut demonstra, pânã în prezent, gena sau genele responsabile. Se presupune cã este vorba de un ansamblu de gene, respectiv o combinaþie geneticã care, de asemenea, nu a putut fi identificatã. Studiile efectuate au arãtat cã la circa 30-50% dintre pacienþii cu diverse forme de psoriazis au putut fi identificaþi alte persoane cu aceastã afecþiune în cadrul familiei acestora. Se presupune cã aceste gene controleazã reacþiile inflamatorii precum ºi rãspunsul imunologic din partea organismului. Pe acest teren genetic predispus acþioneazã diverºi factori declanºatori sau agravanþi care sunt caracteristici, particulari fiecãrui pacient în parte. Cei mai frecvenþi factori declanºatori sunt: traumatismele, stresul neuropshic, infecþiile, fumatul ºi alcoolul, anumite medicamente, modificãrile hormonale, infecþia HIV /SIDA, factorii metabolici, radiaþiile ultraviolete. • Traumatismele (mecanice, chimice, electrice etc.) sunt urmate la locul respectiv de apariþia leziunilor de psoriazis; • Infecþiile, în special cele streptococice, sunt urmate de apariþia psoriazisului mai ales la copii, dar si alte infecþii virale sau bacteriene pot declanºa sau agrava boala. • Factorii metabolici cel mai frecvent implicaþi sunt cei asociaþi cu hipocalcemie (scãderea concentraþiei calciului în sânge); • Factorii endocrini implicaþi sunt asociaþi în special cu douã momente particulare fiziologice, respectiv menarha ºi menopauza; • Medicamentele cel mai frecvent implicate sunt sãrurile de litiu, agenþii beta-blocanþi, antimalaricele de sintezã, corticoterapia sistemicã; • Radiaþiile ultraviolete deºi au un efect benefic la marea majoritate a pacienþilor, la un procent de circa 10% dintre bolnavi sunt asociate cu agravarea sau declanºarea psoriazisului. Trebuie precizat faptul extrem de important ca psoriazisul NU ESTE O BOALA INFECTIOASA! Cum apare boala - mecanismele bolii Pentru a înþelege modul de apariþie a maladiei psoriazis trebuie plecat de la structura pielii. Astfel, de la suprafaþã spre profunzime, pielea este alcãtuitã din epiderm, derm ºi hipoderm. La nivelul epidermului celulele principale sunt reprezentate de keratinocite, celule dispuse în mai multe straturi: bazal, spinos, granular ºi cornos. Stratul bazal are celulele dispuse într-un singur rând ºi are rolul de a produce permanent celule care se vor „deplasa” cãtre suprafaþã. Acest „drum” în mod normal dureazã 28-30 de zile ºi este asociat cu o serie de modificãri ale celulelor. În psoriazis aceastã duratã este mult scurtatã, fiind de 3-4 zile, iar modificãrile normale ale celulelor nu mai apar. Astfel, apar manifestãrile clinice specifice psoriazisului respectiv îngroºarea pielii, înroºirea tegumentelor ºi apariþia descuamãrilor. De asemenea, apariþia afecþiunii este asociatã cu modificãri inflamatorii ºi imunologice. Prin urmare o solutie partiala presupune actiunea asupra sistemului imunitar(si nu e vorva de stimularea sa - se recomanda imunomodulatoare) si, la fel de important, actiunea asupra psihicului persoanei atat cu substanta(remedii naturale de preferat) cat si prin consultanta de specialitate. O schema completa cuprinde minerale, vitamine, acizi grasi nesaturati, imunomodulatoare si antistres(stiti ca sunt multe tipuri). |
||
|
Plantvita Postat pe 4 Februarie 2010 08:43 |
||
