Setari Cookie-uri

Ma doare spatele foarte tare!!!

Buna dragele mele ! Am si eu o problema , de vreo 3 ani de zile ma doare foarte tare spatele jos , in partea unde sunt rinichii . Am fost la medici si toatã lumea a spus ca totul este perfect ! Dar atunci , oare de ce ma doare ?!?! Si credeți-ma ca este o durere insuportabila si tot timpul imi pocneste spatele acolo , voi ce parere aveti ? Apropo , cred ca acum o sãptãmana am avut o infectie urinara si nu am tratat-o si menționez ca acum 3 zile mi-am pus si nuvaring , dar durerea o am de ani de zile ..
Madallina16
Postat pe 31 August 2014 22:31
Madalina , oare nu te-ai ales cu vreo sceatica ? Sunt multe motive care duc la dureri lombare...incepand de la caratul gentilor pe umar si pana la operatii in zona abdominala. Cati ani ai de fapt ?
Rotty_
Postat pe 14 Septembrie 2014 09:17
Poate sa fie de la ovare.
kudika_930014
Postat pe 18 Septembrie 2014 10:19
De la: Madallina16, la data 2014-08-31 22:31:12Buna dragele mele ! Am si eu o problema , de vreo 3 ani de zile ma doare foarte tare spatele jos , in partea unde sunt rinichii . Am fost la medici si toatã lumea a spus ca totul este perfect ! Dar atunci , oare de ce ma doare ?!?! Si credeți-ma ca este o durere insuportabila si tot timpul imi pocneste spatele acolo , voi ce parere aveti ? Apropo , cred ca acum o sãptãmana am avut o infectie urinara si nu am tratat-o si menționez ca acum 3 zile mi-am pus si nuvaring , dar durerea o am de ani de zile ..

eu te sfatuiesc sa faci un rmn , sautomografie la un centru specializat , acolo ti-o va si citi si orice problema este vei sti cu siguranta de ce natura este , poate fi de la rinichi , pot fi supra renalele , ovarele , o hernie de discpot fi nervii sciatici ...cauta cauza si apoi tratezi efectul adica durerea.
kudika_956659
Postat pe 18 Septembrie 2014 10:35
Buna, la fel am avut si eu probleme. Timp de 6 luni de zile m-am plans de dureri de spate,am fost la medicul de familie, la medic specialist. La fel mi s-a spus ca nu am absolut nimic. In mai putin de o luna de cand am fost la medic am ajuns la spital cu colica renala. Si am fost internata timp de o saptamana, mi-au dat calmente si ma simt foarte bine acum.Am tratament pentru urmatoarele 3 luni de zile pentru pietre la rinichi, am si un rinichi dilatat din cauza pietricelelor. Dar se rezolva, nu te speria.Medicul din spital mi-a spus din cauza infectilor urniare netratate am acum probleme si ce-i drept,niciodata nuu le-am tratat. Am lasat sa treaca de la sine. Parerea mea este cand te mai doare,,cheama salvarea. Si se va rezolva. Sunt mult mai buni decat medicii de familie:)
kudika_927563
Postat pe 21 Septembrie 2014 11:09
Buna ziua.Pentru infectie urinara sunt remedii naturale foarte eficente si fara efectele adverse ale antibioticelor clasice.Se poate administra capsulele Biomicin forte cu actiune antibiotica, capsulele Diurosept cu efect antiseptic si de stimulare a diurezei si ceaiul Diurosept, cate 3-4 cani de ceai pe zi timp de 4-21 de zile.
Daca este o infectie cronica capsulele si ceaiul Diurosept pot sa fie administrate in contionuare pentru inca o lunadar.Capsulele Biomicin se vor inlocui cu varianta mai blanda capsulele Biosept, pentru sustinerea actiunii antibiotice initiate de capsulele anterioare fara a agresa astfel mucoasa digestiva.
kudika_15604
Postat pe 30 Septembrie 2014 16:00
Principiul care sta la baza planului de alcatuire si functionare a tuturor articulatiilor este acela ca apa actioneaza ca un agent de lubrifiere si totodata sustine forta generata de greutatea corpului sau tensiunea produsa de actiunea muschilor in articulatie. Deshidratarea poate duce la distrugerea cartilajelor. http://apazen.blogspot.ro/2014/09/efectele-deshidratarii.html
apa_structurata
Postat pe 25 Octombrie 2014 17:30
Ce spune Dr.Catalin Luca despre Ciuperca medicament Ganoderma?










