Setari Cookie-uri

Cum salvezi o afacere de la faliment?

Este vorba despre un restaurant din Brasov.Problema este ca desi nu este pozitionat la margine si desi il are ca bucatar pe Alexandru Vreme, castigator al premiului I la una dintre sectiunile concursului Metro Chef din 2013 si situat pe locul trei la alt concurs national de gatit, Arena Bucatarilor, nu prea merge afacerea, nu au clientela si din cauza asta si patronii de acolo si noi, simpli angajati, suntem in prag de a ne pierde slujbele.Patronii mi-au spus azi ca or sa inchida restaurantul pentru o luna, ma intreb daca este intr-adevar doar pentru o luna, sau daca este pe termen nelimitat? Va rog, ajuta-ti-ma! Iubesc slujba mea! Este una dintre cele mai relaxante slujbe din lume!
Achillesluv
Postat pe 25 Aprilie 2014 23:12
In opinia mea primul pas ar fi ca restaurantul sa aiba la vedere niste oferte zilnice cu preturi avantajoase si eventual o bautura gratis la o comanda de peste 30 de lei.

La romani asta este cea mai buna reclama in vremurile astea.

Clienti trebuie castigati si acum sunt atractive preturile nu bucatarul sef.
Radu_Cristian_1
Postat pe 26 Aprilie 2014 16:14

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Am nevoie de un sfat sau o parere 9 De la: Diana_2187 15 Ianuarie 2012 22:03
am nevoie de sfatul unui notar urgent plsss!!!! 2 De la: deea_20 18 Aprilie 2009 18:40
I need your help! 54 De la: _oktober_ 14 Ianuarie 2012 22:59
Am negociat un salar si am primit mai putin 7 De la: bebita67 27 August 2009 14:20
Protectia mediului este de viitor????? 5 De la: dark_eye 27 Iunie 2010 19:23