| hhmmmmmmmmmmmmm foarte interesant , nu pot sa inteleg de ce oameni din romania apeleaza la medicamente MINUNE de gen calivita , aloe vera , ging seng sau biter suedez ? efectiv sunt preparate elaborate de companii care au doar un singur scop : sa faca bani prin orice mijloace / personal in 10 ani de cercetare nu am vazut un singur caz de cancer sau afectiune mai grava tratata cu aloe vera gingseng noni sau biter suedez! prima lege a omului si aproape nimeni nu o respecta este de a consuma alimente si apa din locul in care sa nascut , este foarte adevarat , nu ai cum efectiv sa te tratezi de o afectiune dobandita aici cu plante MIRACULOASE care cresc la mii de km de romania , in tara noastra exista peste 800 de plante medicinale care pot trata de la raceala la cancer dar nu le studiaza nimeni , omul decat sa faca un ceai sau altceva se duce la farmacie cumpara un medicament dar nu constientizeaza cat de nociv este de fapt acel banal medicament si in esenta totul se rezuma la bani si iara bani / de exemplu : sunt pe piata tot felul de vitamine facute de companii de RENUME gen california sau calivita ale caror produse nu se stie ce contin ( sunt medicamente de sinteza , numai naturale nu )si la care apeleaza foarte multa lume in loc sa se informeze daca are o alternativa naturala eficienta ( polen , pastura , miere de albine , laptisor de matca ) POLENUL este un aliment medicament foarte complex , contine 22 animoacizi din 24 necesari arganismului plus alte vintamine si minerale / este un excelent aliment 100 % natural si sanatos si poate fi administrat la toate categoriile de varsta / o zi buna , cu respect | ||
|
|
||
|
ungureanu88_gmail_com Postat pe 16 Februarie 2010 10:38 |
||
De la: ungureanu88_gmail_com, la data 2010-02-16 10:38:11hhmmmmmmmmmmmmm foarte interesant , nu pot sa inteleg de ce oameni din romania apeleaza la medicamente MINUNE de gen calivita , aloe vera , ging seng sau biter suedez ? efectiv sunt preparate elaborate de companii care au doar un singur scop : sa faca bani prin orice mijloace / personal in 10 ani de cercetare nu am vazut un singur caz de cancer sau afectiune mai grava tratata cu aloe vera gingseng noni sau biter suedez! prima lege a omului si aproape nimeni nu o respecta este de a consuma alimente si apa din locul in care sa nascut , este foarte adevarat , nu ai cum efectiv sa te tratezi de o afectiune dobandita aici cu plante MIRACULOASE care cresc la mii de km de romania , in tara noastra exista peste 800 de plante medicinale care pot trata de la raceala la cancer dar nu le studiaza nimeni , omul decat sa faca un ceai sau altceva se duce la farmacie cumpara un medicament dar nu constientizeaza cat de nociv este de fapt acel banal medicament si in esenta totul se rezuma la bani si iara bani / de exemplu : sunt pe piata tot felul de vitamine facute de companii de RENUME gen california sau calivita ale caror produse nu se stie ce contin ( sunt medicamente de sinteza , numai naturale nu )si la care apeleaza foarte multa lume in loc sa se informeze daca are o alternativa naturala eficienta ( polen , pastura , miere de albine , laptisor de matca ) POLENUL este un aliment medicament foarte complex , contine 22 animoacizi din 24 necesari arganismului plus alte vintamine si minerale / este un excelent aliment 100 % natural si sanatos si poate fi administrat la toate categoriile de varsta / o zi buna , cu respect Mda,ciudate concluzii si fara o baza stiintifica. Aloe vera,ginseng(nu cing seng) nu sunt medicamente. Si scopul oamenilor este sa fie saraci,in opinia dumitale.Polenul nu este medicament,aminoacizii sunt 22 toti si nu 24,dar poate ne aduci si argumente vis a vis de afirmatia:"a consuma alimente si apa din locul in care sa nascut , este foarte adevarat , nu ai cum efectiv sa te tratezi de o afectiune dobandita aici cu plante MIRACULOASE care cresc la mii de km de romania , in tara noastra exista peste 800 de plante medicinale care pot trata de la raceala la cancer".? |