În tradiția popularã româneascã, se spune cã "farmacia Domnului" este deschisã pe orice anotimp, are stoc nelimitat, și totul este gratuit. Astfel , dacã vrei sã tratezi o simplã și banalã rãcealã sau un guturai, dacã vrei sã previi apariția bolilor secolului, precum cancerul sau depresia, este suficient sã apelezi la plantele pe care le gãsim în naturã, care sunt din belșug și, preparate în mod corespunzãtor, dau efecte miraculoase. Dar ce-ar fi sã nu ne limitãm doar la ce gãsim pe plaiurile mioritice, și sã ne interesãm și ce produse mai gãsim în "farmacia Domnului" și în alte țãri. În afarã de plantele cu efect miraculos, de fructele sau legumele cu care putem face cure cu efecte garantate, cercetãtorii au stabilit și efectele medicinale minune ale unei ciuperci originarã din China și Japonia, denumitã Ganoderma Lucidum, sau, pe scurt Ganoderma. În vremurile de demult Ganoderma era folositã drept un elixir magic al eternitãții, ce trata o mulțime de afecțiuni din cele mai diverse și mai grave și prin intermediul cãreia organismul se detoxifia și întinerea.



Ce este si ce contine ciuperca Ganoderma?



În țara noastrã, datoritã faptului cã românii sunt, de fel mai tradiționaliști, cu greu acceptã un produs nou, mai ales dacã vine de pe alte plaiuri și nu cunosc nimic despre acest produs. Sau, dimpotrivã, unii dintre noi, sãtui de medicamentele din farmacii și de elixirurile din plafaruri, preferãm sã încercãm și ceva nou. Ganoderma este un concept nou în România, care, cu siguranțã, va deveni foarte popular datoritã proprietãților și calitãților acesteia. De fapt, ganoderma este o ciupercã, ce poate fi disponibilã în mai multe culori, însã cea roșie este consideratã a fi superioarã. Ganoderma este un medicament minune, denumitã și "Ciuperca Magicã" în Taiwan, China și Japonia. Aceasta mai poartã și denumirea de "planta tinereții" sau "elixirul eternitãții" datoritã proprietãților ei miraculoase și efectelor asupra organismului.

Aceastã ciupercã este atât de popularã deoarece conține mai mult de 200 de substanțe active care ajutã organismul în nenumãrate feluri. Aceastã ciupercã medicinalã, ganoderma conține polizaharide, adenozine și triterpenoide, precum și germaniu organic, astfel cã este un puternic imunostimulent, reduce colesterolul, trateazã bolile de piele și întinerește tenul și organismul. Mai mult decât atât, ganoderma are un rol esențial în buna funcționare a organismului nostru, astfel cã, reface funcțiile ficatului și pancreasului, ajutã la funcționarea bunã a glandelor renale, organismul va avea capacitatea de a se reface rapid și de a se vindeca, previne senilitatea și bolile asociate bãtrâneții, previne alergiile și luptã împotriva cancerului cu succes. Mai mult decât atât, cercetãrile științifice au demonstrate cã trateazã cancerul și oprește metastaza, eliminã durerile cauzate de cancer și sporește eficiența medicamentelor anticanceroase.






Ce trateaza Ganoderma?



Nu degeaba ganoderma este denumitã ciuperca minune, deoarece are multiple întrebuințãri și numeroase efecte pozitive asupra organismului. Așadar, fiind un medicament natural fãrã efecte secundare, ganoderma are o arie largã de acoperire și trateazã un spectru larg de boli. La începutul curei cu ganoderma, în prima sãptãmânã, aceasta depisteazã bolile ce atacã organismul și a toxinelor prezente în corp. Apoi, ganoderma începe sã acționeze eliminând toxinele și purificând organismul. Ganoderma este idealã pentru eliminarea excesului de acid uric și lactic, astfel cã, va elimina toxinele din corp și grãsimile provocate de colesterol. Dupã ce s-a produs detoxifierea organismului, ganoderma acționeazã pentru a regla starea de bine din organism și acționeazã pentru fortifierea, reîntinerirea și menținerea unui nivel optim de funcționare al organismului.

Ganoderma vindecã complet durerile de cap și umeri cauzate de hipertensiune, ajutând la îmbunãtãțirea presiunii și circulației sangvine, astfel cã, aceastã ciupercã minune micșoreazã atât presiunea sistolicã cât și pe cea diastolicã.

