Mai multe
Eram in maxi taxi ma pregateam sa plec la Braila si mi-am asezat rucsacul pe o bancheta cu 2 locuri. Mentionez ca nu eram decat 4 calatori in toata masina. Am coborat ca sa vorbesc cu sotul meu care ma condusese pana la autogara. Intre timp a mai urcat un tataie care si-a ocupat loc si a coborat sa isi ia o gogoasa. Cand se apropue timpul de plecare urc in masina si vad ca vine si tataie si se aseaza langa mine desi era masina libera!!!!! De ce????!!! Mi-am luat rucsacul sj poseta si m-am mutatpe alta bancheta tot singura. De ce s-a asezat fix langa mine? Ma ajuta cineva? | ||
oana0309 Postat pe 13 Aprilie 2014 16:17 |
||
---|---|---|
Eu l-as fi intrebat , din atatea locuri libere , te.ai gasit sa te asezi langa mine ?-lasa-ma domnule sa respir ![]() de unde sa stim noi ce era in capul lui ![]() |
||
-Iulya Postat pe 13 Aprilie 2014 16:24 |
||
De la: oana0309, la data 2014-04-13 16:17:42Eram in maxi taxi ma pregateam sa plec la Braila si mi-am asezat rucsacul pe o bancheta cu 2 locuri. Mentionez ca nu eram decat 4 calatori in toata masina. Am coborat ca sa vorbesc cu sotul meu care ma condusese pana la autogara. Intre timp a mai urcat un tataie care si-a ocupat loc si a coborat sa isi ia o gogoasa. Cand se apropue timpul de plecare urc in masina si vad ca vine si tataie si se aseaza langa mine desi era masina libera!!!!! De ce????!!! Mi-am luat rucsacul sj poseta si m-am mutatpe alta bancheta tot singura. De ce s-a asezat fix langa mine? Ma ajuta cineva? ![]() ![]() |
||
|
||
Fulg-de-nea Postat pe 13 Aprilie 2014 18:53 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
austria | 9 | De la: plimbaretz 27 Octombrie 2009 10:50 |
Vreau sa aflu cine ma suna | 16 | De la: alfredodecurtofreco 27 Noiembrie 2010 15:02 |
Ofera-i copilului tau o experienta de neuitat in vacanta de vara! | 1 | De la: kudika_10579 9 Iulie 2012 17:08 |
|
||
emigrare | 3 | De la: goga 26 Iunie 2009 11:04 |
haideti sa promovam si litoralul nostru... | 72 | De la: kudika226898 3 Februarie 2012 17:08 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.