||
|
ene_m_gabriel Postat pe 16 Februarie 2010 10:44 |
||
|
Desi nu am obiceiul sa intervin cand discutiile degenereaza, respectivul tratament pentru psoriaza si bolile de piele, produs de o companie fitofarmaceutica din Serbia este cunoscuta in mediul medical, desi este recent produsa, dupa mai bine de 20 de ani de teastari de laboaratoare independente. este crema,sampon si sapun medicinal u carbune si minerale, si odata cu acest se prscrie si o dieta stricta. Rezultatele apar dupa numai cateva zile, dar dieta si folosirea respectivelor produse s continua de la 3 la 6 luni, in functie de durat de aparitie si tratamentel medicmentoase aplicate, pentru eliminarea cauzelor interne autoimune. In Romania nu este comercializata decat de Abc cosetics dupa mai bine de 2 ani de testari in laboaratoarel ANM pentru avizare, desi sunt doar un produse fitocosmetice. Este produsa de Ana farm Serbia.SORY-AZ Pentru alte detalii 0740054568. Nu sunt comerciant. |
||
|
Nutrisan Postat pe 16 Februarie 2010 13:13 |
||
De la: Nutrisan, la data 2010-02-16 13:13:29Desi nu am obiceiul sa intervin cand discutiile degenereaza, respectivul tratament pentru psoriaza si bolile de piele, produs de o companie fitofarmaceutica din Serbia este cunoscuta in mediul medical, desi este recent produsa, dupa mai bine de 20 de ani de teastari de laboaratoare independente. este crema,sampon si sapun medicinal u carbune si minerale, si odata cu acest se prscrie si o dieta stricta. Rezultatele apar dupa numai cateva zile, dar dieta si folosirea respectivelor produse s continua de la 3 la 6 luni, in functie de durat de aparitie si tratamentel medicmentoase aplicate, pentru eliminarea cauzelor interne autoimune. In Romania nu este comercializata decat de Abc cosetics dupa mai bine de 2 ani de testari in laboaratoarel ANM pentru avizare, desi sunt doar un produse fitocosmetice. Este produsa de Ana farm Serbia.SORY-AZNU ESTI COMERCIANT,DOAR UN MOD NESIMTIT DE A FACE RECLAMA FARA ARGUMENTE. |
||
|
ene_m_gabriel Postat pe 16 Februarie 2010 17:19 |
||
| stimate domn te rog prima data sa te informezi temeinic depre polen si alte produse sau plante care exista in romania despre efectele curative ale lor inainte de a face afirmatii nefondate . personal am tratat in 10 ani de cand profesez ca terapeut diverse afectiuni de la simple raceli , reumatism , hepatita a, b , c , ciroza umeda , icter , diabet, artroza , lupus( led ) pana la cancer limfatic sau cancer osos , si chiar te invit sa iti sustii punctul de vedere in fata a peste 3000 de pacienti tratati cu succes in cei 10 ani de profesie , nu confunda modestia care ma caracterizeaza cu prostia ( este o mare diferenta ) cu respect . o seara buna | ||
|
ungureanu88_gmail_com Postat pe 16 Februarie 2010 19:58 |
||