Ganoderma trebuie consumatã de cardiaci deoarece trateazã bolile de inimã, obstrucțiile vasculare cerebrale, previne infarctul miocardic, apoplexia cerebralã și anghina pectoralã.

Cu ajutorul ganodermei puteți trata bolile de ficat și de pancreas, determinând revenirea funcțiilor acestor organe la normal și obținerea unor efecte pozitive, precum șibolile digestive. Ulcerul gastric și duodenal sau gastrita pot fi ușor tratate cu ajutorul ganodermei. Pacienții care suferã de ulcer și și-au pierdut pofta de mâncare, se simt slãbiți, au dureri mari, pot urma un tratament cu ganoderma pentru a vedea îmbunãtãțiri semnificative.

Mai mult decât atât, ganoderma trateazã reumatismul, bolile renale, diabetul și bolile de piele, precum și durerile asociate menopauzei și menstruației.Puteți consuma ganoderma și dacã vã simțiți stresat, obosit, dacã țineți un regim de slãbire sau dacã aveți greutãți în a vã concentra sau chiar pierderi de memorie.

Dar, poate cea mai importantã funcție a ganodermei este aceea cã previne, trateazã și chiar vindecã cancerul. Ganoderma conține polizaharide și Germaniu, substanțe anticancerigene care fortificã sistemul imunitar și opresc metastaza cancerului, dar și previn apariția acestei boli. De asemenea, ganoderma eliminã formațiunile canceroase, ușureazã durerile insuportabile ale pacienților ce se aflã în fazã terminalã, și trateazã toate tipurile de cancer, precum cel mamar, esofagian, intestinal, de colon, uterin... În concomitențã cu consumul de ganodermã, se recomandã un stil de viațã și un regim alimentar echilibrat, lipsit de stres și alți factori nocivi precum tutunul, alcoolul sau cafeaua consumate în cantitãți mari. Ganoderma este un tratament naturist care meritã încercat. Toate persoanele pot consuma ganoderma, de la copii ce au depãșit vârsta de 10 ani, pânã la adulți, bãtrâni sau femei însãrcinate.



Ganoderma ajutã în mod considerabil în vindecarea urmãtoarelor boli ºi afecþiuni:



1. CANCER: Consumatã preventiv, Ganoderma ajutã la reducerea riscului apariþiei cancerului sau în cazul în care aceastã boalã s-a declanºat, este una dintre armele cele mai eficiente în distrugerea celulelor cancerigene. Ganoderma conþine mai mult de 154 de tipuri de antioxidanþi ce au efecte uimitoare asupra tratãrii acestei boli.

2.BOLI CARDIACE: Ciuperca Ganoderma ajutã la prevenirea bolilor cardiace ºi a atacului cerebral. Are efecte de echilibrare a presiunii arteriale, de îmbunãtãþire a circulaþiei, de scãdere a nivelelor de grãsime din sânge ºi de evitare a arterosclerozei deoarece conþine adenozinã ºi triterpenoide naturale.

3.REMEDIU ANTI-ÎMBÃTRÂNIRE: Ganoderma conþine o mare cantitate de antioxidanþi precum polifenoli, flavonoide, vitamina C, etc. care luptã împotriva radicalilor liberi, iar germaniul organic ajutã la oxigenarea celularã, ceea ce determinã combaterea efectelor îmbãtrânirii ºi asigurã longevitatea organismului..

4.PIERDERE ÎN GREUTATE: Ganoderma ajutã corpul sã piardã în greutate, arde depozitele de grãsimi ºi este un stimulent natural al metabolismului datoritã sinergiei compuºilor sãi.

5.ENERGIZARE: Ganoderma îmbunãtãþeºte nivelele de energie atât a corpului cât ºi a minþii deoarece germaniul organic conþinut de ciupercã ajutã la o oxigenare mai bunã a celulelor, crescând nivelul global de energie al organismului.

6.REGENERAREA PIELII: Antioxidanþii conþinuþi de Ganoderma protejeazã pielea efectele dãunãtoare ale radicalilor liberi care cauzeazã apariþia ridurilor ºi îmbãtrânirea prematurã a pielii. Ganoderma ajutã de asemenea în cazul apariþiei cancerului de piele.

7 .ARTRITÃ: Ciuperca Ganoderma ajutã la prevenirea, reducerea riscului ºi combaterea artritei reumatoide datoritã sinergiei triterpenoidelor, germaniului organic ºi a imunomodulatoarelor care permite controlul inflamaþiilor ºi echilibrarea sistemului imunitar.