De la: ungureanu88_gmail_com, la data 2010-02-16 19:58:28stimate domn te rog prima data sa te informezi temeinic depre polen si alte produse sau plante care exista in romania despre efectele curative ale lor inainte de a face afirmatii nefondate . personal am tratat in 10 ani de cand profesez ca terapeut diverse afectiuni de la simple raceli , reumatism , hepatita a, b , c , ciroza umeda , icter , diabet, artroza , lupus( led ) pana la cancer limfatic sau cancer osos , si chiar te invit sa iti sustii punctul de vedere in fata a peste 3000 de pacienti tratati cu succes in cei 10 ani de profesie , nu confunda modestia care ma caracterizeaza cu prostia ( este o mare diferenta ) cu respect . o seara bunarezultatele unde sunt?poti face afirmatii cate vrei(gratuit)dar vreau si eu un ins vindecat DE DUMNEATA,dar care sa fie vindecat nu ameliorat si nu chirurgical. |
||
|
ene_m_gabriel Postat pe 16 Februarie 2010 21:10 |
||
De la: ene_m_gabriel, la data 2010-02-16 21:10:30poate, dar nu sta sa dea explicatii unui tampit...nu vezi bai petre ca esti de tot rasul ? pacaliciul forumului ai ajuns !!!!De la: ungureanu88_gmail_com, la data 2010-02-16 19:58:28stimate domn te rog prima data sa te informezi temeinic depre polen si alte produse sau plante care exista in romania despre efectele curative ale lor inainte de a face afirmatii nefondate . personal am tratat in 10 ani de cand profesez ca terapeut diverse afectiuni de la simple raceli , reumatism , hepatita a, b , c , ciroza umeda , icter , diabet, artroza , lupus( led ) pana la cancer limfatic sau cancer osos , si chiar te invit sa iti sustii punctul de vedere in fata a peste 3000 de pacienti tratati cu succes in cei 10 ani de profesie , nu confunda modestia care ma caracterizeaza cu prostia ( este o mare diferenta ) cu respect . o seara bunarezultatele unde sunt?poti face afirmatii cate vrei(gratuit)dar vreau si eu un ins vindecat DE DUMNEATA,dar care sa fie vindecat nu ameliorat si nu chirurgical. |
||
|
4Life Postat pe 16 Februarie 2010 22:07 |
||
De la: 4Life, la data 2010-02-16 22:07:06numai un vacar nespalat si needucat poate avea o asemenea atitudine fata de oameni,bietele animale!!!!!De la: ene_m_gabriel, la data 2010-02-16 21:10:30poate, dar nu sta sa dea explicatii unui tampit...nu vezi bai petre ca esti de tot rasul ? pacaliciul forumului ai ajuns !!!!De la: ungureanu88_gmail_com, la data 2010-02-16 19:58:28stimate domn te rog prima data sa te informezi temeinic depre polen si alte produse sau plante care exista in romania despre efectele curative ale lor inainte de a face afirmatii nefondate . personal am tratat in 10 ani de cand profesez ca terapeut diverse afectiuni de la simple raceli , reumatism , hepatita a, b , c , ciroza umeda , icter , diabet, artroza , lupus( led ) pana la cancer limfatic sau cancer osos , si chiar te invit sa iti sustii punctul de vedere in fata a peste 3000 de pacienti tratati cu succes in cei 10 ani de profesie , nu confunda modestia care ma caracterizeaza cu prostia ( este o mare diferenta ) cu respect . o seara bunarezultatele unde sunt?poti face afirmatii cate vrei(gratuit)dar vreau si eu un ins vindecat DE DUMNEATA,dar care sa fie vindecat nu ameliorat si nu chirurgical. |
||
|
ene_m_gabriel Postat pe 17 Februarie 2010 08:25 |
||
De la: ene_m_gabriel, la data 2010-02-17 08:25:55ca bine zici... bietul de tine, animal neputincios...De la: 4Life, la data 2010-02-16 22:07:06numai un vacar nespalat si needucat poate avea o asemenea atitudine fata de oameni,bietele animale!!!!!De la: ene_m_gabriel, la data 2010-02-16 21:10:30poate, dar nu sta sa dea explicatii unui tampit...nu vezi bai petre ca esti de tot rasul ? pacaliciul forumului ai ajuns !!!!De la: ungureanu88_gmail_com, la data 2010-02-16 19:58:28stimate domn te rog prima data sa te informezi temeinic depre polen si alte produse sau plante care exista in romania despre efectele curative ale lor inainte de a face afirmatii nefondate . personal am tratat in 10 ani de cand profesez ca terapeut diverse afectiuni de la simple raceli , reumatism , hepatita a, b , c , ciroza umeda , icter , diabet, artroza , lupus( led ) pana la cancer limfatic sau cancer osos , si chiar te invit sa iti sustii punctul de vedere in fata a peste 3000 de pacienti tratati cu succes in cei 10 ani de profesie , nu confunda modestia care ma caracterizeaza cu prostia ( este o mare diferenta ) cu respect . o seara bunarezultatele unde sunt?poti face afirmatii cate vrei(gratuit)dar vreau si eu un ins vindecat DE DUMNEATA,dar care sa fie vindecat nu ameliorat si nu chirurgical. |
||
|
4Life Postat pe 17 Februarie 2010 23:31 |
||
| mesajul postat de mine anterior are un inteles aparte,se pare ca in sfarsit imi dau seama ca am in "fata" un copil cu iesiri necontrolate,frustrat,milog,si nematurizat.Cand am spus "bietele animale" m-am referit la cum tratezi tu animalele dac pe oameni ii denigrezi si ii arunci in albia de porci.Sa-ti fie rusine bai imputitule. | ||
|
ene_m_gabriel Postat pe 18 Februarie 2010 09:06 |
||
De la: ungureanu88_gmail_com, la data 2010-02-16 10:38:11hhmmmmmmmmmmmmm foarte interesant , nu pot sa inteleg de ce oameni din romania apeleaza la medicamente MINUNE de gen calivita , aloe vera , ging seng sau biter suedez ? efectiv sunt preparate elaborate de companii care au doar un singur scop : sa faca bani prin orice mijloace / personal in 10 ani de cercetare nu am vazut un singur caz de cancer sau afectiune mai grava tratata cu aloe vera gingseng noni sau biter suedez! prima lege a omului si aproape nimeni nu o respecta este de a consuma alimente si apa din locul in care sa nascut , este foarte adevarat , nu ai cum efectiv sa te tratezi de o afectiune dobandita aici cu plante MIRACULOASE care cresc la mii de km de romania , in tara noastra exista peste 800 de plante medicinale care pot trata de la raceala la cancer dar nu le studiaza nimeni , omul decat sa faca un ceai sau altceva se duce la farmacie cumpara un medicament dar nu constientizeaza cat de nociv este de fapt acel banal medicament si in esenta totul se rezuma la bani si iara bani / de exemplu : sunt pe piata tot felul de vitamine facute de companii de RENUME gen california sau calivita ale caror produse nu se stie ce contin ( sunt medicamente de sinteza , numai naturale nu )si la care apeleaza foarte multa lume in loc sa se informeze daca are o alternativa naturala eficienta ( polen , pastura , miere de albine , laptisor de matca ) POLENUL este un aliment medicament foarte complex , contine 22 animoacizi din 24 necesari arganismului plus alte vintamine si minerale / este un excelent aliment 100 % natural si sanatos si poate fi administrat la toate categoriile de varsta / o zi buna , cu respect Stimate domn, cu sau fara parerea dumneatale aceste companii despre care vorbesti se vor dezvolta in continuare. Din randurile pe care le-ai scris se vede cu mare usurinta ca faci acelasi lucru pe care il facem si noi. Promovezi o anumita gama de produse. Daca esti cu adevarat pus in slujba oamenilor atunci limiteaza-te la a informa fara sa faci afirmatii despre produsele vreunei companii, produse pe care ma indoiesc ca le-ai consumat. Impreuna cu familia mea consumam produse de la California sau Calivita de 6 ani. Mai mult de atat am reusit sa avem un Centru de Consultanta. Am reunit o echipa de 14 medici