8. SISTEMUL OSOS: Datoritã prezenþei calciului ºi a vitaminei D, pe lângã compuºii care ajutã la absorbþia calciului se îmbunãtãþeºte funcþionarea sistemului osos, iar consumul zilnic de Ganoderma ajutã la menþinerea densitãþii osoase.

9. COLESTEROL: Ganoderma ajutã la reducerea nivelului de colesterol ºi îmbunãtãþeºte de asemenea proporþia dintre colesterolul bun (HDL) ºi cel rãu (LDL), reducând nivelul colesterolului rãu datoritã prezenþei triterpenoidelor ºi a adenozinei.

10. OBEZITATE: Ganoderma ajutã la prevenirea obezitãþii ºi la reglarea nivelului de glucozã din sânge. Este foarte puþin probabil ca persoanele care au o dietã sãnãtoasã, fac exerciþii fizice în mod regulat ºi consumã ciuperca ganoderma sã devinã obezi

11. DIABET: Ganoderma îmbunãtãþeºte metabolismul ºi previn apariþia creºterilor bruºte a nivelului de zahãr din sânge, echilibrând metabolismul general al organismului.

12. REGLEAZÃ NIVELUL DE ZAHÃR DIN SÂNGE: Zahãrul din sânge tinde sã creascã odatã cu vârsta, însã polifenolii ºi polizaharidele conþinute de ciuperca ajutã la reducerea nivelului de zahãr din sânge.

13. REGLEAZÃ PRESIUNEA SANGUINÃ: Ganoderma ajutã la reducerea presiunii sanguine datoritã purificãrii sângelui ºi elasticizãrii arterelor ºi a vaselor de sânge.

14. GASTRITÃ: Datoritã compuºilor extraordinari pe care îi conþine ganoderma, aceºtia luptã în mod eficient împotriva Helicobacter Pylori, bacteria care inflameazã mucoasã intestinalã ºi duodenul. Mai mult chiar, celulele stomacului funcþioneazã mai bine datoritã sinergiei compuºilor care controleazã secreþia de acid gastric.

15. CONSTIPAÞIE: Datoritã cantitãþii mari de cantidad de fibre nesolubile precum hemiceluloza conþinutã de ganoderma, colonul funcþioneazã în mod adecvat. Aceste fibre îmbunãtãþesc funcþiile digestive ºi permite eliminarea toxinelor ºi a compuºilor dãunãtori pentru corp.

16. ALZHEIMER: Ganoderma ajutã în mod eficient la îmbunãtãþirea memoriei ºi cu toate cã încã nu se cunoaºte un tratament pentru vindecarea maladiei Alzheimer, ciuperca ganoderma ajutã la încetinirea procesului de reducere a acetilcolinei din creier, care este cauza apariþiei acestei maladii.

17. PARKINSON: Antioxidanþii conþinuþi de ganoderma ajutã la prevenirea distrugerii celulor creiurului, care este una din cauzele apariþiei bolii Parkinson. Dacã se consumã ganoderma în mod regulat, este foarte puþin probabil ca aceastã boalã sã aparã.

18. DEPENDENÞE: Prin efectul sinergic al compuºilor precum germaniul organic ºi al antioxidanþilor, se îmbunãtãþeºte funcþionarea sistemului nervos, consumul de ganoderma fiind de un real folos în controlarea ºi stoparea dependeþelor nocive pentru organism.

19. MIGRENE: Compuºii care relaxeazã sistemul nervos, împreunã cu triterpenoidele care controleazã apariþia durerilor ºi a inflamaþiilor, ajutã la controlarea ºi combaterea, într-un mod foarte eficient a migrenelor ºi cefaleelor.

20. BOLI HEPATICE: Datoritã proprietãþilor sale antifibrotice ºi imunologice, ciuperca ganoderma, prin sinergia compuºilor sãi, acþioneazã în mod eficient asupra ficatului, ajutând la prevenirea unei proaste funcþionãri a acestui organ extrem de important.

21. BOLI RENALE: Studii ºtinþifice realizate în Japonia demonstreazã cã ciuperca ganoderma are un efect puternic asupra îmbunãtãþirii funcþiei rinichilor. Atât în cazul nefritei cât ºi a insuficienþei renale s-a demonstrat cã sinergia compuºilor din ganoderma controleazã ºi combate problemele de acest tip.

22. TOXINFECÞII ALIMENTARE: Polizaharidã numitã Lentinan care se gãseºte în ciuperca ganoderma poate ajuta corpul sã distrugã bacteriile care cauzeazã toxinfecþiile alimentare ºi de asemenea distruge toxinele produse de aceste bacterii.