care folosesc atat produsele CaliVita, produse homeopate si tratament alopat in functie de nevoile celor care apeleaza la noi. Personal am dus produse de la Calivita la analize in urma cu 6 ani si m-am asigurat ca contin exact ce scrie pe flacon. Prin urmare daca vrei sa arati ca esti bine intentionat informeaza oamenii despre ceea ce faci si atat. Lasa-i sa aleaga. E usor sa aruncam cu noroi. Adevarata provocare este sa reusim sa nu facem asta. Cat despre cazurile grele rezolvate ne putem mandri si cu asa ceva.Oameni cu ciroza, cancer pulmonar, de col, coxartoze, accidente vasculare, carora li s-a spus ca mai au cateva luni sau chiar saptamani de trait au depasit cu cativa ani acele momente. Si asta si datorita noua. Prin urmare, chiar daca ma repet, este important sa ne asiguram ca facem bine. Chestia asta "totul se rezuma la bani" este un fel de praf in ochi. Nu poti generaliza. Sau poti dar nu inseamna ca ai dreptate. Oricum am vazut ca nu constientizati cat de util ar fi sa ne unim eforturile, chiar daca reprezentam companii diferite. La urma urmei promovam un stil de viata sanatos prin consum de naturiste. Fie ele romanesti sau de pe alte meleaguri. Apropo, companiile despre care vorbesti au la baza reclama prin viu grai. Nu isi fac reclama prin mass media. De ce oare????? Este simplu, pentru ca oamenii sunt multumiti de efectele produselor si vorbesc despre ele mai departe. Oare ar fi putut ramane pe piata California Fitness din 1991 daca aveau produse slabe !!!!!!!!!??????? In prezent exista peste 70 000 de consumatori fideli inregistrati si peste 3 milioane de consumatori neinregistrati dar care consuma periodic produsele noastre. Iar astea sunt date reale constate de organele de cotrol care au trecut pe la noi. Dumneata vorbesti ca un privitor de pe margine. Cei care consuma produsele noastre cel putin o data au alta parere. Inspiratie !!! |
||
|
Plantvita Postat pe 18 Februarie 2010 09:45 |
||
| CU TOATA INCREDEAREA PTR A STAGNA PROBLEMA CU PSORIAZISUL EXISTA UNELE PRODUSE CARE AR PUTEA SA INCERCE SI ANUME UNELE PRODUSE DIN GERMANIA PE BAZA DE MICROLGE.PTR DETALII:salon_angi@yahoo.com | ||
|
healthy012965 Postat pe 19 Februarie 2010 21:41 |
||
| Bravo foarte frumoasa descriiere! Microalgele au rolul de a regenera celulele,tesuturile intreg sistemul imunitar,nervos,metabolic,tot ce vrem noi.Sunt singurele din lumea asta care contin tot ceea ce organismul recunoaste,respectiv toete mineralele,vitaminele,aminoacizii esentiali si neesentiali ,antioxidanti,etc tot ce noi avem nevoie.Am avut cazuri de psoriazis rezolvate doar ptr ca au folosit acest sistem biologic....Eu sunt extrem de entuziasmata de rezultate!Cu bine1 | ||
|
healthy012965 Postat pe 19 Februarie 2010 21:49 |
||
|
||
|
Salina_SUSESI_Timisoara Postat pe 24 Martie 2010 16:19 |
||
Salina SUSESI Timisoara va ureaza PASTE FERICIT !!!!!!!!!!!!!!!!!!! ************************************************************************* |
||
|
Salina_SUSESI_Timisoara Postat pe 2 Aprilie 2010 20:08 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| am o problema ff mare!!!! | 3 | De la: office_salinasusesi_ro 24 Martie 2010 08:35 |
| Adenopatie abdominala | 4 | De la: fericire 18 Ianuarie 2010 14:27 |
| Rinoplastie | 9 | De la: zabiela2002 3 Decembrie 2010 00:26 |
|
|
||
| rrr | 14 | De la: _oktober_ 18 Februarie 2011 20:53 |
| Frica de dentist la copil | 8 | De la: monaco 19 Noiembrie 2009 11:15 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.