23. IMUNITATE: Polifenolii, flavonoidele, Beta glucanul ºi în principal Lentinanul care se gãsesc în compziþia ciupercii ganoderma ajutã la stimularea sistemului imunitar, întãrin organismul în lupta sa contra infecþiilor.

24. GRIPÃ ªI RÃCEALÃ: Consumul regulat al ciupercii ganoderma ajutã la evitarea gripei ºi a rãcelilor, datoritã sinergiei compuºilor sãi care îmbunãtãþesc în mod considerabil sistemul imunitar.

25. ASTM: Proprietãþile antiinflamatorii ale triterpenoidelor ºi ale germaniului permit relaxarea muºchilor care susþin tuburile bronhiale, reducând severitatea episoadelor de astm. Pe lângã efectul imunomodulator al compuºilor din ganoderma, se evitã de asemenea apariþia stãrilor de agitaþie.

26. HERPES ªI ALTE VIRUSURI: Ciuperca ganoderma, datoritã compuºilor sãi care întãresc sistemul imunitar ºi a germaniului care creºte producþia de interferon este de un real folos atât în prevenirea cât ºi în tratarea herpesului ºi a altor virusuri precum tipurile de hepatitã, papiloma, HIV, etc.

27. ALERGII: Prezenþa triterpenoidelor precum a acidului ganoderic are efecte antihistaminice care diminueazã alergiile. Atunci când existã alergii, trebuie luat în considerare un consum regulat al ciupercii ganoderma.

28. BOLI AUTOIMUNE: Datoritã efectului Lentinanului ºi a altor polizaharide precum beta-glucan se regularizeazã funcþia sistemului nostru imunitar, combãtând astfel bolile precum psoriazis, vitiligo, lupus, artritã, etc.

29. HIV (SIDA): Cercetãtorii din Japonia au demonstrat cã lentinanul din ciuperca ganoderma îmbunãtãþeºte în mod remarcabil sistemul imunitar ºi ajutã la reducerea atacului virusului HIV asupra celulelor sãnãtoase ale sistemului imunitar, ceea ce are ca efect faptul cã consumul de ganoderma poate ajuta la stoparea virusului HIV.

30. STRES: Efectele combinate ale compuºilor ganodermei permit relaxarea sistemului nervos ºi ajutã la reducerea stresului ºi a anxietãþii, care constituie principalii factori de risc ai bolilor lumii moderne.



Sursa: http://dr-catalin-luca.ro/site/remedii-si-alimente-vindecatoare/remedii-naturiste/ciuperca-ganoderma.html


www.panmar.dxneurope.eu

maria_dxn
Postat pe 26 Octombrie 2014 22:44
Buna ziua, pentru dureri dorso-lombare, musculare, articulare de natura reumatica se pot administra capsulele Articulatii sanatoase,1-2 capsule de 3 ori pe zi.Pentru amplificarea efectelor se asociaza ceaiul Articulatii sanatoase 3 cani pe zi.Extern se aplica gel cu Ghiara diavolului si untul pamantului.
kudika_15604
Postat pe 30 Octombrie 2014 15:08
Printre efectele deshidratarii apar si probleme cu articulatiile.

Suprafetele cartilajelor oaselor dintr-o articulatie contin multa apa. Proprietatea de lubrifiere a acestei “ape retinute” este folosita in cartilaj, permitand celor doua suprafete opuse sa alunece liber una peste cealalta in timpul miscarii articulatie. Deshidratarea poate duce la pierderea apei din articulatii duce la distrugerea acestora.

Al 5-lea disc intervertebral sustine 75% din greutate partii superioare este sustinuta de apa depozitata in discul intervertebral si 25% de materialul fibros.

http://apastructurata.blogspot.ro/2014/09/efectele-deshidratarii.html
apa_structurata
Postat pe 25 Ianuarie 2015 07:54

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
produs eficient in diabet 1 De la: anna 13 Octombrie 2009 16:16
dureri de stomac in urma tratamentului cu antibiotic 5 De la: monica_ziman 11 Septembrie 2011 19:57
insuficienta venoasa 8 De la: adelabaciu76 26 Aprilie 2011 17:48
am evoie de un raspuns sant disperata 101 De la: cosminuta84 23 Aprilie 2010 15:33
produs natural eficient in dereglari hormonale, chisturi, fibrom uterin etc 3 De la: ene_m_gabriel 22 Ianuarie 2010 15:52